-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Savageboy #43217 üzenetére
volt itt már nagyobb HL is a topicban RDR2 3200 ft
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
TheNewDawn
addikt
válasz Savageboy #39363 üzenetére
Köszi, éltem vele Egy jótanács még pluszban azoknak, akik esetleg kb 1 hete igénybevették az 1 hónap/300 Ft os gamepasst. ( Azoknak ugyanis nem ajánlja fel a 3 hónapot, ment is nemrég a diskurzus róla hogy érdemes-e elfogadni és lesz e majd ilyen)
Szóval: Náluk van olyan opció, hogy előfizetés lemondása. Menjetek rá arra, és utána fel fogja dobni a 3 hónapot. Amúgy tavaly is így volt, és ráadásul szerintem teljesen hasonló időpontban is, hogy jött az 1 hónap, majd rá 1-2 hétre a 3 hónap.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Savageboy #37578 üzenetére
Én csak kb. egy órája követtem be őket + írtam #SquareEnixPresents reply-t.
Eddig még semmi, de gondolom sokan rámozdultak a promócióra.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
-
veterán
-
Diego72
csendes tag
válasz Savageboy #36265 üzenetére
Akiknek feldobta a 300.-Ft-os ultimatet, azoknak érdemes előtte éves Goldot venni és arra aktiválni. Így 16 hónap ultimat előfizetést lehet összehozni ismétlődő számlázással (12+1 és 1+2), amit utána le is lehet mondni.
Havonta lebontva kb. 900-Ft-ra jön ki így az ultimate előfizetés, ami több mint kedvező. -
l.skywalker
félisten
válasz Savageboy #36249 üzenetére
Nem. Ez a 300 forintos úja és újra visszatérő ajánlat a konzolos topik tapasztalata szerint. Én nem tudom, mert másfél éve folyamatosa 3 éves előfizetésem van
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
BullZeye
veterán
-
Segal
veterán
válasz Savageboy #35108 üzenetére
Nekem is megadta. köszi
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Savageboy #34367 üzenetére
Nekem nem dobta fel magától. Elmentem a Steam játékaimhoz, kikerestem a Witchert, raböktem és úgy tudtam GOGra is lekérni. (hátha másnak is jól jön)
Szerk:
Nekem ott van sima Witcher 3 is és Witcher 3 GOTY bejegyzés is, előtte csak a sima volt.[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
-
huskydog17
addikt
válasz Savageboy #24457 üzenetére
Még ennél is olcsóbb itt:
6,6 font (kb. 2370 Ft vagy 7,4 euró ahogy tetszik)[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik