Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csokipuding8

tag

Én is továbbmentem az osztályokban, megyeget a játék azért, itt nem erről van szó, hanem amit a kollega írt: nincs dinamikája a játéknak, nem érzem h tudom kezelni a labdát, folyamatosan bizonytalanságérzetem van. Bőven nyerek meccseket, haladok az osztályokkal, mert még így is kihozok belőle amit lehet. Ettől függetlenül még kényelmetlen a játék. Most is lenyomtam közben egy meccset, jól játszott az inas, de csak azért rúgott gólt mert rohadt gyors játékosai voltak. Ötletesebb játékkal viszont nyertem 2:1-re. Kapufák, kihagyott lövések, egy szép fejes gól Ogbonnával (itt sajnáltam az öcsköst mert a viszonylag jó játékához képest, kajak ránézésre is méltatlanul szarul helyezkedő és semmit sem csináló védői miatt kapta be, az már más h a kapusa állt egy helyben, rohadt nagy reakciókéséssel indult a labda felé ami aztán bepottyant az alsó sarokba) szóval jól nézett ki, de mintha fordított helyzetben lennék úgy éreztem magam. Mert láttam h nem az ő hibája. Na ilyenek.... feszt lesen vannak - taktika beállítása után is - az embereim....?! Miért?
    Ellen kapusa kirúgja a labdát, a védőim nyugodtan levehetnék, vagy jó helyre fejelhetnék, és aláugranak, meg továbbcsúsztatva érnek bele fejjel.....????! Miért? Ez az én hibám lenne, ennyire azért nem vagyok béna... Nemá h 13-ba külső vélemények alapján se voltam egyáltalán elhanyagolható ellenfél, itt meg semmi...? És még egyszer mondom, megyeget a játék úgy ahogy, de az említett ezer szarság attól még megvan, ami rontja az egészet..... Közbe játszok am, épp rúgtam egy gólt és eszembe jutott még: lehetetlen szögekből verek gólokat.... mint most is... csak néztem h ez bement, akk jól van, csávó ki is lépett.
    Ps3-on vagyok amúgy.

Új hozzászólás Aktív témák