-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
válasz Atilla001 #50255 üzenetére
#Akció
Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord -42%
34,99$19,99$ HL Indiegala[ Szeretkezve ]
-
Franklin
addikt
válasz Atilla001 #49750 üzenetére
Én nagyon ritkán veszek teljes áron játékot, de a BG3-mat megvettem és minden fillért megért.
Több, mint 200 órát tettem bele és még mindig van jópár befejezetlen mentésem.
Plusz nemrég jött a hivatalos mod támogatás, azokkal még tovább nő a belerakható órák száma.
Ezt a mostani 48 eurót simán megéri, főleg a 70 eurós COD-ok világában...
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
holnap vedd meg revoluttal steamen (akkor nincs hétvégi fee, olyan 200 ft jelen esetben), vpn meg ilyesmit felejtsd el a steamen usd-ben vásárláshoz, gyors banánt eredményez. keyshopokban is csak fillérekkel olcsóbb.
ja és simán megvenném, ha lenne párszáz óra szabadidőm, és üres backlogom
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Crus
őstag
Nyilván lesz, csak kérdés meddig akarsz várni. Lesz ez idővel 10€ is, de tippre az úgy kb. még 5 év.
De nem ez a lényeg... a lényeg az, hogy világ egyik, ha nem a legjobb játékára, melybe kényelmesen 100 óra beletehető sajnálsz-e ennyit. Ha csak 1 játékot veszel meg ebben az évtizedben ez legyen az. Nem fogod megbánni azt garantálom!
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Louro
őstag
Lehet kikapok, de virágbolt, mint ideiglenes alternatíva, átmeneti időre? Nekem az volt pár éve, hogy "kipróbáltam" a játékot és ha elkapott a hév, akkor megvettem, támogatva a fejlesztőket. Elég sok játékot nem vettem meg, mert bár nagy volt a hype, engem nem győzött meg.
Mess with the best / Die like the rest
-
wjbhbdux
veterán
válasz Atilla001 #48210 üzenetére
Xboxon random nevet kapsz, amíg nem adod meg magadnak.
Itt lehet változtatni: https://social.xbox.com/hu-hu/ChangeGamerTag
Hogy mit telepítetthetett, azt nem tudom, vannak játékok amikhez kell ez-az. Ha konkrétan a storeból telepítetted akkor nem hiszem hogy ártalmas lehet.
/s
-
Healbacsi
őstag
válasz Atilla001 #46323 üzenetére
Nem buktal semmit.
Amikor megvetted, akkor a jatek pont annyiba kerult amennyit nem tartottal draganak (pont jo arnak gondoltad). Szamodra akkor es ott jo volt az ar/jutalom arany, igy megvetted.
Most azokat celozzak meg, akik a te altalad fizetett arat is sokalltak. -
KISDUCK
addikt
-
sto1911
veterán
-
Healbacsi
őstag
válasz Atilla001 #45137 üzenetére
[Fanatical.com] -on 50.99-be kerul
En mar eleg sok mindent vasaroltam onnan, sose csalodtam meg (a support is nagyon segitokesz). Nem keyshop oldal, teljesen official kulcsokat arulnak. (vettem mar toluk pre-order kiadast, a megjelolt idoben meg is jott a kulcs) -
bobalazs
nagyúr
válasz Atilla001 #44720 üzenetére
Biztos vótmá Epic kliens helyett Heroic Launchert lehet használni win/linux alól.
Előnye többek között, hogy telepitett játékokat fel lehet vele ismertetni, míg E L alól csak trükközéssel, baromi gyors, nem foglal 1 giga helyet mint EL, és folyamatosan karbantartott, frissített szoftv.
https://github.com/Heroic-Games-Launcher/HeroicGamesLauncher/releases -
Crus
őstag
válasz Atilla001 #44720 üzenetére
30 mp. A több évnyi tapasztalatot könnyű leírni.
Amúgy most azon akadtam ki, hogy a Dying free DLC-ket betenni a kosárba az nem úgy megy ám, hogy katt rá és cart, hanem úgy, hogy alapjáték, legörgetsz, ott show more, rányomsz egyesével a free DLC-kre, ott cart, majd a vissza gombra (nem a böngészőben) újra az alapjáték főoldalára visz, megint kezdheted előről. 2023-ban. Eredeti kínai vamzeg!
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
csaba951
veterán
válasz Atilla001 #42694 üzenetére
Ennyiért megveszed, "örökre" használhatod. Nincs havidíj. Használathoz kell az Origin kliens, és (Origin) fiók is. Ez a változat a dlc-k egy részét nem tartalmazza. Steam adatlapon ezek is ott vannak, külön. Egyébként semmi olyan nincs bennük ami kötelező, tehát ezeket nyugodtan ki is lehet hagyni.
Önmagában minden más nélkül használható. Van benne egyszemélyes kampány, multiplayer mód (bár ez utóbbit nem próbáltam).
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz Atilla001 #42190 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, behúztam!
Persze előtte nem ártana végig játszani Divinity Original Sin II-t, de még a Dragon Age Inquisitionből is van vagy húsz óra, de akkor is hálás vagyok, előbb-utóbb sorra kerül.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
-
Hegyirabló
veterán
válasz Atilla001 #42188 üzenetére
Nekem 15 euró, vajon miért? Pedig ez érdekelne, bár haver gépén játszottam vele pár órát, iszonyat nehéz.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Atilla001 #41888 üzenetére
Official Stores rész a hivatalos viszonteladókat listázza, míg a Keyshops részen a szürkeboltokat. Ez utóbbi esetében semmi sem garantálja, hogy a pénzedért hozzá is jutsz a játékhoz, vagy hogy a fiókodon is marad majd később is. Ezekről komolyabban ebben a topikban nem folyhat diskurzus, de a legmegbízhatóbb közülük a CDKeys.
Árdiagramot is nézhetsz, árfigyelőt is beállíthatsz, szóval itt mindent megtalálsz ami csak szem szájnak ingere.armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Apple Watch
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen széket vegyek?
- BMW topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Tippmix
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest