Hirdetés
-
GAMEPOD
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
varadigabor
senior tag
Flare mire jó? Mert adott a csávokám egyet de nem nagyon értettem mit kellene kezdeni vele
Más kérdéseim amik nem tiszták:
Amúgy számítógépnél honnan kellene rá jönnöm hogy melyik szavakat válasszam ?A teheneknek mi értelme van? Meg lehet enni őket? Nekem még nincsen
Amúgy végre sikerült rádiót csinálni, jött is 2 paraszt ember.
Próbáltam át küldeni egyik bázisról a másikra parasztjaim de nem mindet engedte...Ja meg kiengedtem valami medic robotot gondoltam meggyógyít de nem akart. Szóval meghalt
Fusion coreos témához vissza térve, usa satelitnél is van Fusion core és szerintem ott is fel lehet tölteni.
Meg van egy kis támaszpont a sziget mellett ott van egy ilyen védő robot. Amit el lehet küldeni valamiket védeni. De egyike se tűnt hasznosnak. vagy felrobbantod ön megsemmisítéssel és lesz benne 2 fusion core. -
Hunbeast87
senior tag
Jó neked, de ezek szerint nem mindenki olyan szerencsés, mint Te.
Nálam a The Devil's Due küldetés közben Dogmeat kapott egy taslit a Savage Deathclaw-tól, miközben én rejtve maradtam.
Többször is sikerült már lebuktatnia, de az esetek többségében valóban Ő is rejtve marad.
Ez olyan mint a Pip-Boy, vagy feljön Tab-ot nyomva vagy nem...Vagy, mint a fegyverek: néha azt is 3. vagy 4. alkalommal sikerül elővennie a karakteremnek.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest