Új hozzászólás Aktív témák

  • wollnerd

    aktív tag

    válasz Ice_Man22 #37729 üzenetére

    Hát ez.... sztem ez azért túlzás és nevességes.
    Persze értem én, akik csalódottak de:
    Én is csalódott lettem, de ettől azért még nem utálom meg az ED-et és a FD-t....
    Nem gondolnak a logikus történelemre/eseménytörténetekre, ami az ED-ben zajlik...
    Amikor láttam hogy hova megy a Gnosis, felvetettem hogy csak nem a thargoid-ok otthonának az irányába megyünk? Azt valszeg nem fogják jó szemmel nézni... Régebben azt gondoltam hogy COL-70 szektor lehet a Thargoid-ok otthona... (Gnonsis pedig ezen is keresztül utazott volna.) Aztán a GalNeten meg lett erősítve hogy valójában a Cone szektor az.
    Mivel a Thargoid-ok megtudták hogy oda akar ugrani Gnosis, ezt nem vették jó néven és megakadályozták hogy oda betegye a lábát az emberiség, védi az otthonát & legnagyobb bázisát.
    (Egyébként még régen megpróbáltam rákeresni a galaxis térképen a "Miacke" bolygóra, ami állítólag az otthonbolygójuk. (?) Nem adott találatot, feltehetőleg az egyik lezárt rendszer része.
    Én valójában egyik oldalról a thargoid-okra vok mérges, viszont másik oldalról valójában az emberiségre. mert ugye "Előbb lövünk, aztán kérdezünk" alapon reagált. Még 3000 évek legelején is és a visszatérésükkor is. Pedig sztem a thargoid-ok is eleve békés szándékkal jöhetett volna, csak hát az emberek ugye....

    (Ha valamiben tévednék, javítson ki valaki.)

    [ Szerkesztve ]

    PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

Új hozzászólás Aktív témák