Hirdetés
- Star Citizen
- Bestbuy játékok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Delta Force (2024)
- Path of Exile 2
- Xbox Series X|S
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
-
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #25056 üzenetére
Meg is vettem, mint a vihar még tegnap.
Nyilván lesz ez még óccóbb, meg bundliban is, meg ingyér is, de azt gondolom, hogy ennyit már bőven megér a cím!
Dárkszósz-japán-téma rajongóknak mászthev!
[főleg, hogy a hőst illetően némi real life vonatkozása is van]A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
kwzatz
őstag
válasz cyberkind #24520 üzenetére
Persze, embere válogatja, sokaknak már a Tales of Berseria önmagában megéri a 12$-t, tekintve, hogy még ennyiért nem volt. Aztán néha bedobnak ilyen Outlast 2, The Sourge, Styx: Shards of Darkness, Life is Strange stb. szintű játékot, 1-2 érdekes kisebb indie game-et és ez a lutri azért az esetek nagy részében bőven túlmutat 450 Ft-on. Most mondjuk engem pl. egyik sem érdekel a megmutatott 3 játékból, csak azért írtam, hogy ha valakinek pont most a Sniper Elite 4-re fáj a foga, akkor talán a Humble Monthly jobb megoldás lehet.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #24173 üzenetére
Én pont emiatt nem veszem most meg: nincs tárhelyem hozzá, hogy ránézzek.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #23999 üzenetére
Szerintem meg nagyon jó az Alien 3 is. Sőt, én bírom a 4. részt is, bár arra inkább úgy tekintek, mint egy nagy költségvetésű B kategóriás Alien koppintásra (olaszok mennyi ilyet csináltak anno, Shocking Dark pl. konkrét másolása az Aliens-nek), és ha így nézzük, remek, igazi bűnös élvezet. Meg azért az ember-idegen hibrid elég para jószág, ha kicsit több műsoridőt kap, simán összefosom magam a filmtől.
Colonial Marines jó ideje megvan már, de még nem indítottam el, mintha lenne hozzá egy Hicks tizedes DLC is, a többi nem érdekes. 3€ alatt a komplett csomag szerintem ajándék akkor is, ha annyira nem kiemelkedő a játék, mégis csak egy Alien akció, és nem AvsP, amivel én sose tudtam megbarátkozni. AvsP2-ben is a marine kampány a jó, abban keverednek a dolgok legkevésbé, az tiszta Aliens feeling, az első negyed órája igazi horror, mindig csipog az a szar detektor, de csak űrszöcskét látsz.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #23999 üzenetére
"az Isolation végtelenszer jobb és több"
Senki -- és én sem! -- állította, hogy a Colonial Marines a legjobb Alien-játék (arról nem is beszélve, hogy almát hasonlítgatsz körtével az Isolation vs. CM témában).
Viszont brutálisan messze van attól, hogy belekerüljön a "Rossz PC játékok" sorozatba is.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Agyzuzo
addikt
-
tvamos
nagyúr
válasz cyberkind #22005 üzenetére
Ezt nem tudom. Ha nincs semmi korlátozás az xboxos verzión, akkor az lehet, hogy jobb, mert ott sokkal jobb a grafikai teljesítmény. Mondjuk a laptopot meg tudja vinni magával.
Hjajj, bonyolódnak a dolgok... Azt lehet tudni, hogy az xbox verzió fut-e Windows 10 alatt?[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
po1son
addikt
válasz cyberkind #21075 üzenetére
Elégé sokan visszamondták a előrendeléseket (én is) és sok kritikát kaptak a micro rendszer miatt, ők is tudják változtatni kell, kicsit kezd unalmas lenni a gamer közösségnek, hogy manapság már 80 dollárért nem lehet venni egy teljes értékű normális multi fps játékot... Tetszik a játékmenet és eleve az egész star wars világ, így nehéz ellenállni a csábításnak, remélem radikális változtatások lesznek benne majd, ami a pay to win-t érinti.
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Hegasus
senior tag
-
csaba951
veterán
válasz cyberkind #20979 üzenetére
November 16-tól végleg leveszik a polcról!
-
morfondőr
őstag
válasz cyberkind #20792 üzenetére
Teljesen legális a GMG, régebben ott volt az ITAD listáján is csak volt valami technikai gond a két cég között és lekerült. Nyugodtan vásárolhat onnan bárki, nagyon jó árak vannak angol fontban! Euróban már nem annyira.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
őstag
-
reelc
veterán
válasz cyberkind #20266 üzenetére
Emellett a Kalypso Media játékok is.
Vikings - Wolves of Midgard szépen halad lefele az ára, bundliban jó lesz.
Néztem a frissítési jegyzékeket, a csapat rengeteg hibát javított a márciusi megjelenés óta.
Úgy látom még ma is jött patch.
Csak ugye a negatív értékelések megfognak maradni, az online oldalak stb. a megjelenéskor csinálnak kritikát, és megmarad az emberekben, hogy sok hiba van benne, meg minden. Ez van, javítgatják, de talán jobb lett volna a kiadás előtt.
Az OFFtopikban úgyis volt szó ma a játék kiadókról, tesztelésről, stb.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #20016 üzenetére
Próbálják menteni, ami menthető(nek tűnik).
A Battlefront II elsöprő sikerében bíznak. A multit gyakoroltató Single-ben, egész pontosan.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
kwzatz
őstag
-
huskydog17
addikt
válasz cyberkind #19596 üzenetére
Hiába, a multi mindegyiknél halott, Gamespy és GFWL miatt, a Bugbear nem csinált Steamworks patch-et egyikhez sem, így a multira semmi esélye a játékosnak. A Flatout-ot márpedig csak multiban jó csapatni, de az meg ki lett nyírva, így a game sajnos halott.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #19592 üzenetére
A Flatout 2-ig ismerem a szériát. Addig tetszett. A folytatásokról többnyire hideget olvastam...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #19590 üzenetére
Jók sikerült játék lehet...
-
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #19401 üzenetére
Konkrétan csak egy fájlban kell, mint minden id Tech motoros játékban. Konkrétan a Doom3-nál nem tudom, de általában véve a HUD nem szokta átvenni a képarányt, egyébként tökéletesen működik az átírás, jó pár régebbi, főleg Quake3 motoros játékkal játszottam a 16:9-es monitoromon már. A digitálisan ma is kapható játékokban azért illene az újabb képernyőfelbontásokat elérhetővé tenni, legalábbis, ahol ez lehetséges, pl. az id Tech motorok esetében nyilván nem lenne komoly munka.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Skullwipe
senior tag
válasz cyberkind #19118 üzenetére
És ezen meg is látszik, amikor megy a gondolkodás, hogy mi lenne a steam nélkül, nem is kell agyalni, itt a bizonyíték, vissza mennénk az "őskorba". De ez nekem se szimpatikus, hogy ilyen olyan baromságok miatt, eltüntetnek címeket. Vagy is a szerverükön meg van, de senki nem fér hozzá akinek nincs a fiókjához kötve, és ez így igen is baromság.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #18922 üzenetére
+1 szavazat a Steam-re. Ugyan még nincs meg, de én is oda veszem majd. Egyrészt a Social Club kliens gyengeségei miatt, másrészt mert az tényleg csak egy sokadik kliens. Nem értek egyet a kliensfóbiásokkal, nem zavar a Steam mellett az Origin (UPlay-en is van egy valag játékom, de még egyet se töltöttem onnan ), de a Social Club tényleg csak egy játék miatt van, az baromság.
-
[Prolixus]
addikt
válasz cyberkind #17944 üzenetére
Persze hogy nem látod, mert az extra skin-ek a játék egyik változatában/csomagjában sincsenek benne. Ennek ellenkezőjét nem mondta senki egy szóval sem. A skin-ek csak külön megvehetők. Értelmük mondjuk tökéletesen egyenlő a nullával, úgyhogy egy "Complete Edition" megvásárlásával gyakorlatilag mindenki a teljes Borderlands 2 élményhez jut hozzá, hiába nem vásárolja meg ezáltal az extra skin-eket.
Amúgy én is az utóbbi beszerzésére buzdítanék a GOTY helyett. A Headhunter DLC-k elég rövidek, meg a fele amúgy is elég rossz még a rövidségük mellett is, szóval azokért annyira nem nagy kár (talán az utolsó ami kifejezetten ajánlott az ötösfogatból) de az UVHM upgrade 2 fontos eleme a játéknak. Már ha valaki úgy akarja játszani a játékot ahogy egy ilyen looter-shootert "illik", nem pedig csak végigszaladni a sztorin aztán félrerakom 'oszt csókolom Külön megvenni mg kb drágább mint a "Complete" felára.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
[Prolixus]
addikt
válasz cyberkind #17942 üzenetére
Lol, ne lovagoljunk ezen, de legalább saját magadnak ne mondanál ellent...
"a 2 GOTY-ban nincs benne minden DLC, kell még a Season Pass ha szeretnéd azokat is."
Ergo azt írtad, hogy a GOTY hiányos, ha minden DLC-t szeretne, meg kell vennie a Season Pass-t is. AMI NEM IGAZ, mert semmi olyan nincs az SP-ban ami a GOTY-ben alapból ne lenne benne. Nade mindegy, lapozzunk szerintem.
-
[Prolixus]
addikt
válasz cyberkind #17939 üzenetére
Igen, nincs benne minden, csak ha nem tudod hogy van, nem értem miért állítod itt nagy magabiztosan a téves információt.
"Én a GOTY kiadást vettem meg és benne van a Headhunters is, mind az összes, szóval csak még jobban nem értem. "
Teljesen ki van zárva. Valószínűleg valamilyen Complete Edition-t vettél meg, ami lényegében nem hivatalos Gearbox féle kiadás, hanem a különböző disztribútorok válogatták össze az összes lényeges DLC-t egy csomagba. Pl.: Wingamestore+Macgamestore árulja ezt tipikusan.
(#17940) v_tomy
Jogos, azt én is kifelejtettem. Szóval a miheztartás végett:
SP: 4 sztori DLC + UVHM upgrade1
GOTY: 4 sztori DLC + UVHM upgrade1 + Gaige (mechromancer) + Krieg (Psycho)
"Complete": 4 sztori DLC + UVHM upgrade1 + Gaige (mechromancer) + Krieg (Psycho) + 5 Headhunter DLC + UVHM upgrade2[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
-
csaba951
veterán
válasz cyberkind #16600 üzenetére
Unravel - ha valakinek lefagy már a kezdő videonál, vagy pár perc játék után:
Uninstalállni kell a K-Lite Codec pack-ot. Magamtól én se tettem fel, de valami program suttyomban felrakta. Ezt megkeresve és leirtva már megy rendesen a játék!
#16607 Franklin
Ha akkor behúztad, akár alapjáték nélkül is a dlc-ket, akkor megmaradnak. Most viszont már csak pénzért tudod behúzni őket. Szóval akinek most kell, az nem sokra megy vele, hogy korábban ingyen is meg lehetett őket szerezni.[ Szerkesztve ]
-
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #13346 üzenetére
Akár az AC (1), akár a Watch Dogs (1) jön én szívok - mindkettő megvan.
Azok persze ettől még jól járnak, akiknek egyik/másik nincs meg.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Ghard
őstag
válasz cyberkind #13134 üzenetére
Nem marad meg, rányomtam a telepítésre de ha törlöm eltűnik. Gondolom csak demo, ezért nem marad.
(#13135) Rankerz
Ezt sehol nem látom a játék steam profilján.(#13137) asuskiddd
a demo gomb és a kép ugyan azt a letöltést indítja(#13139) oriic
próbáltad is? nekem nem adta hozzá, pedig nem egy promos játékom van már[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
-
mozesapo
tag
válasz cyberkind #13069 üzenetére
Szia
Mi a különbség hogy steames v. social club?
Mert 25.48 euro
Viszont ez social clubbos.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Star Citizen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Tracer TRAJOY47345 SimRacer (PS4/PC/Xbox One) 6 az 1-ben kormány szett (még garanciális)
- HP 2013 Ultraslim Docking Station dokkoló 65W-os táppal ÚJ vagy használt AKCIÓ
- Yamaha RX-395 RDS erősítő/tuner
- PC Game Pass 3-36 hónap
- PC tanulásra vagy játékra: i3-4130 3.40GHz, 8GB RAM, R7 250X 1GB, 120GB SSD, 1TB HDD, WiFi, Bill,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest