-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
reelc
veterán
A Humblebundle.com-on akciós a Grim Dawn (-50%, 11,49 EUR), és a Crucible Mode DLC is (-30%, 3,84 EUR).
Tudom, volt már bundliban az alapjáték, de ez az akció most van.[ Szerkesztve ]
-
Skullwipe
senior tag
válasz Jinxb1rd #15691 üzenetére
Nem számít, mert én ennél jóval többet költöttem a játékokra, kár hogy erről nem tudtam. Egyet kell megnézni ha megveszed, hogy megkapod-e a csalásnak számító vámpíros vérszívást is a háromhoz, mert azokat szerintem nem tartalmazza, azokat csak is külön lehet megvenni (majd a dlc fül alatt megnézhetné valaki, és megerősíthetné, engem érdekelne), egyébként tuti benne vannak egészben. Egyet nem élveztem már annyira, ez az utolsó Johny kiegészítő, már annyira könnyű lett a játék, ennél nehezebb már sokkal a három, és szerintem a legnehezebb a négy lett. De rengeteg idő lesz kipörgetni
access to Saints Row 2, Saints Row: The Third, Saints Row IV and all of its available DLC for both The Third and IV
[ Szerkesztve ]
-
MAGUS7
tag
Saints Row Ultimate Franchise Pack €12,49
[link]
A Saints Row: Gat out of Hell is benne van,elég sok minden van most akcióban Humbel Bundle Store-on.iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
DJGABI
addikt
Saints Row Ultimate Franchise Pack $10.59 [link]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Tybor66
tag
Bár nem játék, de ... Steam Controller 13990 Ft + 990 Ft szállítás.
iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
i2k
őstag
válasz hitvanyalak #15685 üzenetére
99,99%, hogy 1 kulcsot ad.
STEAM-en pedig ebből csak az Season Passt fogod látni - a főjátékod elvész a csomagból, hiszen már rendelkezel vele a fiókodon.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Ha megveszem a DeusEx DigiDeluxot szerintetek, két külön aktiváló kódot kapok? Mert nekem az alapjáték megvan, de a SP megérne nekem 13 eurót, és a másik alapjátékot meg elpasszolnám.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Mr.Csizmás
titán
Enjoy your free order of DiRT Showdown!
Note: You must redeem your free DiRT Showdown key by 10AM Pacific on Saturday, January 28th, 2017! Immediately after 10AM Pacific on January 28th, the code will magically vanish as if it were just a figment of your imagination, leaving this cryptic message behind in its wake."Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
válasz twollah1976 #15680 üzenetére
Jól emlékszel. Tegnap este hétig ingyen zsákolható volt.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Dilikutya
félisten
válasz twollah1976 #15680 üzenetére
De ma már nincs ingyen.
Ugyanígy a Humble-n volt, csak nem foglalkoztam vele, mert már megvan egy ideje, nem is igényeltem kulcsot.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
x_o_n
veterán
A GTA5 elfogyott 3 hetet irnak(ezt nem tudom hazavinni) a civ6-t végleg kikerült az akcióból.
Ezekkel kapcsolatban már ne irjatok.A többiböl egyedül a Rise of the Tomb Raider (20 Year Celebration D1 Edition) éri meg ha valakit érdekel azzal kapcsolatban irhat még.
van mégfar cry 4-complete ,
Diablo III - Battlechest - PC
,Star wars battlefront
Mirror‘s Edge Catalyst
Mafia 3 - PCnem tudom megéri e az árát.
-
addikt
válasz ScomComputer #15675 üzenetére
Gamesplanetet tudom ajánlani, nézd meg melyik devizánál jössz ki olcsóbban.
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok, tudtok ajánlani valami korrekt olcsóbb oldalt, ahogy előrendelhetem a Resident Evil VII-t....és valóban meg is kapom a kulcsot a megjelenés napján,mert a steam-en marha drága....
Köszi.. -
Raketa001
csendes tag
Ha valakinek kellene akciós Civ6 kérem írjon privátot, a készlet erejéig tudom adni (3db).
Utólag is köszönet a fórumtársnak! -
lafaty80
addikt
válasz Hunbeast87 #15669 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, ha early-t választom és lemondom, újra tudok majd ilye kérni (1-1 havi játék miatt pl) vagy ez csak 1x játszható el?
Illetve ez a kérdés arra érvényes ha lemondom, monjduk most miután meglett az e havi cuccos.Bocsi a kérdésekért
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
-
lafaty80
addikt
Sziasztok,
XCOM2 miatt érdekelne a HB monthly, na most nem néztem még annyira utána, de ezt azt jelentené, hogy egész évben minden hónapban kell fizetnem gondolom a xx dodót a feliratkozással... vag elég csak ez e havit fizetnem a játékért?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
törölt tag
válasz MasterMark #15660 üzenetére
Lehet, de megbízható hely, én VISA kártyámmal fizettem.
-
Dilikutya
félisten
válasz Mr.Csizmás #15663 üzenetére
Még szép, hogy probléma nélkül, hisz hivatalos viszonteladó.
-
MasterMark
titán
Köszi, akkor regisztrálok.
Switch Tax
-
Skullwipe
senior tag
válasz MasterMark #15660 üzenetére
Igen, lehet fizetni vele, én úgy tudom.
-
Hunbeast87
senior tag
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #15658 üzenetére
-
L3zl13
nagyúr
Nem tudom véletlenül vagy szándékosan történt-e, hogy a cskamacska #15641 hozzászólásában lévő offtopic tartalom mellett egy szerintem ontopic infó is áldozatul esett, úgyhogy itt van mégegyszer, ha érdekelne valakit:
Ingyen Subject13, regisztrációért cserébeAki hülye, haljon meg!
-
hitvanyalak
senior tag
A harmadik volt a sorban most a showdown, abból gondolom (dirt,grid,showdown)
A Sniper figyelem felhívást pedig köszi, nekem megér egy eurot.
[ Szerkesztve ]
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
reelc
veterán
-
hitvanyalak
senior tag
válasz FrozeN` #15650 üzenetére
Pedig célszerű lenne, mert valószínűleg sok ilyet fog csinálni még a HB. Ahogy elnézem lassan az összes régebbi codemasters játékot
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
FrozeN`
tag
Félreértitek. Ezer éve van HB regem, csak teljesen feleslegesnek tartom külön csak ezért regisztrálni még egy accot, tudva, hogy soha nem fogok még egyszer azzal belépni. Nem lustaság ez. Persze ha nem jelentkezik senki, marad az a megoldás...
-
Dilikutya
félisten
válasz FrozeN` #15647 üzenetére
Írtad volna, hogy se kezed, se lábad, egyik heréd nem szállt le, és még fél szemedre is vak vagy, akkor még oda is adtam volna. De hogy ingyen játékért is lusta vagy...
-
-
FrozeN`
tag
Van itt olyan, akinek meg van már a Dirt Showdown, és hajlandó lenne átadni ezt az ingyen kódot? Most külön ezért nem nem csinálnék még egy HB reget, viszont második accra is szeretném beaktiválni. (Otthonra multizni pont jó lenne) Nagyon örülnék neki. Köszi előre is!
-
törölt tag
Sniper: Ghost Warrior Trilogy Daily Deal
€18.99
€0.95 -
ayo
Topikgazda
Ismét töröltem az ide nem tartozó hsz-ket, mert 80-90% OFF volt.
Próbáljatok kevesebbet OFF-olni, köszönet![ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
wjbhbdux
veterán
már most januárban megjelent a Steamen az Év Játéka, és még 20% kedvezmény is van rá [link]
/s
-
asuskiddd
tag
Aki megvenné a LEGO® MARVEL's Avengers-t és a Season Pass-t hozzá, azok ezt a 2 dlc-t nem kapják meg.
Marvel’s Captain America: Civil War Character Pack
Marvel’s Ant-Man Pack[ Szerkesztve ]
gyerekemelőlvittedelakarácsonyiajándékát :DD, iPohne 20 Pro Ultra Max TITAN
-
Dilikutya
félisten
válasz szami777 #15616 üzenetére
Nekem pont addig volt jó, amíg gügyögtek. A filmes szinkron meg végképp nem passzol ide szerintem.
Amúgy jó még a Marvel Superheroes is. Meg a Star Wars. Igazából az volt a legjobb, az még LEGO játék volt, sokkal legósabb környezettel. Manapság már csak a figura építőkocka, meg az, amivel valamit kezdeni is kell. Kicsit kiégett szerintem a sorozat, legalábbis felnőtt fejjel. Gyerekek lehet, hogy élveznék még mindet, bár nekik pont a LEGO Star Wars nem mond szerintem semmit, nem hiszem, hogy a mai 10 évesek még megnéznék a régi trilógiát.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
szami777
addikt
válasz oAcido #15611 üzenetére
Nekem a lego lotr abszolút favorit. Az legyen benne a háromban szerintem.
Az se mindegy melyik filmalap áll közelebb a szívedhez. (én ez alapján dönenék) A lego harry potterek jók lennének de ott nincs szinkron, hanem csak artikulálatlan gügyögés. Nagyon bugyuta hatást kelt sajnos. Lotr pl a a filmből vette át a szinkront és az eléggé megdobja a játékélményt. Lego hobbit ugyanez, én azt is élveztem[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
eami
veterán
IGS-en Venture Forth -95% $0.5
-
oAcido
aktív tag
Sziasztok!
Bundle Stars-on megéri most behúzni a LEGO-kat 3,66-ért (~1160HUF)? És ha igen, mely részek ajánlottak? Tudom sok lesz a kérdés, de esetleg kupon van?
-
Landro
tag
Bocs, látom már volt
DiRT Showdown ingyenes a Humble Bundle-n még két napig
[link][ Szerkesztve ]
-
Niczo
senior tag
válasz Hunbeast87 #15602 üzenetére
akkor most a Dirt Showdown is el fog tűnni a steam storeból
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Louro
őstag
-
szami777
addikt
Köszi
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
drtimot
aktív tag
Ráadásul jár hozzá -10% Humble Monthly kupon elvileg, a még olcsóbb XCOM2-ért
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
Serpiko
addikt
INGYEN DIRT Showdown! [link]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
hitvanyalak
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Ingyenes Dirt Showdown a HB-n.
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
kalozhun100
őstag
válasz eszement24 #15599 üzenetére
Ez volt valamelyik oldalon 0,99 Dolcsiba. Csak sajna lecsúsztam róla Jah meg Battlefront 2 volt még, amit behúztam.
Xiaomi Mi 11 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szólánc.
- Androidos fejegységek
- OpenMediaVault
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest