Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Szépen néz ki a novemberem most, h meg kellett variálni a nappalosokat:
Ma éjszaka, utána 2 pihi.
Nappal, éjszaka, 2 pihi, éjszaka, 3 pihi, 2 éjszaka, pihi, éjszaka, 3 pihi, 2 éjszaka, pihi, éjszaka, pihi, éjszaka, 2 pihi, 2 éjszaka. És vége is lesz a hónapnak./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
válasz Pulsar #31493 üzenetére
Szerencsére én már voltam egyszer Velencében, igaz még 2004 szeptemberében, szóval nem karneválkor. Az egy mozgalmas év volt: Párizs, Berlin, Velence. Mondjuk nem egy New York-Rio-Tokyo...
Akkor jövö héten rákérdezek a decemberi vezénylésemre, remélem nem nagyon akar hétvégén berángatni, mert párom nem vehet ki szabit. Hülye hozzáállás én mondom!
Tápppénzre sem akar elmenni ha beteg, inkább kihordja lábon, mert "nincs ember".
A nõvére is ilyen, nem megy szabira, mert közben felgyũlik a meló és utána lehet kapkodni...
Aztán csodálkoznak, h az egészségük és idegállapotuk a padlón van és megbüntetik a céget, mert még azt sem használták fel, ami szabival a cég rendelkezik./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
radi8tor
MODERÁTOR
Motor nem zárlatos (inverteres motor szóval nincs szénkefe). A vezérlő kártya adta meg magát. 45k.
⭐ Stella
-
veterán
válasz demars #31492 üzenetére
En is láttam már ilyen masszázs oldalt, de az kicsit más volt
Hát ami miatt "reménykedem", hogy ugyan az az orvosom aki apumnak, aki mellesleg gyerekkori barátja. 25 évet dolgozott apum a SOTE-n, igy orvosi kapcsolat az van dögivel, hátha most hasznom is lesz belőle
flymi: régen mikor aktivan sportoltam ( öttusáztam) ajanlott volt a masszás. Sportmasszőrhöz jartunk havi egyszer. A legdúrvább ezdes sem tudott olyan izomalázat okozni mint a masszőr, de jol esett. Szerintem sokan nem is gondolják milyen hasznos tud lenni.
Nem ismerem az osztrák szokásokat. angliában már javában karácsonyi laz van, de Ausztriában még szerintem nem. Inkább egy december elejei időpontot nézzetek.
A velencei karnevált meg csak ajánlani tudom -
demars
addikt
válasz Pulsar #31490 üzenetére
Üdv Urak!
Ma éjjel én is kezdek. Szombaton túlóra 3 műszakban, jövő héten ismét éjjeles leszek ( cserélt velem kolléga), szóval én is gyúrok a karácsonyra anyagilagPulsar: Az, hogy apudat elküldték ultrahangra az egy dolog. Téged nem biztos, hogy fognak. Anyumat is küldték mri re, mert fájt a lába, dereka. A rtg nem mutatott semmit, mri mutatta a sérvet nála. Nekem meg azt mondta a doki rtg felvételt nézve, hogy nincs itt sérv, nem kell műteni, pihenjen, ússzon, szedjen csillapítót ha fáj. Majd 20 - 30 év múlva visszatérhetünk művi beavatkozáshoz...
Na mondom f@sza
Azóta voltam maszek dokinál injekció kúrán, nem segített. Most eldöntöttem, megyek masszásra, sokan dícsérik. Igaz nem olcsó de nem sportolok és mindenhol azt olvasom az izmok letapadása, betokozódása okoz ilyen tüneteket. Hát mondom akkor neki... Győrben találtam olyan helyet ahol hozzáértő emberek végzik a különféle masszásokat, így nem kell attól tartanom, hogy kárt tesz bennemAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
flymi
addikt
válasz radi8tor #31489 üzenetére
Gyógymasszázs biztos hatásosabb, mint a kórházi kezelés, ráadásul nem is vizes kezelés lesz, ami azért jobban esik szerintem.
Idén szeptemberben voltunk elõször profi masszörnél, még Sopronban nászúton. Csomagajánlatban volt egy páros masszázs, ahhoz képest, h nem kifejezetten gyógyászati célú volt, kellemesen frissítõleg hatott.
Igazából havonta egy alkalommal el kéne járni masszázsra, nekem a fizikai munka, páromnak az ülõmunka miatt, már csak a közérzet javítása miatt is. Majd keresek egy jó képességüt itt a környéken.
Az árak sem olyan vészesek, h ne lehessen kigazdálkodni. Egy kellemes fürdõzéssel egybekötve jó kis közös program.Bécsi adventi kirándulást szerintetek érdemes november közepén megejteni, vagy inkább a december ajánlottabb?
Aztán lehet meglepem magunkat szülinapomra egy velencei karnevál látogatással, aztán tavasszal irány plitvice.
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
veterán
válasz radi8tor #31489 üzenetére
Lehet, csak ilyeszgettek rotator köpeny részleges szakadassal, amire pont nem jó a masszázs, illetve neten rákeresve a ball váll fájásra az első 5ből 3 valami szív és érrendszeri dolgot irt.
Bár szerintem csak egy "szimpla" becsipődés. Nem vagyok egy nagy dokihoz járó, de volt két nap, amikor ugy fájt... hogy brr...
Reményeim szerint elküldenek ultrahangra, vagy máshova. Apum pl nyaki ct-re is küldtek. -
flymi
addikt
Novemberben szinte csak éjszakásba jövök, átvezénylést kellett kérnem hat müszakra, mert 9-29-ig minden hétköznap 11:40-töl kezelésekre kell járnom a reumatológiára a bal vállam miatt.
Legalább megdobja kicsit a fizetésem a sok éjszakás.
Remélem használni fog, mert vannak napok amikor megblondulok, annyira fáj. Felkúszik a fájás egész a nyakamig és le a könyökömig, feküdni nem tudok rajta, van h egy kanalat nem bírok megemelni vele, pedig nem is vagyok bal kezes...
Non steroidot szedtem három hétig, semmit nem használt, csak drága volt./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
-
-
flymi
addikt
Bejelentkezem egy +1 órás éjszakásra!
-
veterán
Megkérdeztem Büfés nénit, ő is kap éjszakás pótlékot az állandó éjszakára
-
veterán
válasz radi8tor #31459 üzenetére
Hát, igen. Nem olyan rég (1-2 hónapja) voltam interjún. Olyan munka lett volna, amit imádok. Szabadabb környezet, nincs éjszakázás, stb. Szóval ideális lett volna, de mivel nincsenek pótlékok, annyi pénztől estem volna el, hogy nagyon. És bár borzasztóan utálok műszakban dolgozni, a körülmények sem a legjobbak, de a pénz döntött. Sajnos.
-
veterán
Szép napot mindenkinek. letelt a 6 nap pihi, ma éjszaka indul a buli
-
demars
addikt
válasz radi8tor #31454 üzenetére
Nem. Az egyik szemfog kifelé nőtt. Mögötte szépek a fogaim, felesleges volt. Hátsó fogak hiányoznak majd, még nem kell pótolni. A többit "csak" tömni kell. Aztán polírozás...
Én mondjuk kérek fehérítést is, bár a dokim ellene van. Szerinte az gyengíti a zománcot.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz demars #31452 üzenetére
Nah azt nem is írtam. Ma voltam szájsebészeten, csaj nem szarozott, hamar kiszedte a nem oda illő fogam. Még egyet húz az én dokim és rendben leszek.
Jövő héten megyek hozzá, folytatja a tömést, esetleg ideg kezelést.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Sejtettem.
Nem is értem ezt a hozzáállást a cég részéről.
Mi ugye sok vizet használunk, sokat mosogatunk. Fontos a higiénia, így nem megengedett a piszkos ruházat.
Ez a fehér ing, fekete nadrág dolog meg olyan mint a pincér szakma. Ott is mindenki saját cuccban nyomja.
Első munkahelyem ez, én ezt szoktam meg. Másokat meg tényleg sajnálok, nagy szopás vizes átázott cuccban melózni!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
flymi
addikt
válasz demars #31448 üzenetére
"Komoly cég" -> Nem titok, MÁV.
Rohadt smucigok ami a ruháztatást illeti! Volt, hogy egy műszakban két pár kesztyűt használtam el, mert annyira szar volt, hogy felfeslett és iszonyat dzsuvás is lett. Ha vizes lesz és megszárítom utána kemény lesz, mint a szikla és alig hajlik. Másnap éjjelesben gondolhatod, hogy itthonról vittem sajátot.
A sisakomnak műanyag a belső része és két hónap után a mindenféle kis pöckök elkezdtek szépen letöredezni. Most a 4-ből csak 3 ponton tart a szivacsos rész. Amit adtak hozzá "állalávalót" nem is ehhez a sisakhoz való volt, de én azért ráeszkábáltam.
Kollégának olyan "új" lámpát adtak, aminek nem volt fogantyúja.
A bakancsokról meg már beszéltem...9? Az derék!
Előző melóhelyemen is három rend ruha volt, azt azért hellyel-közzel be lehetett osztani.
Itt az újoncnak kettő jár mindenből (kivéve lábbeli, amiből ugye csak egy), aztán majd következő évre igényelhet magának plusz ruhaneműt.
Hetente csütörtökönként viszik mosatni a motyót, következő csütörtökön hozzák. Szóval ha közben elszakad, vizes lesz, akkor sorry, így jártam.Ha összességében nézem, mi még mindig jobban jártunk, mint a feleségem. Kötelező a fehér ing és a fekete nadrág. Ez még rendben is volna, nade önköltségen!?
Egyedül a zöld sálat kapták munkaruhaként. Nem, nem a postán dolgozik, rosszabb. Járási hivatal, szopó szekció./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
demars
addikt
-
flymi
addikt
válasz fant0mi #31446 üzenetére
Az anyagosoknak mindig "szépjónapot kívánok, keziccsókolom!"-ot köszönök.
Már leadtam a jövõ évi ruhaigénylést. Kíváncsi leszek, mikor kapom meg. 2 póló, 2 kantáros kék munkásnadrág, 1 kabát és egy téli hosszú szárú alsó fért a pontkeretbe.
Azt sem igazán értem, h egy teljes évre miért nem kapom meg a 150 pontot, miért csak 130 akármennyi jár. Vagy a tárgyévi alapján lehet igényelni következõ évre? A fene se tudja. Cipöt, bakancsot már nem is lehet igényelni, már csak cserére adnak, ha adnak és nem kell rá hónapokat várni, mint erre a párra.
Azt már meg sem emlîtem, h a bakancs beázik, ráadásul acélbetétes, szóval ha nagy hidegek lesznek, számíthatok egy gyönge kis végtagfagyásra.../// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
fant0mi
őstag
-
flymi
addikt
válasz fant0mi #31444 üzenetére
+WOT-H-A-C
Pedig már aszittem...
Mi két óra alatt elvégeztünk volna, ha nem túráztattak volna minket. Könnyen vannak, akik a meleg helységben ülnek, míg mi kint ázunk. Szó szerint tökig eláztam és mivel "új" vok, csak jövöre jár/kapok váltásnak való munkaruhát. Mondhatom elég kellemetlen, h hiába cseréltem pólót és pulóvert, ha a nadrágomból facsarni lehet a vizet.
De inkább ez essen, mint a hó!
Csakmert nincs annyira hideg és merg utálok havat lapátolni./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
No, úgy látszik magamra maradtam...
Még egy fertály óra és elvégeztünk mindennel./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
No szépjóestét az uraknak és kitartást a dolgozóknak!
-
demars
addikt
válasz fant0mi #31438 üzenetére
Szépek azok. Nekem is nagy álmom volt, aztán nézegettem, mérlegeltem, olvasgattam és végül kiválasztottuk egymást!
Nem bántam meg. Lehet, hogy később majd váltok, de most élvezek minden rajta töltött percet.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz fant0mi #31434 üzenetére
Sajnos nálunk Aldi nincs, pedig az Aldi olcsó!
Legközelebb Óváron tudok, de azt nem, hogy az vasárnap nyitva vagyon e?! Meg úgy azért már nem megérős a dolog, annyit kocsikázni.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz fant0mi #31431 üzenetére
Remekül hangzik! Nincs szilikonos sütőformánk, de ha jól emlékszem texóban kapható. Vasárnap beugrok veszek és délután sütök egyet!
Mondjuk mostanában kétszer sütünk, egy "normál" recept szerintit és egy diabetikusat ( apum miatt, cukros szegény ráadásul édes szájú ), így a második sütésnél cukor helyett xilitet vagy mást használunk.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
fant0mi
őstag
válasz demars #31429 üzenetére
Akkor irom.
Suto elomegit 170-180 fokra.
25 dkg turot osszekeverunk 1 egesz puha kockamargarinnal, 1 bogre cukorral, 1 zacsko vaniliascukorral es egy csipet soval. Ha ki van keverve, hozzakeverunk 2 tojast, 2 bogre lisztet es 1 zacsko sutoport. En szoktam meg citromhejat is beletenni, remekul passzol a turohoz.
Belekanalazom a kuglofformaba (ha nem szilikonos, akkor kikenni margarinnal).
Kb haromnegyed ora alatt megsul, tuprobazni kell.
Rem egyszeru sutemeny. -
demars
addikt
válasz fant0mi #31428 üzenetére
ó, de jó! Én is szoktam sütni néha Specialitásom a ludláb szelet. Marha jól készítem el ( nem spórolok a rummal, meg a kávéval belőle )
Átírhatnád a receptet, ha nem gond. Jöhet pü-be is, hátha nem érdekli a nagyérdeműt itt a totyikban.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
fant0mi
őstag
válasz demars #31427 üzenetére
14 fok, sut a nap. Csodas. Accony csinalja a gyors ebedet, en meg keszulodok turos kuglofot sutni. Tegnap vettem szilikon kuglofformat ezresert, a receptet mult heten mar kiprobaltam magasfalu tepsiben. Egyszeru mint a faek, a hozzavalok osszeszedesetol a sutobol kivevesig 50 perc volt, ilyen bogres recept. Kollegam a receptet az asztalon hagyta mult heten, en meg galad modon elhoztam.
-
-
fant0mi
őstag
Nekem ebben a honapban csak 1 szabad hetvege jutott, de az is csak ugy, hogy pentek ejjel helyett csutortokon ejjel voltam, mert kollega cserelni akart. Kulonben egy sem lett volna. Szoltam miatta, aztan a szokasos duma: "Jarni jar, csak nem jut. Csereljetek magatok kozott, hogy jo legyen."
-
flymi
addikt
No, jó pihit nekünk és kellemes hétvégét!
-
flymi
addikt
válasz Pulsar #31413 üzenetére
Ja kérem, akinek van még szabija...
Azt vettem észre, h augusztus-szeptember hónapokban még volt 3-3 hétvégém, októberben és a novemberi vezénylés szerint ez már kettõre redukálódott. Tudjátok, mindenhol vannak csókosok meg a többiek...
-
veterán
Kitartást nektek, nekem 6 nap pihi
-
WOT-H-A-C
veterán
Üdv urak! Ma még pihenő aztán két nap fénybenjárás Hétfőn már leszek. A dolgozóknak kitartást!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
flymi
addikt
Sziasztok!
Bejekentkezem egy nyugodalmas éjszakára, legalábbis reméljük, h az lesz./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
válasz radi8tor #31403 üzenetére
Mondjuk valahol logikus, amit egyszer kivettek, az legalább már nem fáj többé.
Ja, van implant is, csak nem nyertem a lottón... Vagyis ez így nem igaz, tegnap is volt két 4-esem a skandin (csak azon játszom, 3 állandó számsorral). 2160 pénzt jelent.
egy hónapja meg 6k-t nyertem vele egy 4-es és egy 5-ös találattal. Csak egyszer húznák ki az egyik teljes számsoromat, nyugodtabban aludnék éjjelente! Nem kéne mindig azt nézni, mi hol "akciós" a boltokban.
Ha már egyszer a fizetésünk nem EU színvonal.
Aszondom, nem kell 1-2000 olyrós fizetés, csak többet talicskázzak haza, mint az asszony, mert azért na valljuk be, valahol mélyen mindenkinek böki a bal pitvarát, ha a párja többet keres. Nem mondom, h feltétlen rossz dolog, inkább csak híusági kérdés és fojtogató érzés, ha az ember a póráz másik végén van.
Nálatok, h van ez? Ki viseli a nadrágot? (fizetés mértékétõl függetlenül)[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
válasz demars #31401 üzenetére
Köszi, neked is!
Akkor sem mennék szájsebre, ha fizetnének érte.
Ma voltam a vasutas fogdoktor néninél, ki kellett húzni a bf8-ast. Érdekes, h akig zsibbadtam el, mégse éreztem semmit. De, legalább megspóroltam 8k-t.
Múltkor magánrendelésre mentem huzatni masik dokihoz, ennyibe került, ráadásul nem is tom mit nyomott belém, de az egész arcom elzsibbadt, még az orrom hegyét se éreztem, jó, h pislogni tudtam.
Ott azt mondta az orvos (miután csinált egy panoráma röntgent (15k), h a jf4-est és jf6-ost is kell húzni, mindkettõ törött. Mondom oké, de akkor ezután csak tejbepapit ehetek? Mert a jf5 sincs már meg...
A dokinéni ellenben azt a jó hírt közölte, h nem kell húzni, gyökérkezelni kell, le kell csiszolni tövig és lehet csinálni rá egy 3-as koronát.
bf3-as (szemfog), ezen is kell tömni majd egy picit, felszínen. Aztán még ott a ja8-as bölcsi, ami vízszintesen nött és kezd töredezni, szétmállani. Azzal nen tudom mit lehet kezdeni, lehet ki kell mũteni, úgyse használom, mert a fölötte levõ sincs már meg./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
Új hozzászólás Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI Armor RX 570 8 Gb Tesztelt! Beszámitok!
- 2db gyári hütés eladó intel
- Újszerű ASUS Rog Strix 1tulajos Magyar Gamer Laptop i7 9750H 16GB 1TB SSD GTX 1650 4GB Dobozában
- Mini ITX Gamer - I7 4790k + GTX 1080 vízhűtéssel, Z97 Wi-Fi, 16GB RAM, SSD, Fractal Design
- 2x Samsung DDR5 8GB 5600Mhz Sodimm memória