-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomek1102
csendes tag
Köszönöm a segítséget.
Úgy döntöttem várok dec. 10-15ig és megveszem inkább az MSI GTX 960 Gaming 4G hátha addigra lejjebb megy az ára 70K alá, addig marad a nyálcsorgatás. -
Tomek1102
csendes tag
Sziasztok. Most szeretnék kártyát venni egy bizonyos játékhoz
Azért kérdem mert néha túllövik a gépigényt... itt mi a helyzet?
A lényeg min. 70fps-80fps, jó grafikával (nem kell a legjobb persze, de nem árt )
jelenleg a 950-et tudom megvenni, de ha kell spórolok.MSI GTX 950 Gaming 2G OC 57K~
MSI GTX960 GAMING 2G 64K~
MSI GTX 960 Gaming 4G 74K~Konfig:
Alaplap: msi 770-c45
Ram: Kingston HyperX DDR3-1600 2x4GB
Cpu: AMD Phenom II X6 1055T, 2.8 GHz (14 x 200), turbo: 3.3 GHz (14 x 240)
Új hozzászólás Aktív témák
- VoIP telefonálás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Router gondok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Automobilista 2
- További aktív témák...