-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz Jofi81 #36283 üzenetére
Én a helyedben le merném, elég sokan írták már rajtam kívül itt a topikban, de redditten még többen, akik hozzám hasonlóan pár nappal/héttel ezelőtt indítottak 1 hónap 1$ os gamepass ultimate előfizetést, és lemondták, és feldobta nekik a 3 hónapot.
De nyilván nem 100% hogy nálad is így lesz, szóval neked kell eldöntened, még csak % os esélyt se tudok mondani, csak annyi, hogy véleményem szerint nagyobb esélyed van rá hogy megkapod, mint hogy nem
Aztán persze az is lehet, hogy a jelenlegid 21.én lejár, és utána is még tudsz élni a 3 hónappal, mert elvileg jó végéig él az ajánlat, de én inkább ezt választottam,mondjuk nekem ugye már csak fele annyi volt hátra mint neked, ráadásul igazából én pont dec 21 után tudom magam belevetni a dologba, de nem mertem várni
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
válasz Jofi81 #29227 üzenetére
Dishonored 2 + Death of the Outsider
Ez lehet a megoldás.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
i2k
őstag
válasz Jofi81 #29227 üzenetére
Ha az aktuális régiódtól eltérőből származó van a fiókodon (mint pölö nekem: nem magyar ("RU" utótaggal), hanem angol és így jelölés nélkül),
akkor az a helyzet fogad, amit írtál: nem látja a pakkban.
Nekem is megvehetőnek jelöli, és nem von le, pedig rendelkezem az összes Dishonored-címmel.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Frod
addikt
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Autós topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mobil flották
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest