Hirdetés
-
GAMEPOD
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Nem értem, ha az előző kettő tetszett akkor ez sokkal jobban kell, hogy tetsszen!
Ez a játék csak több, jobb lett! Csak nem a COD-os díszletszerű, cső, arcade, játék inkább a stílusod?
(Egyébként én szeretem a COD-ot is, 20-30 percig, míg nem kezd el idegesíteni...)
A túl szaturált színek, helyett szerintem is lehetett volna kicsit életszerűbbet használni...
De ez azért van, mert sokan sírtak a FC2 fakó színvilága miatt az FC1-hez képest... Pedig az nem visszalépés volt, hanem javulás... Mint ahogy a játékmenet és a sztori, pont egy nagyságrendet javult az előző részekhez képest! Kezdj el vele játszani és a töltelékből csak annyit csinálj, amennyit kedved van! Meglátod nagyon jó játék lett!(szerintem...)
A jóból sosem elég: Ha még a Crysis 1 rombolhatóságát megcsinálták volna, akkor nagyon örültem volna!
Nagyon élvezetes, volt, hogy lövöldözés közben kidőlt 1-2 fa, illetve a bungalókat gyakorlatilag le lehetett amortizálni... De itt inkább a sztorira és a játékmenetre feküdtek rá...(ami nem baj mert az jobb befektetés volt...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest