-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
válasz micafighter #2766 üzenetére
plusz a power armorral az erős ütést is lehet tovább növelni (power attack?) a felsoroltakkal együtt simán megöl bármit láttam videót legendary alpha deathclaw egy ütésről
Everything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
apropó the castle: a folyosókon végig kábelek futnak, ha kell kábel vagy réz (copper) akkor onnan könnyű gyűjteni
-
tick
aktív tag
válasz varadigabor #2619 üzenetére
szerezni nem lehet, néhány settlement-en vannak alapból, azokat át tudod küldeni máshova
-
tick
aktív tag
végeztem (platina) 96 óra és 26 perc játékidővel bár PS4-en rengeteg volt a gond, nagyon élveztem, az elmúlt néhány év legjobb játéka volt számomra
-
tick
aktív tag
válasz PhilBrick #2410 üzenetére
The molecular level küldetés után csinálj egy mentést és jegyezd meg jól a számát mindenkinek ajánlom
Szerk.: pomk-nak akart menni a válasz4264adam: Különböző függőségek illetve az alkoholok okozhatnak stat csökkenést, addictollal megszűntethetőek
[ Szerkesztve ]
-
tick
aktív tag
válasz varadigabor #2365 üzenetére
Flare: ha ellövöd és van a közelben Minuteman tábor akkor jönnek többen segíteni. Én bárhányszor használtam soha nem jött senki ezért inkább pihen a workbench-ben
Terminálok: Van több segítség is. Ahogy fent írták az első próbálkozás után kiírja a likeness értéket, azaz hány betű egyezik a valódi jelszóval. Emellett vannak segítségek is. Sima, kapcsos vagy szögletes zárójelek között lehet találni karaktereket, ezekre rányomva vagy kivesz egy rossz jelszót vagy reseteli a próbálkozások számát. A sorokon végigpörgetve ha egy ilyenhez érsz, akkor kiemeli az egészet. Példák: {!%},({!') stb
Viszont a legjobb megoldás: Próbálgasd! Amikor már csak egy próbálkozásod (egy kis csíkod) van hátra akkor lépj ki majd lépj vissza. És kezdheted előről max próbálkozási lehetőséggel. Nekem ez volt eddig a legjobb és leggyorsabb megoldásEverything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
Ahogy előttem is írták rádiótorony generátorra kötve az egyik kulcs. De fontos hogy legyen annyi egység kaja, víz illetve tető alatt lévő ágy is ahány embert szeretnél.
Nálam sanctuarybe és starlight drive in-be jönnek folyamatosan, át lehet küldeni őket egy másik településre. (PS4-en négyzettel)
A maximum létszám egyébként 10 + charisma. 24 ember jött össze max nekemEverything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
válasz hszilard666 #2152 üzenetére
ki lehet lopni belőle pickpockettel csak nem egyszerű
-
tick
aktív tag
válasz brumi1024 #2130 üzenetére
+1 emellett
ha átfutsz a 4 bázison akkor megkapod a homerun achievementet 1m1s: V.A.T.S. gombot (ellenség nélkül hosszan) nyoma egy zöld csík mutatja hogy merre kell menni, hasznos ha nagy épület mélyén vagy és nem tudod merre kell kimenni vagy hogy hol a cél
[ Szerkesztve ]
-
tick
aktív tag
csak ott lehet megszerezni és csak egy lehetőséged van bejutni elvilegParsons state insane asylum küldetés sorozatot végig csinálta valaki? Mennyire durva? Már csak a neve miatt Az egyik bobbleheadet Everything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
szemtanúja voltam egy behemoth vs 2 deathclaw harcnak, a vége felé egy mini nuke kiszedte mindhármat
-
tick
aktív tag
válasz hszilard666 #1926 üzenetére
érdemes elolvasni a terminál bejegyzések is, van egy szenvedő alany aki a gyötrelmeit írja le Everything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
lassan 60 óra után, 26-os szinten
a fő sztorival még csak glowing sea után járok, viszont mind3 faction tagja vagyok. iszonyúan várom hogy mi történt a fiammal viszont már most jól látszik hogy nem ő a legfontosabb, a sztori sokkal inkább commonwealth sorsáról szól (erre utal az egyik achievement is) mennyire király lenne ha kiderülne hogy ő az institute feje és a négy faction útjáról kéne dönteni sorry, spoilerbe tettem, bár az első részben nincs semmi szerintem
[ Szerkesztve ]
-
tick
aktív tag
Nick Valentine-t vitte magával valaki glowing seahez? Vagy érdemesebb keresni egy második power armort hogy ne legyen velem Hagen agyának egy kis része? Everything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
kérdezte valaki korábban: coppert/rezet a lámpaoszlopból lehet könnyen szedni. sanctuary-ben sok van belőle. sajnos a vezetékekhez is az kell
-
tick
aktív tag
PS4-en indul a preload
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek