-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
válasz Anonymusxx #50335 üzenetére
Akinek nagyon hiányzik a Civ 6, az behúzhatja 900 Ft-ért Epicen, vagy 1200-ért Steamen (alap verziót).
-
TheNewDawn
addikt
válasz Anonymusxx #50321 üzenetére
Vagyis Ő nem találta el , helyette jött a z eddig kb 8X ingyen adott Control......
De legalább abból is a basic változat[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz Anonymusxx #50316 üzenetére
az csak egy stat... a fanyalgókat nem kell érteni, nem egyforma az ember ízlése, szerencsére.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
goccer
aktív tag
válasz Anonymusxx #50234 üzenetére
Lehet inkább a TerraTech Worlds. Mondjuk nem mintha bármelyik megmozgatna.
-
myckey
veterán
válasz Anonymusxx #50203 üzenetére
TMNT is volt, asszem...
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
gyimger
őstag
válasz Anonymusxx #50190 üzenetére
Akkor valahogy így lehet meg. Annyit beszéltek róla, hogy megnéztem, ott van az EA appban, de az order history-ban nincs, fogalmam sincs, honnan van meg, de nem nagyon ismerem a Mass Effectet, pénzt biztos, hogy nem adtam érte.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
chatran
őstag
válasz Anonymusxx #50123 üzenetére
Vásárlás előtt azért egy figyelmeztetést megereszthettek volna.
Lehet refund-ot kérni, ha még semmit nem aktiváltam be a bundle-ból? -
válasz Anonymusxx #50089 üzenetére
A stratégiai meg a taktikai játékok teljesen mások. A stratégia lényege, hogy vannak nyersanyagok, melyeket ki kell termelni és felhasználni. A taktikai játékokban nincsenek nyersanyagok, fix számú támadó/védekező egysége van a játékosnak, így utóbbiak sokkal egyszerűbbek, bár nem feltétlen könnyebbek.
Egyébként egyáltalán nem évültek el ezek a játékok, csak te lettél türelmetlen.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
AnonymusX
senior tag
Ez egy remaster, ahogy a neve is jelzi. Reboot esetén talán felróható lenne a fenti, de akkor meg már miért ne legyen olyan, mint a Total War széria? Az is nagyot megy a Warhammerrel, nem csak a Relic féle stratégiák.
A C&C egy RTS alapvetés az RTS éra elejéről (a hibáival és bájával), amit tök jó felújított köntösben látni. Ha jól rémlik a C&C 4 hanyagolta a bázisépítést, utálták rajongók és jó nagyot zakózott. A C&C sorozat alapvető eleme az építkezés, na meg az élőszereplős átvezető videók .
-
DaVE-1
senior tag
Más nevében nem tudok beszélni ezért a sajátomba teszem mindig. 1euro/game több mint nevetséges ár érte.
Ha unalomról akarunk beszélni ott a stalker 2, kb filmeket néztem közben mikor elküld a térkép végére majd vissza a kb 50 órából állítóm 40 csak a gyök kettővel gyaloglás volt..(a pcsek szerencsések mert ott már van fast travel bárhonnan bárhova)
Stratégia alatt meg mindent csinálok csak unatkozni nem fogok[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Anonymusxx #49989 üzenetére
Köszi a hd mód nagyon jó a magyarosítást még nem tudtam a céges gépre letölteni, mert régi protokollt használ az oldal, de majd telefonról valahogy átküldöm. (1gb mondjuk igen durva méret. )
-
MaddeNNNN
őstag
válasz Anonymusxx #49907 üzenetére
miért mi a baj GoG-gal?
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
stickermajom
addikt
válasz Anonymusxx #49907 üzenetére
Francba, pedig már ráizgultam. Köszi!
-
D_r_u
tag
válasz Anonymusxx #49854 üzenetére
Igen, mindenhonnan leveszik dec. 15-én.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Anonymusxx #49854 üzenetére
20€ volt steamen az ultimate.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Golden9
veterán
válasz Anonymusxx #49556 üzenetére
Természetesen az is megvolt, csak arról nem akartam képet betenni.
Fogjuk rá, hogy ez jó lesz. Akkoriban jobban megnnyomták a közzepét.
Annals of Rome -50%3,99€1,99€ GOG
#AkcióÉs ezzel megvoltak a témában a mai napinapinapinapinapinapinapi hozzászólásaim.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz Anonymusxx #49556 üzenetére
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Anonymusxx #49248 üzenetére
bármikor láthatom azokat az elmélkedéseket a mandiner/demokrata/pestisrácok/4chan posztok alatt, nem kell ezért plusz helyet foglalni a kedvenc topic listában. (spoiler: rég nem olvasom)
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
válasz Anonymusxx #49212 üzenetére
"Hasonló az " akit érdekelt már játszott vele" sablon szöveg, elég sokszor olvasom, pedig nem sok értelme van."
Igen, valószínűleg a legostobább mondat, ami PH-n kb. mantraként olvasható rendszeresen. Az igazság szerintem az, hogy ezt általában olyanok hangoztatják, akik elég beszűkült érdeklődéssel rendelkeznek, így az évi egy Call of Duty-val, Assassin's Creeddel és pléjsztésön(tájmed)exkluzívszájnematikeksöngémmel elég gyorsan végeznek megjelenés után. Aztán... ennyi.
Ugyanezek az arcok tolják általában a "manapság nem jönnek ki jó játékok" szöveget is, mert a tré AAA-kon kívül nem sok mindennel érintkeznek.Nekem még a megvett játékok között a "legérdekesebbek" is kb. 200 játékot jelent, és egyszerre valahogy nem lehet mindent végigjátszani.
Zó: Ugyanez nálam is.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
sto1911
veterán
válasz Anonymusxx #49151 üzenetére
A többieknek ott a Star Wars Outlaws
-
Healbacsi
őstag
válasz Anonymusxx #48915 üzenetére
Ertem.. akkor csak en vagyok olyan, hogy lecsekkolom a klienseimet, hogy addot jatek megvan-e mielott osszevasarolom nyolc helyrol/peldanyban.
-
veterán
válasz Anonymusxx #48821 üzenetére
Jól értem, csinálok egy gog fiókot és letöltöm onnan és a stream-es Fallout 4 Goty-val tudok rajta játszani?
-
wjbhbdux
veterán
válasz Anonymusxx #48821 üzenetére
Nem, csak meg kellett adniuk egy dátumot hogy a főoldalra kikerüljön a szekcióba határidőig ingyen szoktak fizetős játékot osztani.
/s
-
válasz Anonymusxx #48441 üzenetére
Minden pályának van vége, és nagyon sok pálya van a játékban.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Anonymusxx #48441 üzenetére
ujabb es ujabb palyak, kerdes, hogy le tudod e nyomni. sokaig jo, de utana unhato.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Crus
őstag
válasz Anonymusxx #48127 üzenetére
Külön kulcsok. Pl.: Monster Hunter: World - 3xxxx-2xxxx-1xxxx
A World ára most nagyon le fog esni. Minap volt Steam-en 9.99€, most kulcsos bagázsoknál 6-7€, órákon belül 1-2€ lesz szvsz.[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
fatal`
titán
válasz Anonymusxx #47650 üzenetére
Ha nem megy fel rá a kliens akkor hiába. De gondolom valamelyik régebbi Steam verzió azért csak telepíthető.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz Anonymusxx #47185 üzenetére
Én még mindig nem értem, hogy ki és miért veszi meg a Steam kártyákat
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sto1911
veterán
válasz Anonymusxx #47185 üzenetére
Hagyjad, nem értünk mi a pénzcsináláshoz
-
Sdi
addikt
válasz Anonymusxx #46726 üzenetére
Nem, de volt már 2 euróval olcsóbban is.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Anonymusxx #46690 üzenetére
gog-nál némelyik plugin bugos (még?).
-
Healbacsi
őstag
válasz Anonymusxx #46402 üzenetére
Igen, es az ilyen dolgokbol jonnek majd az elvarasok.. pont errol beszelek.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz Anonymusxx #46291 üzenetére
Most látom h nem jó a link valamiért a vége lemaradt..
https://store.epicgames.com/en-US/p/turnip-boy-commits-tax-evasion-fb2084
-
homerhamm
addikt
válasz Anonymusxx #46291 üzenetére
Szlovák rendszám forever!
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
myckey
veterán
válasz Anonymusxx #46228 üzenetére
-
dokiph
tag
-
attiati
veterán
válasz Anonymusxx #46215 üzenetére
meddig is szoktak tartani az epic free akciók?
-
azka79
aktív tag
válasz Anonymusxx #46145 üzenetére
THX
-
TheNewDawn
addikt
válasz Anonymusxx #46108 üzenetére
GOG on kaptam egy ajánlatot/ kódot hogy ezzel 8.3 euróért enyém lehet a Wasteland 3 Colorado collection ( összes DLC vel. Ha valakit érdekel szóljon és elküldöm neki PM ben a kódot. Szerintem jó kis ajánlat, csak a Season pass szokott ennyibe kerülni akciósan .
-
válasz Anonymusxx #46106 üzenetére
qube-ok jok voltak, portal/talos rajongoknak. Ennek oromere gondoltam folytatom a pedestriant, de mar nincs ms game passon
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz Anonymusxx #46078 üzenetére
csak évi 1 free trialt lehet ellőni az amazonon, azért csak nem egy epic játékra fogom
/s
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Anonymusxx #46049 üzenetére
ahh, elkerülte vszeg a figyelmemet, szerencsére az olcsó lengyel prime fut
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Anonymusxx #46047 üzenetére
Prime Gaming-on?
-
wjbhbdux
veterán
válasz Anonymusxx #46020 üzenetére
GOG-nál már arra is kell figyelni, hogy az ingyenjátékért cserébe már nem csak hírlevelet küldenek, hanem harmadik félen (google/facebook/instagram) is átfuttatják az email címed, és az ezekről leszívott játékos infók után bombáznak majd reklámmal.
Vagyis nem 1 hanem 2 X-et érdemes kivenni a beállításokban minden ajándékuk után itt gog.com/en/account/settings/subscriptions
/s
-
wjbhbdux
veterán
-
válasz Anonymusxx #45878 üzenetére
nagyon jo zen kattingatos jatek, par oras
-
törölt tag
válasz Anonymusxx #45862 üzenetére
De nem 76 vagy 82 volt a megoldas (en is ezekre tippeltem, de nem erdekelt a jatek ugyhogy ra se probaltam), hanem 86.
-
Healbacsi
őstag
válasz Anonymusxx #45862 üzenetére
Hat ez az okfejtes erosen melle ment mar bocs
Ahogy lathato, itt 76 es 82-es szam lathato .. a 86 os szamra egy jatek talalhato, ami meg meg sem jelent: [link]Koszi az oltast, de legkozelebb figyelmesebben olvass mar vissza
-
válasz Anonymusxx #45844 üzenetére
Ez elég jó RTS, bár egy kicsit rövid. De ingyen nem lehet rá panasz.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Anonymusxx #45844 üzenetére
-
Crus
őstag
válasz Anonymusxx #45740 üzenetére
Akkor bizony orvoshoz kell fordulnom, mert nem, hogy bizonytalan vagyok benne, de ~2 éve tüske bennem. Nyári időszak rémlik és a neten nyomát se találom, hogy lett volna.
Lego-s cucc megvan nekem is, tavaly decemberi volt.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Anonymusxx #45740 üzenetére
ps4-en volt ingyenes a kolera elején, hogy ne unatkozzunk otthon rabságban, mondá szotyi inc.: [link]
edit: vótmá
[ Szerkesztve ]
-
válasz Anonymusxx #45715 üzenetére
oh, mindkettő zseniális
-
Crus
őstag
válasz Anonymusxx #45719 üzenetére
Az 5-10%-kal több, mint amennyit én a 300+-ból elindítottam ezen a sokadik store-on.
-
Crus
őstag
válasz Anonymusxx #45715 üzenetére
Ismétlés a tudás anyja :-/
-
Polllen
nagyúr
válasz Anonymusxx #45643 üzenetére
"A jobb címeket pedig már régebben megvette/kipörgette az ember"
Én nem vettem meg, nem játszottam végig őket, mert előbb-utóbb vagy gamepass, EA play, ingyen osztogatásba bekerül és akkor sok más egyébbel megnézem. (Vagy olyan filléres akcióban, amikor már mindegy, hogy ingyen adják vagy fizetek érte...)"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
basaharc502
aktív tag
válasz Anonymusxx #45641 üzenetére
Ez hülyeség, jókat szoktak adni.,..
Szoktak jókat is adni meg egy csomó olyat, amiért ÉN megjelenéskor sem adtam volna egy centet sem és ingyen sem érdekel a csomó platformer, pixel stb. game.Biztos h nem, annyi ideje senkinek sincs, és pénze is csak keveseknek.
Csak a kedvedért megnéztem az Epic fiókomat, ahonnan szemezgetek olyan jobb cymek közül, amelyek számomra 1-2 kivételtő leltekintve +1 sornál nem jelentenek többet:
Alan Wake - anno kijátszottam, tetszett. Epicen ingyen behúztam, + 1 sor.
Inside - az érdekesebb indie játékok egyike. Ugyan az, mint fentebb.
Batman AK - ez az egyik olyan, amit ki akarok pörgetni, de éve óta nem nyomtam a telpítés gombra valamiért.
Watch Dogs - megjelenéskor kipróbálva, csalódás. Epicen ingyen behúztam, + 1 sor.
World War Z - megjelenéskor kipróbálva, csalódás. Epicen ingyen behúztam, + 1 sor.
Just Cause 4 - Epicen ingyen behúztam, + 1 sor, nagy csalódás a game.
GTA V - le a kalappal az Epic előtt, ez valóban jó volt, pedig szemeztem a megvásárlásával, pont jókor lett ingyenes.
Borderlands 2-3: Epicen ingyen behúztam őket...de már korábban próbáltam mind a kettőt, szóval nem volt nagy újdonság. Mindkettővel 4-5 órát ha játszottam.
Blair Witch - szinte új volt, amikor free lett. Örültem, de végig sosem vittem.
Rage2 - anno kijátszottam, tetszett. Epicen ingyen behúztam, + 1 sor.
Control - meg akartam venni, jókor lett free, ki is játszottam +1 pont az Epicnek.
Plague Tale - Game Passban kipróbáltam mielőtt free lett, + 1 sor
Dead by Daylight - milliószor volt ingyenes hétvége steamen, mire free lett csak +1 sornak volt már jó.
Vampyr - Originen vittem ki annó, mire ingyenes lett +1 sornak lett jó
Tomb Raiderek - ezek is várják ,hogy felrakjam őket, de hasonlóan a Batmanhez, nem vitt még rá a lélek, hogy rányomjak a telepítésre.
Bioshock Collection - anno játszottam velük,egyiket sem vittem végig, mire free lett igazából +1 sor
.
.
.Kicsit meguntam a felsorolást..
.
Evil Dead - viszonylag új játék, de annyira nem lett nagy szám, 1-2 órám van benne, +1 sor
Most pl. ingyenes az ESO...anno megvettem + jópár kigészítőt is. Nagyon jó mmo, de nekekm +1 sor lenne ez is ha behúznám. -
Bajgunar
aktív tag
válasz Anonymusxx #45634 üzenetére
Jah.
Kb a lényeget (intro-t) végigjátszottam. ~1.5 óra. Mire belekezdett volna a játék, abbahagytam. Azóta el sem indítottam.
Szép, jó. De kb 2k-et HA ér....Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Golden9
veterán
válasz Anonymusxx #45610 üzenetére
+
#AkcióNeverwinter Realm Engineer Pack - 0€ Epic Store
[ Szeretkezve ]
-
logineres
tag
válasz Anonymusxx #45546 üzenetére
Teso-t merre láttad? Én csak a VN-t látom.
-
-
csuvicsuva
addikt
válasz Anonymusxx #45462 üzenetére
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
TheNewDawn
addikt
Ismerős Kb 1 évig ez ment nekem sokáig Humble Choiceban hogy szép és jó de megvan Epicen meg volt hogy 3-4 hónapig folyamatosan. És csak fogtam a fejem hogy ezt 2 éve vettem meg ezt 3, amazt 4, és nem is mertem számolni hogy mennyi volt a végösszeg amit elköltöttem, és persze a gamek 80-90% át azóta sem vettem elő Semmi gond, amíg a hörcsög elégedetten szörcsög, addig nagy baj nem lehet
-
De mit mond a belső hörcsögöd?
-
l.skywalker
félisten
válasz Anonymusxx #45436 üzenetére
A másodikhoz be kell lépni a játékba
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz Anonymusxx #45436 üzenetére
Nekem nem volt meg a dlc a Hunterhez. Köszönöm.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Segal
veterán
válasz Anonymusxx #45386 üzenetére
Miért az eheti jó?
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Dilikutya
félisten
válasz Anonymusxx #45370 üzenetére
Elméletben igen, ahol meghirdeted, ott megnézed, mennyiért mennek. De ami már egyszer volt fillérekért, annak utána sem lesz valami marha nagy értéke szerintem. Haszonszerzésnek nem ezt érzem a legpraktikusabb módot.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Anonymusxx #45361 üzenetére
Ezek nekem is ott porosodnak rég, ettől függetlenül én szeretem a Call of Duty-t, legalábbis a világháborús részeket. A hidegháborús se rossz, meg a Modern Warfare trilógia, az kimondottan élvezetes, de a jövős marhaságok alapból nem izgatnak, Ghosts volt az egyetlen ilyen, amivel játszottam. Nemrég felraktam a legelső részt, valóban ráférne egy kis polírozás, meg a modern felbontások is csak konfig fájlban beállítva mennek, bár ez nekem nem gond, régen is molyoltam a konfigokban. A legjobb a Red Alert 2 volt, brutálisan testreszabható, még azt is be lehet állítani, hogy az egyes egységek milyen lövedéket használjanak, akár a mezei gyalogos is csinálhat gombafelhőt. Mod készítőknek igazi aranybánya volt a ra2.ini
Jó pár Call of Duty azért jó befektetés nekem a viszonylagos rövidség ellenére (bár a Cold War majdnem 10 órás), mert többször újra tudom játszani. De nem zavart a 6 órás kampány se, legalább a végén még emlékszem, miért harcolok, szemben a közel 80 óráig húzott Far Cry 6-al. Jöhet akármilyen jó rész még, szerintem én ezeket hanyagolom, tavaly augusztustól idén februárig szinte mással nem is játszottam. Mivel kevés az időm ilyesmire, inkább a több, értelmesebb hosszúságú játékot favorizálom.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Anonymusxx #45359 üzenetére
Azért mindent nem fogsz megkapni ingyen meg bundle-ben. Hol vannak már azok a jó kis Humble bundle-k, amikor 5€-ért volt összecsomagolva a Battlefield 3, Crysis 2, valamelyik újabb Medal of Honor...
De pl. a Call of Duty részek 20 évesen vihetők haza 10€-ért, igaz, ezek jó játékok, ma is érnek annyit, a Ghost-tól kezdve a modern részek mondjuk pont nem, de az csak szerintem.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
KISDUCK
addikt
válasz Anonymusxx #45325 üzenetére
Hát ez hatalmas, azt hiszem létezik erre már létező szó: természetes kiválasztódás.
Én ritkán használom a redditet és csak néhány hozzászólásom van ott, és valamikor 1 éve bannoltak, tehát olvasni tudtam, de írni semmit sem és annyit írt a rendszer hogy megsértettem a bla bla bla feltételeket. Én csak pár hónapja vettem észre és írtam nekik hogy nem is értem miért vagyok bannolva mert ritkán használom az oldalt és csak pár hsz.-em van. Erre ők "ok, visszavontuk a bannt", de fogalmam sincs hogy miért kaptam a büntit, a legnagyobb vétkem talán az lehet hogy Günther a profilképem.
-
myckey
veterán
válasz Anonymusxx #45325 üzenetére
best hsz
"ez egy rohdt anarchokommunista tanya ""Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
válasz Anonymusxx #45311 üzenetére
Nekem ezért van itthon mind a 4 konzolból, valamelyikből több darab is a multi miatt. Viszont a PC az felejtős nálam.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
AnonymusX
senior tag
Felhőben lehet vele játszani PC-ről is. Gamepass ultimate előfizetés kell hozzá.
@Llew
PC-n a Microsoft Store appon keresztül töltöd le. Ez kell hozzá. Kicsit bénácska, de legalább már a C meghajtó mellett már máshova is lehet telepíteni. De mivel az MS store verzió csak a PC-s változatot adja ugyanúgy, mint a Steames, én inkább utóbbin venném.Ha érdekel a sztori, akkor mindenképp érdemes vele próbát tenni. Én a Halo 1-et nem szerettem anno PC-n, de ez a csomag megszerettete velem a szériát. Gamepassban végigjátszottam, majd megvettem xboxra lemezen, és valószínűleg PC-re is meg fogom venni.
[ Szerkesztve ]
-
Llew
senior tag
Ezt az MS storet sose ertem, van ami ilyan van ami olyan.
Illetve ha mar akkor kerdes hogy az ott megvett jatekhoz kell valami külön meg vagy csak telepitem és kesz?
Vagy van kliens, mint a steam?
Sose jatszottam a Haloval, de amit halottam rola az alapjan nekem a sztori miatt tunik erdekesnek. Erdemes az miatt megvenni?[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Sefneni
őstag
válasz Anonymusxx #45266 üzenetére
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
attiati
veterán
válasz Anonymusxx #45208 üzenetére
Kipróbáltam ezt a Warhammer Gladius-t, de valahogy nem gyere be.
Van valami jó stratégiai játék, ami nem körökre osztott és gyűjtögetős, építkezős, harcolós?
Starcraft, Settlers, AOE klón szerű.
-
tomazin
veterán
válasz Anonymusxx #45210 üzenetére
Hat nekem a hue lesz az elso amit behuzok, ha ez az amire gondolok.
-
tomazin
veterán
válasz Anonymusxx #45208 üzenetére
Ejnye, ejnye csak nem a budos epic hatasa kimutathato lett gaben szamaiban es elkezdtek ok is ingyen hozzadvagni valamit?
-
Sefneni
őstag
válasz Anonymusxx #45099 üzenetére
Pedig jöhetne végre az RDR2.
A kuponnal egyébként ez lehozható ~5000 Ft-ra.Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
KISDUCK
addikt
válasz Anonymusxx #45090 üzenetére
Istenem, amit karácsonykor adtak egy jó nagy "balhéval" együtt az most titkolózva adják újra. Hát ezért nem kellett volna a zsákbamacska, írták volna ki simán oszt jó napot, vagy adták volna akkor már a rendezői változatot. Vagy így engesztelték ki Kojimáékat hogy még egyszer ingyen lesz (gondolom egy 1-2 mihályt erre elszórtak megint dollárban) + akciózzák az upgradet hogy abból is csurranjon a kasszába.
[ Szerkesztve ]
-
pn4hvq
senior tag
válasz Anonymusxx #45088 üzenetére
Én úgy nézem, hogy 6 nap 23 óráról számol vissza, szerintem jövő héten lesz a következő mystery game.
-
l.skywalker
félisten
válasz Anonymusxx #45019 üzenetére
Én is ugyanígy jártam, aztán felhomályosítottak
-
l.skywalker
félisten
válasz Anonymusxx #45016 üzenetére
Az nem kupon. Ennyi a normál ára. Az csak egy emlékeztető, hogy térj vissza.
-
válasz Anonymusxx #44950 üzenetére
Köszi! a Horizon Chaset be is szedtem gyorsan. Meglátjuk milyen lesz.
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Anonymusxx #44911 üzenetére
uh az a breathedge jónak tűnik. És ahogy olvasom terveztek hozzá VR módot, de nincs hír róla.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
addikt
válasz Anonymusxx #44844 üzenetére
Ez a Mordhau egész jónak tűnik
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
Sefneni
őstag
válasz Anonymusxx #44844 üzenetére
-
PainKiller13
őstag
válasz Anonymusxx #44826 üzenetére
Sokszor használom, de ez még nem jutott eszembe, köszi!
-
senior tag
válasz Anonymusxx #44826 üzenetére
Vagy ott a Steampeek.
-
Crus
őstag
válasz Anonymusxx #44726 üzenetére
Epic launchert/klienst használok, nem böngészőből. Ergo jobb klikkre ott semmi sem történik. Azt tudom, hogy Chrome és a Mozilla tudnak böngészőt fejleszteni.
-
Atilla001
senior tag
válasz Anonymusxx #44685 üzenetére
nekem nagyon bejött ez a gém. 1x játszós, de nem tudtam letenni..
Védd a természetet!
-
De4d
őstag
válasz Anonymusxx #44671 üzenetére
A következő pedig majd a Dying Light EE lesz, az elég komoly, "talán" a "legnagyobb" game amit valaha adtak eddig.
Minden jó, ha a vége jó!
-
csuvicsuva
addikt
válasz Anonymusxx #44662 üzenetére
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
chatran
őstag
válasz Anonymusxx #44660 üzenetére
Köszi, behúztam. A Cat Lady már régóta a végigjátszási listámon van, csak a nagyon fura felbontás tántorított el tőle, mikor először kipróbáltam.
A Lorelai egyébként a DEVIL CAME THROUGH HERE TRILOGY része a Cat Lady-vel és a Downfall-lal. -
addikt
válasz Anonymusxx #44622 üzenetére
Szuper, köszii
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
Sefneni
őstag
válasz Anonymusxx #44561 üzenetére
Ez egy nagyon szuper játék, ajánlom mindenkinek!
-
huskydog17
addikt
válasz Anonymusxx #44282 üzenetére
A 2. rész már évek óta ott a Uplay fiókomon (ráadásul a Gold Edition), de megvárom amíg lesz új PC-m, remélhetőleg idén összejön a gépvásárlás. A jelenlegivel nem akarok nekikezdeni, mert nem tudnék olyan minőségben játszani vele, ahogy szeretnék (túl gyenge a CPU-m, nem bírná a stabil 60 fps-t). Az első részt imádom a mai napig, több, mint 100 órát beleöltem úgy, hogy sok mindent kihagytam benne vagy nem maxoltam ki. Például a zombis autókázós minigame-t épphogy csak érintettem, egyszer próbáltam ki, de nem merültem nagyon bele.
Ha egyszer idén végre meglesz az új gép, az első dolgom a WD2 lesz.
Tudom, hogy a 2. rész (is) nagyon megosztó, de emiatt annál jobban érdekel.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
gyimger
őstag
válasz Anonymusxx #44221 üzenetére
Azt hiszem, pont a fenti hozzászólásokban merült is fel egy példa.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest