Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Citizen
- Delta Force (2024)
- Path of Exile 2
- Xbox Series X|S
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz grizlisandor #47577 üzenetére
Én vettem egyet, és a "legjobb" játék a csomagban a Red Faction Remarstered volt, mindenki döntse el magának.
-
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz kalozhun100 #34653 üzenetére
Azt nem tudom melyik HL, én csak arra válaszoltam, hogy melyik rész(eke)t érdemes megvenni.
-
cyberkind
félisten
válasz kalozhun100 #34651 üzenetére
1-4-ig mindet, az 5-öt meg akkor, ha tudsz valakivel coopozni.
-
cyberkind
félisten
Kingslayer Bundle 2 - Fanatical
GRID - 2019
Expeditions: Viking
GUILTY GEAR Xrd -REVELATOR-
Party Hard 2 és Alien Butt Form DLC
Duke Nukem Forever és minden DLC4.89 Font, Euro-ban nem tudom, de már csak a Grid miatt jó vétel.
-
cyberkind
félisten
válasz l.skywalker #28059 üzenetére
A Putt-Putt nagy klasszikus és szerintem sokunk gyerekkori kedvence.
-
cyberkind
félisten
GMG-n a Nioh kupon nélkül 24£, kuponnal 19.19£, ami ~7000FT-ra jön ki, ennél lényegesebben drágább volt a Steam-es akcióban.
-
cyberkind
félisten
válasz Mr.Csizmás #24570 üzenetére
Ha jól emlékszem csak akkor látod a kulcsot a kliensben ha feltelepíted, de rég volt már ez nálam.
Megnéztem, kliensben így van.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz Mr.Csizmás #24337 üzenetére
Biztos akarja valaki a Store-t ha nem a Forza-ról van szó?
-
cyberkind
félisten
válasz Anonymusxx #24039 üzenetére
Hát nem tudom, anno mikor kijött még én is azt mondtam, hogy nem rossz, de a legutóbbi köröm óta ami lassan 1 éve volt, csak átkozom a játékot, ennek nem tett jót az idő, nálam mindenképp nem, a 2010-es AvP is egész korrekt, a régiek meg pláne, bár nem igazán sikerült megfogni a legendás Alien hangulatot, valamiért nonstop leakarják ezeket mindenben lőni, kár ezért is.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz ForRedGlory #24037 üzenetére
Lehet én vagyok a béna, bár a sok Dark Souls és társai után nehéz elhinnem, de normalon akkora szenvedés volt a játék mint egy másik lövölde nightmare fokozaton, szóval erre rápakolják a "jó" MI-t, nem tudom mi lesz itt.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Én is 2x, egyszer a "rossz" verziót amikor kijött, meg pár hónapja ismét, és az idő múlásával egy tűrhető játékból egy végtelen rakás szar lett, szóval nem kell semmibe venni a véleményeket, ez pont olyan kisiklás mint szinte az összes film a 2. rész óta, az Isolation végtelenszer jobb és több, az mégse kellett a népnek.
(#24000) Agyzuzo
Ennél a játéknál is szinte ugyanaz a helyzet, csak ezt már nem tudom most kitolni, hatalmas trágya ez is, de vannak jó pillanatai.(#24001) Agyzuzo
Olyan 2. rész után édeskevés az a 3. és nem Fincher miatt, a Fox szarta el ahogy csak lehet egy ilyen szériát.(#24002) i2k
Alien a téma, nem alma és körte, az tényleg más, de ez nem, persze itt mindenre lőni kell abban meg túlélni, de az Alien a közös pontja a dolgoknak, szerintem, és neked lehet, hogy annyira nem rossz, nekem viszont nagyon, a DLC-re már nem is maradt erőm.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Mr.Csizmás #23329 üzenetére
Na most én ide beírhatnám a M$-ot is, mert nekem meg tőlük került ki a bankkártyaadatom, de az IG-től soha se (pedig vettem bőven játékokat), és nemcsak itt vásárolok ami szürke.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Mr.Csizmás #23312 üzenetére
Kevesebb rész van a Batman-ből mint a Gta-ból.
-
cyberkind
félisten
válasz Crytek #23307 üzenetére
Ez így van sajnos, én több 10 órát toltam az eredeti, fos verzióba és úgyis eszméletlen volt a játék, most meg pláne, abszolút ajánlott vétel nemhogy ennyiért, még többért is.
Egyébként érdekes volt a Warner, én megkaptam a vga mellé kapott példányhoz a többi Batman-t mindenestül (ez onnan derült ki, hogy az Origins-hez megkaptam minden multis szart), de a SP-t nem, kár, hogy azok a játékok megvoltak.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz KubanitoS #21357 üzenetére
Az egy nem rossz annyira, de nem ez a lényeg, kell a gyűjteménybe és kész, de nem lesz ilyen, mielőtt jönne a Doom-ra is, hogy nem toltam a gyáriakkal, leírom hogy azzal nem is, de a Brutal Doom-al igen amihez kellenek a wad fájlok, az meg az eredetiben ott van.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Kupont fellehet használni a most is akciós Dirt 4-re?
-
cyberkind
félisten
Magyar Dishonored-et csak a Steam-en fogok találni?
-
cyberkind
félisten
A Mafia 1 Steam-re visszatért, 10Eu az ára ha valakit érdekelne.
-
cyberkind
félisten
válasz po1son #21077 üzenetére
Jobban jársz ha vársz, de ha annyira akarod úgyis beszerzed, én nem szeretek multizni és nem is szoktam, de ha tolnám a kedvemet igencsak visszavetné, hogy már most vannak halhatatlan játékosok és még alig jelent meg a játék, mi lesz itt később, arról nem beszélve, hogy jövőre így is úgyis megy az Acces-be.
[ Szerkesztve ]
-
-
cyberkind
félisten
Deadpool 9EU a Steam-en, ez már szürkeboltos ár, ami elvileg a legjobb.
(azt meg se említem, hogy a kiadó az Activision, így bármikor lekaphatják Steam-ről ahogy a Pókembereket, vagy a Rozsomákot)
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Köszi az infót, ez esetben többször választom majd őket.
-
-
cyberkind
félisten
Nem tudom mennyire best buy de a Steam-en a Steam-es Assassin's Creed széria leárazást kapott.
-
cyberkind
félisten
válasz Mr.Csizmás #20171 üzenetére
Szürkében 14eu a játék, hivatalosban 18.50, én 6k-nál többet nem akartam adni a dobozosért de mivel ennek az árnak még csak közelében se járt így hagytam inkább és az olcsóbb digitális lett, úgyhogy rajtad áll, hogy tetszenek-e azok amik járnak a játék mellé.
Ezek járnak a dobozosba: [link]
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Dead Rising 1 a Green Man Gaming-nél 5.12Font, tőlem kb 1700Ft-tot vont le, ennyiért bőven jó, a többi rész is akciós.
-
cyberkind
félisten
válasz AllTheBest #19865 üzenetére
Itt éppen 7K.
-
cyberkind
félisten
válasz Jinxb1rd #19749 üzenetére
Arra a Penumbra-ra gondolsz amiben kihívás bármit is megölni, ezzel ösztönözve a játékost a támadás elkerülésére? Jó a Penumbra, szeretem én is de ami abban a játékban van sokszor inkább idegesítő mint kihívás, az Alien-ben meg gyakran az a jó ha nem tököl az ember és megcsinálja azonnal, különben beragad és onnantól kezdve nehéz továbbmenni, csak nézz be a topikjába, kitárgyaltuk ez is nem egyszer.
-
-
cyberkind
félisten
válasz micafighter #19564 üzenetére
Ha jól gondolom ez a Goty kb annyi lesz mintha megvettem volna anno a Season Pass-es kiadást, vagy járni fog még valami?
-
cyberkind
félisten
Steam-en a teljes kiadás 5.37Eu, szerintem ez egész korrekt ár és ahogy nézem a szürkékben is 7Eu körül megy.
-
cyberkind
félisten
válasz DrTechnoid #19108 üzenetére
Kizárt, lassan már aranyáron se kapni, sajnos.
-
cyberkind
félisten
válasz 2thletme2day #19038 üzenetére
Már megvan, és lehet a kódot is kérni külön csak nem rögtön a vétel után hanem a profilodon a legutóbbi vásárlásnál, vagy hogy mondjam, így adtam oda a Resi 6 kódot. És nem aktiválja be csak nem aktív a Steam kód kérés rögtön, de meglehet oldani.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Nálam a Strider, a Resident Evil 6 és a Dead Rising 2 Off The Record DLC-je van meg, ha esetleg valakit érdekelne, írjon.
(#19027) Vertigo18
Talán, videó szerint megy és lehet így csinálni, csak mivel nem próbáltam így nem merem állítani biztosra. -
cyberkind
félisten
válasz Cheesus #19020 üzenetére
Én 2 pakkot vettem meg, abban minden külön kulcs, sőt mivel összecsatoltam a Steam fiókomat így nem is tudom a Steam kódot "kivenni" csak giftként barátnak küldeni.
(#19019) Vertigo18
Ha minden igaz csak a Dead Rising 2 coopos olyan szinten mint az említett játékok, ez az együttműködés szerintam csak mission-re vagy free ride-ra van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest