-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz maddionmax #20687 üzenetére
semmilyen őrültség nincs benne szerintem 1 euróért megkapsz egy steam linket + egy játékot. a szállítási díj máskor is fennálló plusz költség. ha valaki tudja hasznosítani, annak szerintem tuti ajánlat (sajnos mivel azt olvastam, a wifi része elég bizonytalan, nálam kiesik...nem akarok kábelezni)
illetve annak is érdemes megfontolni, aki szeretné kiszedni a pénzét steamről, mert ilyen 7-9 ropi környékén látom a bontatlan Steam Linkeket, ami valóban azt jelenti, hogy legrosszabb esetben is bukta nélkül szedte ki a kis zsebpénzét
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Mr.Csizmás
titán
nullszaldóval fél perc alatt elmegy bármelyik hirdetési platformon így is.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
ooooobi
senior tag
Az miért lenne örültség aki tervezett venni annak még így is jó ár. Magyarországi boltban mindenhol drágább sokkal.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
fogtunder
nagyúr
válasz maddionmax #18569 üzenetére
nem akarom sivatgosítani a topikot, de egy fázison vannak? mert ha nem, akkor veszett fejsze...
I hate morning people. And mornings. And People.
-
s7evcsenko
addikt
válasz maddionmax #18561 üzenetére
Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz...
Én a tesztelt TP-linket vettem, és kb 5 perc volt munkára fogni őket.
Gond nélkül viszi a jelet nálam a panelban bárhová."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Mosqu!to
addikt
válasz maddionmax #18482 üzenetére
Invalid post code hibával visszadobál az oldal, hiába állítom át a regnél a uk-t hu-ra.
Nektek hogy sikerült?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Egon
nagyúr
Mire jó ez a cucc? A TV-n is megjelenik, ahogy játszom (meg a monitoron is)?
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
sowi
őstag
en is innen rendeltem az elozo akcional, jo ara van
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
fogtunder
nagyúr
-
szjoci
őstag
-
Silεncε
őstag
válasz maddionmax #18174 üzenetére
Itt valami stikli van. Gondolom g2a típusú bolt ugye?
-
[Prolixus]
addikt
válasz maddionmax #16601 üzenetére
Nocsak. A mexikói exploit-ot már bezárták. Most van egy brazilos, vagy hogy?
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
pigster
senior tag
válasz maddionmax #16561 üzenetére
Köszi! 832 HUF-ért ajándék. Remélem, nem ez lesz a következő HB-ban 1$-ért.
-
drtimot
aktív tag
Úgy néz ki, kifogytak a kulcsokból:
"Unfortunately, we are out of serial keys. The developers have been contacted and we will supply keys as soon as they are delivered to us. We apologize for the inconvenience."
Fizetni persze engedett, de ez az üzenet fogad, ha aktiválnám
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
wjbhbdux
veterán
-
reelc
veterán
Valóban jobb, köszönöm.
-
Crytek
nagyúr
válasz maddionmax #11626 üzenetére
A braziloknál...... Mi ezt látjuk a brazilok a brazil árakat.... Tehát nuuvem most mégjobban - fav.
Next PC Upgrade: 2022
-
tomsolo
addikt
válasz maddionmax #11451 üzenetére
5.6 eru volt kinguinen, szal...
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
szami777
addikt
válasz maddionmax #10460 üzenetére
Brazil origin sajna mar offos.
Tele van korlatozasokkal.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
bul07
nagyúr
válasz maddionmax #10460 üzenetére
Viszont nem lehet fizetni vagy macerás, személyi vagy lakhely kártya kell ha jól tudom(paypal estén is)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Varoz
addikt
válasz maddionmax #10231 üzenetére
Ez mi is pontosan?
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Źşë'
addikt
válasz maddionmax #10164 üzenetére
de egyébként tényleg, semmivel sem szebb, far cry 1. részében volt vagy 4-5 ilyen filter amivel másképp nézett ki a játék, ez meg egy rakat f*s, és a dead island is, pff hogy ezekért még pénzt kérnek - meg még foglalja a gépen a helyet, meg letöltéskor a sávszélességet...
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Dilikutya
félisten
válasz maddionmax #10162 üzenetére
Megnéztem, ez az új, a cafrangosabb puskás.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
csaba951
veterán
válasz maddionmax #10086 üzenetére
info
Én nem tenném rá fel a pénzem! Ezt a változatot valószínűleg nem tudod majd aktiválni Steam-en magyar ip címről. Kizárólag ezekből az országokból aktiválható: RU AM AZ BY GE KZ KG MD TJ TM UZ UA.Csak akkor menne, ha nem ezt a SUBID-jű játékot adják. De ennél a játéknál ezt nem kötik az orrunkra...
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz maddionmax #10076 üzenetére
Mondjuk a steamdb alapján csak vásárlási korlát van erre, nem pedig aktiválás
Ezen pedig meg semmi sem - de gondolom azóta már nem irogatja a valve
Ezen elgondolkodtam egy ezresé
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz maddionmax #10076 üzenetére
Köszönöm!
Egyébként ahogy elnézem, jelentős fejlődésen mentek keresztül! Több játéknál is fel van tüntetve a Steam SUB_ID. Ennek segítségével elég jól be lehet lőni, hogy Magyarországról mely játékok használhatók!
-
NyMRooD
őstag
válasz maddionmax #9647 üzenetére
Nekem még az jutott eszembe, hogy nálam a SRIV CE az alapjáték + upgrade, te alapból CE-t aktiváltál?
maross: Tőled is ugyan ezt kérdezném. (SR3-al ugyan az a helyzet mint nálad).
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Neked borzaszto keveset aktivalt, saints row3-bol fullosod volt, ha csak 2 dlc-d hianyzik belole, nalam hianyzik 10+
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
NyMRooD
őstag
Nekem is €10+ pedig ugyan az a felállás, 2+3+4CE van meg.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
vorosmarti
senior tag
válasz maddionmax #9644 üzenetére
Ugyanez volt a borderlands-okra is. Olcsóbban lehetett a csomag miatt megvenni a 2-t és a pre-sequelt egyutt, mint a 2-t önmagában. Mindezt azért, mert megvolt az 1. rész, + az összes dlc. Egyszerűen ennyire furcsa a steam-es pakkok árképzése...
-
válasz maddionmax #9644 üzenetére
nalam 10 euro, pedig megvan sr2+3+4century (a 3 nem fullos dlcs, latom ott van egy raklapnyi)
-
Crytek
nagyúr
válasz maddionmax #9641 üzenetére
Deep Silver + ezer éves játékok semmit nem érdemes ezekből steam-en venni. Akármikor bundle lehet mindből megint!
-
Sirpi
senior tag
válasz maddionmax #9641 üzenetére
Szerintem nem számolták el, csak a szokásos discount mellett kapsz további 65%-ot minden olyan tételre, ami nincs meg. Nekem a 4-es teljesen hiányzik (csak a 2, 3 van meg), és €16,43-at kellene fizetnem, ami azért nem az évszázad üzlete.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
bigrob
őstag
-
edemark
csendes tag
válasz maddionmax #9424 üzenetére
Jaj de jo!!!! Koszi, most hogy jön ki linuxra nagyon kerestem de remélni sem mertem, hogy ennyire joarusitva lesz meg.
Koszi a tippet -
wesker24
senior tag
válasz maddionmax #9345 üzenetére
Simán megéri az egyetlen jó rész az új Alone in The Dark szériából amit csináltak !
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
Crytek
nagyúr
Simán ,legjobb AiTD rész. (Legalábbis számomra)
-
mmdms
addikt
Ennyire sz@r játékkal régen játszottam, nekem pölö nem.
Lesz új doom? Vagy ez valami rimék jobb grafikával? A 3. oldal alján az akciós gameknél, kapott -10%-ot.
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
válasz maddionmax #9338 üzenetére
Nekem a rendes, mi régiónkbeli verzió volt, mégsem kaptam semmilyen giftet. Úgy tűnik, a gift random.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tomsolo
addikt
válasz maddionmax #9335 üzenetére
én kaptam sima Dawn of war II giftet is
de a Total Warok miatt nem érdemes rámenni, mert mind csonkák, a Shogun is az
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz maddionmax #9211 üzenetére
Én is megvettem gond nélkül a PS-t 4.8-ért, köszi a tippet!
A BL2 GOTY nem volt meg, mert hiányzott a Collectors Edition Pack (wth?), de úgy látom, az úgyis csak skineket ad, ellenben 3.99 EUR-ért vesztegetik.
Outfit the character of your choice with new heads and skins in the Collector’s Edition Pack. This pack also includes the Contraband Sky Rocket Grenade.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz maddionmax #9206 üzenetére
Hálás köszönet Pre-Sequel 4.8€-ért behúzva
-
cyberkind
félisten
-
Zolás
addikt
Nekem minden megvan, de így is 4.80 a vége.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
arfer
senior tag
Szuper, én is köszönöm a hírt, már be is zsákoltam!
-
törölt tag
valamiért az alap 60% kedvezmény mellé jár még plusz 70% a csomaggal, ha a többi bl már megvan. 40*0,4=16, 16*0,3=4,8. értelemszerűen giftként nem engedi megvenni, de köszi az infót
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Hú ez jó infó, köszi!
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
eami
veterán
szerintem nem feltétlenül glitch, csak épp már neked is megvan minden más a csomagból.
-
Csapoati
nagyúr
Bah, egyedül a Mad Moxi nincs meg, így meg 7,2 euro...
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
nagyúr
válasz maddionmax #9076 üzenetére
Ez a szokásos elrettentés módszere.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
válasz maddionmax #8798 üzenetére
Gyakorlatilag olyan mintha a redeemelt sunless eltunt volna, es most ott egy unredeemed ami mast ad...kivancsi vagyok hogy tiltjak e valamelyiket, mert most ugye az elso nincs ott...
-
JoolsNOS
veterán
válasz maddionmax #8416 üzenetére
És ha ezt behúzom akkor a többi is ingyenes lesz? Mert igazából engem csak a Condemned érdekel. Ha esetleg egy ingyenes lehetőség van, akkor nem akarom elpazarolni.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Crytek
nagyúr
Hehe Valve PC havi ingyen liveja
Ezért mondom minek venni bármit isNext PC Upgrade: 2022
-
Out
addikt
Remélem igazad lesz, van olyan játék közte ami a kívánságlistámon van
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
twollah1976
őstag
Ezek a játékok végleg a fiókomban maradnak?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
x_o_n
veterán
válasz maddionmax #8383 üzenetére
digital delux volt,nézd csak meg.
ok én nem otthon aktiváltam,lehet azért,már volt erre példa más játéknál is[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
válasz maddionmax #8202 üzenetére
Nem akarok rajta keresni, steamen vesszük.
3k/dbNincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
pokers
senior tag
válasz maddionmax #7888 üzenetére
Melyik boltról van szó?
-
Crytek
nagyúr
Nem steam nem köll. Pedig most egye fene kiadtam volna 2500-at de nem a store-os változatért.
-
echterion
nagyúr
-
törölt tag
és miért ír pc minimumot hozzá, ha ez xboxos verzió?
-
EnDaN
tag
Köszi, már jön lefele
-
Aakisan
senior tag
Sikerült megvenni,most éppen letöltöm.Remélem jó lesz.Köszi,hogy szóltál!
-
echterion
nagyúr
-
válasz maddionmax #7775 üzenetére
de egy honap alatt kijatszod a dragon aget, es megis vagy aprobol. Tobbszor ugyse veszed elo,eladni meg nem lehet, csak egy virtualis trofea marad. Szerintem teljesen eletkepes, foleg hogy tuti jo utemben novelik majd a jatekokat.
-
Lackki
őstag
válasz maddionmax #7780 üzenetére
na de azzal számolj hogy egy bf elővásárlásban 12k+sp és kövi évben jön az új bf mindig...
bf3 és bf4et előrendeltem és beléjük pakoltam jó pár órát, de ez akkor is jó kezdőknek... nem nekünkPrivátot hamarabb észreveszem
-
Lackki
őstag
válasz maddionmax #7775 üzenetére
Azért azt tisztázzuk, hogy te játék gyűjtő vagy Nem neked/ünk lett ez kitalálva, de szerintem egy nagyon jó ár ez a 4euro!
Ha most kezdenék leszokni mondjuk a warezről, akkor nagyon megérné.Privátot hamarabb észreveszem
-
leikomessi
aktív tag
válasz maddionmax #7766 üzenetére
Szerintem inkább csak bővülni fog a kínálat újabb játékokkal, mintsem a mostaniak rotálódnának.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz maddionmax #7766 üzenetére
Igen. Nincs rotálás, ezek fix játékok, max bővítik a listát.
Live-Die-Respawn
-
x_o_n
veterán
válasz maddionmax #7762 üzenetére
Teljes verzió ami az előfizetésig él,utána már nem megy,arra jó volt hogy nem veszem meg a dragon age-t hiába árazták le a béka segge alá...
-
oriic
HÁZIGAZDA
A lényege:
Fizess elő egy hónapra 4 eurót, ez ugye kb. 1200-1300Ft.
Ha ez megvan, akkor ezzel a 10 játékkal játszhatsz amennyit akarsz. Ezek teljes játékok, semmi korlátozás nincs. Acsik mentések, minden működik.
Ha lejár az előfizetésed, akkor ennyi volt, nem játszhatsz már ezekkel, DE megmarad minden elért eredményed.
Ha elő vagy fizetve, MINDEN EA-s játékot 10% kedvezménnyel vehetsz meg, illetve a hamarosan megjelenő EA-s címeket idő előtt kipróbálhatod. (most ami jön az az Unravel, és a PvZ: Garden Warfare 2)
Live-Die-Respawn
-
shadow1901
aktív tag
Kicsit lentebb olvasható:
Play First TrialsPlay brand new EA games before they’re released for a limited time. See all trials
Real games, not demos.
Progress carries over if you buy.Amíg tart az előfizetés biztos, hogy lehet-e hosszabbítani nem tudni, bár ha lehet hosszabbítani, akkor minek venné meg az ember az adott játékot, mikor hosszabbítás után több játék is van töredék összegért. Viszont megvenni meg lehet utána is.
Igaz nem merültem bele, csak most ránéztem gyorsan. De szerintem 30 napig van játékidőd, aztán kész. Na de ha előfizettél és tesznek be valami új címet, megint elő kell fizetni?! Nem hozott lázba.szerk.: meg is szakértették, nagyjából jól gondoltam.
[ Szerkesztve ]
Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!
-
Franklin
addikt
válasz maddionmax #7660 üzenetére
Nekem már nem, a kód csak 1.14 EUR-t von le, így a végösszeg 10.25 EUR.
-
szami777
addikt
válasz maddionmax #7556 üzenetére
Viszont a kartya dobott 3 kulcsot is, megha nem is gyűlt ossze semmi. Es ugye a cd kulcs aktivalasa utan megint kaptam 600 pontot.
Ha Cd kulcsot nyersz kártya helyett, aktiválás után a my library-ba be kell menni megint és akkor kapod a pontokat az új játékért.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
arty
veterán
válasz maddionmax #6990 üzenetére
semmi orosz vonatkozassal nem talalkoztam a jatekban
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Gaborka30
aktív tag
válasz maddionmax #6990 üzenetére
Ez az orosz nyelves dolog engem is érdekelne
A Wolfenstein-t hol bírom a kosárba tenni? Pedig régen még oroszt is tanultam..
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz maddionmax #6970 üzenetére
1 példányt (esetleg 2-t ) én is elfogadnék belőle ha valaki tud még venni. Sajnos nem fogadja el a kártyám, így nem sikerült megvennem.
-
arty
veterán
ezen felbuzdulva:
Settlers 7 - DLC1+2 - 202 ft
- megvehető korlátozás nélkül
- alapjátékom uplay verzios (dvd verzio kulcsát regeltem uplayre anno)
- az 1db kulcs CSAK(!) játékon belül volt aktiválható, ott fel is oldotta a plusz tartalmakat (pályákat)[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
törölt tag
Csak nehogy később igaz legyen rá az "olcsó húsnak híg a leve" mondás .
-
leikomessi
aktív tag
Valaki lenne kedves és megvenné nekem?
Holnap utalnám a pénzt.
Köszönöm szépen előre is aki segít.
(Valamiért nem megy a fizetés, pedig engedélyezve van a kártyámon. Sőt már a kosárba sem tudom tenni.) -
Heavyrain
őstag
A kulcsra várni kellett egy kicsit,de utána sikeresen aktiválódott
-
Kpierre
csendes tag
-
Debilon
addikt
köszi
működik!Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
válasz maddionmax #6957 üzenetére
Hát kérjél refundot.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz maddionmax #6957 üzenetére
Most erkezett nekem is ugyanez.
-
micafighter
nagyúr
válasz maddionmax #6814 üzenetére
Ha valaki tudna nekem segiteni venni egyet igen hálás lennék
-
nagyúr
válasz maddionmax #6349 üzenetére
Szerintem egy kulcs.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Erdei88
veterán
válasz maddionmax #5935 üzenetére
Félreértettelek, azt hittem a uplay store-ban volt
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
válasz maddionmax #5930 üzenetére
Melyik országból?
-
regener
veterán
válasz maddionmax #5925 üzenetére
Ez elszomorító
-
Erdei88
veterán
válasz maddionmax #5925 üzenetére
Komolyan?
-
nagyúr
válasz maddionmax #5532 üzenetére
Square Enix Store... a többi a képen fent.
-
Erdei88
veterán
válasz maddionmax #5302 üzenetére
Nekem is!
-
Dilikutya
félisten
válasz maddionmax #5295 üzenetére
Szerintem suttyóság többet kérni.
Én ráadásul egyet se kértem, ránéztem, csak a sorokat foglalná a kliensben. Múltkor a zombitehenes legalább jópofa volt, le is töltöttem, csak nem volt időm játszani.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
eami
veterán
válasz maddionmax #4906 üzenetére
na meg ötvenesével... ennél sokkal trébb játékokat is nehéz volt elcsípni amikor 10 ezer kulcs volt körönként.
-
Heavyrain
őstag
válasz maddionmax #4879 üzenetére
You can now download The Incredible Adventures of Van Helsing - Final Cut for free.
Your steam redeem key is: (És itt hiányzik a kulcs)
Ilyenkor mi a teendő? Ilyen gyorsan kifogytak volna a kulcsokból?
(Adblock nincs,profil publikus)Szerk.: Ja látom,nem csak nekem van ezzel probléma.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest