Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Ha a Nioh-t végigvitted akkor ezzel se lesz gondod.
Spleenszuru:
Nem kell itt olvasgatni. Menni kell játszani és jó lesz.Ez simán egy 100+ órás kaland, közben meg lehet próbálkozni, újrabuildelni is lehet a játék kb negyedétől.
Addig az alapfegyverekből kb minden stílus meglesz, hogy milyen tetszik,utána a fegyverek mutatják mit kell növelni.Ha közben elakadsz akkor meg segítünk.
-
_drk
addikt
válasz spleenszuru #9432 üzenetére
Ezért nevezik külön soulslike stílusnak. Annyira máshogy hogy van kitalálva és megalkotva, hogy értelmét veszti az összehasonlítás.
Autós játékban miért nem lehet lőni?
Matchmakingben miért nincs easy mód multinál?Most ebbe amúgy látszik, hogy a From bicskája is beletört...
-
_drk
addikt
Több opening nem lesz de legalább van buff. -
_drk
addikt
Ti mit használtok a flaskában?
-
_drk
addikt
-
_drk
addikt
Én nagyon élem a DLC-t!
Semmi konkrét de spoiler lehet!444!!!44!Str+kicsi fth build-del kicsit buffolgatva magam 176-os karival teljesen jól elvagyok.
Van bőven felfedezni való, már benéztem pár helyre pl kék virágos rész, vagy a nagy sarkányos részhez. Sok helyről vissza is fordultam, mert azért érezni a DLC saját szint skálázását, ami nagyon érdekes. Nem tudom ki hogy van vele de azért nagyjából irányít.
Az új fegyverek érdekesek, most fogok a nagy tüzes kapaláccsal nyomulni majd, remélem élvezik majd a fájást az enemyik.
Bossok egyenlőre ugyan olyan gecik mint eddig. Kutyamajom ellen pár próba után felbaszva behívtam segítőt majd a summont is. Úgy meg lett! Meg is érdemli mikor nem tudoma hitbox meg a sok ugrálgatás miatt megütni.
De utána lévő területre majd ide később kell vissza jönni.
Aztán itt a föld alatti rész, meg az egész egy nagy labirintus.
Kezdő rész mögötti részhez hogy jutok el? Majd kiderül!Eddig Best DLC ever, tényleg B&W szint!
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz S e t h #9322 üzenetére
Jó játék a Bloodborne de ezt a mértékű különbség tételt nem értem. Annak is bőven megvannak a hibái, főleg ugyan az az ellenfél ott is ugyan úgy elő jön.
Szerintem még jobban is, mivel sokkal kissebb játék.Az OW meg a legtöbb játékban ilyen.
Viszont így sokkal grandiozusabb, nagyobb arénák vannak.
Plusz meg van érzés hogy sokkal többet kaptál a pénzedért.
Már most tripla annyi időt töltöttem vele mint a Painted Worldben. -
_drk
addikt
válasz Woodslave #9300 üzenetére
Szerintem sokat fog. Első területeken tökre elvagyok 170es str/faith-es karival, mindent leutok. Kicsit tovább menve nagyon csökkent a sebzés és 2-3 ütéssel le is darálnak.
From játékokban azért érezni mikor vagy jó helyen.
Mint mikor átmentem játék elején Caelidbe.Viszont ide normális build kell, ami tényleg működik és tudsz is használni.
-
_drk
addikt
Szerintem rohadt nagy a map! Elején kószálok de olyat területek vannak hogy csak nézek...
Tippre kb első 3 terület. -
_drk
addikt
válasz Beretvás #9261 üzenetére
Ezt ilyen árak mellett már nehéz megítélni objektíven.
Én jelenleg nagyon imádom hogy újra van felfedezni való. Ha szar is lesz a végére se bánom meg, mert ezt az élményt ahogy szetnézek így az elején és egy nagyobb mapon még azt se tudom merre menjek nagyon kevés játék adja meg.
-
_drk
addikt
Fextralife-val vigyázzatok, már kerülnek be az új dolgok.
-
_drk
addikt
válasz Gothmog #9197 üzenetére
Azt elsőre szerintem hagyjad.
Csak menj és élvezd a játékot. Nagyjából úgy is irányít a játék és elbaszni nem tudod, max pár item kimarad.
Ha nehézkes a haladás meg maximum nézzél valami buildet jó fegyverrel hol kell felvenni a cuccokat.Még harmadik végigjátszásra is basztam el NPC questline-t...
-
_drk
addikt
válasz Rony949 #9181 üzenetére
Játszottál te a játékkal?
Nézz meg pár Vaaty videót, vagy ha angol nem megy van magyar streamer: soulsmate.
Csinált sztori végigjátszást, szépen végig megy mindenhol és közben meséli a sztorit.
Én most ahogy játszok azt hallgatom. Nagyjából képben voltam, vagyis azt hittem, de mindig mond valami újat.
Amiről nincs semmi, meg a reddites agyszulemények is nagyon szórakoztatóak.Dark Souls lore kb egy kis novella a nagy kötetes Elden Ringhez képest...
-
_drk
addikt
Javaslom már DLC-ről spolier-be tegyétek a mondandót!
-
_drk
addikt
válasz Janusz001 #9160 üzenetére
Glitcheket kihasználni szerintem más.
Bad Pritt:
Én is így vagyok vele. Oda simán felhúzhattak volna egy falat, vagy adott volna 5-10k runat amivel annyira sokra nem mész. De az se véletlen, hogy stormveil castle is kukerulhető.
Azonban Altusra már nem jutsz fel.Elsőre még tök jó volt Limgrave-ben baszkódni, még nekem másodszorra is elment, mert tudtam mi merre és guide.
De harmadszorra intes buildnél már nagyon kellett a meteor staff, most el se kezdtem volna ezt a runt ha nincs a sárkány öles.
Limgrave-ben 1-2 alap fegyveren és a teknős talizmánon kívül nincs semmi. Az ellenfelek 50 runat dobnak, Bossok is csak pár ezret. Liurniában legalább mar smithing stone-ok vannak. -
_drk
addikt
válasz Janusz001 #9156 üzenetére
Megkérdezném hogy lehet de az már eléggé cheat kategória.
Ez is nagyon a határon van amit én csinálok, de ez még csak kihasználja a játék adta dolgokat és legalább így át lehet ugrani a játék eleji kinlódást.
Így negyedszerre semmi kedvem nem volt hogy nagy nehezen össze gyűjtők par szintet és jobb esely legyen Margit ellen.
Így 40es szinten meg már lehet egy build kezdeményt neki indítani, amúgy Liurnia már annyira nem sétagalopp.. -
_drk
addikt
Ma teszteltem egy gyors fejlődési metódust.
Össze szedtem az összes seed-et és tear-t limgrave-ben.
Third Chruch of Marika az utolsó, majd mellette a Portálon át a bestman-hez. Onnan le kell lovagolni Fort Faroth-hoz ahol fel kell venni a radagon soreseal-t. Majd egy jó bleedes weaponna ki nyirni a sárkányt, pl a flail. Sellen mellet van egy arany csirke láb.
Kb óra alatt 35os szint. + Rengeteg atr magasan.
Majd lementem Fort Haight-hoz a bleedes ash of Wart kiszedni. Az rá is ment a Twinblade-re.
Utána játék eleje letudva szinte, nagyon könnyen össze lehet szedni játék eleji cuccokat ami kell.
Stormcastle semmi kihívás. Meg utána valószínűleg a szint előny folyamatosan megvan.
Ha még ehhez össze szednem a somber smithing Stone-okat ugye lvl9ig, pikk-pakk megvan a játék fele, Radahn, Morgott is fekszik majd gyorsan.Aki DLC előtt még új karit akar gyorsan ezt ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz Gothmog #9137 üzenetére
Ezek a Bossok nagyon kinek hogy sikerül. Nekem az összes elsőre, nagyon könnyen le ment. Attól hogy tekeregnek nagyon sok mindent mást nem csinálnak.
Ezzel szemben tegnap este neki mentem Melania blade of Miquella-nek. Hiába harmadszorra vagyok ott, de az úgy megb@sz, hogy sírok...
Még a waterfloe dance és a mid range vagy távolról leveszi majdnem full Hp-t okés. De az a HP vissza szívást aki kitalálta azt egy tarnished 0 leveles végig játszással nemajándékoznám...
Nem baj, pár próba után Mimicem olyan undorítóan spammelte a nem is tudom mit rá, hogy öröm volt nézni.
(Valami pörgött a kezébe, carian sword féleség volt de az nem pörög, ez forgott a kezében és még se szakította a rotos jó asszonya..) -
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #9126 üzenetére
Én most tavasszal ezert húztam fel egy karit.
Mondjuk még a végét direkt hátra hagytam, de bemelegítésnek pont jó lesz lassan.
Szerintem Elden Beastet is kinyírom, annyi hogy nem megyek New Game+ba.Proevo:
Nézzél valami jó buildet egy jó guide-dal. Pár óra alatt ott vagy! -
_drk
addikt
válasz ProEvoFan #9123 üzenetére
Csak azért kell oda menni, mert ott a kapu.
Plusz ez legalább egy erő szint, ha már azt teljesítetted akkor elég erős vagy a DLC-hez.
DS3ban a Painted World hiába volt a játék harmadán, esélyed nem volt. Legalább Ringed city kaput már a végére rakták.Na most itt az Elden Ringet rengetegen játszották, itt jó ha egyértelműbb a dolog.
-
-
_drk
addikt
válasz MikeWazowski #9096 üzenetére
Van egy intes karim, ezt most 1-2 hónapja húztam fel, a végén járok vele, farum Azula és haligtree van hátra, lassan be kéne fejezni.
De nem hiszem hogy intes builddel vágok neki. Bár sleep miatt ami arra skáláz lehet azt kéne, az tuti kap most új fegyvereket.
Dexes-villamoson gondolkozok még, martaial arts biztos azt fog használni. -
_drk
addikt
válasz Rigormortiis #9034 üzenetére
Hát meg ahogy látom most milyen játékokért kérnek ennyit, secunder szégyenérzetem van!
Szerintem itt is többen vannak akik többször megvették mert ez a játék megérdemli.
-
_drk
addikt
válasz MikeWazowski #9028 üzenetére
Elden Ring olyan játék ami 100 dollárt is ér.
Ezt nem felszopasból.mondom (csak ), hanem tartalom és élvezhetőség miatt.
Alap játék még 60 dollár volt, és DLC-vel lesz együtt 100.
Ez játék órában 100+ óra még a gyorsabbaknak is.Én nem sajnálom a Fromtól következő projektre is legyen pénzük.
-
_drk
addikt
válasz S e t h #9013 üzenetére
Attól, hogy nincs annyira részletesen éled tolva még ott van!
Az határozza meg az egésznek a feelingjét.
Pl kiérsz a felszínre és ott van egy rohadt nagy fa. Oda kell menned, és el van is magyarázva mi az a fa.
Atmesz Caelidbe, na itt mi a gyász történt, miért így néz ki, ez a történet része.
És a legtöbb helyszín ilyen, Lyndellben a nagy sarkány is.
El lehet képzelni mik történtek.
Vizuális történet mesélés! -
_drk
addikt
válasz Rigormortiis #8946 üzenetére
Fegyverhez is lehet csinálni a buildet de inkább fordítva szokás, buildhez választunk fegyvert.
Döntsd el mit szeretnél, ha int alapú sorcery akkor int, ezek inkább nagyot sebzo spellek, ha incantationok amik inkább buffban erősek akkor faith.Nekem a moonveil egy idő után kifogyott int buildnél. Alap sebzés dex növelés nélkül keveseltem. Inkább darkmoon-nal mentem a végén.
Blaphomeus Blade meg talán a legjobb a faithes greatsword. -
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #8924 üzenetére
Én ezt amúgy a mai napig értem mik azok a nagy föld részek, mert ha lenézünk a sziklaperemről csak vizet látunk. Tehát ez a víz alatt van.
Ha még azt látnánk hogy sziklás járhatatlan széle lenne a szárazföldnek akkor okés.Mondjuk így nagyobbnak tűnik a map, de kb ennyi...
-
_drk
addikt
válasz ProEvoFan #8860 üzenetére
Szerintem nehezebb. De nem rossz értelemben, inkább jó értelemben sokkal nagyobb kihívás, ez által sokkal nagyobb jutalom.
Elden ringben egyedül Margitot nem tudod skippelni és radahn-t, ha le akarsz menni. Meg persze a végén a 4 Bosst ha át akarod vinni.
Ds3 Az full lineáris, kicsit lehet szintezni de ott nagyon jól el van találva a balansz.
Ami nagyjából azt jelenti, hogy adott területen az össze szedhető soul (xp) és fejlesztési cuccok kb korlátoznak egy szintre. Viszont így sokkal jobb az 1v1 a boss ellen.
Persze lehet malac farmra menni de nem sok értelme van. -
_drk
addikt
válasz WATERDACA #8746 üzenetére
Én szeretek Limgrave, liurnia, altuson lovagolni. Azok a részek nagyon szépek, jól vannak megcsinálva.
Csak hát igen, sok minden úgy nincs ott.Viszont elsőre tök jó volt felfedezni, legtöbb helyen találsz valamit. Ha más nem egy trollt vagy egy rúna macit ami agyon vág.
-
_drk
addikt
válasz Yodamest #8743 üzenetére
Meg van benne a design csak szét van húzva és elnagyoltabbnak tűnik.
Ha megpróbálod fejben összenyomni, összemosni az adott területet vagy akár különböző részeket is szerintem kidolgozottabb mint egy DS.
Ami rontja nagyon az össz képet Eldenben, hogy sok csúnyább/kidolgozatlan terület el van nyújtva.Nekem a DS3 így az Elden Ring után nagyok szűk, sok helyen kevés.
Mondjuk az Elden meg sok.
Valahogy majd a középutat kell megtalálni. -
_drk
addikt
Attól függ mivel kezdesz. Legutóbb a prisoner szakadt set-je azzal a bumszli vas fej fedővel annyira nem jött be...
Előtte meg wretch-et indítottam amin meg semmi nincsA soldier páncélok nekem nem tetszenek amit elején érdemes farmolni. A zsoldos páncél ami elmegy.
Kb Carian knight set az első, majd utána Radahn páncél ahonnan megindul a dolog és mindenhol belebotlasz egy setbe.DS3ban volt jó választás elsőre a knight, ott a páncél+longsword végigkísért tényleg, bár közben felvettem a szaros gatyát
-
_drk
addikt
A játék vége felé mikor már szinte tök mindegy, mert Farum Azulába vannak az utolsó upgrade-ek. Addigra már valszeg csak haligtree maradt és Mogh Palace és Farum fele kb. De egyik se nagy terület már.
Max azt variálod, hogy a lategame bossokra mivel mész.Amúgy a páncélokkal is ez a problémám, hogy a játék feléig alig vannak, elején szinte semmi, úgy kell kukázni. Aztán meg úgy ömlik rád, hogy a legtöbbet már meg se nézed hogy néz ki.
-
_drk
addikt
Az a durva hogy hiába hosszú játék, kb 3-4 fegyver fér bele egy NG-be.
Legalábbis én így szeretem hogy jó pár Bosst megölök és területet kipucolok. Egy az hogy idő mire megszokom és megtanulom meg még utána élvezni is kéne
Alapból más playstyle is kell sok esetben.
Sokan szerintem ezért nem is váltanak pl katanáról vagy a nagy bunkó fegyverekről, ha már az van megszokva.A másik az hogy végtelen mati nincs is, kb 2-2 fegyvert tudsz húzni párhuzamosan.
Ng+ban meg megint más fullos builddel fegyvereket próbálgatni. Ott ha rá statolsz minden működhet.
-
_drk
addikt
válasz Phoen|x #8686 üzenetére
Lategame Bossok közül szerintem is egyik legjobb, ha nem a legjobb Boss az egész játékban.
Egyedül a grabattack olyan amilyen. De még az is belefért mert nagyon cool és kell is neki mert olyan mint egy pankrátor.
Meg úgy az egész Boss felépítése, kinézete nagyon el lett találva. Az a balta és oroszlán is epic. -
_drk
addikt
válasz Gothmog #8664 üzenetére
Ne mimicet használj. A lovagok is nagyon kemények de még se darálják le úgy az ellenfelet.
De a legtöbb simán használható még a medúza is mert leveszi az agrot, de nem ők csapják le a Bosst.
Én a zsoldost szoktam használni, az pont jó figyelem elterelésre, de egyszer emlékszem azt a szarvas íjásuzt hívtam be Maliketh-hez, az is elég volt. -
_drk
addikt
Attól függ mit szeretnél.
Neki is van külön questline-ja, akkor oda adod Nephilinek. De amúgy később oda adhatod a Dunkg eaternek is és lesznek külön +puppetek.
Arra vigyáz ha Ranninek oda adod a fegyvert akkor vége annak a questline-nak.
fextralife-on vagy valahol biztos részletesen le van írva. Én most elrontottam szóval inkább nem írok semmit -
_drk
addikt
válasz Phoen|x #8584 üzenetére
Ő nekem mindig szinte elsőre, soha nem izzadtam meg vele.
Viszont Abys watchers mindig szivat, twin princess meg igazi nemesis. Nameless King hamarabb meg van.
Sister Friede meg a játék vége nálam, 2x sikerült nekem annyi szívás elég is volt. De a ringed city dlc-vel is így vagyok, az talán egyszer ment le, elég is egy életre.
Meg úgy az összes souls játékkal így vagyok.Így az Elden Ring első fele az ami úgy kurva jó.
Most fent snowfielden a fáknál, tupla tőrös bloodlustos köcsög egy rohadt szúnyog miatt ölt meg.
Minden straggerel és ha nem maxos a HP, egy kombó vagyok. Amott a kezek megoltek egy csomószor. 3 kicsi szar elkezd darálni és tehetetlen vagy. -
_drk
addikt
válasz ProEvoFan #8572 üzenetére
Eddig összességében a legerősebb. De vannak helyek ahol semmiben nem élvez előnyt.
Az hogy távolról letudsz lőni mindenkit és az ellenfelek nagy része nem is tud vele mit kezdeni már nagy előny. Legtöbb ellenfél ellen szépen is sebez a mágia.
Viszont ahol van ellenállás, hirtelen ott van melletted és kombóban leveri az 1400hp-t ott semmivel nem jobb.
Kevesebb Vigor és Endurance néha kijön.De alapból teljesen más harc modort kíván, amit pár Bossnál érzek. Nem enged varázsolni, próbálok távolságot tartani és elfogy a Stamina pl.
Mondjuk Rykard ellen semmit nem sebeztem spellekkel, cserébe ha túl távol voltam a kígyó fejnek volt 1-2 attackja ami szinte egyből levette a Hp-m.
Majd második fázisban mikor mindent is rádnyom akkor párszor elfogyott a Stamina.
De volt a Lyndell előtti Draconic tree sentinel. Az is szépen megalázott. Távolra majdnem egész hp-t sebzo villám varázslat vagy 1 ugrás és már agyonvert.Morgott meg ahhoz képest könnyű volt.
Ebbe mondjuk benne lehetnek az egyéni mumusok... -
_drk
addikt
Vannak napok amikor nem szabad Elden ringezni!
Rykard úgy szét aláz, nem tudok mit csinálni.
Int buildem itt úgy elvérzett mint a szar. -
_drk
addikt
-
_drk
addikt
-
_drk
addikt
Vigort én felnyomtam kezdésnél 20 körülire ezt párhuzamosan az int fejlesztéssel. Kb 20 vigor és 30 int már jó a játék elején.
Utána még húztam a Vigort és 1-2 pont ment az Endurancbe de az nem nagyon kell.
Int közben mehet a csillagos égig. Olyan 40 és 50nél is megálltam és húztam a többi a skillt, most 40es vigor 25 mind 50 intnél vagyok.
Ilyenkor még a kiszemelt fegyverhez lehet húzni a Str/dex-et.
De ezt a radagon Seal megoldja, a kicsit és nagyot is fellehet az elején szedni.
Mondjuk szerintem ezt elrontottam, lehet erősebb lettem volna egyből 60-70 inttel.Staffban 40ig demihuman staff, utána a academy glintstone staff és a végén 70+nál Rennala botja.
Ezek mellé jönnek a speciálisak.
Amúgy a rock sling meteor staff-t nagyon sokáig lehet használni, kb smithing stone 5- upgrade-ekkel lehet lecserélni más staffra.Akkor én elszaladtam viszonylag korán a Carian sword-ért.
Később a Moonveil meg nagyon táp és somber smithing stone-ból ugye lehet is felszedni +9ig elég hamar. -
_drk
addikt
Lassan elérek az int buildemmel a játék feléhez.
Közben tesztelem, hogy akkor ez most tényleg annyira erős?!Bizonyos szituációkban és helyeken jobban működik, máshol meg nagyon nem.
Játék elején rohadt gyenge. Egy ideig haladhagattam meg kínlódtam Limgrave-ben, de aztán meguntam és elszaladtam a meteor staff-spell-ért. Estoc szurkalas és semmi manával a semmit nem sebzo spellek a nagyobb ellenfelek ellen gyenge.
Meteor anélkül biztos sokkal szarabb lenne, még most is sokszor azt használom, de azzal úgy éreztem, hogy elkezdődött a játék.
Aztán jött a másik nagy probléma. Orrba szájba nem lehet nyomni a varázslatokat, kell egy fegyver. Na a játék elején nem sok van, de ahogy nézem később is olyan kovetelmények vannak Str/dexben hogy sok próbálgatás nem lesz, max a legvégén.
Elszaladtam Carian swordért az nagyon jó volt.
Majd most már Moonveilt használom, úgyse nyomtam még katanával és hát ez rohadt erős.
Spellek nagyrésze amúgy nem nagy szám. Vagyis 100 mana 40-50 inttel egyelőre értékelhetetlenek, mert nyomok kettőt-harmat, nem találja el őket vagy alig sebez a legtöbb.Egyelőre olyan érdekes az egész build. Máshogy kell játszani ami tetszik. De van ahol nagyon szét aprítanak, van ahol meg elpárolog gyorsan mindenki.
Az biztos, hogy a sok repülő dögöt rohadt jó lelőni![ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz Yodamest #8375 üzenetére
DS3ban és BB-ben is volt kerülő út, mert NPC-t és barátot is behivhattál.
Azt megértem, hogy mivel ott van, könnyű használni ezért többet használja az ember, akkor is amikor lehet nem kéne.Eladási számokban látszik mi a baj a DS-el és többivel szemben az Elden Ringgel. Tök jó a kihívás, nehézség, de közben a valóság az, hogy kurva sokan félnek tőle mert túl nehéz, vagy a rage-től.
Jobbik eset már amikor valaki feladja valahol. Nem mindenkinek van tengernyi ideje, ott a sok más játék, egyszerűen pár óra próbálkozás után simán feladhatja bárki.Nekem alap tézis, akkor játszok souls játékot amikor hirtelen nincs más játék.
De amúgy az Elden Ring is ugyan úgy nehéz.
Most kezdtem Sorcerrert. Első 10 órában rengeteget haltam. Még most is mert beakakod, le esek, agyon csapnak, körbe vesznek, távolról szét lőnek stb stb...
Frenzied village patkányok tegnap este vagy 5x megöltek a toronynál, utána meg kicsit arrébb még 1-2x.
Rá is jöttem hogy az összes souls játékban a patkányokat utálom a legjobban! -
_drk
addikt
válasz ThySoul #8367 üzenetére
Demon Souls elsőre rohadt nagyot bukott, konkrétan cancelezték a megjelenést japánon kívül. Majd később a pletykák és nagy megrendelés miatt jelent meg erre felé is csak.
A Sony exkluzívok semmivel nem kapnak jobb elbírálást, sőt!
Fasza Days Gone-t jól le is húzták!
Azért kapnak 8 pontot mert jók általában.
Az elfogultság inkább Nintendo oldalon van, ott semmi nem számít! Elden ringet lehet szidni grafika meg fps drop miatt, de Zeldát nem szabad! -
_drk
addikt
Anno azért az átlag játék nem volt könnyű. A from inkább vissza nyúlt ebbe az időszakba amikor nem lehetett csak úgy át szaladni az egészen és voltak rendes boss fightok.
Persze rá tett egy lapáttal!Yoda:
DS3 volt a kapudrog. Jól nézett ki, már tényleg rendesen működött irányítás terén.
Meg ugye 16tól már nagyon pörgött a youtube és Twitch is amikor az emberek láthatták hogyan is működik egy ilyen játék. Én is thevr Pisti után szereztem be a játékot.
Ha nem tudom és nem látom hogy működik ez, tuti fél óra után uninstall lett volna.Ha nem is a DS3 de utána annyi klón készült és készül is a mai napig hogy megkerülhetetlen lett.
Már teljesen más játékoknál is előjön, hogy egy souls elem. -
_drk
addikt
válasz Yodamest #8341 üzenetére
Az ER torony magasan. Ez a souls játékok egy másabb és számomra sokkal jobb evulucioja, itt teremtették meg az aranyközéputat a kihívás és felfedezés között. Egy gigászi kaland! Rengeteg lehetőséggel.
Utána DS3. Az a látvány, hangulat és atmoszféra lehet megismételhetetlen. Ez is nagy élmény mire áthámozza magát az ember rajta. Csak pár pálya nekem rövid és nem is az hogy könnyű, de nincs olyan nagy kihívás hogy ne tudj könnyen haladni. Első végigjátszás nagyon állat volt, de utána már nem annyira, vagyis másodszorra nagyon rövid.
BB is jó. De sokkal másabb már mint egy DS a harc mechanikák miatt. Feeling meg van, de itt éreztem azt, hogy fogalmam nincs merre megyek és mitcsinalok, még végigjátszással is elbasztam.
Én ezt érzem kicsit túlsztárolva.DS1 pálya tervezései mesterművek. Nekem kicsit nehéz volt pár pálya, olyan érzésem volt többször hogy vége lehetne már.
Demon souls remake valami kibaszott jól néz ki és hangulatos, de mára már nagyon kevés az a játék.
DS2 nekem irányítás és alap mechanikai dolgok miatt nem jött be. Ezt vagy megszokja az ember vagy inkább ott is hagyja. Kicsit olyan mint amikor vissza megyek egy retro játékhoz hogy milyen jó volt, de aztán arcon csap a valóság mekkora szar benne az irányítás és a ma megszokott irányítás miatt már szenvedés.
Sekiro sose érdekelt.
Parryzni soha nem tanultam meg, de nem is érdekelt. Meg hát a játék egy nagy QTE ami szintén sose volt zsánerem.
De ez tényleg egy teljesen más játék.[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #8308 üzenetére
Én inkább valami segéd tárgy fejlesztését tudom elképzelni, ezért is írtam a spirit Ash fejlesztést.
Vagy ott a plusz flaska.
Akkor mondjuk a rune arc is nagy kérdőjel nekem, mert én abszolút nem használtam, maximum 1-2 Bossnál. Azt is változtathatják, Miquela darabja benne is van a trailerben.
Ha a deathbreath ellen véd már jó! -
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #8294 üzenetére
Ezt az új típusú fejlesztést.
Lehet külön dimenzió a DLC, de eddig nem így működtek.
Ott felveszel egy fegyvert, ami a külön fejlesztés miatt más lesz mint az alap játékban. Odakint máshogy fog működni.Még azt tudom elképzelni, hogy ott lenullázódik a kari és egy kissebb souls game lesz.
Most lehet a nagy szint különbségek miatt kellene valami de majd meglátjuk.
-
_drk
addikt
válasz WATERDACA #8256 üzenetére
Sok quest van amit csak egy ideig tudsz megcsinálni. Területre való átlépés vagy Boss legyőzése után offolódik sok.
Például nekem elsőre a fesztivál kimaradt mert hamarabb mentem fel Altus Plateau-ra.Ha elsőre nem is, de másodikra ilyen alkalmakkor érdemes úgy csinálni hogy mindent atnez és felfedez az ember az adott területen (legalábbis szerinte) majd utána kell olvasni mi van még ott.
Kedvencem a titkos ajtók, bár párat megtaláltam, vannak egyértelműek meg sokszor próbálkozik is az ember de még úgy is csoda ha sajátmagamnak találtam meg őket.
De vannak amiket sose találtam volna meg, sokszor nem is értem hogy találják meg az emberek...Olyan sok side quest nincs is és nem is nehezek. Mondjuk a Ranni-sat saját magának megcsinálja az ember ha mindenhova elmegy.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
-
_drk
addikt
válasz ParadoxXon #8244 üzenetére
2 fajta van, ahol tudsz duplikálni.
Egyik félében nem lehet bármelyiket. -
_drk
addikt
válasz ThySoul #8167 üzenetére
Mondjuk ezt sose értettem. Ez olyan mintha azt mondanám, hogy a játéknak csak a második felét szeretem.
Ezt anno úgy csináltam meg más játékokban hogy azon a bizonyos ponton mentettem egyet, de ezt itt is meglehet csinálni hogy kimásolod a mentést.
Csak hát ez run és azt is meg kell csinálni amit nem szeretünk... -
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #8166 üzenetére
Én szeretek benne barangolni, újra és újra benézni mindenhova. Sok szempontból egyik kedvenc játékom így szeretek benne elveszni. Ezért nem is akarok vele sietni.
Egyedül a bányák és katakombák meg pár OW részt nem szeretek ahol tényleg nincs semmi. De elsőre az is jó volt a felfedezés miatt.A 30 órát én nagyon kevésnek tartom, megértem, hogy valakit nem érdekelt egy csomó nyílt terület, pedig ott is van nagyon sok jó hely sok esetben sokkal jobbak mint bármelyik dungeon.
Pl:egész weeping peninsula a frenzy village, első harang óriás, a kis erdő a gnómokkal. Ahogy mész le és lő rád a köcsög óriás. Limgrave-ben ahogy megjelenik a sarkány. Liurnia is teljesen rendben van, a Lake az rohadt szép és feelinges, a teleport kapuk hely is jó, meg észak nyugaton ahol van két másik harang az a rész is szép a nagy szobrokkal. Altus is végig jó! Ahol táncolnok a bolondok az Best! A deathblight-ot köpő részt kár kihagyni soulsfannak. Shaded castle is opcionális pedig az is jó kis dungeon. De Caelid is azzal a látvánnyak sokszor és a nagy sárkánnyal valami egészen elképesztő élmény.
Ezeket kár kihagyni. -
_drk
addikt
válasz ThySoul #8160 üzenetére
A Legacy dungeon-ok és a bejutásokhoz tartozó cuccok össze szedése is több mint 30 óra elsőre és akkor még kihagyod a játék nagy részét.
Persze ha tudod mit csinálsz és csak futsz/lovagolsz végig ahová kell akkor kevesebb csak az már run-nak tekinthető.Limgrave például skippelhető. Egyből felmész Margit hoz és kész. Úgy tényleg nem nagy terület
Maximum pár perc amíg össze szeded a cuccokat guide alapján ami esetleg kell.A terület nagy része üres, vagyis inkább nem sok minden van ott. Összefüggő terület nagyobb akadály nélkül, ott könnyen atlovagolsz mindenen.
Kvázi egy nagy training terület. Én első végigjátszásomban nagyon sok időt letöltöttem ott, míg másodikra már nagyon keveset.Egyébként nem kötelező megvenni, úgy ahogy semmit se.
Én sose veszek ilyen DLCket más játékokhoz, általában elég az alap. Na itt ez tuti vétel.
A másik hogy ahogy a játékok felmentek 70-80 euróra, úgy valszeg ezek a DLC-k is követik őket.
A baj csak az, hogy olcsóbb nem lesz sokkal. Már jó ideje megvenném a DS3at PS-re is, de 10 ezer alatt sosincs.... -
_drk
addikt
válasz Phoen|x #8155 üzenetére
Érdekes amit a fejlődésről mond. DLC-n belül külön fejlesztés/fejlődés lesz progress alapján.
Amúgy lenne értelme ha már late game és bármilyen build bármilyen szinten kezdhető, de amúgy meg nem hiszem hogy megzavarják az egész rendszert.A másik ami tetszett a DLC méretéről hogy akkora mint Limgrave Mijazaki szerint, aki azt mondta az alap játékra hogy 30 óra alatt átvihető.
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #8135 üzenetére
Legtöbb játéknak van ilyenje, árakkal nem vagyok tisztában, de van igény rá hogy ezek hivatalosak.
Nyilván lehet venni bóvli nem eredeti cuccot, biztos lehet 3d nyomtatni sokkal jobbakat, de azért valamit számít ma már, hogy ez az eredeti szobrocska.Amúgy nekem egy ilyen sincs, nem is kell, de meg tudom érteni ha valakinek kell ilyen.
Nyilván lehet szidni Fromsoftvert, hogy át áll a gonosz kiadókhoz, és nyomtatják a pénzt az Elden Ringből, de ilyen világot élünk és sajnos már ez az ára, hogy minél jobb folytatásokat kapjunk.
-
_drk
addikt
válasz Phoen|x #8133 üzenetére
Ezeket szerintem nem így kell nézni.
Mióta van emberi civilizáció azóta szeretik az emberek a tárgyakat. Ott van a vénusz szobor az őskorból, de tényleg még csak nem érték tárgyak mint híres festmények hanem a gyerek rajza is be lehet kereteztetve mert annak az embernek az a fontos.
Jelen esetben aki imádja ezt a játékot, az egy élmény, érzés bármi lehet amire és ránéz szoborra vagy lapozza az artbook-ot és jó érzéssel tölti el és ez neki fontos.Nyilván van benne biznisz is, bár az inkább régebben volt amikor olcsóbb volt és nagy áron el lehetett adni.
Na már most a kiadók látják hogy ezt szeretik az emberek és megcsinálják nekik. Nyilván nem ér ennyit nyersen az egész, de amúgy meg nagy eszmei értéke van főleg annak aki megveszi. -
_drk
addikt
válasz Phoen|x #8129 üzenetére
Amúgy ezen még DS3ban röhögtem/csodálkoztam, hogy mint kezdő fegyver végig használtam ahol kellett a nagy sebesség és az UGS-sel nem érvényesültem.
Például a nem rég említett farkas ellen Painted Worldben azzal győztem le tök könnyen miután a greatsworddel több próbálkozás után se sikerült. -
_drk
addikt
Az teljesen igaz, hogy a számok sokat nem jelentenek.
De egy kicsit minden fegyverrel más a játék, más hozzá állást kíván és egyáltalán mennyire jön be és mennyire tudsz egyáltalán adoptalodni hozzá.
Elvileg minden fegyver jó! Csak meg kell vele tanulni játszani.Hiába kard, egy katanával teljesen más vágdósni és mozogni mint egy hosszú karddal.
Mondjuk itt már a játék mélységét is karcolgatjuk, hogy mi-miert jön be. Teljesen más elgondolt runból a végén ugyan azzal mész mint mindig.
Ahogy látom mindenkinek más a fightning-sytle-ja streamerek nézve. Nem a prók, inkább a simább játékosok, de hogy valaki hogy közelíti meg az egészet például.Akkor ott van a kő-papír-olló hatás, hogy melyik enemy ellen mi jó és mi nem akar adott fegyveren belül melyik ütés típust használod.
-
_drk
addikt
Nyilván van rengeteg fegyver, írtam is, de Nekem egyik se tetszett igazán. Str-ra fegyvert kerestem, próbálgattam őket, de a Glaive-ig egyik se jött be igazán. Valószínű ki se próbáltam mindent mert már a követelmény és sebzése miatt már offos lett.
Amúgy a flail dexterity fegyver! Azért nem használtam valószínű.
A játék elején még igen is számít az a pár pontocska, mivel 5-6 szint azért nem kevés ott és nem vagy erősebb csak tudod használni a fegyvert. 5 pont vigoron ott még 100 hp.Hozzá tenném, hogy guide nélkül nagyon sok smithing stone sincs a játék elején, tehát max moveset-et próbálhatsz ki.
Mondjuk én a baltákat utálom! Nem tudom miért, de azzal mindig kínlódom. Nem csak itt, az összes From játékban látom mekkora jó, jó sebzés, nem is rövid, elején adja is, de minél tovább használom egyre rosszabb
Amúgy még valami spear-el kéne menni, azt sose próbáltam mert nagyon unalmasnak tűnik, de hátha bejön.
-
_drk
addikt
válasz ThySoul #8117 üzenetére
A játék eleje elég szar fegyver felhozatalból. Nyilván van rengeteg de igazán jót nehezen találtam. Plusz rengeteg fegyvernek nagyon rossz követelménye van. Magas Dex vagy Str vagy Faith 16-18-as másodlagosnak, amit a játék elején nehezen oldasz meg, bár ez lehet mondjuk végig igaz. Mert a végén is kellett respecelni ha fegyvereket akartam nézegetni.
Főleg boss vagy egyéb fegyvereknél már 3 tulajdonság is kellett főleg Faith weaponoknél.Első végigjátszásnál megkínlódtam vele mivel menjek.
Battelhammert lehetett akkor még az elején felvenni, az jó volt csak rövid, amit megváltoztattak farmolhatóvá Lyndel-nél ami vagy 20-30 csirke lábas fullos farmolas után se esett ki!
Akkor azért káromkodtam.
Nightrider Glaive-et mentem utána rengeteget. Az jó! -
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #8080 üzenetére
Akkorra siker lett a játék, hogy hülyék lennének nem kiadni további részeket, már csak azért is mert látszik hogy az a sikeres hozzá állás.
Fejni kell a tehenet!
De From esetében nem félek mert a Dark Souls-ok se rendes folytatások. Souls elemekwn kívül annyi közük van egymáshoz mint az Elden-nek a többihez. -
_drk
addikt
válasz ThySoul #8074 üzenetére
Szerintem egy nagyobb területet nem is tudtak volna hova berakni a fejlődés miatt.
Esetleg Lyndell után, mert ott van egy szint növekedés nehézségben, de ott is ha bemész DLC-be és lépsz 20-30 szintet utána érdekes lenne folytatni a havas tájat.De Ds3ban is hiába tudsz bemenni painted Worldbe, maximum az elején tudsz szaladgálni.
-
_drk
addikt
Elden Ring Shadow of the Erdtree is FromSoftware's "largest expansion" ever
"Further, there will be over 10 new boss fights, plus plenty of new weapons, equipment and skills to find. And eight new weapon categories have been added to account for new weapon types."
Ps5 topikból lopva, hogy itt is meglegyen.Igazából ez még mindig kevés infó a területről és hogy alapjáték milyen patch-eket kap.
Ehhez adhattak volna egy perspektívát, hogy pl 3 területnek megfelelő lesz.Ha a 10 Boss egyedi nagy ringbarrier szintű lesz, az már combos.
Az új fegyver kategóriákat, nem értem, már így is le volt fedve szinte minden.
-
_drk
addikt
válasz WATERDACA #8018 üzenetére
Ami kérdés volt még, hol lesz a belépője a DLC-nek, hát konkrétan end game.
Nem könnyítik meg a belépési küszöböt és ugye azt is hozza magával hogy biztos iszonyat nehéz lesz.
End game amúgy is az, és ismerve From DLC-ket azok még egy lapáttal rá tesznek.ThySoul:
Miért ki lesz? Radagon fiatalabban? Miquela és Melanie közös gyereke?
Ilyeneket olvastam hirtelen[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Nagyon jó lesz, ahogy látom van benne curse-t hányó boss, martiak arts aow, meg minden is.
A kerdes csak, hogy ki a piros hajú fő boss. -
_drk
addikt
válasz ThySoul #7978 üzenetére
Annyit beszéltünk most róla, hogy nekem is megjött a kedvem. Str/Quality(nagy részt Bloodhound) és Faith/Str build után még egy Intes build hátra van, de a 2 végig játszás volt vagy 2-300 óra így azt még kicsit pihentem.
Lies of P-t kezdtem el, teljesen jól adja a souls vagyis itt inkább Bloodborne feelinget. Már pont dicsérni akartam mikor elérkeztem a 3. Bosshoz ami taknyosra sz*patott.
Tökéletes védéseket kell csinálni, itt a roll nem sokat ér, pedig én inkább gurulni szoktam. De ez még játék eleje build kezdeménnyel és kevés cuccal, így hátha később jobb lesz. -
_drk
addikt
-
_drk
addikt
válasz ThySoul #7962 üzenetére
Nem hiszem, hogy a Summon miatt.
Bizonyos szintek után nagyon nehéz belőni a power levelt.
Sima RPG-ben nem hiába vannak határok. Van ahol 20 szintig engedik, utána egyszerűen összeomlik a rendszer.
Itt engedik elmenni 250 szintig is akár, holott 100on is megoldható.Itt a rengeteg build miatt, feltehetően tudták jól hogy ott már elkezdődik a min-maxolás. Meg csak azért is legyen nehéz.
De amúgy ott a nagyrésze opcionális már.
Az óriás már nem annyira nehéz szerintem.
Ha vissza nézzük az összes többi játékot sokkal kisebb scale-lel mozog.
Sekiro legjobb példa, mivel build sincs.
De DS3ban is nem nagyon tudsz overlevel lenni. Bizonyos helyek átlépéséig nincs nagyobb fejlesztés. De egy jó build a DS3at is eltöri Abys wathcers után. De addig még elég ha tudod mit csinálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest