Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Az URAK vicces kedvükbe vannak, nem szabad komolyan venni őket!
NE HIGGYETEK SEMMILYEN COIN GENERÁTORNAK, MERT ÁTVÁGÁS, TI PEDIG BANNOLVA LESZTEK.
A CSALÁS ROSSZ.
(Bár mondjuk mindenki úgy csal, ahogy akar, csak ezzel ne járuljon hozzá a piac elbarmolásához, a többi normális játékos kárára!)
-
dracox
addikt
válasz
zsolti72837 #27691 üzenetére
Kérdezd meg tőle, hogy eddig mennyit nyitott el abból a 10millió pointból.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc #27695 üzenetére
Anno Tévez nekem (is) nagyon adta jobb CAM-ben, hihetetlen mennyi pontos beadást adott (katalizátor lap) és a külsős lövés trait-je miatt nagyon jól teker onnan a hosszúba.
A francia remek bal CAM.A kp-d stabil, a védők jók, annyi, hogy nekem Ramos H/M-je nem jön be, de ez legyen a legnagyobb baja.
Jó csapat!
-
Azog the Orc
őstag
Köszi
Az ihlet abból jött hogy a SerieA csapatnak a bal CAM poszt amivel nem vagyok megelégedve, a Messi-s hibriddel pedig az nem smakkol hogy jobb CAM-nak nem érzem Messi-t, lehet a WR-je, de nem úgy mozog ott ahogy kéne, ő középre való, így született meg e csapat a meglévőkből.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc #27692 üzenetére
Szvsz eddig ez a legjobb csapatod.
-
Azog the Orc
őstag
Íme a 3. egybegyúrt csapat fitnesse a Low budget, little speedy attackers team
-
Azog the Orc
őstag
A meglévő 2 csapatomból tudtam gyúrni egy 3.-at ami elég bitangul néz ki
[link]
-
szakii6
tag
Srácok aki rendelt már g2a-ról vagy hasonló oldalról, az áfánál beállítja a magyart (+ 27 %) vagy mehet 0 %-an is?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
zsolti72837 #27685 üzenetére
-
dracox
addikt
válasz
zsolti72837 #27685 üzenetére
Nem látod az iróniát a válaszában?
-
zsolti72837
addikt
válasz
vegitossj7 #27684 üzenetére
Nekem mért nem
?
-
vegitossj7
addikt
válasz
zsolti72837 #27683 üzenetére
Én igen.
Hihetetlen egy okos program, tényleg adott 10 millió fifa pointot és 800k zsetont. Csak úgy a semmiből.
-
zsolti72837
addikt
-
Vampire Bat
aktív tag
Köszi a csapatokat,még gondolkozom. Erről vélemény?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc #27680 üzenetére
Gondoltam, azért írtam Lopezt, ő is jó.
Shaq > Vargas szvsz.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Vampire Bat #27676 üzenetére
Te tudod.
Szvsz ez gyengébb.
Azog: Jól néz ki, majdnem olyan, mint az enyém volt.
Perint nem javaslom, inkább IF Lopez, sőt, IF Handa. -
Madn!ght
addikt
válasz
tigomigocika #27675 üzenetére
2 hét kihagyás után rápróbáltam. 5-5 vereség. Király!
Csak azt nem értem, ha mindenkinek ilyen szarul megy, akkor ki nyer? Bot ellen játszunk? -
Azog the Orc
őstag
válasz
Vampire Bat #27676 üzenetére
Itt vagyok kolléga
Na szóval IF Mascherano beszerezhetetlen plusz itt az én Messi-s csapatom, tesztelve, ütnek-vágnak: [link]
Ha van lé akkor esetleg Matuidi, Carvajal, Silva mehet IF-be
A támadó alakulat veszedelem
más:
Na ráuntam a Bundes csapatra így eladtam az egészet és az árából feltuningoltam a SerieA csapatomat: [link]
még van 80k-m lehet megveszem TOTS Perin-t a kapuba
-
Madn!ght
addikt
válasz
tigomigocika #27673 üzenetére
Nekem random a szezon is szenvedős. ugyanazzal a tünetekkel, amit leírtál. Érezhető, mikor kapod a géptől a féket és mikor segíti az ellenfelet.
-
Madn!ght
addikt
válasz
tigomigocika #27669 üzenetére
Szívünkből szóltál.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Vampire Bat #27670 üzenetére
Ha köré kell.
[link]
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
Azog the Orc #27663 üzenetére
Köszi a csapatokat,de időközben eladtam a másik csapatot is,így összejött 1 millió coin.Messi köré nem tudnál csinálni nekem egy csapatot? Felállás mindegy.
-
tigomigocika
senior tag
Komolyan elgondolkodok azon, hogy nem mindenki ugyan azt a fifát kapja...kapta...
Az hogy lehet hogy lassan 20 év fifa után elfelejt az ember játszani?
Hogy van az hogy csak az én védőim kezdenek el bénézni(többfajta védekezés is tesztelve)?
Hogy lehet az hogy a csávó megkapja a labdát a félpályánál és ugy előre teszi saját magának hogy a kamere sem tudja követni???
Hogy lehet az hogy zsinórban 8!!!! vereség még ha vezetek is....
Külömböző napszakokban tesztelve....
Számomra akkora bughalmaz ez a fifa hogy hihetetlen....
Több haverom is nézi ahogy játszok online de nem hisznek a szemüknek, hogy ilyen hogyan is történhet meg....
Annyira borítékolhtó amikor a gép illetve az online játékrész ellenem van akkor ha vért is izzad az ember akkor is kikap....Nem tudom mit javítottak a patchekkel de elejében annyira jó volt a fifa hogy olyan volt mint egy álom
De most már tényleg gusztustalan amit online művel ez a szoftver.... -
Stylerr
addikt
válasz
vegitossj7 #27666 üzenetére
Attól, hogy beírod az az UT neved, hogy szedsz össze vírust?
-
MdewC
nagyúr
válasz
zsolti72837 #27650 üzenetére
Köszi!!
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Vampire Bat #27661 üzenetére
-
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc #27658 üzenetére
Kosz maistro
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
Azog the Orc #27660 üzenetére
Mindegy
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Vampire Bat #27659 üzenetére
Felállás?
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
Azog the Orc #27655 üzenetére
Nincs kedved nekem is összedobni? A másikat eladtam,van rák 70 k-m
-
Stylerr
addikt
válasz
Vampire Bat #27651 üzenetére
Nem próbáltam ki, mert szerintem fake a dolog. Várok arra, hogy valaki kipróbálja.
-
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc #27655 üzenetére
Fuu a 2. az tetszik. Hetkoznapibb is johet, foleg ha ugyvan bpl, hiszen onnan van ingye' Hazard-RVP-Sterlibg triom!
-
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc #27649 üzenetére
Kedves kollega, nincs kedved nekem 100k-bol egy skilles, agilis csapatot osszedobni?
-
Azog the Orc
őstag
Most látom hogy árnövekedést eszközöltek
BESZAROK
Fullon van a piac
Mondjuk ha ezt 1 hónappal előbb meglépik okosabbnak tűnhettek volna..... -
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika #27647 üzenetére
Rendben, köszönöm.
-
MdewC
nagyúr
Üdv Fifa barátok!
Eljött az idő, hogy elköszönjek a PS3 barátoktól és minden jót kívánjak nekik az új kihívásokban.
(Mai nap folyamán egy nagyon kedves fórumos kolléga/barátom gazdagabb lesz egy remek géppel és némi Fifa tőkével...)Természetesen ha minden jól alakul, akkor nem maradok Fifa nélkül, hamarosan PS4-en próbálok meg újult erővel (valamennyivel kevesebb időráfordítással) játékot "tesztelni" és kikapcsolódni, majd a 16-al. Remélem ezt az ea is így gondolja és csökkenti a játék hibákat, a handicap-et és jobb díjazásokat tesz majd lehetővé. Ezek egyébként az alap elvárásaim is a játékkal kapcsolatban.
Összességében úgy gondolom, hogy nem volt rossz a 15, sok örömöt okozott, de nem volt mentes hibáktól sem, gondolok itt a belassulásokra. Nekem jobban tetszett, mint a 14.
Idén sikerült új rekordokat is beállítanom, korábbiakhoz képest, szerencsére jóval kevesebb játékidővel, mondjuk az elmúlt 1 hónapban már elég ritkán kapcsoltam be.
1-2 eredmény, amire büszke vagyok:
- A FUT online div 4 kivételével minden osztályt sikerült megnyerni, ebből 3-szor az online DIV 1-et (5 próbálkozásból, a 6.-at már nem fejeztem be), de amire a legjobban büszke vagyok, hogy egyszer sem estem vissza idén egy ligából sem. Ilyet még nem sikerült produkálni.
- Pontosan a FUT online kupák besorolását nem tudom, de kb. 50 db-ot nyertem, ebből 35 db lehet a sima online gold kupa.
- A barátokra mindig jutott idő,ezúton is köszönöm, aki gyakran írt és játszott velem, vagy írtam és azonnal játszottunk, ennek mindig nagyon örültem.
(kb. 30-35 db kupát sikerült barátok ellen behúzni, ami külön pluszt adott a játékhoz!)
PS4 accom várhatóan ugyan az lesz, de majd megírom, aki szeretne, majd jelöljön be. Persze majd ha aktuális lesz.
(Tévezt sztem jövőre se fogom kihagyni, annyira bitang lesz. Persze Dybalával kiegészülve, ismét.)
-
tigomigocika
senior tag
azt nem értem hogy ultimate részénél mi a rohadt tetves kurva anyjáért kell így elcsalnia a gépnek???
mintha nem is én játszanék.... -
bucketb0b
őstag
Amikor 2 cselmatyi játszik. [link]
Gól sosem lesz, de legalább még egymásnak is kiverik közben -
tigomigocika
senior tag
Jó szériában vagyok mennek a passzok jó a védelem....
Erre az előbbi meccsen 27 ziccerből nem tudok a kapuba találni, 5ösről mellé feszt
de agbolahorral elvert -
Stylerr
addikt
válasz
Vampire Bat #27638 üzenetére
Tehát akkor senki nem próbálta ki? 3 hét múlva Fifa16. Ha működik én bepróbálnám, még a ban ellenére is.
-
evibly
senior tag
válasz
Vampire Bat #27631 üzenetére
Igen, köszi a segítséget, végül így valóban jó volt, de szüljön sünt, aki fordította, mert baromira félrevezető volt a szöveg.
Ugyanis pontosan azt írta (Xbox 360-on), hogy:
"EGYAZON nemzetiségű játékosok a 18 kezdő és csere keretben."
Akárhonnan is nézzük, ez azt jelenti, hogy egyforma, azonos nemzetiségűek, pont nem azt, hogy különböző, hiszen akkor azt is kellett volna odaírni, hogy különböző, ugye
-
elod22
senior tag
Ibarbo-t kölcsönvette a Watford. Nem tudom eldönteni, hogy örüljek neki vagy sem. Már csak az baszna be, hogy minden második BPL csapatban benne lesz a FUT 16-ban.
Remélem ismét kiteszik szélre
-
vegitossj7
addikt
válasz
zsolti72837 #27637 üzenetére
Hogyne menne. Sőt, iOS-re is megy, mindenre jó, hisz egy random 10 perc alatt összehozott oldal mindenre képes, 80000 ezer fifa pointot hozzárendel a klubbodhoz.
Ezt amúgy hogy gondoltátok srácok?
Nem elég egyértelmű? Aki ezen egy percet is elgondolkozott mint lehetséges legitim forrás, annak nem való a fifa. Először csak ez volt, de aztán mikor képes voltál rákérdezni: Végünk van.
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
zsolti72837 #27637 üzenetére
Nemtudom azt sem,hogy PC-re megy-e.Nem próbáltam,nem merek kockáztatni.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Vampire Bat #27635 üzenetére
xbox-ra megy
?
-
vegitossj7
addikt
válasz
Vampire Bat #27635 üzenetére
Hát hogyne.
Nem jár bannal, ebben biztos vagyok. Így megy ez.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
LedyGyuszi #27633 üzenetére
Nos, ma is nyertem egy kupát, de a számok nem növekedtek, legalábbis a trophiesnál. ezért belementem az online kupákba és összeadogattam a "times won" számokat, mert ott a champions shieldként elkönyvelt div8as kupának a száma viszont 9-ről 10 re ugrott...
ez alapján javítok: 52 db jött ki...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #27632 üzenetére
nah, akkor nem állok olyan rosszul... kb 1200 meccs és kb 30 kupa...
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi #27624 üzenetére
THX
2600 valamennyi, de ebből kb 200 tuti ragequit
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #27620 üzenetére
nos már értem miért van ilyen kevés online kupám... most is nyertem egyet, mégis maradt a 23...vmiért nem számolja a champions shieldet...helyett berak még egy div8at, amit elméletileg 9szer nyertem már meg...
ez azért érdekes, mert a másodosztályig úgy mentem fel, hogy mindig elsőre és vissza nem pottyantam...
ezzel nem azt akarom mondani, hogy én is 85nél tartok, de sztem olyan 30 körül biztosan... -
LedyGyuszi
addikt
válasz
bucketb0b #27628 üzenetére
igen, kevés az a játékos az életben, aki labdával is oylan gyors, mint labda nélkül...
engem rengetegszer utol is érnek...
én inkább azt nem értem, ha van egy lapos öres területre futtatás, akkor egy Piqué vagy Terry ne érje utol pl. Walcottot, Agüerot...stb....
Usain Boltot sem éri utol öreganyám százon... -
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi #27627 üzenetére
Nincsenek mélyreható információim fifa képességek terén, de
egy játékos labda nélkül ugye gyorsabb, mint labdával. Ez a fifaban jelen van? (már ha normálisan működik a "rendszer") Vagy van egy bizonyos sebesség amivel fut, ha labda van nála ha nincs. -
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi #27625 üzenetére
Persze, hogy utolér.. [link]
-
LedyGyuszi
addikt
az előbb ezzel a csapattal futottam össze a kupában, név szerint : GO HELL
végeredmény 0:3természetesen mit játszott?ívelgette fel a labdákat...egyszer összejött neki, mert a védőim összefutottak...második gól egy ajándék tizi, mert senkihez nem értem és senki sem esett el....harmadiknál meg hibáztam, mert már qrva ideges voltam,hogy mindent kihagyok vagy kapufa, ezért kipasszoltam neki a kapussal....temészetesen 76szor visszanézte...
másik érdekesség: TOTY Ramos simán verte sprintben jó pár beinduláskor TOTS Agüerot úgy, hogy Agüeronak több méteres előnye volt...de utolérte...
megnéztemamos 86Pace (86acc, 86 speed), Agüero 95 Pace (99acc, 90speed)... WTF?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #27620 üzenetére
és mennyi meccset nyomtál le összesen? -
evibly
senior tag
Srácok: nyomtam volna az aktuális kupát, amiben egy nemzetiségű játékosoknak kell szerepelniük (It's a small world), de nem engedi elindítani.
Azt szajkozza hogy pontosan 18 darab, Egyazon nemzetiségű játékosok kellenek a kezdő és csere keretben. És vazzeg pontosan így raktam össze egy brazil és egy angol csapatot, de az istennek sem tudom elinditani.
Ennyire hülye vagyok es elnéztem valamit? :-o
Ránézne valamelyikőtök, h nektek mit mond? Köszi!
-
jegenye77
addikt
Miért dobál ki meccs közben???
Felbassza az agyamat most már,hogy miért szakad meg a meccs és kilép a játékból és semmi hibaüzenet nem dob fel!És persze vesztesnek könyveli el
VGA kevés?HD6870
Vagy mi lehet? -
Azog the Orc
őstag
Szerte szét csalja a meccseimet ez a rohadás, ráadásul még passzolni is lehetetlen!
-
Azog the Orc
őstag
LedyGyuszi:
Online Div Title: 24
Online egyéb kupák össz: 13
Online Champion Shield: 85Offline Kupák össz: 33
Offline Div Title: 10Vampire Bat:
Már lényegtelen mert bevásároltál
-
szekto
aktív tag
válasz
tigomigocika #27618 üzenetére
Most néztem egy PES '16 videóösszeállítást a demóból, ott is vannak olyan hibák, hogy ajjaj...
-
tigomigocika
senior tag
válasz
tigomigocika #27617 üzenetére
BoldogSE7
-
tigomigocika
senior tag
PS4-en van kedve valakinek coop módhoz?
tudunk honfitársaink ellen tolni!
IDoldogSE7
-
ali75
aktív tag
válasz
Vampire Bat #27614 üzenetére
Itt sem megy a szerver! Xone
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
Azog the Orc #27611 üzenetére
Még nem kaptam meg a csapatomat
Amúgy grat.
Más:
Csak nekem nem mennek megint az ea szerverei? -
pennywise88
csendes tag
Természetesen én is kifogtam egy sprint nyuszit,, aki nem csinált mást mint előre ivelgette a labdákat az elöl lévő abumayengra vagy ki a fene az, addig meg nem mást nem tudott mint biciklizni mint az őrült. Két öngóllal sem tudott nyerni, úgyhogy neki és társainak összeállitottam egy keretet PL-ből amire este ráránthat:
Pace FC a sprint nyusziknak:
http://www.futhead.com/15/squads/39287551/ -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #27611 üzenetére
nálam csak 23 online kupa van...
most is sikerütl elbukn ia döntőt egy debillel szemben...Egész meccsen ívelgette fel félpályáról vagy már előtte a labdákat pink Cavanira, ennyi...
kapott egy tizit( kosárban ilyenkor fújnak támadó faultot... ), amivel egyenlített + a 85.percben a tizenhatos csücskéről becsavarta Cavanival és ennyi volt a helyzete...nekem utsó percekben meg 2 ziccer is kiamardt...
no mind1, holnap új nap új remények... -
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi #27610 üzenetére
THX
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #27608 üzenetére
az szép munka
-
Pacos
tag
Meghirdettem eladásra hardveraprón a játékot, de nem vagyok 100%-ig biztos hogy ez az "átruházás" menni fog-e?
Szóval ha én itthon belépek originen és átírom/megadom az új tulaj adatait/emailjét akkor onnantól ő játszhat vele? -
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi #27607 üzenetére
Már kikapcsoltam, de holnap este megnézem, csak írj rám, hogy ne feledjem!
A 85 az csak az online "champion shield" kupa
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #27605 üzenetére
online+offline+div title együtt?
-
tigomigocika
senior tag
azt hiszem ez az utolsó fifa amit megveszek, mert olyan nics hogy csak az én védőim szaladnak össze és hiába lövök 5 kapufát szopok...ha ezt orvosolják akkor marad a fifa ha nem akkor utsó év
-
Azog the Orc
őstag
Megvan a 85. kupagyőzelem
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Kristof_94 #27603 üzenetére
Nekem az első válasz is megteszi, ne bonyolítsd
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Azog the Orc #27601 üzenetére
Amúgy meg még nyár előtt csináltam a nagy részét, de ne kelljen már magyarázkodnom!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Azog the Orc #27601 üzenetére
Néha volt egy kicsi!
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Kristof_94 #27600 üzenetére
De ha nem volt időd akkor hogyan toltad végig a karriert?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest