-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
válasz thomasa #49290 üzenetére
Én mindig is azt szajkoztam,hogy ha valami promot akar bárki, akkor ne adja ingyen a termékét. Tolja ki 1-2 euróért akár csak limitált ideig is a hatás ugyanaz lesz. Akinek kell mert játszana vele ennyit kiad érte mert ez az össze kb nulla.
De ne tőlem kérdezd nem én vagyok az ubi fejese hogy ezzel mi a cél[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz thomasa #48702 üzenetére
imho eula alapján nem, gdpr meg joghézagos erre vonatkozóan - mivel élő emberekre vonatkozik -, viszont a steam milyen alapon kérhetné be a halottit szerintem a 2FA revoke kódokat és login emaileket lehetne mellékelni a végrendelethez egy listában.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Dilikutya
félisten
válasz thomasa #47642 üzenetére
Azt nem tudni, mi lesz a régebbi Steam verziókkal, meddig működhetnek.
Egyébként rakás olyan játék van, amit megvehettél lemezen, és ma már nem fut. 90-es évek végi Lucasarts játékok egy részét telepíteni se lehet, már az installer se indul el. Star Wars Racer Windows 7-re már nem is települt (a rippelt viszont futott érdekes módon).
Amúgy szerintem ami nem fut Windows 10-en, az már a 7-en se ment, én legalábbis nem találkoztam olyannal.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz thomasa #47636 üzenetére
Nem vesz el senki semmit. Amíg a legutolsó, telepíthető Steam frissítés beenged, addig tudsz Windows 7-en is játszani. 2024-ben viszont ne ragaszkodjunk már egy 14 éves operációs rendszerhez, se frissítés, se modern hardverek támogatása nincs már hozzá.
Windows 10 simán fut 10+ éves gépeken. Bár ott is volt gebasz, az egyik frissítés után egy sor régebbi processzorra nem lehetett a 64 bites verziót feltelepíteni, 2010 körüli Pentiumok estek ki akkor. Bár játék szempontjából mindegy, ami azon elindul, az nem kér 64 bites operációs rendszert.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
őstag
-
Marci79
senior tag
-
FunPro
őstag
válasz thomasa #45109 üzenetére
Óvatosságra intek mindenkit, mert a bundle szívat!
A könyvtáramban van az Injustice 2 Legendary Edition (jó tudni róla ), továbbá, a Mortal Kombat 11 Ultimate is.
Ennek ellenére mégis meg tudnám venni a bundle-t, mert az Injustice 2 oldalán található Legendary tartalma nem egyezik meg az Injustice 2 alap + 3 fighter pack-al!
Szóval mindenkinek ajánlom, hogy vásárlás előtt azért nézzetek rá, hogy melyik játékból mi is van meg!
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
-
-
csaba951
veterán
válasz thomasa #26916 üzenetére
Ha már VIP vagy, akkor itt tudsz kérni -15%-os kódot.
-
i2k
őstag
válasz thomasa #25993 üzenetére
"Job"(ban megbízható, de olcsó) helyeken már 16 juróért tiéd lehet a Special Edition.
Ha bátrabban bánsz a forrásokkal, akkor nevetséges 9 dollárért.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cskamacska
addikt
válasz thomasa #25611 üzenetére
Hanem? Humbli DRM mentes letöltés + Steam kulcs.
Esetleg GoG kulcs is kellene?betyarr: Sokan nyavalyognak hogy a Square Enix és a WB Games játékai túl gyorsan "elértéktelenednek". Na Ubiszaftnál és Activisionnél ettől nem kell rettegniök.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
reelc
veterán
válasz thomasa #25517 üzenetére
Igen, az a tartalma amit írtál.
Többször volt már akciózva ugyanígy trilogy néven.
Aztán lehet, ha a Sniper: Path of Vengeance (Mesterlövész) létezne letölthető változatban, akkor a Ghost Warrior első részéig lenne a trilogy pack.
Pont az egyik legnagyobb hazai legenda maradt így ki, még szinkron is volt hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz thomasa #23655 üzenetére
Batman Arkham Origins Complete Pack (rossz a linked)
ez hány kulcsot ad?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
bepken
veterán
válasz thomasa #23100 üzenetére
sejtem, mire gondolsz (névből adódóan tök logikusan)....de ez a bundli nem tartalmazza a 3. részt
De4d! nem hiszek Neked
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bobalazs
nagyúr
-
Segal
veterán
válasz thomasa #22996 üzenetére
A steam kliensedbe kattints a nevedre es azon belul a kituzok. Ott vannak a jatekkartyak. A tobbit mar megirtak.
Jinxb1rd:
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Crytek
nagyúr
válasz thomasa #22996 üzenetére
Rengeteg játékba csak azért raknak ilyen kártyákat hogy ezért vegyék az emberek...Valve is jól jár meg a szemétláda is aki eladja a szemetet.
Simán fut a játék vagy külső programmal futtatod és dob 3...több kártyát amit el tudsz adni a marketbe de ha megveszed hozzá a többit és "kraftolod" szintet is léphetsz kaphatsz háttereket st...[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Hunner
senior tag
válasz thomasa #22855 üzenetére
Nincs rá írásos forrásom, de nem lennék meglepve, ha a Blizzard ezeket a különböző Battle Chesteket úgy oldalá meg, hogy mindig az aktuális verzióhoz van igazítva az adatbázisukban minden "battle chest" kulcs, akkor is ha mondjuk már régen lecserélték, de a boltokban kinnmaradt. Ha pedig nincs is így, a Blizzard Support szinte 100%, hogy számla, személyi melléklése mellett, ha nem is lenne rajta a 3. Legacy of Void, odaadja az adott accountra, hiszen a vásárló jóhiszeműen Battle Chestet vásárolt, ami náluk mindhárom részt jelenti. Plusz a Blizzard híres a segítőkész és jó support csapatáról, szóval nem gondolom, hogy ezzel probléma lehetne.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
válasz thomasa #22809 üzenetére
uccso:
De azt vagod hogy amazon/ebayre neha felkerulnek scammerek, akik napokon-heteken belul vegleg ki lesznek iktatva. Tarsasjatekokban elegge benne vagyok, neha feltunik olyan ember, akinek van mondjuk 2000 (!!!!) terméke, gyakorlatilag egységárasan, nagyon mélyen piaci ár alatt.
"Looks like counterfeit games are flooding into Amazon from 3Ps who are now using Prime. Catan, Betrayal @ House on the Hill, Ticket to Ride, Splendor, Dominion, and Tokaido are all being affected to name a few. Please call out counterfeit sellers if you see them. Amazon is slow to kick them off the site but it seems a few bad apples are spoiling the fun for everyone."
Ilyen van, volt, es lesz. Szepen ki lesznek vagva, csak lassan mozognak a fogaskerekek, foleg igy unnepi idoszakban.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
Anonymus23
veterán
válasz thomasa #22466 üzenetére
Pl. azért mert itt tiltott a trade, ott meg nem, szerintem jól van ez így, nem akkora gáz, de így is úgy is be szokta írni valaki, főleg ha pl a HB is valami kihagyhatatlant rak fel.
Szerintem belefér, csak amikor ilyen réteg bundlik vannak, azoknak van csak ott helye...;) - The Power of the Light Side
-
-
drtimot
aktív tag
válasz thomasa #22193 üzenetére
Nekem is Out Of Stock volt dél körül. Buta kérdés, de véletlenül nem csak a voucher kódot húztad le? (Ami úgy néz ki kicsit, mint egy Steam kulcs, ezért kérdezem ) Az csak arra jó, hogy a játékot kosárba rakva (amit most nem tudsz, mert out of stock) lenullázza az árát.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
-
Egon
nagyúr
válasz thomasa #21046 üzenetére
Az jó legalább majd tudok játszani a kölökkel otthon coop módban a gép ellen.
Viszont kíváncsi leszek, miképp oldják meg: azt olvastam, alapból a WoL ingyenes csak (kampány módban), akinek pedig megvan már a WoL, annak a HotS is elérhetővé válik. Namost nekem megvan a WoL és a HotS is, vajon beadja majd a LotV-ot is?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz thomasa #20617 üzenetére
Legit boltok listája / szürke lista, ha bátor vagy.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
faragojof
őstag
válasz thomasa #20148 üzenetére
Na, erre kíváncsi leszek. Februárban már volt egy ilyen "rendkívül akciós" ajánlatuk. Két hét telefonálgatás, veszekedés után simán törölték a rendelésem.
Remélem változott a helyzet, sok sikert a megrendelőknek.Jobban bízok bennük, bár nagy akciókban náluk is futottam már lukra.
Diablo III Battlechest
Diablo III - Nincs a heti akcióban
Diablo III Reaper of Souls"Formicate Under Command of the King,,
-
Źşë'
addikt
válasz thomasa #16854 üzenetére
igen, sajnos ezek ilyen egy napos salek
(#16866) ZsZso milyen furcsa hogy a $ból olcsóbb mint €-ból ($14.99 / €16.79) ennek pont fordítva kellene lenni, mondjuk RLért én nem adnék ennyit, kezdve azzal h nem az én műfajom, de ahogy nézem igencsak befutott a game
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
i2k
őstag
válasz thomasa #15163 üzenetére
Van, 6,93 euróért (~2140 Ft) - szürkében.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest