-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Az XBox Game Passnak van itt valamilyen topikja?
Csak, mert hol letölteni nem lehet vele, hogy egyes játékok nem indulnak el... Hátha másnak is van ilyen nyűgje. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #28826 üzenetére
Ha valakinek ez a hiba volt Xbox PC Passnál, mára megszűnt, most már le is lehet tölteni a játékokat.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Csak a rend kedvéért:
én most teljesen új Live-osként megkezdtem a próbahónapot, az 300 HUF, utána ugye 1390 HUF/hó.Megnéztem, hogy van-e másik plan, de azt írja:
You've already got the best plan
This subscription only offers one recurring billing plan and you're already on it. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Köszi én is az infót, nekem sincs boxom, úgyhogy csak PC-re érdekel, oda viszont ezekkel a címekkel mindenképpen, legalábbis egy időre. (Amíg rá nem jövök, hogy ezekkel sincs időm játszani. )
(#28782) Louro
Igen, én is olvastam arról, hogy sok a magyar kifejezés. De nekem inkább szórakoztatónak tűnik. Pl. a "garabonciás" olyan, mintha idegen szó lenne, nem is tudom a jelentését.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz warcat #28673 üzenetére
Hoppá, köszi szépen a kiemelést, nem is gondoltam, hogy benne lesz a Void Bastards, elvégre vadonatúj cím.
Szemeztem is vele, de mindenhol 30 EUR.Szerk.:
Sőt, benne van pl. a Vampyr, vagy az Operencia: The Stolen Sun (ez egy magyar fejlesztés, különösen ajánlom mindenkinek, ma még EPIC Store-on is akciós (-10 EUR).És amit még ajánlok (jobb híján GOG-os linkek):
West of Loathing
Mutant Year Zero: Road to Eden[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #27519 üzenetére
Régebben láttam valahol és érdekel is, de miért lett ez most best buy? Nem is most lett EA.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
EPIC Store-ban a "Jackbox Party Pack" 2019. február 7-ig ingyenes.
Ez nem az én játékom, de pl. az ezt követő az Axiom Verge lesz, ami egy kiváló retro side-scroller.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz MrTwister #25801 üzenetére
Én játszottam vele, csak még nem olyan sokat, Steamen.
Nem hack-and-slash. Én egyértelműen a cRPG-hez tenném, nyilván indie alkotás (tehát ahhoz mérten kell kezelni, olvastam ilyen kritikát, hogy nem forgatható minden irányba a kamera, de szerintem ez legyen a legkevesebb)
A sztori kellően érdekes ahhoz, hogy motiváljon a játékra.
A harc leginkább azon múlik, hogy mennyire pontosan tudod végrehajtani a taktikádat (mert ugye real-time, csak le tudod lassítani). -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz cskamacska #25794 üzenetére
Csak a rend kedvéért: GOG-on is van polák szél, még 4 napig.
Itt is van:
Darkwood - 7 EUR
Tower of Time - 13 EUR (hangulatos mini RPG, real-time, de lassítható harccal, jópofa)Ja, és mindkettőhöz járnak acsik is, ha csak azok miatt venné valaki a steameset.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #23915 üzenetére
Én gyerekkoromban sokat játszottam még a TTD-vel, az OpenTTD-ben viszont már megrémítenek ezek az irtózatos lámpás kereszteződések, ehhez már nem lenne agyam...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #23913 üzenetére
Hú, ez érdekesnek tűnik!
Én örülök, hogy nincs benne multi, nem szeretem a versengést ilyenben, a lényeg az építkezés. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Indie-kedvelők:
What Remains of Edith Finch Amazonon 13 dollár (eddigi legalacsonyabb ár)Ugye Amazonról lehet vásárolni és aktiválni? Nem látok semmilyen korlátozást (régió stb.).
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Killer Bundle elég jó most, 5 EUR, pl. a következő címekkel:
The Flame in the Flood
Human: Fall flat
Monochroma -
BomiBoogie
MODERÁTOR
A Shadow Warrior 2-nél mik ezek a nullás meg a 3,69 EUR-os árak? Emlékeztek valami elárazásra?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz [Prolixus] #18392 üzenetére
known for her role as the voice of Tiny Tina in the video game Borderlands 2
Ezt nem tudtam és nem is tűnt fel.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz FollowTheORI #18389 üzenetére
Köszi szépen mindkettőtöknek!
@Agyzuzo: majd beszámolok, mennyire volt idegesítő Chloe, szeptemberben térjünk vissza rá. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz TheProb #17604 üzenetére
Én is szemezek vele, szerintem jópofa, bár ez nekem tipikus local-coop játéknak tűnik, egyedül szerintem kicsit üres. Most kapott valami nagyobb update-et is, Steamen láttam a hírfolyamban.
Szerintem megveszem, 2 óra alatt eltöntöm, mennyire szórakoztató, aztán legfeljebb refund.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #16656 üzenetére
Monthly előfizetőknek van még -10%.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nem kedvenceim ezek a típusú játékok, de azért nem lehet véletlen a jó értékelés.
Én beruházok erre.Amúgy a Humble Monthly XCOM 2-t, ad, nem tudom, az volt-e már ennyiért (12 USD), szerintem sehol.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Köszi mindenkinek!
Ha csak egy kicsit is kockázatos, inkább hagyom, ennyit nem ér, majd megveszem otthonról. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mi történik akkor, ha megveszek egy olcsóbb (pl. orosz) régióban valamit - pl. Gamersgate-ről, most a Banner Saga rubelben kb. 500 forint - (mert mondjuk éppen ott tartózkodom fizikailag is), ami elvileg nem régiózáras, aztán aktiválom Steamre.
Akkor majd, ha hazaérek, felfüggesztenek?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
ABZU most 70%-ot kapott Steamen, 6 EUR-t megér.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Deus Ex: Mankind Divided 16 EUR Steamen, elég jó leárazás elég hamar.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz cskamacska #14835 üzenetére
És csak most írjátok?
Sajnos lejárt már, pedig én vevő lettem volna rá, a Hitman upgrade meg a GO miatt is. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Rankerz #14784 üzenetére
Quell kollekció 500 forintért ajándék, én nem vagyok logikai játék fan, de ezzel órákat töltöttem, tévén is hangulatos, családbarát, mert mondhatod, hogy csak azért játszol, hogy fejleszd az agyad.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Hunbeast87 #14172 üzenetére
Persze, igazad van, épp csak nem szúrja ki a szemem.
(#14174) ZsZso
Köszönöm!
Ha tetszik, megveszem, persze, nem nyakló nélkül és feltétlenül teljes áron, de azért nem is szürkeboltból.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A macgamestore megbízható, ugye?
Amúgy itt a legolcsóbb a Beholder, jópofának tűnik, vegyétek meg ti is.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Dilikutya #13459 üzenetére
Wacky Wheels is van már, most akciós is.
Emlékszem, mind a cápával toltam, az valahogy gyorsabbnak tűnt a többieknél.
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én meg van, amit Steamre veszek meg, pedig már megvan GOG-on, ezzel is támogatva a fejlesztőket meg a gyűjtőszenvedélyemet.
(#12581) cskamacska
Nyilván senkinek sem logikusak az ilyen vásárlásai, te sem gondolod, hogy ez olyan, mint a tej meg a kenyér, hogy csak azt veszem meg, ami elfogy. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Heavyrain #12565 üzenetére
Köszi!
Az eddigiek mellé sikerült behúzni a Teslagrad, Hotline Miami és Van Helsing: Final Cut címeket is.(Mondjuk annyira nem tudom, mi a gyakorlati haszna a GOG Connect-nek, hacsak nem annyi, hogy DRM-mentesen tudsz játszani, és/vagy, ha a Steam egyszer befuccsol, a játékaid 1/100-ad része megmarad.
(#12566) myckey
Amúgy életemben nem vásároltam még HStoreból.Szerintem nem rossz, egyrészt, ha Monthly előfizető vagy, lejön még 10%, illetve választásod szerint a vásárlásod 5%-a hozzáadódik a Wallethez, ami pedig a következő vásárlásból lejön. Illetve a vásárlás összegének 5%-ával választható charityt is támogatsz (jó, tudom, akkor miért nem adom nekik az egészet, de így legalább ők is kapnak olyanoktól is, akik "csak úgy" nem jótékonykodnának.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz myckey #12559 üzenetére
Aztán ilyen apróságok, mint, Oddworld: New 'n' Tasty 6,8+Bastion 3,74 + Limbo 1,99 :
Ezekért mindenképp megéri, bár az OddWorld kicsit még drága, de máshol sem volt olcsóbb, illetve a mai napon a Chrono.gg-n 6.50 USD, akinek ez kicsit jobban esik, mint az EUR.
Igen, a Chrono.gg legit oldal, már én is vásároltam tőlük többször, nem volt gond.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Dilikutya #12554 üzenetére
Mondjuk én leginkább indie címeket veszek, mert az AAA-szintű játékokra végképp nem lenne időm (nem, mintha az indie-re lenne ), és azokat meg azért nem G2A, Kinguin és társaitól, hanem Steamről meg Humble Store-ból (vagy a fejlesztő oldaláról, ha van ilyen), hogy támogassam a fejlesztőt.
Ez mondjuk néha nehéz, amikor látom a kulcsoldalon, hogy 300 forint, és Steamen akciósan 3000...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz cskamacska #12548 üzenetére
Én is úgy látom, rájött a Steam, hogy fizetünk mi többet is, és nincsenek már olyan 80-90%-os akciók, mint régebben. Shame on us!
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nem volt még 27 EUR alatt, a Humble Store-ban jelenleg ennyi.
Szerintem viszonylag sikeres cím, nem biztos, hogy ennél nagyobb akciót kap ősszel.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
BIOSHOCK ON STEAM: If you already own BioShock, BioShock 2, or Minerva’s Den on Steam, the remastered version for the corresponding title will automatically show up in your Steam library as a separate game. You can expect to see the remastered titles begin rolling out in Steam libraries starting at 3pm PT on September 15, 2016 (find out what time that is in your timezone[www.thetimezoneconverter.com]). Once it shows up, you can choose to install the original version or the remastered version.
Én még nem látom.
Szerk.:
De igen, csak valamiért az Infinite-ből is kerestem a Remastered változatot.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Elnézést, én tényleg csak azért vetettem fel, mert sokszor támogatnám/támogatom az indie fejlesztőket egy-egy vásárlással, és mielőtt megvettem volna a játékot egy ilyen kulcsos oldalon, elgondolkodtam, vajon ezzel nem ártok-e inkább?
Az itt leírtak megerősítettek, hogy inkább fizetek kicsit többet, de valóban oda jut a pénz, ahova szánom. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz [Prolixus] #12126 üzenetére
Köszi mindhármótoknak!
Akkor tehát, ha támogatni szeretném a fejlesztőt (elsősorban indie címekre gondolok), akkor a legjobban teszem, ha mondjuk megveszem a Humble Store-ból.
Ez lett volna csak a kérdésem, mert nem akartam abban a hitben lenni, hogy a kulcsos oldalról is támogatom, de csak kisebb összeggel. Mint írtátok, ez valóban nincs így.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ez most valószínűleg egy triviális kérdés, de ugye a kulcsos oldalakról (nem Steam, nem Humble Store, nem Origin, uPlay stb.) vásárolt játékok árából is részesülnek a fejlesztők (hiszen valahogy a kulcsokat ezek az oldalak is megvették), maximum kisebb arányban, jól gondolom?
Bár persze, az arányokat nem tudjuk, a Steam valószínűleg többet leszed, mint mondjuk a Humble (bár ma már ez sem biztos... ).
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A Humble Store-ban a Grim Fandango Remastered csak 2 EUR, steames és DRM-free is, szerintem nem volt még ilyen olcsó.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz maddionmax #9211 üzenetére
Én is megvettem gond nélkül a PS-t 4.8-ért, köszi a tippet!
A BL2 GOTY nem volt meg, mert hiányzott a Collectors Edition Pack (wth?), de úgy látom, az úgyis csak skineket ad, ellenben 3.99 EUR-ért vesztegetik.
Outfit the character of your choice with new heads and skins in the Collector’s Edition Pack. This pack also includes the Contraband Sky Rocket Grenade.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz laceszgamer #8923 üzenetére
Illetve lehetőség szerint giftet nem szabad venni, vagy csak védelemmel.
Én tavaly vettem védelem nélkül giftet, nem tudtam aktiválni (már aktivált volt).
Kértek mindenféle fotót, hogy valóban nem sikerült aktiválni és nem volt meg a fiókomon előtte, de végül, kb. 1 hónap után visszakaptam a pénzt.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Fallout 4 előrendelés van valahonnan megbízható helyről steames árnál olcsóbban, vagy nem érdemes kockáztatni?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Rayman Origins 4.59 EUR, DRM-mentes.
Igen jó értékeléseket kapott platformer, local coopban is játszható (ha valakinek ez szempont )
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest