-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
-
Mr.Csizmás
titán
Just Cause 3 XXL Edition 4.12€
Just Cause 3: XXL Edition gmg 3.78€ (belépve) - ha valaki tűreszelővel óhajt fillért faragni
Just Cause 4: Complete Edition gmg 14.70€ HL (belépve szintén)[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
DJGABI
addikt
Komolyan érdekelt volna, hogy mit ajánlasz ezek közül, mert végigkattintgattam, de kb csak a Harvest Moon koppincs keltette fel az érdeklődésem. Nyilván nem Fanatical ellen szólt, mert ismerős kissrácnak karácsonyra tőlük vásároltam be csomó játékot, meg a lentebbi Nitro bundle is pl 10/10... De ez a Mega inkább csak pluszegysorra való... Ennyi erővel a DIG 1$ bundlek is milyen jók [link]
(#36898) ZsZso csak egy játékra lehet ellőni a kódot? #hörcsögmód
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
-
ImACeltic
őstag
-
morfondőr
őstag
Felkaptam a fejem a "Deluxe Edition" feliraton, mert EA a bukás után úgy sorsára hagyta a játékot, hogy öröm volt nézni. Hát csodálatos a deluxe tartalom, multiplayerben néhány xp booster és loot került bele. Ezt deluxe edition néven árulni...
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Źşë'
addikt
illetve Crysis Remaster szintén ~2400 Huf kuponnal Epicen
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
( V )
veterán
Itt is 35 csak dollárban
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
wjbhbdux
veterán
Szintén Remedy, a 25 éves évfordulójukra a legelső játékuk ingyenes lett a Steamen. Death Rally
/s
-
reelc
veterán
Az augusztusi Humble Choice tartalmazza.
-
twollah1976
őstag
Meger ennyit a jatek nekem ha megvan a Hard Reset Extended Edition?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Źşë'
addikt
látom már, ez az első rész ill. mellé a dlc tehát benne van - picit bezavart, mert múltkor is elfogyott pár játék az adott bundliból, sőt megvettem pár hete/hónapja a syberia bundlit és nem volt benne a deluxe dlc, meg még valami... de a support elküldte
találtam még valamit közben.. igaz már volt párszor ennyiért, no de
Hard Reset Redux 1.99€[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
cskamacska
addikt
És melyik DLC miatt lenne érdemes dupla annyit költeni a Kingdom Come-ra még cédékulcsbótból is? Vagy megvenni Humbli Scambliban kb 5 eurós bekerülési költséggel, mikor 18 euró volt a históriás lova?
Nem kell túltolni, nagyon jó bundlik vannak a Humbliéknál, max nem tetszik a tés fillérkefélkedőknek.
Épp pénteken néztem véleményeket a következő scambliról, melyből a Squad az már évek óta whislist teteje felén pózol, de soha nem ment 18 euró környékén alább. Na most csak az, meg a 10 euró minimálos Slay the Spire bőségesen árában lenne, ha nem érkezne egy fia másik játék melléjük.A kommentek fele pedig arról szól, hogy jön a pause, nem érdekel, túl drága így, multionlyinstantmackó.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
peterszky
őstag
Az egész interneten csak itt találtam meg ezt a hibaüzenetet, amibe én is belefutottam, így legyen itt a megoldása is (egyelőre ideiglenes): a pénznemet HUF-ról át kell állítani mondjuk EUR-ra és működik minden, jeleztem a supportnak, köszönték és javítást ígértek rá.
What else you gonna do on a Saturday?
-
-
finest
addikt
-
drtimot
aktív tag
Hírleveleik alapján nincs, 2 apróságot találtam csak:
- Bandai Namco és Dying Light játékokra ad további -10%-ot, ha felrakod az assistant böngésző-bővítményüket, ld. itt.
- Holnap este indul valami "Bundle Blast", amiről nem tudni, pontosan mi, de érdemes lehet megvárni a vásárlással.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
arty
veterán
supportal chatelj és a crysis dobozos kulcsaid helyett adnak origines kulcsot és azokat betod regelni (legalábbis ez nekem és még többeknek működött, anno, régesrégen....)
csak szépen kell kérni, mesélni, hogy nemtudod beregelni a díszdobozosod, pedig nagyon szeretnéd, mer' tök jó ez az origin
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
aktív tag
Én megvettem anno akciósan Steam-en a Crysis-t és a Warhead-et is.
A kulcsokat nem fogadta el az Origin, írtam chaten az Origin supportnak.
Bekérték a Steam kulcsokat, 5 perc múlva már aktiválva volt az Origin accountomon mindkettő.
Egy próbát mindenképpen megér ha tudsz Angolul.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
i2k
őstag
Azokat, amik voltak Origin bundle-ban.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
őstag
-
huskydog17
addikt
Őszintén szólva, szerintem az Ubi egyre kisebb mértékű akciókat fog adni a Steam-es verziókért, egyszerűen azért, mert a Uplay-re szeretné erőltetni az embereket. Ha belegondolunk, ma már nincs is nagyon értelme Ubi játékok esetén Steam-es verziót venni, mert ott is kell egy Uplay fiók, hogy elinduljon, így egyszerűbb rögtön Uplay-re megvenni.
A tendencia jól megfigyelhető a Far Cry franchise-on. Régebben mindig -75%-öt adott az Ubi a régebbi epizódokért, de most már "csak" -66%-ig mennek el a steames verziónál. Ennél nagyobb leárazást, illetve időnként ugye ingyenes kulcsosztás csak a Uplay kulcsokra van.Gyakorlatilag a 2009-es AC2 óta minden nagy Ubi címhez kötelező a Uplay.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
-
Crytek
nagyúr
-
ayo
Topikgazda
Szerintem tudja, hogy nem FPS ő is, csak mint AAA kategória mondta, hogy az is az még is több idő. Én AAA szintű FPS játékokra gondoltam, mint példák, hogy abban teljesen átlagos az ideje.
Amúgy igen, a First Person nézett csak később jött, de mint játék nem shooter, csak First Person opciós open world valami...
Közben megnéztem a New Order nekem 10 óra volt és nem is kívántam többet belőle, max egy kis multit.
http://jateknaplo.blog.hu
-
i2k
őstag
BLACKFRIDAY11 kóddal: 16,01 euro - (*310,06) = ~ 4964 Ft.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
Dilikutya
félisten
A kiskapukat, ukrán, brazil vásárlásokat nem tekintem árazás szempontjából relevánsnak, azért meg hadd ne a Steam legyen a felelős, hogy nálunk ennyi az ÁFA, és mindenkire a lakhelye szerinti adózás vonatkozik. 10€-t egyébként még bőven megér egy jó játék, legfeljebb nem lapátol a user annyit fölöslegesen a fiókjára. Nekem pl. több CoD is ennyiért lett meg, igaz, hogy rövidek, de többször újrajátszósak simán. Egy GTA4-ért meg nem sajnálnék ennyit, amennyi órám van benne, de még a Vice City is bőven megérne 10€-t.
Az akciókat sem a Steam határozza meg.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
KubanitoS
veterán
Pár hete lecseréltem a videokártyámat és hirtelen felindulásból beszerztem a Dying Light full-full-full edisönt, amelyet megjelenése óta szerettem volna kipróbálni, csak kevés volt a gépem hozzá. Megjelenéskor (azt hiszem tavaly) emlékszem voltak problémák, mára azonban kijavították a hibákat, kapott a játék jó pár patchet és DLC-t. Marha jól néz ki és gyönyörűen fut és látványnak sem utolsó max grafikán.
Ennek így ebben a formában szerintem több értelme van, mint egy 0 day játéknak. Persze ez single player, multi azért más lehet.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Dilikutya
félisten
Úgy emlékszem, a Battlefield 3 nem az 1$-os alapcsomagban volt, hanem a BTA-ban. Bőven megérte abból BTA-t venni, zseniális bundli volt, jöhetne a Pt. 2, vagy hasonló megint másik nagy kiadótól. Mint most a 2K, ez is jó csomag.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
vorosmarti
senior tag
Rosszul választottam smiley-t... Amiket javasoltál, egytől-egyig kedvelem, jó játékok. Az is igaz, először szokatlan műfaj a Dark Souls, de az első végigjátszás után már másképp látja az ember. Sztem egész más játékélményt ad mint mások a műfajból, de teljesen megértem ha vki nehezen tolerálja...
-
kwzatz
őstag
"a Dark Souls 3 at ismerem, elődöket nem annyira, de ha jót akar akkor nem szívatja meg saját magát vele instarage game!"
Nézőpont kérdése. Nekem póker mellett gyakorlatilag ez jelentette a kikapcsolódást, lazítást. Élveztem mind az 50 óráját."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
-
huskydog17
addikt
Az Alien Rage szerintem nagyon jó áron van, egyáltalán nem rossz játék, nagyon jó kis old-school FPS, adrenalin-dús, nagyon pörgős, de a legnagyobb hibája, hogy kegyetlenül nehéz. Az egyik boss-t (még csak nem is a játék végén, hanem valahol a közepe felé volt) még legkönnyebb nehézségi fokozaton sem tudtam elintézni, ezért is hagytam abba, pedig addig nagyon jó hangulata volt. Semmilyen más FPS játékban nem haltam meg annyiszor, mint az Alien Rage-ben. A CI Games túlzásba vitte a kihívás részt.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
cskamacska
addikt
Várjuk ki annak a végét, mert tegnapelőtti bétában még nem volt host migration, és már játékost sem találtam a két másik pályához. Majd ha tovább bírja szuflával, mint a Battlefront(ami PC-n Hardline és a Medal of Hónalj után megy várhatóan..remélhetően ), akkor lehet örülni a zakciós árnak.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Dilikutya
félisten
Ez a Moorhuhn nem az eredeti legelső már. Az az autóroncs, meg a kidobott sütőből kinéző tyúk valamelyik későbbi részben volt, a legelsőben csak fák voltak a háttérben, esetleg a templomtornyot lehetett meglőni még. De még azzal sem azonos, rakéta nem volt egyik régiben se. Sőt, nem is a 2005-ös Remake, ez egy valamennyire új. Tudom, mert megvan a Moorhuhn, a 2, a 3, a Piraten, a Wanted...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal