-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpydeR3412
aktív tag
Sziasztok! Unokaöcséimnek szeretnék valami szobadrónt vásárolni.
Melyik/hol most a legolcsóbb? -
Allien
veterán
Te az EU-s raktárat linkleted, ahol nincsen MODE 2-s változat, erre figyelj. Az emberek talán 10%-a használ mode1-t, ezek az emberek 99%-a távolkeleti. Európaikak mode 2-t használnak.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
shaddam
aktív tag
válasz dudicukrasz #7296 üzenetére
Hát fel nem ülnék egy ilyen szeletelő gépre
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
dudicukrasz
tag
Annyira nem győzött meg a vidi,de lagalább a miénk
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
Ezt valaki megmagyarázná nekem? FPV G3-3D gimbal. Namost a yaw szervó az kifele kilóg a rezgéscsillapító panelből, ennek mi értelme van? Hogy lehet így felszerelni? Van még egy konzol, mint a Tarot gimballon és tulajdonképpen a lábra van felfogatva? Máshogy nem tudom elképzelni, meg is nagyon látom, hogy miért jobb ez, mint ha máshova tették volna...
Szerk: közben rájöttem, hogy így van, van egy kép, amin látszik, de akkor is hülye helyen van
[ Szerkesztve ]
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
muranyig
tag
Milyen akksi való ehhez a gimbalhoz?
-
Jackal2
senior tag
válasz Teréz Atya #7290 üzenetére
Oh, én azt hittem hogy gyári, csak ilyen szar
-
Teréz Atya
senior tag
1. az 5.8 gigas FPV sem gyari, csak aftermarket. A kepminosege csapnivalo, de legalabb analog, igy jo lehet FPV-re a kis delay miatt.
2. a linkelt Wi-Fi kamera 2.4 gigan megy. Interferenciat okozhat a szinten 2.4 gigas tavval. Elvileg az ujabb gepek mar ez ellen be vannak ojtva, de ilyenkor is jobb meszebb tenni a gep antennajatol. Jo rendes delay-el szamolj es nem tul acelos hatotavval, ahonnan meg tudod fogni a jelet. Tipikusan 20-
40 m. Felteve, ha a szomszed nem csirket akar grillezni a Wi-Fi-jevel, mert ekkor kevesebb.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Jackal2
senior tag
Nem ismerem ezt a kamerát, gyanúsan olcsó De azért a Tarantula is csak egy szénkefés gép, lehet kinyírod a teljesítményt egy nagyobb kamerával, főleg ha tokban van.
A zoknizás, az ez, lemész, nyomkodod a zoknikat naponta háromszor, kapsz érte pontot, ami kedvezmény, örülsz, vásárolsz
Ennyi. Napi 70-80 pont kijön belőle, az havi 24 dodó
-
Saccco
nagyúr
válasz Teréz Atya #7284 üzenetére
A X4 ilyet nem csinált nekem. Gyro-ról jut eszembe, hogy poén az eldobásos indítás.
X4, az előbb elírtam...
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Jackal2 #7280 üzenetére
Nekem nincs CG023, csak az akkuja, mivel a legolcsobb a piacon ami belefer a h8 mini-be. Anno gondolkoztam rajta, de tele volt ay RCGroups siralmakkal h meg szokott kergulni a gyro-ja. Nem megy elore vagy elkezd porogni, aztan megint megy, megint nem.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Saccco
nagyúr
válasz Jackal2 #7280 üzenetére
Nem CG023-mam van, hanem CG027 aka Eachine 3D 4X, leginkább a burkolatban térnek el egymástól. Mivel két hibás H8 mini 3D-m volt ezzel egy időben, ezért ezt eléggé megszerettem, mert ez legalább repült.
Nemrég kipróbáltam egy sima H8 mini-t is, ahhoz képest ez gyorsabb, kevésbé törékenyek a propellerei, ütközéskor vagy utána inkább simán lerepülnek vagy meghajlanak. A váz viszont törékenyebb az X4-en, a támasztósarkaknál elég vékony az anyag, kevés odacsapásra elpattan, viszont nem túl drága hozzá egy új. Az X4-nél egyszerűbb belőni az irányt, jobban látszik az eleje. A távirányító komolyabbnak hat, jobb is a fogása.
Viszont így, hogy mindegyiket próbáltam szerintem nem ér kétszer annyit a CG, ha csak 4,5-5eFt lenne akkor igen.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
tibibi
őstag
Urak! fpv kamera kellene a tarantulára tudtok ajánlani esetleg, milyet és merre keressek?
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
CG023-mam nincs, de az Eachine H8 mini nagyon jó. Amikor csinálod majd a tripla hátraszaltókat és közben arra gondolsz, hogy baszki én ezt a koptert mennyiért vettem (én pl. 3300 Ft-ért), akkor minden hibáját el fogod felejteni (és nem csak együtt élni vele) az előnyeit meg nagyon fogod élvezni.
Terézatyának és asszem Sacconak van talán CG023-ma, ők meg tudják mondani, milyen, de ebben az árszegmensben nincs nagy különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
Szerintem túlgondolkodod ezt az Eachine témát. 4000 Ft, semmit nem kell tőle várnod, totál egyszerű alapgép, ami mókás. Megveszed, repül, motor elromlik, 600 Ft, kicseréled, lemerül az akkumulátor, feltöltöd, kész. A többi olcsó gép is gagyi anyagból van, hajlik törik, stb.
Annyit tipródsz ezeken, mint ha egy Zero Explorer és egy Phatnom 3 között kellene dönteni.
-
Teréz Atya
senior tag
Annyira nem mentem bele, olvasd el a linkelt lap legfelso hsz-et.
Az Eachine nem gyart semmit, olyan mint a Technika a Tesco-ban. Ha megegyezel a beszallitoval siman raszitazzak a h8 mini-re h Imy.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Imy
veterán
válasz Teréz Atya #7275 üzenetére
Ugyanúgy Eachine gyártmány. Mi volt velük a gond? Akkor azt mondod nem érdemes?
-
Teréz Atya
senior tag
-
Imy
veterán
Az Eachine CD023-ról valakinek véleménye?
A H8 mininek a távirányítója eléggé gagyinak tűnik, ez komolyabb, és elég hajlékony gép. -
drnet
aktív tag
válasz dudicukrasz #7229 üzenetére
Gombhoz a kabátot?
Akart a kérdés lenni, nem? -
Teréz Atya
senior tag
Nemreg kerult fel. 14 ezer dolcsiert van a Banggood-on.
A neve is jou: DJI MG-1 Portable 8Axis Agriculture Plant Protection RC Octucopter RTF
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz wyattthoearp #7266 üzenetére
Köszi, Már tiszta.
-
wyattthoearp
tag
válasz SpydeR3412 #7265 üzenetére
A posta kicserélő központja ajánlott levélben értesít, hogy a küldeményed vámköteles. Ha elküldöd, az adatokat a levél megérkezése előtt, 2-3 munkanapot spórolhatsz magadnak.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Turbobacsi #7264 üzenetére
Köszönöm!
Bocs az ertetlenkedesert de nagyon nem tiszta: miértt érdemes screenshot-ot csinálni a levél megérkezése előtt? Az kb 1mp, annyival leszek előrébb. -
Turbobacsi
senior tag
válasz SpydeR3412 #7263 üzenetére
a csomagon szereplő címre (de szerintem ne várd meg..)
lépj be asztali gépen alira, onnan tudsz a rendelésről screenshotot csinálni
ja: a vámkezelési megbízást kell beszkennelni, hiszen alá kell írni (legegyszerübb ha a biankót kinyomtatod, kitöltöd tollal, majd visszaszkenneled)[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz peestheee #7261 üzenetére
És hová küldik a kitöltendő dokumentumokat?
Én a tartózkodási címemre rendeltem, ami nem egyezik a bejelentettel. Vagy emailre küldik?
Az aliexpress-ről rendeltem mobilon, nincs paypal vagy más számla, csak a mobil alkalmazásban, hogy mit rendeltem és mikor. Ilyenkor mit kell beszkennelni nekik? -
válasz peestheee #7255 üzenetére
Nekem NL Tracked van, de nem tudom követni...
10258667
ennyit adtak meg... BG oldalon sincs részletezve.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
peestheee
tag
válasz SpydeR3412 #7257 üzenetére
küldenek majd pár kitöltendő dokumentumot, amit vissza kell nekik küldeni beszkennelve
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
válasz marciart11 #7258 üzenetére
Fikció, amit írsz, és csak reménykedsz. Elérkezhet egy olyan szint, amikor már egy kis szerkezet képes egy komplett részfeladatot ellátni, egy másik meg egy másikat, majd a végén össze áll egy zárt rendszer, és voilá, kellenek programozók, managerek, elnök vezérigazgató (és titkárnő, sofőr Neki). A többi ember meg majd a szolgáltató iparban próbál elhelyezkedni...
Az Amazon tipikus példa erre. Le akarja csökkenteni a fizikai munkás állományt, mert képtelen kezelni az embereket. Nagyobb profitot akar, mert többet akar drogozni, és a fű már nem elég a heroin meg sokkal drágább...Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz SpydeR3412 #7254 üzenetére
De a legegyszerűbb:
Magyar Posta
Ha már ezen is látod, akkor itt van az országban tutira....Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
marciart11
aktív tag
Kézi munka erőre mindig szükség lesz, a kis finom mozgásokkal járó egyedi pepecs munkát sose fogják gépesíteni nem éri meg, vagy nem tudják. Valószínűleg egy ilyen drón-t se fognak tudni teljesen gépiesítve legyártani.
Igazából a munka színvonala növekszik, munkahelyek száma nem csökken inkább átalakul, mert a technika fejlődése újabb munkahelyeket teremt. -
peestheee
tag
válasz SpydeR3412 #7254 üzenetére
itthon van a vámon 2 napja
-
SpydeR3412
aktív tag
Sziasztok!
Van egy track számom ( EQ305665751SG ), és szeretném tudni merre jár a csomagom.
Beírtam több keresőbe, de vagy semmit nem talált, vagy olyat amiből a googlefordító, sem volt képes számomra értelmes módon segítséget nyújtani.
Kérem, aki jártasabb az ilyen dolgokban, legyen kedves megnézni nekem.
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Szerintetek várható még valami újdonság pl:JJRC X1., vagy nagy akció karácsonyig, vagy esetleg utána?
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
válasz Jackal2 #7251 üzenetére
Érdekesnek érdekes. Csakhogy, sántít, mert akihez a gyerek beszélt (mondjuk az Apuka) éppen a postás volt, akit kirúgtak a drón miatt, ergo, AZT a cipőt NEM tudja megvenni, mert NINCS miből, hiszen munkahelye sincsen. Arra kell gondolni, hogy ha mindent robotok csinálnak, akkor hol lesz a fizetőképes kereslet.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Jackal2
senior tag
Amazon drón, érdekes.
-
Allien
veterán
válasz Teréz Atya #7249 üzenetére
Ne izgulj, már levágtam a fertőzött részt, és elégettem.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz wyattthoearp #7226 üzenetére
Sajnos az egyik távom nem jó. Reklamáljak miatta ($2)?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz muranyig #7238 üzenetére
Ha makod van akkor JJRC X1. 120 dolcsi. 1806-os brushless motorjai vannak 2S akkuval 6040-es propokkal.
Az egesz gep tomege 306g, a felhajtoerejet 900g korulire saccolom. 200g a gimbal, egy Yi meg 70?
DE:
1. semmi tapasztalat, Seby irja rola az elso angol tesztet. Mondjukra egyelore neki tetszik.
2. Inkabb sportos, izgaga, mint kameraplatform
3. Az 1.6 felhajtoero / ossztomeg (900/570) nem lesz tul rozsas. Persze ezt valakinek meg kell merni.[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz muranyig #7244 üzenetére
Gondolj bele abba, hogy a YI meg a gimbal 40.000 forint és te egy ennél olcsóbb géppel akarod reptetni, majd nem bírja és földhöz vágod. MI van alul? Amit meg akarsz védeni, az meg megy a kukába. Megéri? Nem igazán...
Titkos tipp: JJRC X1 ,hátha de nagyon utána kell olvasni és még mindig ott a tápellátás.
De gondolj bele, Tarantula 1300mAh, CX 20 2700mAh, vajon melyik táplálja meg jobban?
-
muranyig
tag
válasz dudicukrasz #7243 üzenetére
én is ezen agyalok... mert ha már van gimbal meg kamera akkor ha veszek egy keféset pl tarantula x6, akkor kb. lehet fel sem emeli, mert ha meg akarom táplálni a gimbalt akkor kell hozzá akku is, ami plusz súly...
arról nem is beszélve, hogy pl a cx 20 már gps-es, stb...
Inkább lehet kivárok vmi akciót a cx 20-ra...
Addig is vajon milyen akku kell a gimbal-hoz, hogy le tudjam tesztelni? -
tibibi
őstag
találok valahol videót milyen lehet a 2 mp kamera?
-
muranyig
tag
Tényleg gombhoz a kabát... DE mentségemre szólván akciós volt a gimbal..., Yi-m meg már van... szóval igazából adott volt a téma....
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
Megerősítem. Azaz, a csávónak azért van valami érzéke hozzá, vagy gyakorlata több géppel, de az X900 bizony remekül irányítható. Én, mióta megvan, a CX-10-hez hozzá se nyúltam. Még bottal se. Pedig az se rossz gép, ha szigorúan nézzük, de mégis, feelingben sehol sincsen szerintem az X900-hoz képest.
-
Jackal2
senior tag
válasz muranyig #7228 üzenetére
Megemelni meg tudja az MJX X101, Tarantula is, na de utána hogyan tovább? Hova kötöd be? Miről táplálod? Milyen lesz a gép mozgása? Mennyire csökken le az üzemideje?
Szerintem úgy számolj, hogy kell egy minimum 70K-s gép, de inkább több és akkor már normálisan fog repülni, mondjuk 10-15 percet...Mind ezt 120.000 ért
-
-
muranyig
tag
válasz dudicukrasz #7229 üzenetére
kb
-
muranyig
tag
Sziasztok. Rendeltem egy ILYEN gimbalt, a kérdésem az lenne, hogy melyik a legolcsóbb drón, ami ezt elbírja egy xiomi yi-vel együtt?
Illetve ehhez a gimbalhoz kell venni még akkut is? Ha igen milyet?
köszi -
Jackal2
senior tag
válasz Pikachu24 #7224 üzenetére
Ilyen nekem is volt, párszor ki és bekapcsolod és összejön, esetleg egy dupla jobbra le kalibrálás segíthet (asszem egyszer így pimpeltem meg).
7223 Tibibi: Van 5MP-s nagylátószögű kamera rá gyárilag, itten, csak szerintem drága.
[ Szerkesztve ]
-
Pikachu24
aktív tag
Valaki nem tudja hogy miért nem jön össze a h8 mini bindelés(Csatlakozás)? A táv folyamat csipog a drón meg lassan villog.
-
tibibi
őstag
Gearbest-nél van valami nyomon követés ,hogy merre jár a csomag?
Gyári kamera helyett gondolom valami mást kellene keresnem[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
zsebbe pedig jöhet pár százezer, és akkor csökken is a bírság utána.
Na néztem MJX901-ről videót, hogy az emberünk nagyon jól játszik vele. Most tényleg ilyen könnyű irányítani, vagy Ő jött bele már annyira?
Távirányítója nem egy nagy valami, tiszta "H8 mini-s beütésű"
Persze a tesójára az X600-ra gyúrok (eddig, aztán majd kiderül mi lesz, mert durva el/leárazás bármikor beüthet).[ Szerkesztve ]
-
válasz vizimento #7218 üzenetére
Annyira szimpatikus az ilyen...
Most a blekfrájdéj miatt is kerültek fel a hasonló jófej cégek, megfeledkeznek a gyűjtő oldalak árgrafikonjairól. Amúgy ha fogyasztóvédős lennék, akkora g***ci lennék, h a gatyájukat is elbírságolnám az ilyen fattyú kutyáknak.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
vizimento
senior tag
A minap szó volt a wish nevű cég megbizhatóságáról... Egy mai adalék a korrektségéhez:
"Az óra ajánlata! Syma X5SC 97% árengedmény"
Mondom ezt megnézem közelebbről...
1889$ helyett most 97% árengedménnyel csak 51$
Hmmm...
Értem én hogy marketing meg minden, de 1889$ helyet???Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
Teréz Atya
senior tag
Szevasztok, ujra itt. Ha valalki kerdezett tolem irjon ujra vagy pu, mert amikor 100 folott van az uj hsz-ek szama az mar, hmm, no, problemas.
@ csmat - a wifi-s FPV csak arra jo h nagyjabol belodd h merre nez a kamera a fotozashoz. Az 5.8 GHz-nel az atvitel analog NTSC vagy PAL, igy sokkal kisebb a kesleltetes, meg a hatotav is nagyobb. A kepminoseg meg olyan amilyen. A versenyzok ilyen atvitelt hasznalnak.
Am YT alapjan a V686G kb olyan kepet lo mint a linkelt Syma 5.8 FPV. BTW ez akarmilyen gepre reszerelheto mivel akkus. A Syma csati csak arra kell, h a tavrol loj kepet / videot. Sokan megveszik mas gepre es a felvetelt kezzel inditjak, a ket vezetek rovidre zarasaval.A Gearbest-en mar kaphato a JJRC X1, remelem nemcsak hinta. Es kompatibilis a Syma X5 FPV-vel. Mind a 4 ESC-je egy alaplapon van. Az FCB es TX ahogy latom kulon van.
-
D@reeo
aktív tag
Badass MJX X600 Mobius-szal
Már merülőben volt az akku és a motorok se voltak a legjobb állapotukban, de még elbírta.
Pikcsör
Foto by Nicolefoto[ Szerkesztve ]
-
peestheee
tag
nem ismerem ezt a kamerát, a videó nem túl meggyőző..
de találtam erről is tesztet:
fpv kamera tesztde akkor már szerintem v686g, van wltoys és jjrc verzióban is, csak a színük tér el, a felszereltség ugyanaz
alap teszt
videó teszt[ Szerkesztve ]
-
muranyig
tag
Sziasztok, csak egy gyors kérdés: melyik erősebb (melyik emel fel nehezebb cuccost... ): tarantula x6, vagy mjx x101.
-
Saccco
nagyúr
válasz marciart11 #7205 üzenetére
Mobilról most nem tudom linkelni.
Így jutsz oda:
Aliexpress - Robocat - $22-$28 - egy eladó hirdeti ennyiért.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
peestheee
tag
elsőre igen, azt ajánlom amit nem kell félteni, és nem nagy kár érte, mert ugye elkerülhetetlen hogy néha zuhansz vele..amikor már biztosan tudod irányítani, jöhetnek a nagyobbak, kintre valók
oda pedig a syma x5c-1-et ajánlom, már sokan igazolták vissza, hogy nagyon könnyen kezelhető, megbízható quadcopter
kamerázásra valók kb 40től kezdődnek, addig csak repülésre érdemes venni, mert úgyis rossz minőség/remegő kép születik..otthonra mondjuk elég, megnézni hogy mit csináltál, hogy néz ki stb
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Lassan meg kéne rendelnem a quarokoptert, de még mindig nem tudom melyiket.
(tudjátok viszonylag kis méretűt, hogy korlátozottan lehessen beltérben is használni, viszont használható kamerát is szeretnék rá (FPV-hez) de azt se tudom, hogy wifis verzió, vagy nem wifis lenne a jobb 30-40 e ftért.)Mivel tervben van egy gopro jellegű kamera beszerzése is,amit a qadrokopter mellett akár sisakra, autóra,(vízálló tok legyen hozzá) stb-re is szerelnék, lehet érdemes lenne egy olyan qadro beszerzése, ami ezzel működne. De akkor meg az lenne, hogy lenne egy 20-30-40-ezres kamerám egy 10-15 ezeres helin.
Szóval kérnék tippeket:
1) qadrokopterre szerelt wifis quadrokopterkamerásról pl syma x5SW,
2) qadrokopterre szerelt quadrokopterkamerásról pl: V686-G (5.8 G FPV) vagy MJX X600 + kamera szett
3) qadrokopterre szerelt gopro jellegű kamerásról pl syma x8g vagy pl egy cheerson cx20 olcsóbb variánsa, amire később rakok kamerát.de lehet most veszek egy kamerás qadrokoptert és később egy gopro jellegű kamerát
-
Allien
veterán
Amit Jackal2 linkelt, megnézed mekkora doboza van az X600-nak, bizti nagyobb, mint az X800-nak. Nekem még se ment áfára... Természetesen úgy kell kalkulálni, hogy oda kerülhet, oszt ha még sem, akkor örül bódottá...
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy ha itthon vennéd meg, esetleges garanciális ügyintézés hogy alakulna. Hiszen ezen eszközök törése szinte tuti hosszú távon. Már, ha használja az ember. Van olyan része, ami garanciális, van ami nem. Ergo, ha törik a kezdő reptető mívoltunkból mondjuk a propeller, nem lehet cseréltetni garanciába...
Mondjuk, eddig nem törött nagyon semmi se, az X900-nál volt 1-2 propeller, ami elszállt, de az se törött. Az X600-nál eddig semmi se, de igaziból még alig-alig használtam (5-6 reptetés még igaziból semmise).Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest