-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz PotterPrime #13898 üzenetére
Kell vajon a lemez az aktiválásához?
-
6000 forintos Gears of War 4 -re lenne igeny? (win10/xbox) 5+ darabtol elne a kedvezmeny, es max tizet tudok szerezni. Tetszhalott allapotban levo groupbuy topicomban lehet jelezni. Ha holnap estig osszegyulunk akkor jo, ha nem, ugy is jo .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
PotterPrime
csendes tag
Amazonnál 3000 Ft.-ért dobálják a Tom Clancy's The Division dobozos változatát. Magyarországi házhozszállítással együtt is 5200-ra jön ki, ami még mindig jó üzlet szvsz.
-
-
warcat
veterán
válasz Anonymus23 #13892 üzenetére
GMG fiókba bejelentkezve 18.99 font az ár,és van most egy kupon Black Friday kapcsán, blackfriday10
amivel 17.09 ami 6160Ft környéke,a 6k teljesen jó attól aki nem böngészi naponta az árfolyamotEA: It's in the crate!
-
chatran
őstag
Megoldás a humbli PayPal hülyeségére: át kell állítani, hogy a PayPal váltsa a dollárt, ne a bankod.
Nekem így működött. Egy dollárnál nem háltam bele abba a plusz 15 Ft-ba, magasabb összegeknél azért szemétség. -
-
duvi
nagyúr
-
drtimot
aktív tag
válasz bullseye #13877 üzenetére
Nekem a legutóbbi bundli dobott pont ilyen üzenetet pár hete, pedig azokban a napokban senki más nem panaszkodott rá. Akkor azt hittem, le van korlátozva, hogy az adott bundlit honnan vagy milyen módon lehet megvenni, de akkor lehet, hogy valami ideiglenes PP-kiesés áldozata lettem én is?
Oxenfree-t azóta is keresem
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Diopapa
addikt
-
Dilikutya
félisten
Csak multiban használhatók, ráadásul nem is új fegyvert kapsz, csak rögtön az elejétől elérhető lesz egy egyébként is feloldható csúzli: " Day One multiplayer weapon unlocks". Ellenben ha nincs meg a 2. rész, akkor úgy már megéri, mert azt is megkapod hozzá.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bullseye
addikt
Nektek is ilyeneket dobál a marhája?
Fura mert másik kártyáról sem ment PP-n át, de a mothly simán (és az is PP). Bundlestar is volt azóta valami, az sem volt gond, de ez a mai Humble is csak direkt kártyával megy, PP-n át nem.
Mi folyik itt Gyöngyösön???
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Egon
nagyúr
válasz szami777 #13863 üzenetére
Crisys 3-mal már régóta szemeztem, thx!
Ha már itt tartunk: meg tudná mondani valaki, hogy a Crisys 3 Digital deluxe edition megéri a felárat, ha csak a single rész érdekel (azaz pl. a plusz fegyver elérhető a kampányban, vagy csak multiban)?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
-
ayo
Topikgazda
na ez igen
The Humble Staff Picks Bundle: Nick
1$ Volume, TIS-100, and Legend of Grimrock 2.
6$ Infinifactory, The Secret World, and Dungeons 2.
14$ Grim Dawn.
http://jateknaplo.blog.hu
-
szami777
addikt
válasz #79621120 #13861 üzenetére
+1
"Nem az off topik lenne a megfelelő hely a számukra ?"
Vagy talán még ott se, de ez már csak az én szélsőséges és személyes véleményem.
De hogy on is legyek:
Origin black friday salePár kiemelendő akció:
Dragon Age Inquisition 4.99€
Crysis 3 2.5€[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
törölt tag
-
i2k
őstag
Ez már azért üldözési mánia szintű...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
törölt tag
-
cyberkind
félisten
válasz twollah1976 #13857 üzenetére
Ha jól láttam náluk nincs a Kombat Pack 2.
-
törölt tag
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz sto1911 #13852 üzenetére
Ha a LEGO JW poszt után kérded, akkor a válasz nem lett volna. A második poszt előtt akadtam rá erre a subreditre és onnan szedtem ki az érdekesebbnek tűnő (és nálunk is élő) ajánlatokat.
Telenor billingről nincs infóm. Az tuti, hogy működik itthonról, mert azt használtam, de ezzel nem vagy kisegítve .
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
ZsZso
Közösségépítő
A nagy érdeklődésre való tekintettel (senki se szólt hozzá ) még egy pár Android akció a Google Play Store -ból:
!ANDROID játékok (Google Play Store)!
- Never Alone: Ki Edition - 129 Ft
- The Room Three - 229 Ft
- Rayman Fiesta Run - 125 Ft
- LIMBO - 125 Ft[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Darabokra
senior tag
Üdv! Tudom, hogy off és hülye kérdés
Létezik olyan játék, amiben multiban pl xbox one és pc-s játékos egy pályán van? Pl codban pc és x one játékosok multiznának egymással.. -
ayo
Topikgazda
Töröltem a kommenteket, mert:
"G2A, Kinguin és társairól:
Nem Best buy téma, minden ezzel kapcsolatos dolgot, akciót az OFF-topikban lehet megbeszélni."(#13832) Gigi01: neked pedig szintén az összefoglalót tudom ajánlani "Amazonon nincs PayPal, nem lehet azzal fizetni, mert egymásnak konkurenciái."
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
nagyúr
válasz nepszter1 #13828 üzenetére
Ez dobozos cucc, nem jó.
(#13830) Mr.Csizmás
Dehogynem... átkattintod digitalra és ott van... csak arra nincs akció. Szokásos.
Amerikaiak mindig dőzsölnek a fizikai olcsó cuccokkal (+ ingyen szállítás ugye), mindenki más meg vegye drágábban.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nepszter1
addikt
Tom Clancy's The Division 10$ [link]
-
Lackki
őstag
Winstoreban meg 11700ft a Forza horizons 3 (standard)
Privátot hamarabb észreveszem
-
ZsZso
Közösségépítő
Star Wars: Battlefront (Origin kód) - EUR 12,99 az Amazon.de -n
Megjegyzés:
1. Nem tudom elég -e német cím hozzá, sose vásároltam innen, de az amerikai Amazonból kiindulva jó eséllyel igen a válasz.
2. Játékot se ismerem, de ha jól láttam ilyen olcsó még nem volt (20€ volt tán' a legjobb ára eddig)armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
wjbhbdux
veterán
-
ZsZso
Közösségépítő
Google Play Store (Android) - LEGO® Jurassic World™ - 370 Ft
/nincs benne IAP/
(végre egy akció, ami hozzánk is elér a Play Store -on)[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz Mr.Csizmás #13812 üzenetére
ON-topikban is vannak...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
gabo91
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit off lesz.
Instant-gaming.com -on vettem a hétvégén Just Cause 3-at 8,8Euro.
Kimondottan internetes vásárlásos kártyaszámláról, tranzakció végbement, megkaptam a kódot majd a bank hívogatott... persze nem szólt bele senki...
ma jött egy sms hogy csalásgyanú miatt felfüggesztették a tranzakciómat. (zárolás alatt van ugye az összeg) Volt e már valakinek ilyen, mi van ilyenkor? Járt már más is így? Kulcsot gondolom nem tudják vissza venni tőlem, (fotózott kódot kaptam, dobozos verzió) Nagyon nincs kedvem most futkorászni, meg órákat telefonálni... elég volt mikor engem szívattak meg. -
i2k
őstag
Erre is érvényes az oldalon használható BLACKFRIDAY11 kupon kód!
//14,41 euro lesz belőle.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Azoknak, akiknek még nincs meg egy sem, és azoknak, akik nem ódzkodnak a Beamdog-féle Enhanced verzióktól: "Baldur's Gate: The Complete Saga" - 73% - 16,19 euro (= ~5,000 HUF)
* Baldur's Gate: Enhanced Edition
* Baldur's Gate II: Enhanced Edition
* Baldur's Gate: Siege of Dragonspear DLC//Nekem csak a DLC nincs meg, jó lesz majd STEAM szélek alatt.
-
i2k
őstag
válasz fogtunder #13802 üzenetére
Az US verzión minden gond nélkül tudok fizetni a VISA-s kártyámmal.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest