Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Alkoholista nevelde
- Az utolsó pillanatban elhalasztották a La Quimera megjelenését
- Assassin’s Creed Shadows teszt
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
válasz
cettlee #1440 üzenetére
gondolj, gondolj, gondolj....
Originbe tudod csak letölteni, amíg nincs a kezedbe a kód és nem adod hozzá az Origin accountodhoz addig hogy tudnád elkezdeni a letöltést?
Csak az alkalmazásaim menüpontba lévő ikonokról lehet telepíteni, oda meg csak akkor kerül ha van jogod használni is.
Ne kérdezd még van ilyen hülyén ez kitalálva, mert PL a Blizzard Battlenet programja simán letölt bármilyen gémet, max a PLAY gombra kiírja hogy nincs hozzáférésed...
Ez jobb megoldás mert egy jópár tizenX gigás játéknál le lehet tölteni előre a cuccod de Originbe nincs ilyen tudtommal...Mellesleg ha a kezedbe lesz a DVD onnan gyorsabb lesz felrakni, autorunt elindítod bekéri a kódot és az Origin magára húzza a DVDről.
-
DeathAdder
veterán
válasz
cettlee #1078 üzenetére
Elnézést, de nem értem mit jelent az, hogy a "2 ravaszt meghuzod egyszerre egy pillanatra"
Melyek azok a ravaszok? és melyik kettőt?vegitossj7 - Próbáltam már, de úgy sem az igazi
xsanyi77 - hát ja, az is része a futballnak ha tetszik ha nem.
Ha jól tudom a 13-ba egyszer amikor kipróbáltam az ellenfél egy ilyet csinált a 16-oson belül, és a bíró még sárgát is adott neki, mert színészkedett
Az sem fair, hogy játékvezetői labdaesetén az ellen nem adja vissza nekem, hanem elkezdi vinni a labdát, és támadni.... -
Imre921
tag
Ha x360as kontrollerrel tolod próbáld azt hogy szerelés előtt hosszan és erősen nyomod a passz-t( A ) Nem bonyolult elvenni a lasztit szerintem csak rá kell érezni. Ha csak gyengén nyomkodod a szerelést nem fog szerelni. Hosszan és erősen kell nyomni amikor már az embert majdnem elérted.
-
cettlee
őstag
illetve emlitest tennek a kipattanokrol, minden loves kipattan a kapusrol es nem jobbra vagy balra hanem oda esik le elé, a 6 db vedo meg vegignezi ahogy az 1 szem csatar odamegy es beveri. ez nem egyszeri eset. fifa13 ban a kedvenc manoverem az ltrt labdavezetes aminek segitsegevel romma szopattam a legtobb ellent, ez 14ben es 15ben is hasznalhatatlan, jobb latt volna ha visszahozzak a lassu labdavezetest(pace control). az LB valamelyest helyettesiti ezt de eleg bizonytalan.
a lovesekkel es a kapusok kepessegeivel is valami gaz van. fifa 96' ban latott hatravedodesekkel vedest veltem felfedezni. 1v1 szituaciokat nagyobb esely van csellel megoldani mint a kapus mellett elguritani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Politika
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest