Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csokipuding8

tag

Hali!

Éles váltásba vagyok 13-ról 15. PS3-on mik a helyzetek?
    - gyorsabb a menürendszer? reszponzivitásra gondolok
    - karrier módban még mindig piszkosul lassan szimulálja a napokat?
    - karrier módban valami lényeges változás esetleg, ami pozitív?

UT-ről nem kérdezek mert olvasom a fórumot és szinte csak arról van szó. 13-al csak azt toltam/tolom jó ideje, de 15-ben karrierrel fogok kezdeni, vagy vegyesen tolom majd. A hsz-ek alapján jó lesz ez, csak rá kell jönni a dolgokra, lezavarni jó pár meccset, mint eddig a legtöbb résszel. Engem is fel tud kúrni rendesen, de ez többnyire a saját aktuális állapotomtól is függ, mint mindenki másnak is. Sok olyan "fantomjelenség" van itt, amit a játékosok maguknak beszélnek be. Nekem is elgurul néha a gyógyszer persze, de közben már tudom h vagy én csinálok valamit rosszul/bénán, vagy tényleg annyival jobb az ellenfél. Vannak baromságok a játékban mint amikor 1 meccsen 5 -10x akad el a labda a bíróban, lövöm telibe a saját játékosomat, akadályozzák egymást a játékosaim stb. lehetne sorolni, ok. De mivel olyan hozzászóló is akad akinek a védekezés szar, egy másiknak pedig nincs vele baj, ezért valószínű hogy meg lehet oldani azt a védekezést..... Valaki erre-arra panaszkodik, egy másik ugyanazt meg tudja oldani, tehát akkor van rá gyógymód. Ezt magamnak is most fogalmazom meg, ilyen tényfeltáróként, mert már megvan a játék egy ideje csak még nem volt időm kipróbálni. Szerintem gyakorlás, meg egy kis odafigyelés eredménye a jó játékélmény. Kipótolva pár jó tanáccsal innen a fórumról, mint pl.: ha felhúzzuk magunkat, akkor tegyük le a joyt, ne erőltessük; "idegállapotosan" eleve ne üljünk le játszani stb, és jó lesz az.

Új hozzászólás Aktív témák