-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Werkly #46809 üzenetére
Annyi akció van, rakni kell hozzá még vmit.
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
-
myckey
veterán
válasz Werkly #46532 üzenetére
ez jó kérdés
STEAM & EPIC , meg a Gamesplanet is kilőtt, a vásárt tekintve !
The Surge
1.94 eur Steam & Humble HLEXO ONE
STEAM 6.4 eur
elég jó indie cím...Serious Sam 4
7.8 eur HL SteamBLACK MESA
3 eur steam[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz Werkly #46530 üzenetére
Remek a Callisto atmoszférája, elképesztően jó audiovizuálisan.
A horror elemek és a gunplay is helyén van, sőt sikerült lemásolni a DS-t.Ennyi. jobb nem jut eszembe, nem váltotta meg a világot, de élménynek sztm elég jó.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
veterán
válasz Werkly #44105 üzenetére
Először bemész a beállításokba, és beállítod jól a helikopter irányítását.
Begyakorolhatod a küldetésen kívül, én sem egérrel irányítom.
Mikor ott tartasz a küldetésben, hogy mindjárt ugratni kell, lepausézod a játékot, kialttabolsz a játékból, beállítod az fps limitet és az affinitást.
Felugratsz, felhúzod magad, majd mikor átadja a helikopter irányítását, megint lepausézod, visszaállítod az fps-t és az affinitást, és befejezed a küldetést.
Én is agyf*szt kaptam mire sikerült, de megvan. Pár hete csináltam.https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
válasz Werkly #44103 üzenetére
Pedig így kell, nekem is csak 1 magra korlátozva sikerült, illetve levettem az FPS-t is RTSS-sel.
Így sem sikerült elsőre, azért ne uninstalláld.
Illetve jó még a Lost MC-s meg a Gay Tony-s kiegészítő is.
Főleg hogy vannak olyan küldik amiket mindhárom szemszögből végigtolsz, pl a múzeumban a rajtaütésnél ott van Nico, Johnny és Luis is, csak más-más részén az épületnek és más-más oldalon.
Szinte olyan, mint a karakterváltások egy ősi formája ami a GTA V-ben jött, csak 3 full külön sztori, fel-felbukkannak nem csak a másik főszereplők, de a mellékszereplők (pl Roman, Gay Tony) is.https://tinyurl.com/rasoapro
-
TheNewDawn
addikt
válasz Werkly #43863 üzenetére
Ha az etailmarket mégsem lenne 100%ban fehér ( mármint köcsög rasszizmus vibe ftw ) akkor Gamebilleten most 10.5euroert vihető. A linkelest sajnos sem az idei bejgli nem támogatja, meg a pisztácia is kifogyott, arsapkas tej pedig nem is volt, szóval kellemes ünnepeket mindenkinek
-
i2k
őstag
-
válasz Werkly #43833 üzenetére
A GTA4-ről van szó? A GTA-knak olyan az engine-je, hogy ha túl nagy a framerate, akkor lesz ilyen stuttering. Le kell korlátozni, és nem lesz probléma (pl vsync-kel).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Dilikutya
félisten
válasz Werkly #43830 üzenetére
Azért ne túlozzunk.
A Vulkant még nem próbáltam, nem is tudtam, hogy létezik hozzá mod, ami beleteszi a támogatást.
Bár csak elindítva volt az új gépen, de nem láttam problémát max beállításokkal se, nem szaggatott, fps sem esett már nagyon le. A régebbi A10 procimmal, ugyanezzel a Radeonnal még gyengébben muzsikált, pedig az a proci is 5 évvel a PC verzió után jött ki, de 11th gen i5-el már simán megy, nem akadozik. Ettől persze nem lett jobb a játék motorja, csak egy modern proci már elbír vele magasabb felbontáson is.
De majd hosszabban is próbálgatom.Nem tudom, most mennyibe kerül, én még nagyon régen valami 7-8€-s GTA csomagban vettem, az se lesz már soha annyi. De szerintem a mostani árát is megéri.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Egon
nagyúr
-
KISDUCK
addikt
válasz Werkly #43664 üzenetére
Pedig az úgy neked még kaotikusabb lenne.
szerk.:
Most nézem hogy van megint 2k megahits humble-n[ Szerkesztve ]
-
Anonymusxx
senior tag
válasz Werkly #43636 üzenetére
ott nézelődve én is találtam egyet, jónak tűnik, am kb csak 30 perces.
https://stef-pinto.itch.io/cookies
am érdmees ránézni a csatijára, van még ott egy pár jó elvont ingyenes cucc...[ Szerkesztve ]
-
coolpet
senior tag
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Werkly #43175 üzenetére
rest of world = kb. global kiadás. területspecifikusan lehet eltérő, pl. usa, eu, asia régiós dolgok, a FNW-ben pár helyen volt területtől függően akár +4 mini dlc az előrendelésbe.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Segal
veterán
válasz Werkly #43122 üzenetére
Elkapott a nosztalgiafaktor. Durván sokat játszottunk öcsémmel ezzel a játékkal
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
i2k
őstag
válasz Werkly #14093 üzenetére
"Elérhető:
Xbox One"+
"Telepítés
Telepíthető az otthoni Xbox One konzolra, valamint elérhető Microsoft-fiókkal bejelentkezve."[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
sepsi0
őstag
válasz Werkly #13759 üzenetére
Szia!
Én pont a héten néztem meg a megrendeléseim (van fiókom), több mint 200$-nál tartok. Első vásárlásom 2 éve volt (BF4) és semmi bajom nem volt eddig a kulcsokkal, pedig volt minden (Origin, Uplay, Steam).
Arrol ne is beszéljek, ha van valami nagyon jó áron, akkor szólok a haveroknak és ők is vesznek, eddig ők sem panaszkodtak.....
Szerintem maximálisan megbízható és olcsó bolt. -
hitvanyalak
senior tag
Én is vettem már játékot náluk, úgy, hogy elfelejtettem belépni. írtam nekik, és kb fél óra múlva felvette velem a kapcsolatot egy ügyintéző, kb egy igazolást kellett intéznem és küldték a kódot. Háromból háromszor pedig azonnal megkaptam az email-emre.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Agyzuzo
addikt
Én rendszeresen vásárolok tőlük és még soha nem volt náluk semmi fennakadás.
Konkrétan ők eddig az egyetlen olyan bolt ahol nem kellett a supporthoz szaladnom, az eddig próbált ~15 közül. Nem tudom milyen e-mail címet adtok meg ha nem jönnek meg az e-mail-ek, de nekem gmail-re eddig minden megérkezett.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
i2k
őstag
Az első alkalommal nekem is telefonozni kellett (SMS).
De: baromi gyorsan lezajlott minden.
A második vásárlásom alkalmával [továbbra sincs fiókom náluk] már az e-mail címemre érkezett a kód.
Semmi gondom nincs velük.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
warcat
veterán
Nézd meg milyen szinten próbálnak lopni a boltokból aztán panaszkodj,hogy extra azonosítást kérnek.
Ez a "de fizettem a bankkártyámmal és elvették már a pénzem mé nincs kúcs" pont nem segít a fenti módszer miatt.
Ha megy a chargeback mert lejelentik,hogy lopott a kártya,a bank visszaszedi tőlük a pénzét.EA: It's in the crate!
-
i2k
őstag
Sok sikert tudok kívánni, ha a biztonságos ~1700 Ft helyett (Humble Bundle) kockáztatsz egy ~900 Ft-os vásárlásért (G2A), aminek a végkimenetele erősen kétes lehet... elnézve a kulcsokat kínálók renoméját.
//Ja és teszem hozzá: 5,56 dollárért (~1573 Ft) kapod:
* Retro City Rampage DX
* Outlast
* Never Alone + Foxtales DLC
+ Trine 3: The Artifacts of Power
+ Door Kickers
+ Duet
+ FORCEDSzemben a G2A-n "olcsón" megvett, egy szem Trine 3-al szemben, amivel akár még be is fürödhetsz.
//Ráaádsul, én euróval számoltam. Dollárral még ennél is olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Trollok komolyan
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Asszociációs játék. :)
- DIGI internet
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest