-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz Sirandrish #8523 üzenetére
Nekem nem jött meg azóta sem.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
kalozhun100
őstag
-
Niczo
senior tag
válasz Sirandrish #7567 üzenetére
újra megy az oldal, vajon továbbra is csalnak a kártyákkal, vagy van értelme vele foglalkozni?
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
őstag
válasz Sirandrish #7558 üzenetére
Már nézegettem , 100 pontért ad 1 kártyát, de hogy mi lesz ha mindet elköltöm, az rejtély egyelőre.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
sagem
addikt
válasz Sirandrish #7513 üzenetére
Gondolom idővel bővül majd a kínálat, kb. a megjelenésük után fél évvel bekerülhet pl. az új Fifa vagy akár majd az új BF is, szóval nem rossz ajánlat ez szerintem
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
$p@rr0w
őstag
válasz Sirandrish #6966 üzenetére
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
cyberkind
félisten
válasz Sirandrish #6961 üzenetére
Nem kell neki, nekem egy i3-mal és Gtx660-nal fullon ment.
-
wesker24
senior tag
válasz Sirandrish #6961 üzenetére
Az csak megtévesztés az a gépigény nem valós kicsit túloznak benne.
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
kalozhun100
őstag
-
kalozhun100
őstag
-
mr_kickass
tag
válasz Sirandrish #6834 üzenetére
Mar kiszurkult a vasarlas opcio es belepni sem enged az oldal.
Egyebkent visszaigazolo emailen kivul en sem kaptam semmit egyelore, szoval nem tudom egyaltalan teljesiteni fogjak-e.
-
Polllen
nagyúr
válasz Sirandrish #6834 üzenetére
Az oldaluk nincs a topon. Nekem pl. küldtek egy levelet, hogy in transit-ban van a steam kódom...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Źşë'
addikt
válasz Sirandrish #6762 üzenetére
Köszi, neked is ill Minden PH-s usernek Kellemes Karácsonyi ünnepeket!
Spec Ops The Line 3.99€ Steamen
ill.
Bejeweled-ek kaptak egy 50%os akciót
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Frod
addikt
válasz Sirandrish #6698 üzenetére
ha az "Asylum nagyon nem jön be" akkor kb felejtsd el a többit is.
gyakorlatilag a folytatások, csak a 'better, bigger' elvet követik, így az alapok, a harcrendszer, a kinézet, meg úgy kb minden marad végig, csak a pályák lesznek nagyobbak.
(mondjuk ízlések és pofonok, de ilyen téren nekem pont az AA a legjobb, mert mivel kisebb, zártabb, elszigeteltebb simán van egy ilyen Bioshock 1 szintű hangulata)Do you see the white shadow?
-
MrTwister
őstag
válasz Sirandrish #6714 üzenetére
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Anubris
őstag
Szerintem ha csak egyet akarsz kipróbálni, hogy bejön-e tényleg akkor a City-d vedd meg. A többség szerint az a legjobb rész. AA-nál sokkal tágabb, városban lehet "repkedni". A legtöbb gonosz karakter a képregényekből ebben a részben van jelen és rendszerint ugyanolyan olcsó, mint az AA.
De mivel karácsony van, tudom ajánlani az Origins-t is. Előzmény, tehát simán lehet vele kezdeni a storyt és végig havazik, asszem karácsony van, illetve az egyik legjobb Arkham kiegészítő is ehhez a részhez jött ki, cold cold heart címmel, az pedig szilveszterkor játszódik azt hiszem. -
Anonymusxx
senior tag
válasz Sirandrish #6701 üzenetére
Nem sok köze van ahhoz hogy szereted-e ezeket a filmeket, én agyfaszt kapok az idióta amcsi filmektől, többek közt a szuperhősös filmektől, a játék mégis bejön..
-
addikt
LEGO Batman
Ugorj neki az Asylumnak még egyszer, ha tényleg nem jön be akkor hagyd az egészet mert nem fog tetszeni a többi sem.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Dilikutya
félisten
Ha az Asylum nem tetszett, a többi se fog, mert az alapok ugyanazok, legfeljebb csak a folytatások nyitnak a sandbox felé, nagyobb a tér, de a grafika hasonló, Unreal 3 engine, a harc sem változik szerintem. Én mondjuk hosszabban csak pont az AA-val játszottam eddig, jó lenne most befejezni az ünnepek alatt, de a sztori miatt én is ezzel kezdem.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crytek
nagyúr
-
TommyX_
őstag
válasz Sirandrish #6693 üzenetére
Még van még, püben megbeszéljük a továbbiakat.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Agyzuzo
addikt
válasz Sirandrish #6575 üzenetére
"Valahogy csak kibírom anélkül a 7 cent nélkül"
Lassan elérem a 900 EUR-os bevételt kártyákból, 45 körüli összeg van épp betárazva sale-re. Sok kicsi sokra megy és az egész automatizált. (Steam Idle + Inventory helper)
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
PainKiller13
őstag
válasz Sirandrish #6577 üzenetére
Csak kíváncsiságból milyen kártyákról beszéltek?
-
bul07
nagyúr
válasz Sirandrish #6575 üzenetére
Na Na sok kicsi sokra megy
Nekem most is vár vagy 28€ a vására, és ez mind ilyen tisztán 0,02-0,06€ hozó kártyákból jött összeHopp azt hitem ez steam fórumrész
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sagem
addikt
válasz Sirandrish #6572 üzenetére
Csomó olyan játék van ami nem kártyás, de egyszer valamikor azzá változik
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #6496 üzenetére
Sikerült vennem, köszönöm
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Crytek
nagyúr
válasz Sirandrish #6406 üzenetére
Mint a hasonló bundle cuccok 90+%- ánál.Sőt nem is game fut hanem az imizálo program
Next PC Upgrade: 2022
-
[Prolixus]
addikt
válasz Sirandrish #5783 üzenetére
Headhunter paxk-ok nagyon túlárazottak. Fél óra alatt ki lehet játszani egyet. Max. az utolsó éri meg az árát, a többi teljesen kihagyható. A rendes DLC-k tényleg jók, bár a Hammerlock dlc azért már véleményes kategória.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
bullseye
addikt
válasz Sirandrish #5798 üzenetére
Én a gép előtt ülve inkább YT-t vagy GF-t néznék, mint szarnék, de te tudod.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Out
addikt
válasz Sirandrish #5798 üzenetére
Mi a kellemes a szarásban?
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Dilikutya
félisten
válasz Sirandrish #5785 üzenetére
Igen, már többen vettek ebből, a BL2 Steamplay-es, nincs belőle külön Win/Mac változat, egy kulccsal megkapod minden támogatott platformra, nem úgy, mint pl. a CoD: Black Ops-ot.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
kemotox
addikt
válasz Sirandrish #5783 üzenetére
Borderlands 2: Wattle Gobbler
Borderlands 2: Wedding Day Massacre
Borderlands 2: TK Baha's Bloody Harvest
Borderlands 2: Sir Hammerlock vs. the Son of Crawmerax
Borderlands 2: Mercenary DayEzek azok
[ Szerkesztve ]
-
Joco_77
senior tag
válasz Sirandrish #5777 üzenetére
Jelentéktelen 120-150 óra dlckkel + a multi az még 100-3000+
Úgyhogy úgy gondolom igen, elégJa igen, ne haragudj ezt is meg kell venned! az ultimate vault hunter pack 2
Szóval Goty és ez.
A goty ban csak a vault hunter pack 1 van a 2 vel jön csomó új legendary és lvl70(vagy 72?) es szintlimitkitolás 60ról.
Bocs majdnem elfelejtettem.[ Szerkesztve ]
-
Joco_77
senior tag
válasz Sirandrish #5773 üzenetére
Nem.
Goty ban benne vannak a "nagy" dlc -k és amit még meg kell venni külön azok a "Headhunter" dlck(ezek ilyen mini dlck pár órás tartalommal darabonként).
Azok nem kötelezőek de marha jópofák és hozzáadnak a játékhoz! -
Joco_77
senior tag
válasz Sirandrish #5770 üzenetére
A 2. rész mindenben jobb és több mint az első rész.
A dlci mai napig a legjobb dlck(tartalom, hangulat, összetettség szempontból) amik valaha létezek szerintem számítógépes játékhoz. Inkább expansionnak hívják az ilyen tartalmat már.
Ez persze szubjektív.
Pl a Tini tina olyan mint egy önálló játék...és azok a zenék...
A borderlands 2 zseniális ha az 1el 600 órát toltátok a 2. részt ki ne hagyd!
Én mai napig előveszem és még mindig imádom minden percét.
Na ha valami akkor ez a játék leárazva tényleg ajándék.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Sirandrish #5768 üzenetére
A BL2 messze az egyik legjobb coop játék amivel nyomattuk cimbikkel, eszméletlen hangulata van. Amúgy a fentebb linkelt egy nagyon jó ár érte, néha a macgemestore szokta lejjeb hozni az árat úgy 12 dodó környékére ,de ott ugye bl2 goty + 6 küldi dlc egybe.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Sirandrish #5755 üzenetére
egs NC Soft acc kell hozzá.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
addikt
válasz Sirandrish #5718 üzenetére
Simán, most raktam rá.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
reelc
veterán
válasz Sirandrish #5443 üzenetére
& (#5444) k3ll3rm4n: Amikről most szó van, már elfogytak, nem olyan régen osztogattak vagy 8 félét.
Itt.[ Szerkesztve ]
-
x_o_n
veterán
válasz Sirandrish #5443 üzenetére
az alienware arenan
-
Heavyrain
őstag
válasz Sirandrish #5364 üzenetére
Nyisd meg azt az oldalt,ahol a redeemelni tudod a játékokat és a lap tetején kattints a Like what we're doing? Click here to increase your order amount!-ra.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
válasz Sirandrish #5362 üzenetére
Szintén Zenész. 1 dolcsis pakk ajándék.. Pedig a fele megvan.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
mntn
tag
válasz Sirandrish #4811 üzenetére
Ha jól emlékszem a sprint + 30% speedet ad. És ez az alap futásra jön rá, ami amúgy sem lassú.
-
Wolverine
félisten
válasz Sirandrish #4808 üzenetére
Igen. Addig is közlekedsz nyilván, de lassabban. Mondjuk ez egy MMO, vagyis nem fogsz belehalni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
x_o_n
veterán
válasz Sirandrish #4815 üzenetére
akkor simán jó,és miután a biznisz-tápoláshoz érdekes simán játszható single vagy csoportosan,sőt annyira,hogy én már nem is használok mod cuccokat,simán elvagyok a kék,zöld cuccokkal,annak ellenére hogy van mod,de tök felesleges... persze majd kiderül ha pvp zonákon megyek át..és rám támad valami birodalmi játékos
-
x_o_n
veterán
free playerként csak single lehet boldoguli,de maximális az élmény,,pvp zone...na az halál...a fizetős playerek kissé táposabbak
-
tomsolo
addikt
olyan kéne hogy letölteni is csak lv10 után lehet
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
micafighter
nagyúr
Nem tudom mit takar pontosan a sprint náluk, de ha a futást, akkor igen
Úgy vannak vele az ingyenes ne futkorásszon hanem örüljön hogy ingyen játszhat
(#4809) x_o_n megértem, szerencsére a preferredet olcsón ki lehet hozni, szerintem simán megéri
[ Szerkesztve ]
-
x_o_n
veterán
igen...jól
Amugy marha jó lett a sok ujitás frissités óta,csak elkezdtem egy uj accot,és siralmasak a lehetőségek a preferred és az elöfizetéshez képest...gondoltam rárakok egy startert -
KubanitoS
veterán
válasz Sirandrish #4683 üzenetére
Mivel ezen lovagoltál, hogy itt nem lehetett olvasni róla, csak máshol, ami számodra nem volt elegendő bizonyíték, így logikus volt a következtetésem. Gratulálok én is a reakciódhoz!
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
duvi
nagyúr
válasz Sirandrish #4679 üzenetére
"Itt a topikban volt már rá példa?" Most kedden olvastam a GW2 topikban, hogy neki is törölték a kulcsát, mert lopott áru volt. Szintén a g2play.net-ről vásárolta.
-
xuser
tag
nekem kb 6-7 vásárlásom volt és abból 1-et letiltottak, létező a dolog, és már olvastam másoktól is hasonlót itt is a fórumon..
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Szia
Tőlem 4 játékot vettek el idén január-februárban , ebbél kettőt megtéritettek múlt héten !!!, kettő továbbra is függőben van. Ezen kivűl , volt olyan hogy el akartam adni 3 Risen 3 DLC-t , amit a Gamersgate-ről vásároltam. Mikor kitettem , kiirta az oldal hogy gyanús tevékenység , blokkolták a fiókom , a rajta levő pénzzel együtt és egy ügyfélszolgálatoshoz irányitottak. A srác kérte a személyim , vagy útlevelem szkennelt másolatát.Nem adtam meg. Aztán a kulcsokat később odaajándékoztam egy ismerősömnek , aki azt mondta , sajnos mindhárom termékkulcs már be lett aktiválva. A g2a gyakorlatilag ellopta a pénzemet , a termékkulcsomat + 4 játékomat is elvette amiből 10 hónap múlva kaptam vissza 2-nek az árát.
[ Szerkesztve ]
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
KubanitoS
veterán
Szóval mert itt a topikban nem volt rá példa, akkor máshol sem lehet vele baj?
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
1. szürkeboltok kb olyan mint a vatera
2. felesleges rendes bolthoz hasonlítani
3. mivel piactér ki lehet fogni jó vételeket is - bár itt is érdemes szem előtt tartani, hogy ha vmi világszerte 100 forintba kerül akkor valszeg csibész lesz az 45 forintért. ***
4. mivel piactér könnyen pórul is járhatsz
5. nem ebbe a topikba kéne kibeszélni ezt*** mint a Fábry viccében:
- Tessék mondani, ez a gyűrű 500 Ft-ért, ez arany?
- Nem, drága csillagom csak aranyozott. Az arany ott van a másik polcon 800 ForintértUplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Anubris
őstag
válasz Sirandrish #4674 üzenetére
Én eddig vagy 30 alkalommal vásároltam g2a-n keresztül. Többnyire Steam vagy Origin-en aktiválható játékokat, de eddig még soha semmi bajom nem származott belőle. Párszázforintos dolgoknál sokszor még a shieldet sem kapcsolom be, illetve korábban nem is volt ilyen funkció.
Legutóbb a Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist Deluxe Edition-t vettem meg ott, amit Uplay-en kellett aktiválni, de az is rendesen működik nálam.Utoljára talán a Rome 2 volt, amit előrendelve teljes áron megvásároltam Steam-en, nagyjából fél évbe tellett mire a 16 patch rendbe tette a játékot...
Azóta úgy vagyok vele, hogy a legtöbb játékkészítő nálam nem érdemli meg, hogy teljes árat fizessek a félkész termékeikért. Idén talán a Witcher 3 volt az ami megérdemelte volna nálam, de ott meg szerencsére nvidia kupon kóddal biztonságosan olcsón betudtam szerezni a játékot.Más: Alien-hez Season Pass talán eddig ez a legolcsóbb?
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Sirandrish #4674 üzenetére
ez a te magánügyed teljes mértékben. mások leírták a tapasztalataikat, innentől a te döntésed.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Sirandrish #4672 üzenetére
mert az ecseri piac illegális? nem, kiállhatsz oda a 6000 m2 aszfaltra.
de ha vmi lopott cuccot akarsz adni-venni, az már illegális
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Sirandrish #4649 üzenetére
A legális biznisznek is megvannak a maga buktatói.
-
x_o_n
veterán
válasz Sirandrish #4644 üzenetére
Pont tegnap néztem hogy boltban is van hegyekben ez az alan wake collector edition,szép vaskos és jó nehéz, 1,99 eu
Úgyhogy tuti nem lesz gond a kóddal. -
Csapoati
nagyúr
válasz Sirandrish #4657 üzenetére
Jó eséllyel még a Humble bundle-ből maradt nekik, azért sincs gond vele.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Sirandrish #4655 üzenetére
g2a részemről kizárt, isthereanydeal-on beállítok értesítőt, és ami ott van listában, az megbízható szerintem.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Sirandrish #4652 üzenetére
akkor vedd meg, ha ennyire csábító az ár/bízol a g2a-ban.
-
Sutee89
aktív tag
válasz Sirandrish #4650 üzenetére
Igen, utána automatikusan vonogatja a havidíjat. Én azzal a lendülettel le is mondtam...
Egyébként PayPal-os fizetés+Shield szerintem elég biztonságos, én már kaptam vissza vételárat ilyen módon, igaz összesen két hétig tartott, mire a support megoldotta a dolgot. -
Mr.Csizmás
titán
válasz Sirandrish #4649 üzenetére
akkor türelem. a spórolós emberek általában azok (vmi 4-6€-ért vettem steamen az AW+AN-t)
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Sirandrish #4644 üzenetére
-
Crytek
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz Sirandrish #4445 üzenetére
Szerintem nincs annyi ujjam, ahányszor ez ingyenes volt már. Ettől függetlenül biztos van, aki lemaradt róla, szóval köszönjük.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz Sirandrish #4333 üzenetére
Aki kapja marja!
KV776-MMI2H-QYAJT
-
eami
veterán
válasz Sirandrish #4310 üzenetére
tényleg, kevertem vmi mással.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Sirandrish #4304 üzenetére
Hát pl ötöt nem adok érte. Kaptam ajánlatokat amikhez ha rakok 1-2 eurot akkor az egész pakkot meg tudom venni. (Az megy nekem is és nem akarok a kulcsokkal foglalkozni-> ezert is keresek ertekaranyosan 1db jatekot)
+ egy majdnem bundle árát szinten nem adom ki érte..
-
bobalazs
nagyúr
válasz Sirandrish #4294 üzenetére
nekem most adta be ebben a pillanatban.
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
-
KubanitoS
veterán
válasz Sirandrish #4275 üzenetére
HRK oldalon kell aktiválni a kódot, ott van alul.
OVERCAST - WALDEN AND THE WEREWOLF lett belőle
[ Szerkesztve ]
-
Cheesus
senior tag
válasz Sirandrish #4256 üzenetére
A francba igazad van, lehet berakom a Steam profilomat egy short URL-be, és akkor már nehezebb lesz rájönni
https://www.twitch.tv/csehla
-
sagem
addikt
válasz Sirandrish #4267 üzenetére
Jól látod, ezek nem Steamesek.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz Sirandrish #4253 üzenetére
Csak hogy ne kelljen sokat várnod..
http://www.wingamestore.com/product/5017/
Amúgy mennyire van lezárva a Walking dead játék? Mert félbehagyott játékokba belefogni, semmi értelme
-
Cheesus
senior tag
válasz Sirandrish #4240 üzenetére
Lelepleződtem, mostmár a keresztnevemet is tudja a nagyérdemű
https://www.twitch.tv/csehla
-
válasz Sirandrish #4251 üzenetére
5euro korul szokott menni a walking dead 1 es 2 is, megeri kivarni
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
válasz Sirandrish #4249 üzenetére
magyaritasok.hu, rovidebb ide beirni a walkingot mint feltenni a kerdest
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
törölt tag
válasz Sirandrish #4245 üzenetére
Kockázatos lenne . Nem szeretném , ha utólag törölnék az accountodról . Amúgy nem steames .
-
törölt tag
-
nagyúr
válasz Sirandrish #4101 üzenetére
Na tessék... nem kellett sokat várnod most akciós Steam -en is az egész Dead Island franchise... megveheted ami hiányzik.
(#4087) xuser
Neked is...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
[Prolixus]
addikt
válasz Sirandrish #4136 üzenetére
Már elő is rendeltem. Háromszor. Sőt, lehet nagyanyámnak is veszek egyet, ha már ennyire olcsó, szinte ingyen van.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
TBT
addikt
válasz Sirandrish #4101 üzenetére
Nálunk a G2A-n is kell 27% VAT-ot fizetni?
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Dilikutya
félisten
válasz Sirandrish #4098 üzenetére
Egy hónapja a Riptide 2,99€ volt. Mondjuk nekem nem kellett, mert állítólag nagyon alibi-fejlesztés, de ennél olcsóbban már csak fillérbeszás, az első is simán megérte a 4,99€-t. Valameddig lehet és érdemes az olcsóbb árra várni, de ami nem ér meg 5€-t, arra már kár is költeni - én nem hiszek az "1€-ért majd jó lesz" játékokban, amiről ezt gondolom, az valójában semmit sem ér. Persze ha megkapom ennyiért, örülök, de nem életcélom.
NetTom: ez bőven remek ár érte.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Sirandrish #4098 üzenetére
Ha nagyon most kell akkor ez elvileg jó ajánlat: Dead Island Franchise Pack {EU}
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest