-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz Reaper #43652 üzenetére
Igen ez érdekes dolog, mert megjelenéskor végigtoltam én is de nem fogott meg, főleg hogy tele volt buggal. Most megint elővettem és nem tudom lerakni. Annyira behúzott hogy minden apróságot megcsinálok, a történetben kb a felénél járhatok de már lassan 40-es szinten vagyok. Vannak kisebb bugok de semmi extra.
Számomra is az egyik lehjobb játék evör.
Elég nagy dobás lenne ha tényleg free lenne de azért várjuk ki a végét.9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
Egon
nagyúr
válasz Reaper #42920 üzenetére
Mindenképp megvárok egy leárazást, ahogy nézem, ciklikusan le szokták vinni az árát.
Btw az első részt eléggé szerettem, a második kimaradt; ugyanakkor a harmadikról olvastam egy elég jó értékelést a minap, és a Steam-en is pozitív a megítélése..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
l.skywalker
félisten
válasz Reaper #42861 üzenetére
Az akció él még jövő hét kedd ~délig.
Lehet, hogy előbb be kell lépni, hogy lásd az akciót vagy csak Xbox Live Gold/Game Pass Ultiamte előfizetőknek szól.[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz Reaper #42654 üzenetére
Amúgy nem nagy durranás, 2-3 éve játszottam vele, nem annyira jött be, túl kevés volt ez az egész,..
Gog FREE:
Lovecraft untold stories:
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest