-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Az már megvolt + böngészőben is néztem.
Még egyszer eltávolítottam a játékot az accountról.
Várok vele egy napot, de szerintem nem fog változni.
Kosárnál ezt írja:
" Fiókodon már megvan a fenti tételek eltávolított példánya, így nem veheted meg azokat újra. Helyreállíthatod e tételeket a Steam Támogatássegítségével, megvásárolhatod azokat ajándékba, vagy a folytatáshoz módosíthatod kosarad tartalmát."[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Lehet, hogy nem tudod, hogy itt tudod beállítani a kedvezmény/adományozás arányt:
Rewards Allocation
(100% kedvezmény/0% adományozással van meg a -20%-os kedvezmény)Charity Contribution-nál meg azt tudod megadni, hogy melyik szervezet kapja a pénzt. Én pl. a Wikipédiát támogatom, de van sok másik, hasznos szervezet is.
-
TheNewDawn
addikt
Jah, bundlek tekintetében sajnos nagyon 0 lett az Indiegala, ellenben normál játékvásárlást tekintve kb a legjobb platform árak tekintetében a Wingamestoreal egyetemben.
Már pusztán azzal is ugye, hogyha minden ugyanannyi, mint máshol nominálisan, ezen a 2 helyen dollárban számolnak, máshol meg többnyire euróban, ami kapásból 20% al drágább.Még ami néha konkurálni tud vele az a Gamesplanet, sajnos a GMG mióta euróban számolnak azóta kiestek szintén, pedig régebben szinte mindent ott vettem
Bundlekra meg ott a Fanatical, sajnos nem nagyon maradt konkurense, viszont ők nagyon jó minőséget képviselnek csomószor, még akkor is, ha nyilván a csomagban levő dolgok 80% rebundle, de van hogy simán 1 vagy 2 játékért megéri az a 3-4-5 euró, még ha többi 5-6 esetleg meg is van már. -
őstag
Én se értem hogy anno Gaben-ék miért nem tudták megszerezni a steam.com-ot , talán az lehet az oka hogy az indításkor 2003-ban valószínűleg már le volt regisztrálva és az akkori tulaj nem volt hajlandó megválni tőle , pedig biztos hogy nem aprópénzt dobtak volna neki.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
reelc
veterán
-
szami777
addikt
-
szami777
addikt
Az első és a második rész nekem is megvan, de nekem az ultimate franchise pack-ot nem 6.13 €-nak mutatja, hanem 53.40 €-nak. Csöppet túlárazott...
Gondolom azért, mert a 2 és a 3 esetében is csak az alapáték van meg, de azért elmehetnek a búsba, hogy egy többéves játék dlc csomagjáért, meg egy 3 éves teljes játékért elkérnének 53.40 €-t, úgy , hogy ez ráadásul -62%-os zakció.
Külön meg 10€ sincs az egész egybe... (sr 3 full package 3,74€+sr4 goty 5€)[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
tupacamaru
veterán
Az ingyenes is dob, nekem most dobta ki őket.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
[Prolixus]
addikt
Hogy-hogy semmi nem garantálja? BL2 már régen "ennyi volt" kategória, semmi tartalom nem fog már érkezni hozzá a jövőben. És már a Pre-Sequel-re is igaz ez.
Csapoati: Ahogy írtam, semmi nem fog már jönni ahhoz sem.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Rendo84
senior tag
A Borderlands 2 GOTY ha jól látom, nem tartalmaz minden DLC-t ugye?
Nekem speciel még egyik rész sincs meg, így gondolom a BTA biztosan megérné nekem, de a 15$-os pakk?
Még nem lehet tudni, pontosan mi jön még hozzá, de a helyzetemben, melyik a legjobb vétel szerintetek? Vagy esetleg kb 1 éven belül, lehet még ennél jobb ajánlat, a Borderlands 2-re?[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások