Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
csabsz13
aktív tag
válasz Fitzgerald #1397 üzenetére
ja, én is akartam írni a loot-ról :-)
576 bolt, DunaPlaza. este 6 előtt értem oda.
ami nekem jutott:
fémdoboz
Nuka Cola pin up girl poster
War never changes silicon karkötőa doboz jól néz ki, a poster elmegy, a karkötővel már a kislányom játszik
AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
Fitzgerald
veterán
Na, L-es pólót kaptam végül. Tényleg elég MÁV-os beütése van
-
sszemtelen
őstag
válasz sszemtelen #1381 üzenetére
Valaki erre esetleg valami kis megoldást? :/
-
csabsz13
aktív tag
válasz Vikthor #1384 üzenetére
itt 12.890 HUF
(#1383) PhobioNN7: azzal nekem is gondom volt, ferdén rakta a falat az aljzathoz képest, ha automatikusan egymáshoz illesztette a falakat. ha nem úgy raktam, akkor meg nem értek össze - ezen még dolgozni kell szerintem.
(#1388) Plazmacucci: én nem birizgáltam semmit az .ini fileban, de a zárnyitás alapból is nagyon érzékeny nekem is.
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
Csapoati
nagyúr
válasz Plazmacucci #1388 üzenetére
Az azért nem semmi. Nekem meg láthatatlan a zárnyitás, akkor rakhatom vissza a felbontást 16:9-re. Olyankor normálisan megy.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
félisten
-
Csapoati
nagyúr
válasz Plazmacucci #1385 üzenetére
Fura, nekem segített az ini-átírás. Előtte 37-38 volt végig, utána meg 50-70.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
félisten
válasz HornedReaper #1380 üzenetére
Motion Blur lesz az nem? Szedd ki a pipát.
Más. Ha talál valaki megoldást arra, hogy ne legyen fps lock az szóljon. Az .ini fájl átírogatás nem segít, csak a lockpickelés gyorsul fel úgy, hogy ne lehessen használni.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Phobion
őstag
azt tudja valaki, hogy a ház építés elemről-elemre tényleg ennyire kiforratlan még, vagy én nem tudok még valami kombinációt? egyszerűen a ház alapjánál, vagy éppen bárhol máshol, ha sarokra teszek le egy elemet, akkor a másik elemmel már nem tudom folytatni, mert azt az elemet egyből egyenesen tenné le (remélem érthető volt valamelyest )
-
sittes79
addikt
12k a játék mm-ben tudtok ennél olcsóbb kulcs boltot?
-
sszemtelen
őstag
Srácok, valakinek tűnt már el a célkeresztje? (meg a kicsi kis pont építéskor..) :/
-
HornedReaper
senior tag
Nálam GTX680-al szinte minden ultra (god rays low-on is elég + shadows high és a distant cuccok), és csak egy beállítást kellene megoldanom: amikor 1 helyben állok, szép éles a kép. Amint egyet lépek, homályossá válik minden, igaz minimálisan, de jó lenne kikapcsolni 60 FPS alá nem nagyon esik, bár még csak most szedtem össze a kutyát nemrég.
-
nagyúr
-
félisten
-
tick
aktív tag
kérdezte valaki korábban: coppert/rezet a lámpaoszlopból lehet könnyen szedni. sanctuary-ben sok van belőle. sajnos a vezetékekhez is az kell
Everything that has a beginning... has an end
-
djculture
félisten
Ha a karakternek haja van akkor érdemes bCrosshairEnabled=1 -et is átírni 0-ra. Nálam a felbontáson meg ezen kívül mást nem kellett átírni egyből szépen ment... Gondolhattam volna nvidia féle middleware itt is, batman arkham knight 2.0
-
sszemtelen
őstag
válasz sszemtelen #1373 üzenetére
God rays-t kikapcsolva +10-12fps indoor..
-
Fitzgerald
veterán
válasz Nissifer #1371 üzenetére
Hardon kezdtem, de nem elég nagy a kihívás, úgyhogy kapcsolok very hardra lassan. Survival majd a második végigjátszás lesz.
Amit meg itt hiper-szuper AI-ról vizionáltunk pár hete, abból egyenlőre nem sok minden látszik megvalósulni; ez az AI eddigi tapasztalataim szerint ugyanolyan hülye, mint az előző két Fallout játékban. Ettől még persze szórakoztató a játék, csak nem érdemes komoly taktikai manőverekre számítani a kocsordi tanács részirül. Lehet hogy csak túl könnyű a hard, és ezért nem estem hanyatt, nem tudom. Ez hamarosan kiderül. A kutya AI-t is osztják keményen mindenhol, teljes joggal. MGSV-ben pl. nem kicsivel jobb a D-Dog AI-ja. Viszont Codsworthal nem volt még gondom. Aki nem szeretne lovári nyelven durvákat káromkodni a kutya miatt, az inkább őt vigye magával.
De még ha az AI-nak ez a része rendben is lenne, ez a világ nem él. Szaladgálok már egy ideje a mapon, alig történik valami.....a settlement bevédős dolgokat hiányolom már, amikor a raiderek elviszik a bolyhos papucsomat, a power armoromat, meg a vízkészletünk felét.
Egy biztos: lesz dolguk a moddereknek, ha ebből tényleg egy igazán komoly Falloutot akarnak majd kalapálni. De ezek az első benyomásaim 6 óra játék után.
Még változhatnak a dolgok.[ Szerkesztve ]
-
Nissifer
tag
válasz #96349952 #1348 üzenetére
Meglepődtem én is a korai power armor-on. A küldetés miatt belebújtam és mentem vele pár métert, ám utána leraktam. Nem az én stílusom. A raider-eket simán le lehet szedni enélkül is. A deathclaw elől meg bementem egy romos házba, a hiányzó ajtón keresztül pedig telepumpáltam az arcát 5mm-essel. Akkora nagy böszme jószág volt, hogy nem tudott utánnam bejönni a szobába. Kint toporgott az ajtó előtt a szerencsétlen.
Még a legelején vagyok a játéknak, de idáig elég zsengék az ellenfelek. Survival fokozatban nyomom, és abba bele se merek gondolni, milyen lehet normál nehézség mellett. Az igazi erejét akkor fogja megmutatni a game, ha kiadják a creation engine-t, és végre megérkeznek a nehezítő mod-ok. Addig ilyen baby módban elbóklászom, megismerem a játék szerkezetét, építgetéssel craft-olgatással simán kihúzok félévet. Őszintén megmondom, játékmenet szempontjából többre számítottam, ám tudjuk, hogy jönni fognak a mod-ok, ezért semmi okunk az aggodalomra. -
Nissifer
tag
Scrapper perk működik valakinek? Hiába bontom a páncélokat, fegyvereket. Csak az alap acélt, bőrt adja.. alumínium, csavar, réz sehol.
-
warcat
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Érdekes, hogy a tornyoknak nem kell áramfejlesztő, mennek maguktól.
A tiszta vizet Sanctuaryben csak úgy lehet megoldani, hogy ha egy víztisztítót helyez az ember a patakba?Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Zomb€€
őstag
válasz Fitzgerald #1363 üzenetére
Nekem pont forditva, indoor 60fps folyamat, kint meg 20-30 kozott :-/
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Fitzgerald
veterán
Na ezt az effektet milyen néven keressem az iniben? Light shafts-et nem találtam....
Amikor füst/gőz/por van a szobában, ugyanez az effekt is megvan, ahogy törik rajtuk a fény.
Legalább 10 fps-t eszik, csak indoor. Odakint nem láttam sehol, nincs is komoly probléma a framerate-el (a random dropokon kívül). Ez is új mondjuk, hogy épületen belül alacsonyabb az fps mint kint, a nyílt világban...[ Szerkesztve ]
-
csabsz13
aktív tag
válasz laceszgamer #1358 üzenetére
-
ZozzHUN
addikt
Sziasztok,
Aki gondolkodna, hogy Nvidia 920M-el tolná végig: házon belül 1280x720 low beállításokkal 25 fps-el fut, de játszhatatlan az irányítás miatt.
RAM usage 3,2gb körül
CPU usage 50-60% minden mag (Pentium 3540)(reméltem, hogy 1366x768 mediummal eldöcög mint a Skyrim, ott 55 fps volt a külvilágban )
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Történelmi pillanat ez szerintem...
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
james001
veterán
Üdv!
Lehet én vagyok a figyelmetlen és béna de áramot hogy kell belecsikarni pl. egy egyszerű lámpába? Leraktam a generátort de a kábelt nem engedi "beledugni",de van más cucc amibe viszont igen.https://psnprofiles.com/kazama001
-
Ragnar_
addikt
válasz djculture #1339 üzenetére
+1 Nekem Win 10 SC2-vel 15-20 FPSt produkált, Win7 alatt meg kb.50-60-at, mint kiderült 1.5GHzen ment a proci. Felraktam az alaplap Energy saving/tuning progiját az van beállítva energy saving profilnak, az megoldotta a problémát.
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Fitzgerald
veterán
Codsworth
eddig 3x olyan hasznos companion, mint a kutya. Aprít keményen, meg jó málhásnak is. Kutyát ott is hagytam a workshopnál, ott legel vagy mittomén' mit csinál.
Raider támadással találkozott már valaki Sanctuaryben? Ha igen akkor random dolog volt, vagy valamilyen küldetés is kapcsolódott hozzá? Az az igazság, hogy nem sok minden történt eddig, pedig 5 órát játszottam majdnem. Eddig alig van valami élet a mapon...
Viszont rettenetesen bugos a játék szokás szerint. Mire kijün a construction kit, talán kikalapálják annyira, hogy normálisan játszható legyen.[ Szerkesztve ]
-
kokov
tag
Na, erről van szó. Ez az én játékom.
Így kell kinézni egy ini-nek. Tökéletes. Hibátlanul személyre szabható. Remekül optimalizálva. Gyönyőrűen megy 3 monitorral egy 7870-el. Kapcsolható felesleges számolgatások gyönyör szépen, hogy erős Pista megvehesse a 300k-s VGA-t, mert "az kell hozzá". Lehet röhögni a hülyéken. Tök jó. Bár minden játék így lenne elkészítve. Le a kalappal. -
Ryder62
őstag
Valaki tolja 750Ti-vel? Hogy fut?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Te jó ég a Power Armor milyen korán használható... Az első Deathclaw randim meg eléggé parásra sikerült, a lény lángolt, közben ordított a fejembe, totál sátáni látvány volt. -
gyimger
őstag
Egyéb hasznos dolog: ha egy tárgyat fel akarsz használni építkezésnél, először szedd szét. Például, ha egy ébresztőórából felhasználod az üveget, a csavar elveszik. Először dobd a földre és szedd szét. A Scrapper perk mondjuk erre ad megoldást.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
warcat
veterán
Pár hasznos dolog:
-R gombot hosszan nyomvatartva elrakod a fegyvert
-Építkezősdi közben ha Shiftet lenyomva tartod, WASD gombokkal tudsz váltogatni az építendő dolgok között,ez igencsak hasznos
-beszélgetések alatt az 1-4 gombokkal is válaszolhatszEA: It's in the crate!
-
Scholes9
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #1341 üzenetére
Az komoly h 9-kor jött hozzád a futár. Respect érte. Szerintem
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Klikodesh
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #1341 üzenetére
Kar hogy ilyen gyerekes lett, a New Vegasbol megvettem a gyujtoit de gumisarkany meg microsoft smart watch az nem kell ugyhogy a skyrim es a FO4 kimaradt.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
félisten
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Le a kalappal a Konzolvilág előtt, este 9 óra után kiszállították a játékot. Persze boldogabb lettem volna, ha kicsit korábban megérkezik, de tényleg tiszteletreméltó, hogy ilyen sokáig nyomják az ipart.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
djculture
félisten
válasz sszemtelen #1337 üzenetére
Szerintem hülyeség én 1280*1024-be médium beállításban játszom gond nélkül win10 alatt egy hd 5850-el.
Win10 ügybe meg akinek az van:
Annyi marhasága van a win10-nek hogy a proci energia gazdálkodása elvan benne szúrva , igy ha játszol átkell nyomni teljesitmény centrikusra mert másképpen értelmetlenül visszaveszi az órajeleket terhelés alatt is.sittes79: Átlehet másolni dukumentumokba van a saves mappa
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Ebbe a játékba van multiplayer? Ha igen, mit takar?
-
csabsz13
aktív tag
az r290/r390 topicban ilyen ábrákkal riogatnak, majd este azért rámérek, hogy tényleg ez van-e.
a lényeg: bizonyos beállításoknál az elvileg "azonos súlycsoportú" NV kártyák majd 40-50%-ot vernek az AMD kártyákra...(#1333) sittes79: milyen demót találtál te?
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Kipróbáltam a demo-t, de szándékomban áll megvásárolni, kérdésem, hogy a demoba beletett pár óra mentéseit átvihetem a steam-es verzióba?
-
sszemtelen
őstag
Na, nekem túlságosan is akad... kevés neki az R7 250X, hiába mellette a 8 giga ram, meg a 965-ös Phenom..
Akkor marad a gyűjtögetés új vga-ra..:/
-
warcat
veterán
Eszméletlen dolgokat lehet amúgy építeni,nekem nagyon tetszik,csak most ezért alig haladok.
Elkezdtem felfelé építkezni,lerakod a lépcsöt,felmész a ház tetejére,majd a fém tetőszerkezeti elemekkel szépen le lehet fedni,és lesz belőle egy sík tető.Ide szépen lehet mindent telepíteni,őrtoronytól kezdve géppuskaállást stb.
Update miatt frankón kidobott a játék,de mindjárt kipróbálom,hogy erre az alapozásra lehet-e újabb szobát felhúzni,ha igen,már épül is a sok emeletes erőd
Ugyanezzel az eljárással a magasban haladva össze tudod kötni a házakat(nem túl reális,mert nincs igazából,ami megtartsa a súlyt de nem túl tragikus,ahhoz túlságosan élvezem.
Még nem támadtak meg,de a feljáró(k) környékét becsapdázva/megerősítve eléggé védhető lesz és jól is néz ki.
Gyakorlatilag felépítheted a saját privát Megatonodat.Craftolás is bejövős,már sikerült összerakni egy sniper riflet egy fapados hunting rifleből.
EA: It's in the crate!
-
Tomek1102
csendes tag
Köszönöm a segítséget.
Úgy döntöttem várok dec. 10-15ig és megveszem inkább az MSI GTX 960 Gaming 4G hátha addigra lejjebb megy az ára 70K alá, addig marad a nyálcsorgatás. -
Fitzgerald
veterán
válasz Plazmacucci #1325 üzenetére
Kutya engem is idegesít, nagyon hülye a dog AI, el kell altatni. Codsworth-re elvileg le lehet cserélni már az elején, megnézzük milyen az Ő AI-ja.
-
gyimger
őstag
Na, csak azért léptem ki, mert vacsorázok. Ez a cucc fantasztikus! Még nagyon az elején vagyok, északon, ismerkedem az új dolgokkal (armor & weapon craft), paradicsomot ültetek a tanyán, stb. Annyira kézre esik az egész, mintha soha ki sem léptem volna a 3-ból, mintha ugyanannak a játéknak a szebb változatával játszanék (látom, ez vita tárgya). Az elején nem akartam craftolni, de elnézve, mire képes a fegyvernél vagy a páncélnál csak az első szint, bele akarok vágni. Az új dialógus, az új loot rendszer nagyon bejön! Egyszerű is, nagyszerű is. Ha majd annyira kiismertem, mint a korábbi részeket, akkor még otthonosabban mozgok majd benne. Szóval, nekem nagyon tetszik. Jelenleg "frissítésre várakozik" Steamben, holott eddig nem találkoztam semmi kivetnivalóval.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
félisten
Kicsit csalódottnak érzem magam. Felültem a hype trainre és túl sokat vártam, vagy csak kiöregedtem ebből.
A játék motorját és annak megkérdőjelezhető működését most ne firtassuk... Én a plotra és a párbeszédekre, motivációkra vagyok kiakadva. A játék eleje nagyon gáz, a játékosra erőltet miben baromságot. A kutya a leg idegesítőbb és idétlenebb az egészben. Még nem jöttem rá hogy kell lekoptatni.
Szóval eddig csalódás. Adok neki még időit.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
-
djculture
félisten
Mondjuk én már annak is örülök hogy ilyen elavult engine képes 4 mag kezelésére..
-
Sonja
nagyúr
Nem is a grafra értettem, hanem összességében, nameg a #1177-es hozzászólásomban ott egy videó, erre!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
dergander
addikt
válasz Fitzgerald #1318 üzenetére
Mely fémeket szedjem szét hogy jó legyen? Mert a kocsi roncsok valamint a többi ilyen olyan kacat az steelt ad csak,nemhiszem el hogy már az elején egy rézhiány miatt elakadok .
-
dergander
addikt
A copper nevű cuccost hol találok? Elakadtam egy questbe ahol toronyt kell telepíteni majd kellene egy erőforrás(generátor) csak éppen a copper hiányzik az összetevőkből,már átjártam tónyát-boronát de nemtalálok ilyet... esetleg lehet craftolni?
-
Fitzgerald
veterán
Ezt az épületen belüli por/füst/gőz akármi effektet iniben milyen néven keressem?
Ez elvileg ugyanaz az effekt, és csak belső tereken láttam eddig. A vaultban ez volt a cryo kamrák körüli gőz, házakban ugyanez az effekt a por. Rettenetesen idegesítő, szerintem legalább 10 fps-t megeszik nálam... -
Zomb€€
őstag
Nekem ez a gepipeny nem nagyon tetszik, 4gigara huzott Q9650 + uveghangon zakatolo X280, es a varosokban 20-30 fs kozott vagyok, ennel a sszanalom grafikanal...
Erzetre pedig borzaszto "nyulos" az iranyitas.[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Leszpojlerezné nekem valaki, hogy az első kódos ajtót milyen szisztéma szerint kell kinyitni?
Köszi! -
laci_8519
tag
Sziasztok!
A játékban, hogy kell előhívni a console-t? Azt írják, hogy a ~/'
Ez ugye az 1-es gomb lenne. De, nem működik, mert ott a fegyvert lehet elővenni.
Magyar billentyűzetem van, ha ez számít.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Én erre válaszoltam:
(Minimum GTX 960 4GB, ez alá ne menj.)
Nissifer: Nem taláékoztam még lőszergyártással, csak fegyvermódosítással és armorok felpiszkálásával.
[ Szerkesztve ]
-
Nissifer
tag
Életbevágóan fontos információra van szükségem. Ma tanítás előtt tudtam játszani pár órát a Fallout 4-el. Egyelőre a kezdő környezetben fosztogatom az elhagyatott házakat. Azonban arra figyeltem fel, hogy nem találtam RELOADING BENCH-et! Nagyon rossz érzésem van ezzel kapcsolatban, és kezd rajtam elhatalmasodni az a téveszme, hogy .. nem, nem az elképzelhetetlen... de mégis félve megkérdezem, még mielőtt teljesen elborul az agyam a nagy kutakodásban és végső kétségbeesésemben lemészárolom a családot, szomszédokat, a tér-idő kontiniumot, hogy ugye LEHET A FALLOUT 4-BEN LŐSZEREKET GYÁRTANI?!
-
Fitzgerald
veterán
Laptopon játszóknak jó hír, hogy természetesen kamu volt a hivatalos gépigény.
i3-3217u
8GB ram
GT740m 2GB
Win 10 64 + legújabb Geforce driverSzinte minden mediumon van, kivéve a textúrák, az ultrán.
A látótávolság csúszkák közepesre húzva, nyál-zselé-ambient-genyó-depth of field dolgok vagy kikapcsolva, vagy minimumra állítva.
A vaultban a kikapcsolhatatlan cryo-effekt miatt elég durvák a framedropok, 27-55 között van a framerate.
A vaultból kiérve jön a meglepetés: odakint 35-40 fps az átlagos framerate. Vannak durva dropok kint is, de mégis stabilabb, mint a vaultban volt. Egy komolyabb összecsapás során is csak néhány fps-t lassul az egész, viszont csak a falat bámulva is leeshet néha 26-28 magasságába. Drága jó GameBryo motor.Maga a játék nem sokat változott, aki játszott az előző kettővel, az könnyen boldogul majd ezzel is.
Kipróbáltam a telefonos Pip-Boy-t is, tényleg működik rendesen wifin, valós időben. Az egy dolog, hogy ha nincs valóban a karodra erősítve valahogy a telefon akkor kényelmetlen használni, meg amúgy sem sok értelme van. De jópofa. Crafting rendszert tesztelgetem egyenlőre, nem csináltam még sok mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Magneplanar 1.7i hangsugárzó-pár. Csak kibontva volt. Gyári csomagolással! Végállomás is lehet!
- Apple iPad 9 gen. 10.2 2021 Wi/fi 64 GB Space Grey üvegfóliával és tokkal
- 1013 Eladó Dell Latitude 5590 15" i7-8650U/16GB/256GB Gyári Magyar bill patika állapotban
- Corsair 16GB KIT DDR4 2800MHz CL14
- Kingston Hyperx 2x16 5600MHZ DDR5 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest