Hirdetés
- PlayStation 5
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Xbox Series X|S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EAFC 25
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Dark Souls sorozat
- Nintendo Switch 2
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Carrier módban játszom és el akartam indítani egy átigazolási időszak előtti mentést...! Ha menteni akarok, akkor látom az előző mentéseket is, viszont ha a játékba belépek akkor csak a profilomat tölti be.
Hogyan lehet hozzáférni, vagy elindítani a korábbi mentéseket????
-
Madn!ght
addikt
Nekem i7 3770 / 16GB memó / GTX680 -nal is volt, hogy szaggatott. BF4 ultrán full HD-ban 50-60 fps-sel ment, ez a játék meg főzte a VGA-t.
A lentébb írt beállításokat követően megszűnt a szaggatás, azért is bátorkodtam javasolni.
Gondolom konzolról írták át a játékot, aztán az optimalizálás részét már elnagyolták a fejlesztők.
-
Pacos
tag
Az a helyzet hogy ott van világosan hogy a minimum gépigény is 4 magos procit követel. Sőt, mint az előttem lévő hozzászólásból kiderül, még az sem mindegy milyen...és ez a többi összetevőre is igaz. Attól függően hogy milyen minőségben kívánsz játszani...
Először én is úgy voltam vele mint Nazara hogy elmegy a 3 magos x2 545-ösömön. Aztán be kellett lássam, nem egészen úgy van az
Anno, én is széttúrtam a netet, hátha mégis megy kevesebb magon, de semmi érdemleges nem volt. Lehet azóta van?! Szeretnék látni egy megoldást...(tényleg érdekel vagyok annyira geek)Az meg hogy vkinek a 2-300K forintos gépén nem megy...ott vmi más gebasz lehet! Rossz driver, egyéb rendszerrel kapcsolatos hiba.
Mint most és korábban is írtam dettó ilyen procim volt. Pl. ha nincs, akkor nyisd ki a 3. magot. Sajnos az 545 csak 3 magra esélyes(arra viszont elég jó). Vegyél mindent a minimálisra/kapcsold ki (felbontás,Triple B, render,stb) akkor talán elmegy akadás nélkül.
-
bab1987
tag
Xeon 5440-el 4giga DDR3-al és egy 650 TI-vel igaz nem full hd-ben, high renderinggel és 2xeres élsimítással, 1280*1024-ben hibátlanul fut.
-
deadmaau5
tag
válasz
dvtkfan #27790 üzenetére
Akkor másnak miért megy ilyen processzorral????!
Másrészt nem vagyok a haverod, ha nem tudsz értelmeset írni ne szólalj inkább megStylerr:
Minden naprakész, Visual C++ is a legfrissebb.Oké, leszarom, kb. itt mindenki egyet hajt.
Elég neki a 2 mag én ezt jól tudom mivel már láttam személyesen is hogy megy vele másnak, több ember írta máshol is hogy neki megy 2 maggal.
Másrészt ez a hang és képi probléma 4 és több maggal is előjött embereknek.. nem elég hozzá akkor egy 6300-as Bulldozer sem vagy egy i7? ( persze hogy elég, mint ahogy az X2-es Phenom is, ezért kéne egy két embernek itt belátnia hogy ha több magos CPU-knál is előjön akkor nem a teljesítmény a kevés. )
De itt mindenki nagyon okosnak hiszi magát.
Válaszolni nyugodtan lehet kb. leszarom mert már úgyse nézek ide vissza mivel értelmes választ nem kapok.bye!
-
Stylerr
addikt
válasz
deadmaau5 #27787 üzenetére
Nos, akkor megpróbálom vázolni a helyzetet. Ha teljesen biztos vagy benne, hogy ez a processzor elég neki (bár én teljesen kizártnak tartom), akkor annyit tudsz tenni, hogy az összes drivert naprakésszé teszed, illetve feltelepíted a visual c++t a legfrissebb verzióig. Viszont ha így sem működik, akkor kénytelen leszel belenyugodni, amit mi itt többen állítunk, hogy kevés hozzá a géped. Sok sikert!
-
mgm81
aktív tag
Sziasztok. Valaki magyar kommentárt tudott már bele rakni?
A magyaritás már meg van csinálva, csak a kommentár nem magyar. -
deadmaau5
tag
Elég neki 2 mag is dolgozd fel hogy nem a processzor a hibás ha másnak 4 meg több maggal is ugyanezt a hibát produkálja.
Carvus:
Semmi ilyesmi nem megy közbe.Madn!ght:
Próbáltam már ezt is nem jó így se.. rengeteg dolgot néztem neten amivel elvileg "megjavul" de egyik se segített.. -
Madn!ght
addikt
válasz
deadmaau5 #27779 üzenetére
Szia!
A fifasetup.ini-ben esetleg megpróbálhatsz némi változtatást eszközölni, hátha...
AUDIO_MIX_MODE = 0
CONTROLLER_DEFAULT = 0
DISABLE_WINDAERO = 1
FULLSCREEN = 1
MSAA_LEVEL = 0
RENDERINGQUALITY = 3
RESOLUTIONHEIGHT = 1080
RESOLUTIONWIDTH = 1920
VOICECHAT = 0
WAITFORVSYNC = 1(a resolunheight / width-nél a monitorod natív felbontását, vagy kisebb felbontást is írhatsz, amin a játékokat tolod)
-
Pacos
tag
válasz
deadmaau5 #27783 üzenetére
Azt a videót megnézném...Tényleg kíváncsi vagyok. Mert nekem pont ilyen procim volt, 3 magra nyitva és minden más ua mint most és akadt. Lecseréltem egy x4 965BE-re és megszűnt. Emlékeim szerint sajnos nem segített rajta az sem ha minden beállítást a minimálisra vettem...
-
deadmaau5
tag
Hali!
Mai nap folyamán kezdtem el a FIfa 15 - öt.
Elindítom minden okés a menüben, ahogy a meccs elkezdődik irtózatosan szaggat a hang és a kép is.
Több embernél olvastam hogy ez a jelenség előjön de sehol se találtam rá magyarázatot vagy orvoslatot
Valaki esetleg erre tud valami gyógyírt? -
djrenato
csendes tag
Most játszottam online seasont egy magyar sráccal, egészen pontosan "Runi14" -el. Remélem olvassa a fórumot, mert meg szeretném köszönni a játékot, illetve gratulálnék neki ahhoz, hogy nagyon ügyesen tud futni Robbennel és szépen tudja Lewát is kiugratni
-
szakii6
tag
Egy kicsit a 16-ról : megvettem one-ra , van EA Access-em. A menü nagyon jó lett szerintem
A FUT is jól átalakult előnyére. A játék grafikailag jobb, játékmenet is. Lehet csak az elején, de nehezebb gólt lőni. Végre könnyebben levédekezhető a sprint, nincs akkora különbség a játékosok között. Az új cselek nagyon adják, aki szokott cselezni az el fog ájulni mik vannak
Ugye csak 10 óra van Access-en, ha lehetne egyben lepörgetném :$ de beosztom minden napra
egy szó mint száz, aki eddig is szerette a fifát, úgy is megveszi
Nekem nagyon jök az első benyomásaim
-
Azog the Orc
őstag
Na azért még utoljára összeraktam egy csapatot,csak azért hogy kipróbáljam ezeket a TOTS és MOTM lapokat, már úgyis mindegy....
-
evibly
senior tag
Több mint vicces, hogy az ingyenes játékosokból poénból összetákolt BPL csapatommal megnyertem búcsúként egy Champions Shield kupát, majd toltam kettő meccset a szintén csak összehajigált Serie A csapattal és azzal is megvertem két, RonaldoNeymarSuarezBales gárdát
Így most már akkor tényleg, viszlát, Fifa15!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #27771 üzenetére
még nem tudom...
csak már nem szeretek a gép ellen játszani... inkább nyomom a 15ön online...
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi #27770 üzenetére
Nem jön be komám?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #27768 üzenetére
2 meccset toltam vele...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
vegitossj7 #27767 üzenetére
baszki, és tényleg ott figyel a 15-ben... egyszer próbálkoztam talán átváltani a "tele"-ről... jó tudni, így fél év után...
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi #27766 üzenetére
Én ma este fogom letölteni a demót és holnap tesztelem,kíváncsian várom, csak az a baj hogy úgy is CSAK online mutatja meg a foga fehérjét a játék
-
vegitossj7
addikt
válasz
LedyGyuszi #27766 üzenetére
4 éve abban tolom.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #27765 üzenetére
én már csak azért is megtartom a cspatokat, mert sztem ha megveszem az ideit, akkor nem lesznek ilyen jó csapataim, így legalább vissza jöhetek nosztaligázni...
egyébként a demoban felfedeztem egy új kamera nézetet (coop - vagy csak nekem új?), ami talán végre nekem is jó lesz... -
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi #27764 üzenetére
Én sem tudom mi tévő legyek, ha elnyitom az összes coint akkor sem történik semmi mert Messi megvan, CR úgy sem esik, úgyhogy nem tud über lapot dobni. Mert most az egyszer ebben az évben érzem úgy hogy nagyon kell hogy tetsszen a 16 hogy megvegyem, ez a 15 annyira szar volt minden téren hogy igazság szerint elment a kedvem a Fifától!
Szóval ha pármeccs után nem érzem az érdemi változást és javítást akkor vagy PES vagy semmi!
Nem szeretnék megint ráfüggni egy moslék összetákolt kulára.
Ne legyen igazam és legyen szuper jó (nem lesz, eddig se volt,sosem lesz
), akkor mindenki boldog!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #27762 üzenetére
én még kitartok!!!
egyrészt még meg kell nyernem a div1-et, másrészt megvárom az első online tapasztalatokat, illetve azt majd ki is tudom próbálni a megjelenés előtt ea access-sel...
egy demo alapján én még nem ájulok el... -
evibly
senior tag
válasz
Azog the Orc #27762 üzenetére
Nem azért, mert én is így csináltam, de jó móka.
Volt pár játékos, ahol egy kicsit megálltam, eldörgöltem néhány könnycseppet (Ba, a legfaszább strikerem és nem lesz ott a Fifa 16-ban
, MOTM Yilmaz, aki egy beast és az egyetlen narancs lapom volt, vagy Behrami, aki az első KVK-ként aprította nekem az ellent, stb.), aztán kíméletlenül eladtam az egész bagázst.
Fifa 14-ben megtartottam mindenkit, soha nem néztem vissza rá, ezért semmi értelme tartogatni, ha megveszi az ember a következőt.
Van még egy hadseregnyi szerződésem és egyéb fogyóeszközöm, de azzal már nem szórakozok, nincs sok értelme...
-
Azog the Orc
őstag
Tisztelet Urak!
Egy olyan kérdésem lenne evibly hsz-ből kiindulva, hogy ki mit csinál a Fifa15 coinokkal, játékosokkal mert én arra gondoltam hogy eladok mindenkit és elnyitom poénból!
Ti Urak?
-
evibly
senior tag
Konyes bucsut vettem a Fifa 15-tol: az osszes jatekosomat eladtam, dragabbakat indulo aron a marketen, mindenki mast quick sellben.
Lett kb. 650k coin, mind elnyitottam: az eredmeny egy IF Son, IF Drogba, meg David Silva. Hozta a formajat a jatek... Son maradt az ingyenes playerekbol osszerakott csapatba es ennyi.
Johet a 16 es ha csak 10 szazalekkel kevesebb agyfaszt okoz majd, akkor mar boldog leszek.
-
zsolti72837
addikt
válasz
LedyGyuszi #27759 üzenetére
Engem szerencsére nem.
-
LedyGyuszi
addikt
másokat is ledobál a serverről?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc #27755 üzenetére
Király!!!
TOTS Dybalára voltam a legbüszkébb, imádtam! Csípj el egyet, ha tudsz.SIF Vipera RM, ki is kéri magának.
-
Classius
aktív tag
válasz
igen. Tévez pl hiába CAM a FUT menüben, ha játékban megnézet akkor ST. És a Rating-ek is így vannak, hiába van Pogba 84-es, akkor is 83as a játékban ha megnézed.
-
zsolti72837
addikt
válasz
-
Azog the Orc
őstag
zsolti72837:
Marci elkapta a fonalat
más:
Megszereztem Juve-s Dybala-t tesztelésre mert MdewC kolléga nagyon dicsérte, igaz ez nem TOTS de az up-olt 74-es
Az érdekesség az volt hogy félidőben cseréltem be és megdöbbenve láttam hogy az ingame rating-je 70-es és a statjai is a 70-es lapon lévőkkel egyezett meg!
WTF
Akkor ez lehet hogy több játékosnál is megesett csak nem figyeltük?
-
zsolti72837
addikt
válasz
Azog the Orc #27752 üzenetére
Kicselezted még a legyet is.
-
messi6502
tag
Sziasztok!
Megvettem a játékot, épp töltődik lefele.
Valakinek nincs kedve pc-n pár bari meccshez? Utolsó fifám talán a 2001 volt, szóval kissé szokni kell majd.Illetve a fut-ról sokat olvastam, viszont lenne egy kérdésem.
Hogy tanácsos az elején elkezdeni? Edző vásárlásokkal, hogy a szerződés bónuszok meglegyenek minél előbb, vagy először egy saját keret létrehozása a célszerű? -
Azog the Orc
őstag
Hogy azért mégse legyen annyira halott a topic!
Megszereztem így a végére EZT AZ ÁLLATOT
Egy ilyen meccsen debütált (a képen a gólok száma):
A meccs legszebb találata Marchisio nevéhez fűződik
-
losilee1337
aktív tag
Szépen meghalt a forum gyilkos ez a 16 demo
-
Nazara
őstag
válasz
zsolti72837 #27748 üzenetére
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
A Fifa 16 milyen nyelveket támogat?
Válaszokat előre is köszi.
-
Nazara
őstag
válasz
LedyGyuszi #27745 üzenetére
Még nincs este 8.
Plusz az EA Twitterén irták 2-3 órája, hogy stay tuned, mert pc-re is még a mai nap folyamán elérhetővé válik.
Vagy te X360-ra várod? Mert a konzolokra már meg kellett volna érkeznie sztem.
Itt is van a lista.
-
marcess
senior tag
Napi kérdés!
Biztos többen játszotok már évek óta, ha a játék elején csomagból kaptok egy értékes játékost, eladjátok vagy megtartjátok? Én biztos eladnám, és vennék egy fasza kis kezdőcsapatot, de tavaly egy haver megtartott egy Hazardot év végéig több mint 500 meccset játszott vele (mondjuk tegyük hozzá, Chelsea szurkoló).
-
turul79
tag
válasz
LedyGyuszi #27740 üzenetére
Pc-re még nincs
-
Nazara
őstag
válasz
LedyGyuszi #27740 üzenetére
PC-re nem csak este 8-kor lesz?
-
turul79
tag
Hány órakor jön a demo?
-
LedyGyuszi
addikt
Ronaldo, Pelé, Bale...és mi a játék?basszuk előre, fussanak csak...végeredmény egy szenzációsan laggos meccsen 1:2 ( Ronaldo gól, ahogyan az egyik pillanatban a védőim gyűrűjében, egy másodperc múlva a védőim előtt 10 méterrel sprintel + egy Yaya fejes 16 méterről... )
labdabirt: 60:40%, kapura lövés 9:2 ide, ebből egy keresztléc 11méterről üres kapura... -
LedyGyuszi
addikt
válasz
tigomigocika #27728 üzenetére
de gondolom nem csak ps4-re jön ki kizárólagosan...
-
tigomigocika
senior tag
válasz
vegitossj7 #27730 üzenetére
de a demo nem ad irányt e tekintetben...nem?
Volt pc-m az teljesen más,bocs ha bele okoskodom! -
castiels
addikt
Sziasztok.
Egy HD 6790 es kártya elviszi maxon a játékot?
-
tigomigocika
senior tag
válasz
LedyGyuszi #27727 üzenetére
őőő....izzzéééé...
de hát ez péjessnéty -
LedyGyuszi
addikt
válasz
tigomigocika #27726 üzenetére
nah megvan milyen poszttal lesz este tele facebbookon az xone csoport...
-
tigomigocika
senior tag
csak át kukkantanék a helyetekben erre a posztra a fifa16 topicba
-
bucketb0b
őstag
válasz
vegitossj7 #27724 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy ha 19 méterről lő valakivel akkor számít-e a finish érték valamennyire vagy csak a long shot érték. Valóságban ez nem is működik teljes mértékben hiszen ki az a játékos aki pl. 90 long shot értékkel rendelkezik, de a befejezés 45, mert közelről meg mindent kihagy.. ilyen a világon nincs szerintem
gondolom fifaban találkozni ilyennel, hogy a long shot értéke a finishhez képest kritikán aluli. (bár nem tudom annyira ezek a számok engem nem izgatnak, játékon belüli teljesítmény számít számomra)
-
marcess
senior tag
Szerintetek mi a különbség a finishing és a long shot között? Mármint értem én hogy befejezés, meg távoli lövés, de most akkor ami a 16-os vonalon belül történik az befejezés, ami meg kívül az távoli lövés?
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #27721 üzenetére
Tiétek az érdem Kolléga úr!
De örülök, ha bejön.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Nazara #27720 üzenetére
próbálgattam én is seasonsben sok csapatot, aztán nekem a legkomplexebb a chelsea lett...
főleg amióta újra átálltam 4-2-3-1-re...
ezért mondjuk újra jár a köszönet MdewC kollega úrnak!egyébként jövő7től ráállok én is a div1-re, mert azt eddig csak seasonsban sikerült behúzni, mondjuk nem is nagyon erőltettem, mert inkább kupáztam + barátságosokat nyomtam...
-
Nazara
őstag
válasz
LedyGyuszi #27716 üzenetére
Benatia már sima Seasonsben a 15-ben is megkapta a pace downgrade-et, szóval sajna ez sem újkeletű dolog.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #27715 üzenetére
Benatia -10 pace? normálisak ezek?még nem is láttam...
gondolom a támadó szekció + középpálya erősödés miatt kompenzáltak....kapják be... -
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi #27714 üzenetére
Fingom sincs, mert eddig mindig bal oldalon játszott
Benatia, Dante minusz 10 pace mire fel? -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #27711 üzenetére
Douglas Costa RM poziját hogyan találták ki?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #27710 üzenetére
danke schön!
gut gemacht!
lassan nálam is érik már egy csokorral... -
dracox
addikt
válasz
Azog the Orc #27711 üzenetére
Thx!pont az előbb vizsgáltam végig a kínálatot
-
Azog the Orc
őstag
Ezt a gólt LedyGyuszi kollégának küldöm sok szeretettel: [link]
-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7 #27708 üzenetére
Én néztem be.. sorry töröltem is. Én nem tudom miért voltam abban a hitben hogy 5*-os volt. Wellington Silva lett volna még jó, de ő elment kölcsönbe a Boltonba. Mást nem igazán tudok.
-
marcess
senior tag
Futheaden már fent van az összes 16-os játékos (3-tól) teljes stattal. Ha érdekel valakit: [link]
-
marcess
senior tag
Na lesz helye 16 Juve csapatban? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest