Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
Jó estét!
Utolsó éjjeles napom a héten! Holnap jövök vissza délutánra, szóval nem sokat fogok aludni!
Remélem hétvégére jobb idő lesz, mennénk motoros talira Győrbe!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
fant0mi
őstag
válasz demars #30495 üzenetére
Nekem is vissza kell fognom a kenyeret. A cukorszintem felső normális határon mozog, pedig pár hónapja még normális volt, tán itt dicsekedtem vele. Jah, a stressz...
Hát hétvégén nem sokat punnyadok, valóban. Azért jön össze mindig így a másodállás, mert a főállásúak pihenni szeretnek, én meg vállalom.
A 24-ezés ezért remek, egy hónapban be kell jönni kb 7-szer dolgozni, sok a szabadidő. Most ugyan húzós lesz, de jövő héten egyszer kell jönnöm irodába adminisztrációs melóra, aztán majd csak két hét múlva legközelebb a 24-be. Így azért ki lehet bírni.
Már agyalok a harmadálláson, ilyen beosztással havi 40 órát még be tudok vállalni úgy, hogy nem szakadok meg, mert azért nem akarok idő előtt lerobbanni. -
demars
addikt
válasz fant0mi #30494 üzenetére
A friss kenyér a legjobb!! Bár már hónapok óta nem eszek!
Te se pihensz sokat! Ha nem lenne szar a derekam én se pumnyadnék itthon! Elég most a kert, nem tudok eljárni máshova sajnosAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
fant0mi
őstag
válasz demars #30493 üzenetére
Holnap szunyálok, délután grillparty, vasárnap anyáknapi ebéd, este másodállás, 8 óra pihenő, majd hétfőn reggel én is szállítóként folytatom a másodállásban, összeszedem a kis csapatot, már megbeszéltem, betérünk a helyi bádoggundelbe sültkolbász+frissfehérkenyér+mustár+üdítő kombóra, és majd csak utána melózni.
Komolyan azt várom legjobban. -
fant0mi
őstag
Jó az este! Már reggel óta nyomom, már csak 12 óra és vége. Legközelebb 24-be csak péntek 13.-án jövök.
-
demars
addikt
válasz FIREBLADE78 #30489 üzenetére
Mondjuk egy nagyobbacska "Ursula" után nem is csodálom...
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
fant0mi
őstag
válasz FIREBLADE78 #30489 üzenetére
Ami a derekadban volt?
-
demars
addikt
válasz FIREBLADE78 #30487 üzenetére
Ez a lényege ugye?? Nem szabad aludnod! Ezért írtam, hogy kösd le magadat valamivel! Keress egy csinosabb ápolónőt egy másik osztályon!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz FIREBLADE78 #30485 üzenetére
Üdv!
Megnyugodtam, hogy nem csak egyedül nyomom éjjel...
Hogy, hogy unatkozol?? Miért nem kártyázol a nővérkékkel??Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
FIREBLADE78
addikt
Mindenki aluszik? Unatkozom.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
demars
addikt
Ma is egyedül...??
-
darál0w
Jómunkásember
estét amugy az "uj" uraknak
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
estét...
te pulsar....a nyul, meg a macska?
krva régen lttam őket...téged látlak, csak időm nincs írni, főleg, hogy nem éjszakás vagyiok, de olvasok amugy...btw nem messze dolgozom most tóőled...Gubacsi uton vagyon, krvasortol vagy 500m-re, viszont szállás Törökbálint...
szervezhetnénk valami összejövetelt...Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
fant0mi
őstag
válasz fant0mi #30470 üzenetére
Az elso Martellonak rossz volt a viztartalyan a szelep, szivargott a viz. Tegnap csereltek, elso szora (es lathattam ismet a kedvenc aldis eladolanyt).
Vettem mindenfele izu kapszulat (kb 6 fele van). Nincs markans kulonbseg koztuk, nekem megfelel, asszony meg egyenesen oda van erte.
-
demars
addikt
Jó estét mindenkinek!
-
veterán
válasz radi8tor #30469 üzenetére
Elég jól pörög. (hála a koffeinnek ) Hát ezen besírtam
Egyébként nyilván ez is izlés kérdése. Én nem szeretem a túl csersavas ízt. Ezért is iszom sok tejjel. De mióta van ilyen kapszulás kv főzőnk, és vannak köztük finom krémes kv-k, kevesebb tej fogy
Minap ittam Makadámdiós kávét, és nagyon finom volt. Ha rendes kávéfőzővel főzöm a kávét, arra szoktam szórni fahéjat, úgy is nagyon finom.
-
demars
addikt
válasz radi8tor #30473 üzenetére
Igen van választék bőven! Szívesen kipróbálnék itthon már több fajtát is. Sosem ittam pl zöld kávét
Kávéból alapból több fajta létezik, ezek keverésével illetve a pörköléssel tudják az ízvilágot befolyásolni! Aki nagy gourman tart otthon pörkölőt és maga variálja, kísérletezi ki, hogy mit szeretne inni!
Én ennyire nem folytam bele a dologba! Van elképzelésem és ha lesz rávalóm meg is valósítom!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz demars #30472 üzenetére
Csak vicceltem, lehet említeni másik oldalakat.
Szerencsére már van választási lehetőség nem akkora kávé választék van, mint a 80-as években. Talán akkor Eduscho vagy mi volt a menő. Aztán megvette Tchibo.
Én az újhullámos kávékat szeretem, sokkal gazdagabb ízviláguk van. Ameddig nem voltak ilyenek nem is kávéztam. De komolyan.
⭐ Stella
-
demars
addikt
válasz radi8tor #30469 üzenetére
Sorry! De azért nem nevezném konkurenciának! Mást képvisel az az oldal szerintem...
Egyébként lehet, hogy picit túloztam a lötty kifejezéssel. Nem rossz amit csinál, de nem az én izvilágom! Egy jó kis presszó nálam mindent visz! Ha tehetem beugrok győri árkádba a segafredo kávézóba, eszméletlen finomat főznek a csajok!
Egy jó gép horror áron van, ezért sincs nekem még!
Egy régi saeco vienna van itthon is, beérem ezzel! Meg ugye egy kotyogós!
A saeco se jó mindennel, mi d.e. karavánt iszunk, bejött!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Mikuland
tag
Jó estét! Csapassuk. Készülés van a viharos éjszakára?
Itt balatonnál kis por elverős cseppenés volt..
Kiváncsi vagyok a folytatásra.mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
fant0mi
őstag
válasz demars #30467 üzenetére
Pedig kell.
Van egy szarvasi uzemben, kell egy egyszeru gep is, ami ha hajnalban indulok csak bekapcsolom es kesz is, meg asszony is gyorsan a reggeli sietesben tud kezelni. Ha szabadnapos vagyok es felkelek, szivesen csinalok a szarvasiban, van ido szertartasosan poszmogni vele. Amugy egyikunk sem egy kave gourmand, "lakossagi" izlesunk van
Melohelyen el vagyok kenyeztetve, mert van neszkave, van egy nagy Bosch gep es van egy nagy Saeco Phaedra is mindketto frissen oroli a szemest. Es ingyen van.
Radi8tor: aham, read onlyban olvasgatom, ott meg sem merem emliteni a kapszulast, igazi gourmandok irnak oda.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz demars #30467 üzenetére
Miért küldöd a konkurencia oldalra a kollégát?
Van kávés topik nálunk is. Elég jól pörög. (hála a koffeinnek )Pulsar: persze kávét csinál, de azért nem olyan jó az, mint egy igazi espresso.
Kotyogós is kávét csinál, de csak kompromisszumos megoldás.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
demars
addikt
válasz fant0mi #30466 üzenetére
Kapszulásat ne!! Nem éri meg és nem is jó annyira a lötty amit ad!
Nézz fel az avx oldalára, ott sok info van kv ügyben...Jövő héten éjjel ismét! Hétfő kivételével lesz mindenki! Egy srác elment múlt pénteken. Kedden hívott, hogy vissza jönne mert nem jött be neki a "maszek" vállalkozó ... Pénzt se annyit kapott amit ígért neki, meg a munka is más lett! Mivel nem tudunk válogatni, mert nincs jelentkező és létszám hiány van vissza vettük!
Mondtam neki, hogy kár volt ezért... Ment volna el egy hét TP re, lett volna ideje próba munkára, aztán nem lett volna semmi gáz! Így most ugrott az év végi prémiumja, a hűség pénz...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
fant0mi
őstag
válasz radi8tor #30465 üzenetére
Aha, nagy bulit csapok: kancsó kávé, egy fél zacskó héjas földimogyoró.
Megkaptam a jövő havi beosztásom, azt kell mondjam, hogy 1 pénteket kivéve (amikor hétvégi pihenős leszek) az összes péntek az enyém. Jó, már kinőttem a mulatozós korszakból, így hát nem a pénteki bulizás hiányzik, hanem 24 órás szolgálat után délutánig alszom, fél hétvége már el is ment.
Vagy pedig betérek az Aldiba és megveszem az áhított kapszulás kávéfőzőt végre és nyomatom az életet, mint a Duracell nyuszi.[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
'stét!
Kezdődik az éjszaka, azt hiszem betámasztom az arcom a Saeco kávégép alá. -
veterán
Jó estét ismét mindenkinek!
-
-
veterán
Jó estét Uraim
-
Mr X
veterán
Jó kis vasárnap éjjeli műszak.
-
veterán
-
veterán
Jó estét ismét mindenkinek!
-
veterán
ó de jó itt egyeseknek
én még el szórakoztatom a népet egy darabig -
lakisoft
veterán
Jó estét.
- Árad -
-
veterán
Szép estét Uraim!
-
fant0mi
őstag
válasz demars #30429 üzenetére
Idezesre meg raadasul koteles is vagy szabadda tenni az embert. Rosszabb, hogy ha a rendorok a melohelyre jonnek erte.
Volt idoszak, hogy nalunk is nagy emberhiany volt, kedvenc mondatom a fonoknek, amikor csusztunk emiatt a meloval: Most mit csinaljak, szuljek embert?
A valasz: Felolem ugy is csinalhatod. Csak oldd meg. -
demars
addikt
válasz radi8tor #30425 üzenetére
Igen... de erről már beszéltük!
Aki szabit kért, idézésre ment! Akkor még nem tudtam, hogy a másik ember felmond...
Azt meg csak halkan mondom, hogy egy 3. emberem meg 3. hónapja beteg... Tehát ma -3 emberem volt...
A főnököm viccesen mondta, hogy ha úgy is megoldják, akkor nem is kell...
Közben vigyorgott! Mikor rámnézett és látta, hogy én nem, rögtön mondta, hogy ez persze csak vicc volt...
Hát jót röhögtem... majdnem!!!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
fant0mi
őstag
válasz radi8tor #30425 üzenetére
Haromnegyedevel rendelkezik munkaltato.
De ha a munkavallalo ker szabit, azt is irasban min 15 nappal elobb be kell nyujtsa.De ezt a szabalyt (keretet) kevesen tartjak be de a munkavallalo javara altalaban. En amikor olyan munkakorben voltam, az aranyokat forditva tartottam be (kb negyedet irtam ki, mikor nagyon nem fogyott a szabi), a munkavallalo kerese nagy aranyban meghallgattatott, ha azt idoben kerte, es a "termeles" megengedte.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz demars #30424 üzenetére
Szabadság felével a munkáltató rendelkezik, nem vagy köteles elengedni ilyen helyzetben. Csak ugye felmerül az emberség kérdése, szívasd őt vagy szívasd magadat...
A másikra meg: addig nem fognak foglalkozni vele, ameddig nem áll le a gyár. Majd ha -2 embernél lesz egy betegszabi is, meg még ki tudja mi, akkor már nem lesz elég ember gondolom.
⭐ Stella
-
demars
addikt
Nemrég hívott egy melós, ma mond fel! Azonnalival akar elmenni!
Észbe kaphatnának már a vezetőink... Sokáig nem húzzuk így...
Indul a kinti szezon, sorra mennek el a fiatalok!
Persze hab a tortán, hogy reggel hívott egy másik ember, hogy szabira menne... El is engedtem... Szóval ma 2 mínusz...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
veterán
válasz radi8tor #30420 üzenetére
jah, ismerőshöz megyünk, neki vannak kiadó lakásai, szobái (magyar) szóval ilyennel nem lesz gond.
De igen, két éve mikor kint voltunk TelAviv-ban, ott kértek a szállodában Napi 100dollár zárolást. Kicsit meglepett, nekem is megvágta a költőpénz keretet. Ami mák volt, hogy egy magyar srác volt az egyik recepciós, így valamit mahinált, és csak a felét kellett csak zároltatni.
Az meg egy másik tortúra volt, mire a kedves OTP oldotta a zárolást.
Kellett volna nekik egy fax a szállodától, hogy már nincs igényük a zárolásra. Ők küldtek is, de persze héberül (Mai napig meg van a fax, ha röhöghetnékem támadna... ) Ígyhát meg kellett várni a 30 napot[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Pulsar #30419 üzenetére
Azt nem tudom, én csak városon belül használtam.
A szállodáknál lehetnek meglepetések. Nálam volt 50 font előleg érkezés előtt pár nappal, aztán checkinnél közölték, hogy napi 100 fontot kérnek biztosítéknak a fogyasztásokra. Ez akkor meglepett, hopp kapásból -200 költőpénz, de majd legközelebb már ennyivel többet viszek (kp-ban rendeztem a dolgot)[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
veterán
válasz radi8tor #30418 üzenetére
Hát csak annyi, hogy megvan
Szeretem előre letudni a dolgokat, szállást is kifizettem már előre, pedig a foglaló is elég lett volna, de jobban szeretem ha minden klaffolMonjuk azt mondják, hogy valami olyan travelcard kell, amint rajta van a vonat logó vagy mi, mert akkor jár hozzá csomó helyen a kedvezmény.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Feladtam, vettem még egy SIM-et, aztán kész
-
veterán
válasz fant0mi #30403 üzenetére
hát nem böngészni szeretnénk, hanem munzee alkalmazást futtatni. Ez egyfajta geocaching játék, csak kimondott városi környezetre van kitalálva, nem dobozok vannak elrejtve, hanem QR kódok, és itt az okostelefonnal minden adott (QR kó olvasás, GPS, online adatok)
Ehhez kell a mobilnet
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla