Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Warton

    őstag

    Tegnap éjjel sor került a Finch Farm beli élelmiszergyár első tesztelése.

    Itt indul az egész. A Workshopból kiszívódik az összes dolog. Ezt majd lehet módosítom, mert nem sok értelme van. Kellett egy fal a szalag mellé,mert minden leesett róla, így viszont a falról visszapattan.

    Itt választódik szét a paradicsom. Az egyikből paradicsompüré a másik pedig a csipszhez kell. Ugye ezeket a terelőket interval switchhez kell kötni. A fele-fele arányhoz úgy kell beállítani a switchet a terminálba, hogy az ON időnek kb. 2-3 szoros időnek kell lennie az OFF-hoz képest. Azaz, ha az OFF 2 secre van állítva akkor kb. 5-6 secre kell állítani az ON-t. Így érhető el, hogy feleződjenek a tárgyak, azaz az egyik fele,erre a másik fele arra kerüljön.

    Itt a műanyagot osztjuk szét, ami a Blamcohoz, illetve a Cukorbombához kell. Egy áramkörre vannak kapcsolva az INterval switchek azaz mindegyik ugyanúgy működik. 2 s OFF, 5 s ON.

    Itt pedig az elkészült kaja, mindenféle ÁNTSZ és KÖJÁL előírásnak megfelelően tárolva. :D :D Van benne "idegen áru" is, ami egy picit sötétebb.

    Egész jól sikerült a teszt egyedül a CukorBombához szükséges gabona esett rossz helyre a földre, úgyhogy ott még alakítanom kell a gyártósort. De amúgy teljesen automatikusan működik minden.
    Amit tervezek még itt, hogy egy kicsit egyszerűsíteni kéne a szalagokat valahogy, még nem jöttem rá, hogy hogy, illetve nem tetszik, hogy a sorterek a levegőben lógnak. Azt sajnálom még, hogy épületet eköré nem lehet tenni, mert így is a settlement határára kerültem. :(

    [ Szerkesztve ]

    Kompromisszummentes linux gaming.

Új hozzászólás Aktív témák