-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz ***ANDRÁS*** #49339 üzenetére
A héten mindent megtesz a Ubisoft és a Microsoft is, hogy ellehetetlenítsék a Test Drive visszatérését.
/s
-
IntelKiller7
veterán
válasz ***ANDRÁS*** #49339 üzenetére
mindenhol ennyi most.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Sinu
senior tag
válasz ***ANDRÁS*** #47574 üzenetére
Igen, ilyet fogok keresni én is. Evolved-ben is találtam, csak lesz itt is egy :)
[ Szerkesztve ]
egyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
válasz ***ANDRÁS*** #47568 üzenetére
Amennyi órát eltöltök majd vele, bőven megéri ezt az árat is :)
egyenlőre ≠ egyelőre
-
l.skywalker
félisten
válasz ***ANDRÁS*** #47490 üzenetére
Ez kulcsbolt, nem hivatalos viszonteladó. Megvannak a lehetséges buktatói, ha ilyen helyeken vásárol az ember, még akkor is ha már 10 éve nem volt gond belőle.
Ha pedig a rizikón túl tekintünk a kulcsboltokra, akkor a mára már egyébként is elborult játékpiacon jelen lévő vásárlói viselkedésekhez elég rosszul társul, ha olyan helyen tesszük, ahol kétes forrásúak a kódok, amiket lehet, hogy lopott bankkártya adatokkal vagy más félig-meddig illegális módon szereztek be az eladók, akár piactérként, akár mint önálló áruházként (mint pl. a CDkeys vagy ez az Instang Gaming) üzemelnek.
Én sem vagyok a pénztárcám ellensége, de ha tehetem megveszem hivatalos oldalakon a legjobb áron azért, hogy legalább ennyivel támogassak egy stúdiót.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ThorsHUN
őstag
válasz ***ANDRÁS*** #46869 üzenetére
Igen csak akarmennyire is vártam, ez a játék nemrég jelent meg és - főként egy Valheimhez képest - rettentően gagyi és nagy bukás volt (a Gollamhoz hasonlóan).
Ezért van az, hogy röviddel a megjelenés után már ennyiért lehet venni.#46870myckey
Ezzel szemben a SIFU-ról nagyon jókat olvastam. Nyilván repetatív, de nagyon jó a mechanika.Red Dead Redemption 2 - 4400 HUF szintén HL
valamint:
Blood Bowl 3 - 3890 szintén HL[ Szerkesztve ]
-
basaharc502
aktív tag
válasz ***ANDRÁS*** #46258 üzenetére
Én tudtam venni eddig szinte mindent, amit akartam. Most is csak a Back4Blood érdekelt és 1-2 óra alatt meg is lett.
Azt is szögezzük le, ha csak a lejobb címek kellenek 1-1 bundle-ből, akkor valóban nagyon nehéz, hiszen mindenki azokra vadászik. -
Mr.Csizmás
titán
válasz ***ANDRÁS*** #46237 üzenetére
+ollie
Nincs blizz accotok?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz ***ANDRÁS*** #44248 üzenetére
Mindkettőt meg kell várni. A Forspoken egy open-world eyecandy, de nagy kérdés, hogy tud-e ennél többet és hogy milyen erővel térdel bele a HW-be ezért.
A Hogwarts-al a legnagyobb para a fejlesztője. Eddig ilyen játékaik voltak.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Segal
veterán
válasz ***ANDRÁS*** #44248 üzenetére
Mivel manapság úgyis az a divat hogy hetekkel a megjelenés után minimum 20% akciót adnak majdnem mindenre ezért inkább csak eleve drágábban kezdik árulni hogy az első vásárlók többet fizessenek, aztán amikor már a kutya sem veszi, akkor jön az értékelhetőbb ár...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
nagyúr
válasz ***ANDRÁS*** #43412 üzenetére
Hogy miiivan? Sima Fanatical-on regelt accal belépsz és behúzod, majd kódot kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz ***ANDRÁS*** #43412 üzenetére
nem kell.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Dilikutya
félisten
válasz ***ANDRÁS*** #42626 üzenetére
Ráadásul még 5 napig ingyen lehet vele játszani.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Fitzgerald
veterán
válasz ***ANDRÁS*** #42449 üzenetére
Ez a rizikófaktor túl van kiabálva kicsit, a legnagyobb rizikó továbbra is a lelkiismereted (a fejlesztő nem lát pénzt az ezeken a szürke oldalakon zajló tranzakciókból), mondjon bárki bármit.
Nekem manapság az EA Origin store-on kívül lényegében csak a Fanatical fogadja el a kártyámat (UnionPay), de amíg Mastercard-om volt, azért megesett hogy vettem ezt-azt Kinguinon, meg Enebán, már 8-9 évvel ezelőtt is...és azóta is ott vannak az accountjaimon ezek a játékok. -
nagyúr
válasz ***ANDRÁS*** #42449 üzenetére
Eneba nem ajánlott? Pont kinéztem ott magamnak valamit.
-
echterion
nagyúr
válasz ***ANDRÁS*** #42430 üzenetére
MS store-ból szeded le, xbox app-pal meg lehet indítani. Ha elfogadod, hogy nem olyan csilivili meg fluid, mint a steam, akkor nem ér meglepi, miután lejött minden, utána már simán használható.
-
Danecay
addikt
válasz ***ANDRÁS*** #42379 üzenetére
Nálam is le akarta, de nem tudta mert teljesen le volt nullázva a kártya/számla, viszont beengedett és elérhetővé is váltak a tartalmak és a játékokat is be tudtam húzni. Ezt követően vissza is mondtam az előfizetést. Kíváncsi leszek, hogy amint lesz pénz a kártyához tartozó számlaszámon levonja e majd.
-
FehérHolló
veterán
válasz ***ANDRÁS*** #42411 üzenetére
fogd fel egy exkluzív, 6 órás demonak.
még jót is tettek veled, kaptál ingyen 6 óra szórakozást.Skynet is real. It's called Google.
-
sto1911
veterán
válasz ***ANDRÁS*** #42399 üzenetére
Ugyan törölve lett, de attól nem változik a tény, hogy milyen szinten lévő ember vagy te és a hozzád hasonlók!
-
nagyúr
Nemá, max egy semleges, visszakaptad a pénzed! Ott is emberek dolgoznak!
-
Na de miért? Te nem szoktál hibázni?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Llew
senior tag
válasz ***ANDRÁS*** #42355 üzenetére
Es az ingyenes fiókkal behuzhatóak ezek a játékok?
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
phenomHUN
senior tag
válasz ***ANDRÁS*** #42351 üzenetére
Sajnos Paypalon kaptam a visszatérítést, a GMG fiókról eltűnt a játék, pár nap múlva gondolom a Steam fiókomról is el fog...
-
csaba951
veterán
válasz ***ANDRÁS*** #42255 üzenetére
https://gg.deals/
vagy
https://isthereanydeal.com/ -
eboostr
aktív tag
válasz ***ANDRÁS*** #42255 üzenetére
Itad
-
NyMRooD
őstag
válasz ***ANDRÁS*** #42100 üzenetére
Sokan írják, hogy nekik megemelkedett ~1900ft-ra egy idő után, de nekem kb egy éve van és még mindig 899 Ft.
U. I. Prime video + Prime gaming + Twitch prime, magyar régió.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Czimby
addikt
8euró lenne, a Német ami kb mindent tartalmaz.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
ZsZso
Közösségépítő
175 Ft volt most a török, épp pár napja vonta.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Azt hiszem az első 3 hónapban annyi, aztán a duplája.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Golden9
veterán
válasz ***ANDRÁS*** #42084 üzenetére
Nekem még tavalyról megvolt, most CSAK MIATTAD kénytelen voltam zsákolni belőle mégegyet.
Az első fejezet lapján lévő alsó gombbal lehet mindhármat egyszerre begyűjteni, a felső nekem csak hibát írt ki. Ha ott nem megy, akkor meg a fejezetek lapjain tudod még megpróbálni.
Tell Me Why: Chapter 2
Tell Me Why: Chapter 3#Akció
THE UNFINISHED SWAN -79%
12,49€2,68€ HL Steam[ Szeretkezve ]
-
A játék steames oldalán bökj rá a play game gombra, nekem úgy update-elte a játékot, és automatikusan hozzáadta a többi fejezetet.
-
Anonymusxx
senior tag
Lehet írnod kéne a supportnak...
-
Segal
veterán
válasz ***ANDRÁS*** #41807 üzenetére
Egy kis reklám az ötödik résznek
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
nagyúr
válasz ***ANDRÁS*** #41588 üzenetére
Sasold meg hátha van mellé akcióba egy Magyar helyesírás szabályai könyv is. Falra tudok mászni a "kettő-őt"-től.
-
Jimbo75
tag
válasz ***ANDRÁS*** #39684 üzenetére
Ott a pont
-
TheNewDawn
addikt
válasz ***ANDRÁS*** #38953 üzenetére
Passz, tavaly azt hiszem novemberben volt talán. De nyilván nem is 100% hogy lesz még.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz ***ANDRÁS*** #38653 üzenetére
Már lényegtelen, előfizettem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest