-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Köszönöm a tippet, behúztam! Chrome-ban, uBlock Origin-nel együtt (nem kapcsoltam ki), vendégként vásárolva, fals brit címet és telefonszámot megadva.
Xbox360-on játszottuk ketten a lányommal, de valamiért a 3. rész 4. fejezetének végén lefagy, amikor Yoda Mester elűrhajózik. Kétszer is próbáltuk, mindkétszer ugyanott lefagyott (korábban sosem tapasztaltam ilyesmit konzolon). A 4. résszel tudnánk folytatni, de szerettük volna lenyomni a 3. rész 5-6. fejezetét is.
(#18303) De4d Nemcsak lopott kártyás cuccok lehetnek neccesek kinguin.com-on, G2A.com-on és a hasonló oldalakon. Sokan ráálltak pl. arra, hogy youtubernek kiadva magukat játékkódo(ka)t kunyerálnak a fejlesztőktől, úgymond tesztelési célra, aztán meg áruba bocsájtják a kapott kódo(ka)t. Magyarán ebből is annyi pénzt lát a fejlesztő, mintha torrenteznéd a játékát. Nem mondom, hogy jelen esetben erről van szó, csak azt, hogy ez is egy opció.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
cikasz
őstag
Beállítom a regisztrációnál az adatokat és a registrálás gombnál azt irja : Invalid Postcode és az ország visszaugrik United Kingdom.
Hogy kell erre a nyomorultra regisztrálni?Szerk : we are unable to add the specific item to the basket as it is temporarily out of stock.
[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Out
addikt
Mindenkinek sikerült ezt behúznia csak nekem nem?
Beírtam a kupon kódot, kiírta, hogy OK, akkor 0 font. Tovább mentem, kérte az adataimat, amiket megadtam, de innen már nem engedett tovább, mert azt írta, hogy nincs annyi pénz a számlámon, mint kellene vagyis 0 font, pedig pont annyi van. Fizetési módot nem tudtam változtatni, így töröltem az egészet a kosárból. Azóta nem tudok semmit a kosárba se rakni, mert van egy kifizetetlen tételem, ami viszont sehol sem jelenik meg. Így jártam. Innen sem veszek már semmitCommodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
-
ayo
Topikgazda
közelít, szerintem simán ingyenes mod kellett volna lenni, mert nem több.
pár napja pedig csöndben változott az Mortal Kombat X alapára: 29.99 € bár ezt is aki akarta már megjelenéskor be tudta szerezni kulcsboltokban jóval olcsóbban.
http://jateknaplo.blog.hu
-
DJGABI
addikt
-
törölt tag
-
őstag
-
MoVieFaN
aktív tag
120 kártya után sem sikerült egy teljes sort kirakni. Persze minden sorban csak 1 kártya hiányzik, közben meg a megszerzett kártyák közül meg van olyan is amiből 11-12db van. Van még vagy 50 db lehetőségem, de hagyom a fenébe, mert ezzel az oldal sebességgel az őrületbe kerget...
Más, mai Game Giveaway of the Day - Viking Brothers
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
Sirandrish
legenda
Nekem összesen olyan 7K- volt. Kártyasett nem jött ki egy sem de szereztem vagy 6-7 kulcsot...ebből 3at duplán amit felajánlottam Bluegiftre, szóval azért van értelme vele foglalkozni.
Én amúgy sem azokért csináltam amiket "nyerni" lehetett, mert a Syberia 2, Dracula 1-5, és a Mysterious Island 1-2 is megvan már tőlükEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szami777
addikt
Összekötöttem steammel, azonnal jóváírt 900 pontot, most beléptem már 2200 pontom van, remélem valami összejön ebből.
Like és követés most hozott még 200 pontot.Ha egy kártyából kettőt kapok, akkor mi van? Tudom azt cserélni?
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
gali777
őstag
De jó, próbálkoztam vele, de nem sikerült Mi volt a kód? Csak mert a középső része 6 karakterből állt, ami nem lehet
Ja, hogy az 2*ypszilon akart lenni, aha... Pedig pont akkor néztem az oldalt amikor kirakta a kódot, azóta próbáltam értelmezni a középső részt
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
-
i2k
őstag
Extrák: hm - cd-kód a képen
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
huskydog17
addikt
Itt 4 játékot osztanak ingyen, hármat már bezsebeltem, a Gorky17-re még ár percet várni kell. 1000 köszönet!
#5283: Durva, a teljes Earth széria most összesen 3 euró, mindegyik rész 1-1 euró, bár nekem már rég megvannak, de nagyon király RTS-ek!
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
i2k
őstag
Ezek szerint, nem ismered a háttérsztorit.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
"le a kalappal a nordic support előtt "
Ez annak fényében Q-va vicces, hogy előtte napokon keresztül mit (nem) műveltek azokkal (velünk), akik az első pillanattól ki voltunk akadva - a már részletezett okok miatt.
6 nap után voltak hajlandóak foglalkozni leveleinkkel.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
nagyúr
-
nagyúr
-
i2k
őstag
-
Agyzuzo
addikt
Én szoktam szeretni a rossz játékokat (van ilyen jellegű perverzióm), de ez sajnos tényleg a rossznál is rosszabb lett... A legnagyobb baj vele hogy nincs történet és gyakorlatilag játékmenet sem... Leginkább a Sniper Zombie Army-hoz tudnám hasonlítani, csak ami azt élvezetessé tette, az ebből hiányzik. Unalmas, önismétlő feladatok, ötlettelen szörnyek, sérülésmodell nincs, hangok idegesítőek, zene ahol épp megszólal szintén, grafika lapos, sivár és idejétmúlt, szóval gyakorlatilag egy jobb HL2 mod odaveri ahogy van...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest