-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz orientcx #37798 üzenetére
Errol lehet tudna meselni Duvi, marmint a megvesszuk dolgokat reszerol
Tanulva a mestertol probaltam az elobb rammelni egy Python-t a CobraMK3-al
Azert behuztuk a bounty-t Ahogy mondogattam a csata kozben: "lelottem ezt is!"
A mai menu: Predaleso es Dagonyazo
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
válasz #45997568 #37791 üzenetére
duvi - "rupszi kolléga egy Lifetime SP tulaj, aki még az indulása előtt megvette/támogatta az ED-t"
rupszi - "Ahogy Duvika is mondta, LifeTime-os SP" - "45 ora utan mit varunk ott van az az oreg csoka"
(Duvi mester, na ezt az "öreg csóka" megnevezést se nekem mondták )Lifetime pass, és mindösszesen 45 óra ED? Akkor te egy igazi arisztokrata lehetsz, ha meg akarsz szállni valahol, akkor nem kiveszel egy szobát, de még csak nem is beköltözöl az elnöki lakosztályba, hanem mindjárt megveszed a komplett szállodát(lehet, hogy mégis császári vér csörgedez az ereidben?).
"SCi-fi prominensre gondoltal sztem"
Úgy is értelmezhető, de leginkább a Star Citizenre gondoltam, azon a topikon láttalak gyakran feltűnni.
"Hajok teren meg Python es Federation"
Remek irány(bár sajnos Braben bácsi aljasul elbánt a Pythonnal, rettegett csúcsragadozóból amolyan "használható mindenessé" degradálta szegényt )
"Braben es Roberts a ket legnagyobb zseni ezen a teruleten"
Mélyen egyetértek, c64-es annyi Elite-t még nem látott, mint az enyém annak idején
gentlelynx - Tényleg hasonlít, csak mondjuk azzal az apró eltéréssel, hogy a sidinél erre van előre
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
gentlelynx
tag
válasz Jacktor #37795 üzenetére
Én a condával bénáztam sokáig, aztán csak ráéreztem... Nem volt könnyú út, de most például egy nagy dillemmát* éltem meg, hogy visszatérjek-e a Python-ra... (Aztán csak visszaültem az "öreg" szekeremre, mert valahogy szeretek outpost-okon leszállni )
*Olyan probléma, aminek két megoldása van és egyik sem jó
Viszont! Mindig is éreztem, hogy valahonnan ismerős a Sidewinder... Hát rájöttem...
-
okyoky
tag
válasz Jacktor #37793 üzenetére
Most én is pont buszozok, ráadásul shield, és DC nélkül. Az a trükkje szerintem, hogy pont középen legyél magasságilag, és teljesen párhuzamos a kijárat tengelyével. Ebben a két-két fénycsík oldalt segíthet. Amíg begyakorlod, addig felkapcsolhatod a lámpádat, az is támpontot ad az elhelyezkedésedről. (Én is még minden 3., 4. út után javíttatok.)
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Jacktor #37793 üzenetére
Eleinte igen Szokni kell a méreteit és a megfelelő pozíció begyakorlását, amikor átmész a levélbedobón. Itt egy Ships leaving station videó, ahol jól látszanak az arányok. A Beluga hátsó spoilerei miatt nem sok hely marad az áthaladásnál.
[ Szerkesztve ]
-
Jacktor
tag
Az általános hogy a Beluga minden egyes kijáraton felakad?
www.wotinfo.hu
-
törölt tag
Jo is az ED csak en lama vagyok hozza Ha megjon az X56 holnap akkor teszek bele meg par orat
orientcx: SCi-fi prominensre gondoltal sztem csak roviditettel Elite-n nottem fel, Wing Commandereztem is, Braben es Roberts a ket legnagyobb zseni ezen a teruleten, nem veletlen hogy mindket mukso projektjet tamogatom a mai napig Ahogy Duvika is mondta, LifeTime-os SP
Hajok teren meg Python es Federation, bar eleg halovany vagyok ED-ben, bevallom toredelmesen. 45 ora utan mit varunk (ott van az az oreg csoka )
Konyvjelzoztem a topikot, mert jatszanek, remelem repulunk majd egyutt
ps: mindket jatek megfer nalam, a tarsasag a lenyeg meg hogy jot szorakozzak
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
Hát senki nem üdvözli a SC prominensét abból a különleges alkalomból, hogy tiszteletét tette szerény ED-s topikunkban?
Na de drága "öregember arcú" házigazda szaktárs, hááá keríccsük máá elő aztat a vörös szőnyeget a fanfárokkal, oszt teríccsük máá elé, nehogy birodalmi körökbe keveredjen, mert a végén még valamelyik császári szélhámos a vendégünk tájékozatlanságát kihasználva valami Gutamaya szutykot sóz majd rá!u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
törölt tag
volt itt a forumon egy csoka, valami oregember arckeppel, aki azt mondta hogy benezhetek ide is, mert jo a csapat.
Valami muki, muci, toki, valami ilyesmi...
mentem a topikot
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
-
wollnerd
aktív tag
A szondákra (is) kíváncsi leszek. Mivel SC-ben is indíthatóak lesznek ha jól olvastam, jóval gyorsabbnak kellene lenniük mint a hajó pillanatnyi SC sebessége.
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
duvi
nagyúr
Egy kis előzetes a következő frissítésből.
Explo ráncfelvarrás, egész jó ötletekkel!
Chapter Four - Exploration Reveal[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
***FONTOS INFORMÁCIÓ!***
Lejárt a coriolis.edcd.io biztonsági engedélye, ezért a böngészők blokkolják! Még nem tudni, hogy mi van a dolog hátterében, ezért két megoldást ajánlunk. Vagy az új címen használjátok (https://coriolis.io/ és https://beta.coriolis.io/), vagy áttértek az EDshipyardra (http://www.edshipyard.com/new/) -
Ice_Man22
senior tag
Sziasztok. Nemtudjatok kivel kikkel kell felvegyem a kapcsolatot egy vasarlas miatt? Ma vettem egy ship kit et, es veletlenul a chieftain re vettem a challenger helyet.
-
okyoky
tag
Humble-n estig 26,5Eur a Commander Deluxe Edition.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz -ZeeZee- #37761 üzenetére
Tegnap este volt egy kis időm búvárkodni. Nem használtam a külső programot, hanem a log file-ban megkerestem a "discovered" és a "bonus" szókat és tádám... Már láttam is, hogy mire kaptam bónuszt, mint első felfedező. Megnéztem a rendszert, és elég ciki, hogy a 8 bolygóból álló rendszer utolsó 2 bolygója közül az utolsót sikerült csak szkennelnem (gázóriás volt), az utolsó előttit viszont nem, mert nem volt érdekes (ice world, ha jól emlékszem). Így maradt a bubi közelében 1 bolygó, ami felfedezetlen.
-
-
Zsolt...
tag
válasz okyoky #37759 üzenetére
Csak valami kisebb hajóval menj a helyszínre, én kondával alig tudtam landolni a roncs környékén, rettentő dimbes-dombos. Srv-vel meg egyenesen agyrém a kurkászás a szétszórt holmik között. Egy kis gyakorlással rá lehet érezni hogy honnan lődd ki a mati tárolókat - aztán már csak ki-be log. Jó gyűjtögetést!
-
okyoky
tag
válasz Harlekin77 #37758 üzenetére
Bányászat helyett:
Rare materials: Orrere 2b +43.82 -173.97
Itt egy elhagyott Konda körül van 3 konténer G2-G4 materialokkal. Gyorsabb bármi másnál itt összeszedni.
Csak pár félét ad, de a traderek majd segítenek ezen. -
Harlekin77
csendes tag
Köszönöm a választ Duvi.
Akkor megy vissza a hajó tetejére a gimbalos MC.Pedig mennyi lehetőség lett volna egy turretes konfigban ha rendesen követné a célt.Mert a Krait teteje majdnem sík lenne mozgás tere bőven a turretnek.
Ezt a bányász dolgot akkor hanyagolom azt majd lesz valahogy.De most sokáig nem akarok földet túrni.
Istenem adj türelmet a hülyékhez!Ha erőt adsz megölöm őket.
-
duvi
nagyúr
válasz Harlekin77 #37755 üzenetére
"a turret célkövető képességén lehet valahogy javítani?"
Nem A turreteknél nagyon fontos, hogy megfelelő helyre tegyük! Pl. a Krait két első HP-ja be van szorítva a pilótafülke és a hajótest közé. A szűk látótér miatt nem tudnak hatékonyan működni. Általában a nagyobb hajókra célszerű tureteket pakolni és ezeknél is a hajók tetejére és hasára, ahol nagy a mozgásterük és a kilátásuk."Az segítene ha beültetnék egy lövészt az egyik szabad ülésbe?"
Csak játékosok ülhetnek be turreteket kezelni. Ilyenkor a hatékonyság az illető képességein műlik. NPC pilóták csak a fedélzeti vadászokat vezethetik."A fejlesztett bányászat bevezetéséről van már infó mikorra várható?"
Q4-ben érkezik.(#37756) -ZeeZee-
Játékon belül nem tudod megnézni . Vagy felírod, vagy külsős appot használsz rá (pl. EDSM - Elite Dangerous Star Map)[ Szerkesztve ]
-
-ZeeZee-
senior tag
Beléptem, gondoltam eladom a felfedezési adatokat, hátha elpukkanok amikor megpróbálok kitörni. Összeszedtem 7.5M-ot és kiírta, hogy én vagyok az első felfedezője valaminek, amit nem láttam, csak az elejét, mert folyamatosan zavarják az adást ezek az elektroműszerészek. Hol lehet azt megnézni, hogy mit fedeztem fel elsőnek?
-
Harlekin77
csendes tag
Üdvözletem a Közösségnek!
Abban kérnék tanácsot hogy a turret célkövető képességén lehet valahogy javítani?Vettem a Kraitre 3F turreteket hogy majd azzal jobban tűz alatt tarthatom a célpontom.Az elképzelés az volt hogy a turret addig lő a célra még látja és nem kell a hajó orrát folyamatosan a cél felé fordítani mint a gimbalos rendszernél.Ezáltal megnőne a manőverezési szabadság.A gyakorlatban meg rosszabb mint a gimbalos mert mire az a nyomorult turret célra áll sok értékes másodperc telik el anélkül hogy egy lövést leadna a célpontra.Elsősorban a kicsi mozgékony hajók miatt raktam fel a turreteket mert rühelek velük forduló harcolni gondoltam ha jobban tűz alatt tudom tartani őket kevesebb manőverezéssel is kitudom lőni őket.Az segítene ha beültetnék egy lövészt az egyik szabad ülésbe?
A fejlesztett bányászat bevezetéséről van már infó mikorra várható?Már nagyon gyűlölöm a játékot hogy a napi játékidőmet azzal az unalmas és lassú földtúrással kell töltenem ha fullra akarom fejleszteni a hajóm.Fejvadászkodni szeretek de ott meg sajna nem jön a raw material.
[ Szerkesztve ]
Istenem adj türelmet a hülyékhez!Ha erőt adsz megölöm őket.
-
Submarine
senior tag
válasz gentlelynx #37751 üzenetére
Na most őszintén, Te mit főzöl a baracklekvárból??
Gyümölcsből könnyű, de ha már egyszer elrontották, valahogy még csak vissza lehet csinálni..
-
totila
tag
köszönöm a válaszokat, és ha valakinek vannak tapasztalatai a guardian vadászokkal, megköszönném ha megosztaná velünk
-
gentlelynx
tag
Hát igen... ("háttal" nem keztünk mondatot, tudom... ) Viszont úgy látom ráfér itt a "közösségre" is a közöstudat, hogy együtt többre lehet menni... Gondolom Frontier-nél is ezt szeretnék súlykolni.
Ez nekem némi megyugvást jelent (amiíg nem 'nerfelik"*)
A Borgok si megaszonták... -
Submarine
senior tag
Üdv!
El lehet hagyni, tettem egy kört a rendszerben, feltöltöttem a félig üres tankom a csillagánál. Az úton jött szembe pár nem emberi jelforrás, de most nem kötözködtek.
Tegnap túl közel merészkedtem a forrásukhoz, kiszedtek sc-ből, és megették a hasamon a kásájukat.
Már csak akkor eszméltem, amikor a pincér hozta a számlát, amit én fizettem.Aztán visszafelé a Gnosis körül kavaró Thargba belelőttem párat, amit szivélyesen viszonzott is, de a szintén azt kergető Kraitnak nem tetszett,és engem nézett dodzsemnek. Na jól van akkor legyél te a hős, én meg visszamegyek a nyanyahajóra.
De a dokkolásra kb. csak hatodikra kaptam engedélyt. Amit külön manuálisan élvezhettem, hála az "auto dock emergency off" funkciónak. Persze, hogy megint kétszer kellett körbenyargalni, mire megtaláltam a leszállóhelynek nevezett zsebkendőt.Lehet tudni ez meddig marad így? Ha rám hallgatnának, akár mehetnénk is tovább, javítás ide vagy oda. Igaz a lekvárt is ki kell főzni rendesen.
Az előző megállónál, mivel volt pár nap, elindultam egy kis felfedezőútra, és ez a rendszer is ki lett tisztázva
De szerencsére akkor nem volt itthon senki. -
orientcx
őstag
Nem tudom, jól láttam, hogy egy szolid túlerővel állt szemben az a szegény eltévedt tharg turista? És ami külön figyelemreméltó, ha megfigyeled az aktuális egészségi állapotát mutató kijelzőn a számokat, még így is néha nem hogy elakadt a csökkenés, de időnként még szolidan nőtt is. Azzal együtt nagyon tuti ez a videó, és üdvözlöm Voroscsoki kapitányt is (csak aztán össze ne fusson Gombóc Artúrral, mert most az először nem a mi imádott dagadt madarunk húzná a rövidebbet, hisz tudjuk, ő mindenféle csokival egy pillanat alatt elbánik )
Mindazonáltal töredelmesen be kell vallanom, csekély tapasztalatom van tharg ügyben. A scout-ok egyszerűen komolytalanok(és ráadásul bunkó egy népség, mert még köpködnek is ), a nagyobb fajtákba meg csak még az elején kóstolgattam bele egy kicsit, hátha rákapok a húsukra, de hosszú volt, és uncsi. Nincs meg az a mozgalmasság, és dinamika, ami egy CZ-ben, vagy egy sűrűbb forgalmú HazRES-ben tapasztalható.
gentlelynx - Hát Gnosis ügyben tényleg alapvetően más került elő a ládából, mint ami az oldalára volt írva. Egy rakás explorer fun fészkelte be magát fegyvertelen Asp-okkal, hogy micsoda pazar felfedezőutakra fognak majd kirajzani, aztán ehelyett lett belőle néhány apróbb szóváltás a bennszülöttekkel...
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
duvi
nagyúr
Gratulálunk Verminus parancsnoktársunknak, akinek bekerült a Sidewinder modellje az eheti hírlevélbe!
Newsletter #243 -
duvi
nagyúr
válasz orientcx #37743 üzenetére
"nem tetszik, hogy egy komolyabb tharg hajóval hosszú, uncsi, és macerás a küzdelem"
Meg lehet az oldani okosban is Tegnap másodpercek alatt lerendezték a jelenlegi legdurvább Thargoid hajót (Hydra). CMDR.Voroscsoki képviselte a hazai színeket(#37744) 42861
Igen, jött egy kis javítás a Gnosishoz. Kicsit távolabb rakták a támadó Thargoidokat és már nem kapnak büntetést a védők, ha a tűzszüneti zónában használják a fegyvereket (állomáson belül még mindig tilos).[ Szerkesztve ]
-
42861
senior tag
Mi a helyzet a Gnosis háza táján? El lehet már hagyni a hangárt? Mármint élve..
-
orientcx
őstag
válasz Cooper911 #37740 üzenetére
Ahogy mondod. Láthatóan totila barátunknak még sok mindent meg kell tanulni a háborúk elemi törvényszerűségeiről.
Első lecke első pont első bekezdés: A háború ideje alatt a csatamezőn Fed vitézek, huszárok, hősök nem tartózkodhatnak. Ez a helyszín ilyenkor nem a hősöké, hanem a hősi halottaké.
Ütközetek idején a megfelelő színhely a kocsmapult alatti térség. Viszonylagos fedezéket nyújt, mégis elérhető közelségben kellő mennyiségű lavian brandy áll rendelkezésünkre. És majd amikor vége a harcnak, akkor természetesen én is ki fogok menni a csatamezőre. A hónom alá csapok majd néhány tharg roncsdarabot, és verem a mellem. A lényeg az, hogy mindenkinél hangosabb legyek.
Mert a legfontosabb tudnivaló az életben az, hogy sohasem az számít, hogy valami hogyan történt, hanem az, hogy hogyan adom elő másnap a kocsmában. Úgysincs, aki megcáfoljon, mert az igazi hősök addigra már rég elhaláloztak a csatákban. De ha egyikük-másikuk nagy ritkán túl is él egy-egy háborút, akkor sincs baj, mert ő már rég egy újabb ütközettel van elfoglalva. Ráadásul ők meg vannak verve a szerénység nevű borzasztó métellyel is, tehát akkor sem jelentenek majd konkurenciát.De komolyra fordítva, nekem ez a tharg világ sajnos nagyon nem jön be(nem azt mondom, hogy rossz, hanem hogy nekem nem tetszik)
Eleve ez a "bio hajó" stílus azzal a muskátli képével nagyon nem a kedvemre való.
Nem tetszik, hogy teljesen át kell fittelni hozzá, nem örülök, hogy egy rakás utility-t rájuk kell pazarolni, nem tetszik, hogy egy komolyabb tharg hajóval hosszú, uncsi, és macerás a küzdelem, nem lehet igazi fordulóharcot vívni(milyen meccs az már, ahol még egy T10 is labdába rúghat), nem tetszik, hogy vissza-vissza töltöget, sem ez a "szívecskés" szisztéma, nem tetszik az a kirajzó muslica raj sem, de legfőképpen az, hogy fertőznek. Innentől kezdve pedig - amit minden játékban a legjobban utálok - majdhogynem időre megy a dolog(mert ugye közben folyamatosan rágják ki alólam a hullom).
Nagyon vártam a thargokat, de sajnos nálam nagyon mellé lőttek velük
(bocs mindenkitől, senki kedvét nem akarom elvenni, csak az én ízlésem más)
De legalább nem sajnálom, hogy most úgy sem játszhatok.u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Cooper911
senior tag
válasz totila #37739 üzenetére
"Azt lehet tudni, hogy ezek a guardian vadászok emberi hajók ellen is jobbak mint az eddigiek"
Hát a Guardian fegyverekből kiindulva inkább a Thargoid vadász hajók kelléke lesz."Tényleg, hol van ilyenkor a híres fed vitéz?"
Hát hol lenne, a kocsmában meséli a hőstetteit.[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
totila
tag
Azt lehet tudni, hogy ezek a guardian vadászok emberi hajók ellen is jobbak mint az eddigiek, vagy csak a thargoidok ellen? Mert ellenük egyenlőre inkább csak a scoutok ellen merészkednék, de egyre durvul a helyzet, lehet hogy nem lesz választásunk. Ami a gnosissal történt, az durva.
Tényleg, hol van ilyenkor a híres fed vitéz? -
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz Ice_Man22 #37734 üzenetére
Én is Aztán hyperdiction lett a vége és kirántották a Gnosist ugrás közben. Ezért van most ott. Engem inkább a bugok zavartak az egészben. Állomás falán átlövő thargok, a védekező játékosok büntetést kaptak a Gnosistól, mert a tűzszüneti zónában fegyvert használtak. Utóbbit javították és messzebb rakták Gnosistól a thargokat.
-
Cooper911
senior tag
Játékosok: Háhá menjünk a Thargoidok központja felé de jó móka lesz
Fejlesztők: Ezek hülyék... Rakjunk be oda egy valag Thargoidot de jó móka lesz
Játékosok:Na most ez egy Carrier. Mi lenne ha mindenkinek elérhető lett volna?
[ Szerkesztve ]
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Cooper911
senior tag
válasz wollnerd #37728 üzenetére
Amikor csináltam a hajót akkor még a metaalloy is újdonság volt, guardianos még nem volt, így az még nincs unlockolva. A metaalloy 3% os caustic védelmet ad. A hull rengenerálásról nem tudok szerintem az hibás infó.
Nyilván neked már a guardianost érdemes megszerezni.[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Ice_Man22
senior tag
Ok ertem en, hogy felvannak haborodva de azert ez mar tulzas... marmint a felhajtas... En is bedokkoltam Gnsosi ba meg multhet penteken, de hallottam a Galneten, hogy Thargoidok nyuzosgnek a zonaba ahova ugrani keszul. Elindultam a guardian cuccokkal felszerelt Challengeremhez... de mikor lattam 80 ugras....
-
wollnerd
aktív tag
válasz Ice_Man22 #37729 üzenetére
Hát ez.... sztem ez azért túlzás és nevességes.
Persze értem én, akik csalódottak de:
Én is csalódott lettem, de ettől azért még nem utálom meg az ED-et és a FD-t....
Nem gondolnak a logikus történelemre/eseménytörténetekre, ami az ED-ben zajlik...
Amikor láttam hogy hova megy a Gnosis, felvetettem hogy csak nem a thargoid-ok otthonának az irányába megyünk? Azt valszeg nem fogják jó szemmel nézni... Régebben azt gondoltam hogy COL-70 szektor lehet a Thargoid-ok otthona... (Gnonsis pedig ezen is keresztül utazott volna.) Aztán a GalNeten meg lett erősítve hogy valójában a Cone szektor az.
Mivel a Thargoid-ok megtudták hogy oda akar ugrani Gnosis, ezt nem vették jó néven és megakadályozták hogy oda betegye a lábát az emberiség, védi az otthonát & legnagyobb bázisát.
(Egyébként még régen megpróbáltam rákeresni a galaxis térképen a "Miacke" bolygóra, ami állítólag az otthonbolygójuk. (?) Nem adott találatot, feltehetőleg az egyik lezárt rendszer része.
Én valójában egyik oldalról a thargoid-okra vok mérges, viszont másik oldalról valójában az emberiségre. mert ugye "Előbb lövünk, aztán kérdezünk" alapon reagált. Még 3000 évek legelején is és a visszatérésükkor is. Pedig sztem a thargoid-ok is eleve békés szándékkal jöhetett volna, csak hát az emberek ugye....(Ha valamiben tévednék, javítson ki valaki.)
[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
Ice_Man22
senior tag
Es mar itt tartanak a jatekosok [link]
-
wollnerd
aktív tag
válasz Cooper911 #37723 üzenetére
Köszi a választ!
Meta-alloy HRP? Mi a helyzet a Guardian-ossal? Ahogy olvastam, a Meta-alloy-s használatlanok, értelmetlenek(?) De az egyik reddit posztban olvastam hogy képes regenerálni a hull-t... De a Guardian-os 5%-os caustic védelmet ad.PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
duvi
nagyúr
FDEV kommüniké a ma történtekről (Gnosis)
-
duvi
nagyúr
Ha valaki kimaradt volna a mai történésekből. Itt egy kis ízelítő belőle.
-
duvi
nagyúr
válasz Cooper911 #37723 üzenetére
És itt van hozzá az Aegis kollekció, thargoidok ellen.
-
Cooper911
senior tag
válasz wollnerd #37720 üzenetére
"Melyik hajó legalkalmasabb a thargoid-okhoz?"
Az Aliance-tól a Chieftan alkalmas scout vadászatra AX fegyverekkel. De bármelyik fürge hajó is.
A nagyobb dögökhöz javasolt az Anaconda (Corvette, Cutter, kinek mi van otthon.) Megfelelően felszerelve persze. (Most már inkább remote flak-ot raknék rá)
Type 10 is jó, frankó hull tank, gyengébb manőverezéssel. De én inkább az anacondát preferálnám, azt bármire lehet használni később is.
Jó lehet a Krait is, jól fel lehet tuningolni a védelmét és boostal ott lehet hagyni a swarmot, majd faoff-al visszafordulva kilőni őket.
"Amúgy úgy tudom hogy vmelyik guardian modulnak köszönhetően nem kell már a Shutdown F. N. a HybridPP lesz az"
Ez elvileg nem igaz. Amúgy ha kiváncsi vagy valamelyik modulra az ED wikin le van irva melyik mit tud.[ Szerkesztve ]
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
duvi
nagyúr
"Kicsit" félrement a Gnosis projekt. Bugfix várható.
-
okyoky
tag
válasz wollnerd #37720 üzenetére
Túlgondolod a dolgot....
-
wollnerd
aktív tag
SZERK: Duvi hozzászólására válaszoltam, de a HSZ-em mindenkihez is szól.
Hát, igen... Meg is semmisítették Krait-om. Kifizettem a rebuyt, tehát megint a Gnosis-on vagyok.
Akárhogyis a tervem meghiúsult, megpróbálok gyorsan kimenekülni innen, (Vagy sikerül,vagy nem) és visszatérek Cubeo-ba. Már 4 hete lettem Duvalnál és megvan a 750 merrit. Szal. megveszem a barbi pajzsokat, feltuningolom a meglévő összegyűjtött materialokból és aztán nekilátok a guardian modulok, fegyverek és fighter-ek feloldásának. Így majd szép lassan kifejlesztem az első thargoid vadászhajómat (Hybrid lesz, azaz jópár guardian modul is lesz pl. guardian PP, guardian PD, g. hull reinforcement, g. shield booster).Egy kérdés(tömb) elsőként: Melyik hajó legalkalmasabb a thargoid-okhoz? Jó, lehet hogy már párszor is kérdezték hasonlóan, bocsi érte. (persze a küklopsz-szel kezdem a vadászatot.)
Érdemes az Alliance hajócsalád? Tudnak ezek bárminél is jobbnak lenni? Még sose vettem őket és kipróbálnám, de még a Crusader se tetszik igazán a modulhelyeinek száma miatt.
Mi a helyzet a Type 10-zel? Annak már több helye van.
Esetleg Krait...?
Netán még mindig a conda-corvette páros a legjobb? Én úgy érzem hogy az anaconda lenne a legjobb választás mert az agillisebb.
Gyorsan összeállítottam egy fittelési TIPPET. (mert valszeg így még nem teljesen helyes, hisz még nem sokat tudok thargoid fittelésekről. Amúgy úgy tudom hogy vmelyik guardian modulnak köszönhetően nem kell már a Shutdown F. N. a HybridPP lesz az?[ Szerkesztve ]
-
Azumi?
csendes tag
Szerintem mindenképpen várjuk meg, mi lesz ennek a vége. Lehet, hogy valami nagyszerű történetnek vagyunk a tanui. De lehet, hogy csak késleltetik a nagy ugrást. Minden esetre nem jó, hogy tétlenül ücsörgök a felfedezésre maxolt ASP-mben, és nem tudok semmit csinálni. (A piáláson kívül....)
-
Azumi?
csendes tag
A délelőtti karb alatt ugrott volna, de csak egy rendszerrel odébb jutott.
(pipa vagyok, mindjárt visszamegyek a Corvette-ért)
[ Szerkesztve ]
-
-ZeeZee-
senior tag
Bakker, én is odaértem. Ezek szerint kár volt. Ki lehet valahogy slisszolni? Visszamenni a bubiba gondolom majd csak velük lehet, ha addig túléli...
-
Azumi?
csendes tag
De mégis, mi a frászt akartak ebből kihozni a fejlesztők? Összeröffentettek egy csomó felfedezésre hajlamos cimbit (még én is idejöttem, pedig általában inkább lövöldözök egy kicsit), aztán most meg azoknak lett igazuk, akik azon gondolkoztak, hogy milyen fegyvert hozzanak az útra. Nem vágom ezt, hacsak nem az van, hogy a thargoidok nem nézték jó szemmel, hogy a fészkükbe akarunk ugrani a Cone rendszerbe!
-
Azumi?
csendes tag
Egy rendszert ugrott mindössze a hajó (csak a szomszédosba), és heves thargoid támadás alatt van. Ki sem merem dugni az orromat egy fegyvertelen ASP-vel. Azért öszinténszólva nem erre számítottam!
-
duvi
nagyúr
Ééés elszabadult a pokol! Gnosis Live közvetítés.
-
Cooper911
senior tag
válasz orientcx #37707 üzenetére
Hát szerintem akkor mindenki olyan szomorú lesz, mint amikor Ace Ventura elhagyta a szerzetesrendet.
wollnerd: Azok Cutter-ek. Attól még lehettek bennük utasok is. A küklopszokkal vigyázz, ha túl közel mész vagy fegyvert rántasz akkor megtámadhatnak.
A thargoid vadászatot el lehet kezdeni a kis scoutok vadászatával. Ehhez elég egy gyors hajó és esetleg néhány AX fegyver.[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
orientcx
őstag
válasz wollnerd #37705 üzenetére
Te szentséges Maranunggu-i onion head mezők legtermékenyebbike, akkor én eddig nem is a birodalmiakat aláztam, hanem egész pályafutásom alatt utasokkal teli "Belugákat" mészároltam???
Felismerve bűnös múltamat, vezeklésül darócruhát öltök, és hátralévő életem a megtisztulásnak szentelve visszavonulok a Dangarlai hegyvidék legeldugottabb barlangjainak egyikébe!u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
wollnerd
aktív tag
Útban Gnonsis felé, meglátogattam a T5-ös NHSS-eket a Plejádokban.
Mikor az elsőbe léptem, meg is ijedtem miközben az EDDI szólt: "Extreme Danger: very high-threat alien signal source, Commander WollnerdHUN."
De maga a thargoid már nem volt sehol, de volt pár szétkapott Beluga a sűrű zöld foltködben. Elég rémisztő, ártatlan utasokat se kímélték a virágok...
Aztán már meglátogattam még párat, ahol már láttam Küklopszokat. Rájöttem hogy mégsem annyira veszélyesek. Majd a Cone szektor látogatás után, rámegyek a guardian fegyverek feloldására és kifejlesztem az első thargoid vadász hajót.
Majd valszeg fogok jelentkezni pár ilyen témájú kérdésekkel.PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
orientcx
őstag
válasz gentlelynx #37697 üzenetére
"Azon is jót mulattam, hogy Orientcx "kapott 20 percet"
Aztán mennyi ment el a videó összevágásával úgy, hogy "De drágám, most nem is játszom!""Nemááá, pssszt! Mit lehet tudni, nem olvasnak-e bele illetéktelenek is a fórumba, le akarsz buktatni???
Egyébként kivételesen itt most egyszerű a magyarázat, vannak időszakok, amikor hozzáférek a laptopomhoz(nem véletlen a sok hajnali kommentelés). Azon játszani ugyan nem lehet(hacsak be nem éri az ember azzal a kb 8-10 fps-el, amire képes, bár mostanában már azon is komolyan elgondolkodtam ), viszont videót szerkeszteni, és ezzel a te felvetésedet igazolva mégis az Elite világában élvezkedni, azt lehet. Ráadásul ezzel a videóval igazán nem sok tennivaló volt, ez egy tizenpár perces RES kirándulás vágatlanul, össz egy kurtítás van benne(azt a 17ls-es utat fölösleges lett volna végignézetni mindenkivel, ami a RES és a terminál között van)
Valóban vannak nagyon melós videóim, de itt gyak össz annyi volt a tennivaló, hogy kommentáljam az eseményeket(egy Fed bugrisnak 12 óránként amúgy is orvosilag kötelező kiengedni magából a hülyeségeket, tehát ez gyorsan ment )[ Szerkesztve ]
-
gentlelynx
tag
válasz okyoky #37700 üzenetére
De pont ettől olyan szimpatikus és egyben ismerős az érzés, hogy amikor épp nem az a dolog az elsődleges az életedben, akkor sem tudod "elereszteni", hanem mégis foglalkozol vele. Nekem ez tetszik. Ezért írtam, hogy ez a statisztikai adat annyira nem jön be nekem, mert ráébreszt (pontosabban rá szeretne ébreszteni) a függőségemre De én most a tagadás fázisában vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység