-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz NyMRooD #15787 üzenetére
"Mennyire kapcsolódik az előző részekhez?"
Hát ha az alapfelállás azért ismerős (templomosok vs asszaszinok), akkor nyugodtan kezdheted azzal is. Egyedül pár szereplő kapcsolódik össze, akik több részben is megjelennek (vagy rokonuk), de a sztori és a világ szempontjából a black flag teljesen különálló.
Egyébként mindnekit arra bíztatok, hogy inkább a cdgalaxisnál vásárolja meg ezeket, az áruk amúgy is azonos.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
oAcido
aktív tag
válasz gyimger #15797 üzenetére
Van hozzá kliens GOG Galaxy néven. Ugyan úgy működik, mint a többi.
Illetve a honlapról is letudod szedni (sajnos részletekbe, pl. Witcher 3 GOTY vagy 9-10 részbe jön le). Így még nem telepítettem játékot, de gondolom annyiszor töltöd le, ahányszor jól esik (mivel megvetted).
-
gyimger
őstag
válasz Dilikutya #15755 üzenetére
Bocsi, bocsi. A Steamesben nincs magyar hang? Akkor marad a GoG. Az hogy működik? A honlapjukról le lehet tölteni? Hányszor?
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
bigrob
őstag
GMG-re van most valami kupon kód? Ismét elérhető a division sp.
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
nagyúr
válasz KisApám #15786 üzenetére
Ez csak régebbi játékoknál van max... de lehet már ott se.
Ma már mindent a kliensük eszik meg kulcs szinten, azért nem találsz rá módot játékon belül (pl AC4 és felette), vagy a klienshez visz vissza ki (vagy minimum overlay-en).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
KisApám
addikt
válasz gyurkikrisz #15789 üzenetére
Ezeket vettem:
Assassin's Creed IV Black Flag Blackbeard's Wrath DLC (PC) PL DIGITAL
Assassin's Creed IV Black Flag Freedom Cry DLC (PC) PL
Assassin's Creed Rogue Deluxe Edition (PC) DIGITAL
Assassin's Creed Syndicate - Gold Edition (PC) DIGITAL - Alap verzió, a Season Pass-t adják hozzá, azt nem vettem.
Assassin's Creed Syndicate Season Pass (PC) DIGITAL (nem vettem, az előzőhöz adják, ami alap, hogy GOLD legyen)
Assassin's Creed Syndicate - Dreadful Crimes (PC) DIGITAL
Assassin's Creed Syndicate - Victorian Legends Pack (PC) DIGITAL
Assassin's Creed: Unity - DLC 2: Secrets of the Revolution (PC) DIGITÁLISMINDEGYIK az UPLAY alkalmazáson keresztül aktiválva, NEM játékon belül.
Kiéve az Assassin's Creed IV Black Flag Freedom Cry DLC (PC) PL , ami "hibás".[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
kwzatz
őstag
Egyébként ugyanez az AC akció megy a cdgalaxisnál is.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
NyMRooD
őstag
válasz KisApám #15786 üzenetére
Ebben sajna nem tudok segíteni .
Egyébként a Black Flag-el ellehet kezdeni a sorozatot? Mennyire kapcsolódik az előző részekhez?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
KisApám
addikt
-
NyMRooD
őstag
válasz KisApám #15784 üzenetére
De próbáld ki a játékon belül is, mert lehet, hogy ott kell, akkor is ha azt írta, hogy használt kód. Nekem is volt ilyen, talán a SC: Blacklist-nél.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
KisApám
addikt
Vettem tőlük most 7 db Assassin's Creed (Syndicate és Rogue+DLC-k, valamint az Unity és a Black Flag DLC-k is).
MINDEGYIK az UPLAY-et megnyitva aktiválva.
Egyedül a Freedom Cry nem ment... mert már használt kód.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
válasz KisApám #15773 üzenetére
Klassz..nekem is volt mar veluk ketszer problemam, pedig tul sokszor még nem vasaroltam naluk . project cars digital editionhoz konkretan a digital edition dolgokat csak akkor kuldik ki, ha kulon emailt irsz nekik, ha nem vetted eszre, akkor koszonték szepen. Na es persze duplicate is volt mar, talan borderlandsnel. Nem ertem, egy hivatalos(nak tuno) boltnak miert van ennyi gond..
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
i2k
őstag
válasz KisApám #15779 üzenetére
Csak hogy, vannak olyan játékok, melyek esetében a DLC-ket a játékban lehet csak aktiválni.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
fogtunder
nagyúr
valóban le kell szedni, de tárolni nem kell, installálod, aztán törlöd az installert és kész.
azt értem, hogy kényelmesebb, ez mondjuk egy 40-80GB-os játéknál lehet is szempont, de azért egy fél gigás játékról van szó, ha kell a magyar szinkron, akkor szerintem kibírható. és a GoG játékok nagy része portable-ként települ.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
KisApám
addikt
Nálam eddig egyszer sem volt gond. A DLC-ket mindig így aktiváltam: UPLAY elindít, majd "Aktiválási kód beváltása" ééés műxik.
Vagy ha nem, nem azt írná ki, hogy "A megadott szériaszámot vagy kódot már felhasználták..." gondolom.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz KisApám #15777 üzenetére
"Legalábbis az UPLAY könyvtárban NEM jelennek meg a kiegészítők, csak ha vásárolni akarnám."
Uplay esetében a kódokat többnyire INGAME kell bepötyögni, a játék főmenüjében...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
KisApám
addikt
válasz fogtunder #15776 üzenetére
Assasssin's Creed Black Flag Freedom Cry DLC - HASZNÁLT termékkód
Assassin's Creed Snydicate GOLD amit árusítanak - NEM A GOLD csomag kódja!
DE nem kell megijedni. A SEASON PASS-t adják hozzá. Abban benne van minden ami a GOLDban van, annak a kódját külön aktíválni kell.[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
válasz fogtunder #15765 üzenetére
Steam nekem azért előnyös, mert nem kell telepítőlemez. GoG-ról azt le kell szedni és vagy tárolni a gépen vagy a GoG klienst is elindítani. (Igyekszek minél kevesebb processt futtatni a gépemen.)
Ha elfogy a tárhely, akkor a ritkán használt játékokat le szoktam törölni és ha újra kell, majd újra felrakom. Szóval picit kényelmi szempont nekem a Steam vonal.
Mess with the best / Die like the rest
-
KisApám
addikt
muve.hu
Köszönöm...
"A megadott szériaszámot vagy kódot már felhasználták..."
Valamit az Assassin's Creed Snydicate GOD amit árusítanakj NEM A GOLD CSOMAG kódja!!!
Legalábbis az UPLAY könyvtárban NEM jelennek meg a kiegészítők, csak ha vásárolni akarnám.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz fogtunder #15771 üzenetére
Assassin's Creed Syndicate - Gold Edition (PC) DIGITÁLIS
Ez is nagyon jó ajánlat.
Aki ki akarja egészíteni a HB csomagját, most megteheti a hiányzókkal.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
fogtunder
nagyúr
Assassin's Creed akció van a muve.hu-nál is, elég jó árak vannak, a Black Flag olcsóbb, mint a GMG-n.
-
bullseye
addikt
Withcher B&W 10 dolcsi Amazonnál
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Louro
őstag
válasz zsloti #15758 üzenetére
A Steam-esre gondoltam. Tudom, hogy több kliens elfér a gépen, de szinte csak a Steam-et használom. GoG-ot is egyszer indítottam el, amikor az IG első részét megvettem. Uplay UBI30 miatt, az Origin még az elején a NFS valamelyik része miatt, amikor ingyen volt.
Azért majd megkérdem a THQ-t, hogy jogi döntés volt-e a magyar szinkron kihagyása.
-
törölt tag
-
Dilikutya
félisten
Imperium Galactica II: Alliances 7,99€ GOG - 20%-os kezdő akció!
Az első is kapott 20%-ot, így Imperium Galactica 4,79€.És felkerültek a Steam-re is:
IG 3,99€
IG2 7,99€A 2. rész kapott némi korszerűsítést is:
Updated rendering engine to support arbitrary screen resolutions and aspect ratios
Updated, higher resolution user interface textures
Updated lighting and shadowing quality on planet surfaces
Updated planet view mode
Added server browser for multiplayer modeNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Louro
őstag
Nem egy Stellaris, de 5 ojróért nem rossz ár.
Én nem mertem megvenni, mert itt a Stellaris és az XCom2 és így álmodozni se merek más játékról.
-
csaba951
veterán
válasz s7evcsenko #15746 üzenetére
Assassin's Creed III: The Hidden Secrets Pack-al le van tudva az SP leghasznosabb része.
-
warcat
veterán
-
válasz s7evcsenko #15746 üzenetére
5euronal tobbet visitva se nagyon er meg (3-4 ora az egesz, a 3 resz egyutt). ubishop -80% akcio, es -20% kupon, ugy elviselheto.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
s7evcsenko
addikt
Van arra valami reális esély, hogy ez az Assassin's Creed 3 season pass ennél (6.99 font) ollcsóbb lesz valahol?
Vagy ennyiért meg kell venni?
Ubi oldalán 30euro még mindig, pedig 2012-es a game...[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
arfer
senior tag
-
törölt tag
válasz csaba951 #15533 üzenetére
Ehhez van cupon ?
https://www.greenmangaming.com/games/assassins-creed-iv-black-flag/
-
addikt
GMG-n nagy Ubisoft leárazások vannak.
-
bon
őstag
-
-
arfer
senior tag
IndieGala-n vett Castle of Illusion-ömet visszavonta a Steam , de úgy, hogy az aktiválás sem látszik a historyban. Másnál is előfordult? Mit tudok így tenni?
[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
válasz Anonymus23 #15731 üzenetére
Jó, hogy mondjátok. Nekem a SPAM-be rakta.
Aki hülye, haljon meg!
-
Tybor66
tag
válasz Anonymus23 #15731 üzenetére
Enyém is megérkezett.
iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
fogtunder
nagyúr
tud valaki aktív, általánosan felhasználható GMG kupon kódról?
-
xuser
tag
ha valakinek megvan az OtakuMaker Bundle #25 és a Gem Monsterre nem tart igényt, akkor átvenném reális áron, vagy csere is lehet
-
hitvanyalak
senior tag
Shadowrunon kívül más nem érdekel,de megérte!
KösziA lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
reelc
veterán
válasz lkksioskdl3 #15720 üzenetére
Köszi, a Victor Vran miatt behúztam a $1-os csomagot.
-
nepszter1
addikt
Enis vettem átlagot még fel nem megy az ára
-
[Prolixus]
addikt
Na ez nem rossz bundli (nekem). Végre.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz lkksioskdl3 #15718 üzenetére
Új humbli Best of 2016
Az enemy front nem indul dx11 ben 64 biten. A system.cfg-ben átkell írni dx9-re hogy induljon.
-
Tékozló
tag
válasz lkksioskdl3 #15718 üzenetére
Én is megvettem és fut. Annyi, hogyha megy az Afterburner akkor fekete képernyőt kapok és nem történik semmi. Ezért az Afterburnert be kell zárni, utána már indul.
-
bobalazs
nagyúr
válasz Anonymus23 #15713 üzenetére
Kösz, elég jó móka.
-
Landro
tag
AI War Collection 3,39€-ért 6 dlc-vel itt
-
Anonymus23
veterán
Splatter - Zombie Apocalypse - 0,19 EUR
90%-os kedvezmény;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
-
arty
veterán
Singularity 5 EUR - activision, ritkán árazzák le és eddig mindig 5 eur volt az alja
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
-
-
arty
veterán
Emészthető 2. vh shooter, fillérekért.
A cryengine-nek köszönhetően helyenként pofás, de a narratíva másodvonalas.
Bugok is vannak.
De még1x: ennyiért ez gond?!?![ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen digitális videókamerát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest