Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sati1984
tag
Nálam a csapatépítésnek egy olyan érdekes tényezője van, hogy én csak német és holland játékosokat vagyok hajlandó használni :-)
Eddig még nagy neveket nem sikerült beszereznem annyira, mert nem nagyon kereskedek, farmolásra offline játszom (ott szedett-vedett csapattal nyomulok, ott nem kikötés, hogy csak német és holland lehet). Szóval kb 10k coinnál tartok, de mivel online jobban szeretek játszani, ezért lassú a gyarapodás.
Szóval a nagy német-holland csapatépítés közben ajánlanék pár játékost, akiket már meg tudtam venni, olcsók, és nekem nagyon beváltak.
Klose - nem nagyon kell magyarázni a csatáristent, de azért elmondom, hogy kb 2k-ért már kapható, és bár sajnos lassú, és a labdát sem tartja annyira jól, a befejezései halálosak, és nagyon jól tud helyzetbe kerülni.
Huntelaar - ő is 3k körül megkapható, gyors is, a labdát is jól tartja, a finishei még halálosabbak, mint Klosénél.
Kießling - Minden tekintetben hasonló Kloséhoz, csak gyorsabb kicsit.
Locadia - 73-as ritka silver, és nagyon-nagyon jó vétel 2 és 3k között: a gyorsaság és labdatartás Huntelaaréval vetekszik, a finish kicsit gyengébb, de így is fantasztikus gólokat szerzek vele.
Szóval ők lennének azok a játékosok, akiket azoknak ajánlok, akik több 10k-t nem akarnak elkölteni, hanem a rejtett (és nem annyira rejtett) drágaköveket keresik :-)
Amúgy ilyen megkötés mellett (csak német és holland játékosok használhatóak fel) ti milyen squadot építenétek? Nyitott vagyok ötletekre, hogy kiket szerezzek be (persze gyűjtögetek Van Persie-re, Lahmra és Boatengre, de ebben a tempóban még jópár hónap :-))
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest