-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz cikasz #36288 üzenetére
Last Epoch -20%, 23,99€
Early Accessben van, jövőre jelenik meg. Akkor áremelkedés várható.
Igaz nincs még kész, de a Steames értékelései kenterbe verik a Wolcenét, annak sosem volt ilyen pozitív.
Én is gondolkodom, hogy megveszem a napokban.
Ez lenne a második Early Access vásárlásom, az első a Grim Dawn volt évekkel ezelőtt. -
wjbhbdux
veterán
válasz cikasz #36293 üzenetére
Early accessben olcsóbb volt a játék, amíg kevesebb benne a tartalom és kedvezmény azoknak akik korán beruháznak amikor még félkész. Sok esetben felemelik a megjelenéskor. A kék betűs EA leírásban mindig benne szokott lenni az árazás tervük a későbbiekre Wolcennél ezt írták: “We plan to gradually raise the price as we ship new content and features. The final price of the game should be about twice the current amount, so it is time to grab a copy now !”, emiatt szerintem a közeljövőben ne számíts olyan leárazásra ami azzal az árral vetekedne.
pl ilyen a Deep Rock Galactic is ami volt 14 euro de most már 21 akciósan hogy megjelent.
[ Szerkesztve ]
/s
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz cikasz #31162 üzenetére
Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr Complete Collection ez nemrég jött létre. Ha ez megint 32 EUR lesz, akkor meggondolandó.
Az alapjáték + a standalone kieg + pár hasznos és az összes haszontalan DLC-vel tartalmaz mindent.Ha nagyon bizonytalan vagy, még 50 percig az alapjáték 20 EUR. Vélemények a topikjában.
Mivel a Complete Steames csomag, nyilván majd ezt levonja majd belőle, ha esetleg majd akcióban ki szeretnéd bővíteni amikor a Complete megint jó áron lesz valamikor.
Szerintem az alapjátékot éri meg elsőre, a többit majd eldöntöd.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz cikasz #30108 üzenetére
Játék kártyát is lehet vele szerezni
Nekem is van dögivel +1 sor játékom"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
huskydog17
addikt
-
x_o_n
veterán
válasz cikasz #27471 üzenetére
köszi,igazábol season pass,és tuti felment magátol,de ami miatt elment a kedvem hogy ez a watch dogs 1...és be be röccen,mig a watch dogs 2 ugye full maxon meg sem kottyan...,igy meg elment a kedvem töle..mert azért vicces hogy egy i7-7700+10708gb-16gb rammal kevés...kizártnak tartom,föleg hogy tökmindegy hogy ultra vagy medium...és persze nem ingyenes wd hanem dobozos volt..bosszantó,nem értem mi a nyügje,már a hang is egy küzdelem volt...
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz cikasz #26177 üzenetére
Azt nem tudom, de ezt írja: "SUPER-LOYAL CUSTOMERS GET MORE.". Vásároltam idén tőlük a nagyon olcsó hármas pakkoknál, de meg egy Before Stormot + ingyen játékokat, de régebben is jártam hozzájuk hébe-hóba. így nehéz belőlem kiindulni.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
wjbhbdux
veterán
válasz cikasz #24161 üzenetére
Ha megvan a sima, mojang profilban ingyen kulcs van a Win10 változathoz. Most már ez kapja a fő fejlesztéseket előbb. Van Win10-Xbox-Mobil-Nintendo Switch crossplay.
Persze a végtelen mennyiségű mod miatt a Java változat a hosszabb távon játszható, a nagyobb PC-s közösségek ezt tolják.[ Szerkesztve ]
/s
-
gyimger
őstag
válasz cikasz #23536 üzenetére
Ahogy néztem, pont úgy vannak belőve az árak, hogy még kuponnal együtt se essen le nagyon, szóval nem esnék kétségbe.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
echterion
nagyúr
-
MK VII
veterán
válasz cikasz #20290 üzenetére
Nem várod meg a jövő heti open bétát?
-
KubanitoS
veterán
Konzol birodalom oldalon 14 és fél ezer ingyenes szállítással, ha érdekel.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
warcat
veterán
Értelmes áron csak kulcsboltból lehet megvenni mert különben árban ott vagy mintha Originen vásárolnál a 10% access kedvezménnyel, az enyém 34.95€-ba fájt, cserében csak megjelenés napján kapod meg, szóval early access béta és játékról le kell mondani. Ha utóbbiak kötelezőek akkor marad az Origin.
GMG kuponban nem nagyon reménykednék EA játék esetén.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
-
-
Vertigo18
addikt
válasz cikasz #18272 üzenetére
Mondták feljebb, hogy nem kell regisztrálni az oldalra ahhoz, hogy vásárolhass. A terméket beteszed a kosárba, végigklikkelgeted, majd megadsz egy kamu, 07-tel kezdődő brit telefonszámot. Végül Paypal fizetés és jön a mail a kóddal.
Ha időközben out of stock lett a termék, akkor érdemes később is megpróbálkozni, én 10 perc alatt vagy 5x nyomtam rá, mire lett raktáron a kód nekik.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Niczo
senior tag
válasz cikasz #18272 üzenetére
megnéztem, de én a rendes magyar lakcímemmel vagyok regizve.
tavaly november 25-én vettem itt egy Dragon Age: Inquisition GOTY-t £5-ért, szerintem akkor regisztrálhattam, azóta sem vettem itt semmit.Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
reelc
veterán
válasz cikasz #18074 üzenetére
Igen.
Itt a lényeg:
"Vienna (Austria), August 31st: THQ Nordic releases a surprise title on Steam called Titan Quest Anniversary Edition for the game’s 10-year-anniversary and gifts the game to everyone calling either Titan Quest, Titan Quest: Immortal Throne or Titan Quest Gold their own on Steam."Ráadásul a régi mentett állások kompatibilisek az Anniversaryval.
(#18073) x_o_n: Az jó, akkor van feleslegbe egy Anniversaryd.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz cikasz #17434 üzenetére
"...Reach level 7 in-game to unlock the Puff Shop.
Insert you code at bottom of the screen in the Puff Shop." - forrásmellesleg a játék szerintem szörnyű...
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz cikasz #15385 üzenetére
"Nem igazán kedveljük a fajtádat errefelé" (szürkebolt)
Egyébként nem akkora ár. Az XBoxos már hónapok óta ennyi (+/-0.5$), a PC -set pedig jóval olcsóbban is megveheted, ha nem bánod, hogy ugyanúgy szürké forrás.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
-
Dilikutya
félisten
válasz cikasz #13595 üzenetére
Itt a válasz: "Keys are temporarily exhausted for this product".
Az oldalán írják is nagy fekete betűkkel, szerintem reggel óta kint van: Friday, 9 AM PT - Please note that we have just run out of keys! We will have more as soon as possible.
Várható volt, hogy elfogy az első kör. Ha tippelnem kéne, szerintem rengetegen álltak neki új acc-ot regisztrálni is, hogy minél több kulcsot begyűjthessenek, és aprón árulhassák majd, nem figyelve arra az apróságra, hogy a fel nem használt kulcsok le fognak járni.
Azon is csodálkozom, hogy még nincs belőle kedvező áron az aprón.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
válasz cikasz #12428 üzenetére
Néha rakoncátlankodik az Origin fizetési rendszere... próbáld esetleg később újra.
Bár már nincs sok időd, 22-ig van az offer ugye.
Ha ma nem megy, akkor még talán holnap próbáld újra.Amugy a dollár, meg meglévő PP egyenleg stb nem lehet gond.
A másik ami még előfordul, hogy nem tudja hozzáadni az új fizetési módokat checkout-nál, ha még nem volt esetleg a PP-d hozzáadva, akkor előbb add hozzá a fiókodhoz külön kézzel a PP fizetési módot, és utána próbáld megvenni, eleve azt választva ki a checkout-nál.
Vagy add újra hozzá (az előzőt eltávolítva) és újra primary fizetési módként. Néha ezis segít.Most így hirtelen más nem jut eszembe ami probléma szokott még lenni.
Ez a kettő a tipikus. Sajnos az első a gyakoribb, hol működik hol nem...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
micafighter
nagyúr
válasz cikasz #12335 üzenetére
Ahogy (#12334) orichalcos irta, a "sima" ,,premium" ami neked is van a képen, az egy Season Pass (az alap játék nincs benne). A fullos csomag amiben az alapjáték plusz minden DLC benne van, az a ,,premium edition" (vagyis alapjáték + SP).
Nagyon megtévesztő elnevezések tudom, seggberughatnák aki kitalálta
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Fortian
tag
válasz cikasz #12189 üzenetére
Ps plusszhoz adják ebben a hónapban "ingyen". Kipróbálhatod ha van ismerősöd aki rendelkezik ps4-el.
Megnéztem és tényleg szép a grafika de az irányítása nekem nem tetszett /lehet mert ilyen játékkal nem játszottam még/. Idegőrlő már az elején is
Nyugodt ünnepi hangulathoz pont jó lesz karácsonykor[ Szerkesztve ]
-
-
Sokan razizzentek az oldalra, most mar teljesen osszemolott. A kartyas resz csal, az egyik karrtya mindig hianyzik, még akkor is ha az osszes tobbibol 4-5 darabok vannak.
sirandrish: jatekokkal semmi gond nincs (ingyenes ragnarokon kivul), csak a kartyas reszre irtam hogy sok jora ne szamitsatok. Nalam kb 4-5 kodonkent dobott egy jatekot, a tobbi kartya/mp3/wallpaper
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
-
Dilikutya
félisten
Lassan neki is kéne már kezdenem. Bundliból már megvan az első, még a 2. rész kéne, meg az egyjátékos DLC-kre kéne hasonlóan jó ajánlat.
Egyébként 1000 Ft amúgy korrekt ár lenne érte, ha nem szórnák most ennyiért.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Autós topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest