Hirdetés
-
GAMEPOD
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz
csibuka85 #6012 üzenetére
Ez a Vault-Tec dlc? Lehet, hogy a magyarítás kavar be a dlc-t még nem fordították még le és ezért nem megy tovább. Persze totál spekuláció, fingom sincs, nekem nincs meg ez a dlc.
Más:
Hogy tetszik a Nuka dlc? Érdemes beszerezni, mondjuk én lehet megvárom míg becsúszik 10 euro környékére Karácsonykor.Amúgy épül a 3. gyáram a Fintch farmon. Ezúttal 4 féle élelmiszert akarok gyártani egyszerre, ami elég nehéz lesz, mert így külön áramkörökre kell kötögetni a terminálokat és a gyártókat. Nem értem miért nem lehetett beszámozni őket és akkor egy terminálról meg lehetne oladni mindent.
A másik meg, hogy miért nincs felfele vezető futószalag, csak azok a béna liftek vannak.
Meg hát lesz pár szorter, meg interval switch meg egyéb nyalánkság...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xbox Series X|S
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest