Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz Cooper911 #37740 üzenetére

    Ahogy mondod. Láthatóan totila barátunknak még sok mindent meg kell tanulni a háborúk elemi törvényszerűségeiről. :K
    Első lecke első pont első bekezdés: A háború ideje alatt a csatamezőn Fed vitézek, huszárok, hősök nem tartózkodhatnak. Ez a helyszín ilyenkor nem a hősöké, hanem a hősi halottaké.
    Ütközetek idején a megfelelő színhely a kocsmapult alatti térség. Viszonylagos fedezéket nyújt, mégis elérhető közelségben kellő mennyiségű lavian brandy áll rendelkezésünkre. És majd amikor vége a harcnak, akkor természetesen én is ki fogok menni a csatamezőre. A hónom alá csapok majd néhány tharg roncsdarabot, és verem a mellem. A lényeg az, hogy mindenkinél hangosabb legyek.
    Mert a legfontosabb tudnivaló az életben az, hogy sohasem az számít, hogy valami hogyan történt, hanem az, hogy hogyan adom elő másnap a kocsmában. Úgysincs, aki megcáfoljon, mert az igazi hősök addigra már rég elhaláloztak a csatákban. De ha egyikük-másikuk nagy ritkán túl is él egy-egy háborút, akkor sincs baj, mert ő már rég egy újabb ütközettel van elfoglalva. Ráadásul ők meg vannak verve a szerénység nevű borzasztó métellyel is, tehát akkor sem jelentenek majd konkurenciát.
    :K

    De komolyra fordítva, nekem ez a tharg világ sajnos nagyon nem jön be(nem azt mondom, hogy rossz, hanem hogy nekem nem tetszik)
    Eleve ez a "bio hajó" stílus azzal a muskátli képével nagyon nem a kedvemre való.
    Nem tetszik, hogy teljesen át kell fittelni hozzá, nem örülök, hogy egy rakás utility-t rájuk kell pazarolni, nem tetszik, hogy egy komolyabb tharg hajóval hosszú, uncsi, és macerás a küzdelem, nem lehet igazi fordulóharcot vívni(milyen meccs az már, ahol még egy T10 is labdába rúghat), nem tetszik, hogy vissza-vissza töltöget, sem ez a "szívecskés" szisztéma, nem tetszik az a kirajzó muslica raj sem, de legfőképpen az, hogy fertőznek. Innentől kezdve pedig - amit minden játékban a legjobban utálok - majdhogynem időre megy a dolog(mert ugye közben folyamatosan rágják ki alólam a hullom).
    Nagyon vártam a thargokat, de sajnos nálam nagyon mellé lőttek velük :(((
    (bocs mindenkitől, senki kedvét nem akarom elvenni, csak az én ízlésem más)
    De legalább nem sajnálom, hogy most úgy sem játszhatok. ;)

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák