Hirdetés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Alkoholista nevelde
- Az utolsó pillanatban elhalasztották a La Quimera megjelenését
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokipuding8
tag
Én is továbbmentem az osztályokban, megyeget a játék azért, itt nem erről van szó, hanem amit a kollega írt: nincs dinamikája a játéknak, nem érzem h tudom kezelni a labdát, folyamatosan bizonytalanságérzetem van. Bőven nyerek meccseket, haladok az osztályokkal, mert még így is kihozok belőle amit lehet. Ettől függetlenül még kényelmetlen a játék. Most is lenyomtam közben egy meccset, jól játszott az inas, de csak azért rúgott gólt mert rohadt gyors játékosai voltak. Ötletesebb játékkal viszont nyertem 2:1-re. Kapufák, kihagyott lövések, egy szép fejes gól Ogbonnával (itt sajnáltam az öcsköst mert a viszonylag jó játékához képest, kajak ránézésre is méltatlanul szarul helyezkedő és semmit sem csináló védői miatt kapta be, az már más h a kapusa állt egy helyben, rohadt nagy reakciókéséssel indult a labda felé ami aztán bepottyant az alsó sarokba) szóval jól nézett ki, de mintha fordított helyzetben lennék úgy éreztem magam. Mert láttam h nem az ő hibája. Na ilyenek.... feszt lesen vannak - taktika beállítása után is - az embereim....?! Miért?
Ellen kapusa kirúgja a labdát, a védőim nyugodtan levehetnék, vagy jó helyre fejelhetnék, és aláugranak, meg továbbcsúsztatva érnek bele fejjel.....????! Miért? Ez az én hibám lenne, ennyire azért nem vagyok béna... Nemá h 13-ba külső vélemények alapján se voltam egyáltalán elhanyagolható ellenfél, itt meg semmi...? És még egyszer mondom, megyeget a játék úgy ahogy, de az említett ezer szarság attól még megvan, ami rontja az egészet..... Közbe játszok am, épp rúgtam egy gólt és eszembe jutott még: lehetetlen szögekből verek gólokat.... mint most is... csak néztem h ez bement, akk jól van, csávó ki is lépett.
Ps3-on vagyok amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Home server / házi szerver építése
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest