Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hundai
aktív tag
Elkapott az inger, hogy építsek egy tyro79et. I6X távot vennék hozzá. Lehet hozzá választani fs-a8s, ez jó lenne hozzá vagy vegyek hozzá egy fli 14+t?
-Wake up Neo!
-
vandor01
őstag
válasz Johnny_vT #67046 üzenetére
mondtam mondtam a boszmébol LR lesz! igy legyen ötösöm a hétvégén
a 1407-es mindenben kenterbe veri....
de az LR az azert masra van mint az örült állati száguldozásraCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Johnny_vT
senior tag
válasz Johnny_vT #67014 üzenetére
Na szép, az R9MM kivételével mindegyiknek 20-30 munkanapra ugrott a feldolgozási ideje. Beszéltem a helpdesk-el, állítólag valami zűrzavar volt a raktáraknál, aminek nem látták előre a megoldódását és ezért nyomták fel ennyire a processing time-ot. Hát nagyon remélem
Közben rádöbbentem, hogy Böszme-1 máris átépíthető long range-re ha megjönnek a cuccok. Kuponnal összerendeltem mindenféle szirszart, így mar van másik váz (igaz csak 5 colos), 2306-os motorok, 2-ágú HQProp, meg ugye az új vevő és még korábbról a GPS.
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Peaceliker #67044 üzenetére
Jah, hát az aksi tépőzár is BetaFPV, a propp meg Avan, vagy Racerstar szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Peaceliker #67041 üzenetére
Igen, írtam is, hogy átalakított. FrankenDevil (Sailfly váz, RedDevil motor, Trashcan fc, hx100 canopy és kamera, Diamond vtx, a propp most épp szintén RD)
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz SpydeR3412 #67040 üzenetére
Reddevilben eos2 van gyárilag, ez akkor hx100 bol ment abba át?
"Oh my Goa'uld!"
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz DJGABI #67038 üzenetére
+ syler123:
A szemüvegem szebb képet jelenít meg felbontásban. De igen az a lényeg, hogy nincs hangyafoci.
Fogyasztás talán picit több, de nem számottevő. A súly sem vészes, szerintem simán viszi egy 1s gép is. Ez egy átalakított RedDevil amúgy. A kamera meg egy Runcam nano.
A kockásodás a yt műve. Bar lehet neked jobb a szemed az ilyesmihez.[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz SpydeR3412 #67037 üzenetére
sokkal szebb mint szemüvegben, nincs hangyafoci. milyen cam? meg hogy veszed észre, fogyasztásban jelent valamit? inkább csak súlyban, nem? bár csak 1gr a diffi gyárihoz képest.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz DJGABI #67026 üzenetére
Jó cucc! Tegnap teszteltem alkonyatkor.
(#67019) hundai: simán csak hajtogasd vissza és olyan lesz mint új korában.
Ha elreped, vagy törik akkor adj neki egy kis cint és kész. -
-
hundai
aktív tag
Én is inkább a b6 kameráját ajánlom. Elég nehéz az ilyen aio-t belerögzíteni normálisan arra a kicsi helyre, kókányolni is tuti kell. Itt elég lenne egy kis szigszalag vagy vagy diszkrétebb megoldásként egy 2 oldalú ragasztó a normális rögzítésként.
szerintem a leggyengébb pont a landoló talpak.3 kicsi csavarral van rögzítve, ezért nem is érdemes feltenni a prop védőt, mert csak szétfeszítené ezt a részt és utána ragasztgathatnád mint én-Wake up Neo!
-
Johnny_vT
senior tag
Remélem a legjobbakat. Az echte long range drónba jövőre Slim+ kerül majd, de most fontos volt a mikro méret a 3 colos miatt. Egy BADRX hibánál minden jobb. utolsó repulés után visszasétáltattam magam előtt a gépet a kiindulópontra, de az egyik finon gázadást úgy érzékelte, mintha fullgázt nyomtam volna. 3 másodperces irányítatlan, line of sight punchout következett. Juhú. De megmentettem
-
DJGABI
addikt
Kupon a leírásban még él rá, 10k-ra jön ki úgy az alapgép. Aranyos, kezelhető kis gép, acrós ennyiért továbbra sincs, de úgy azért már nem akkora deal. pont az volt benn a jó, hogy szemüveget, mindent kaptál. Gyári kamerát mondjuk annyira nem ajánlom. Vagy hát repkedni okés, mert szép minősége van. De megkövetem magam, kollégáét szétszedtük, dvr-t nem lehet rákötni, csak tápot kap az alaplapról. De amúgy kb bármilyen AIO kamera jó rá, fentebb pl hundai is ilyet épített.
Nézegettük, kolléga lehet a Bugs 6-osét teszi rá [link], vagy hát jobban mondva max az aljára aggatja. A nagytesó Bugs 3-asba bele is lehet applikálni: [link] Távon ott a fényképező/videó gomb, meg 3 eres a csati a lapon, elvileg jónak kell lennie
[ Szerkesztve ]
-
swazi
csendes tag
Sziasztok!
Szemezgetek a Bangood-on egy Eachine ex2mini-vel. Most vagy már csak kamera nélkül van. Milyen kamerát volna érdemes hozzá venni külön?
Amivel szerelik külön majdnem annyiba kerül mint maga a drón.
Vagy felejtős így egész? Előre is köszönöm a segítséget. -
DJGABI
addikt
ez új cucc? happymodel diamond [link]
dvr-es vtx, bemegy a trashcan/mobula gyárija helyére. árban is kb annyi
-
Saccco
nagyúr
Skyzone SKY02X
Nagyon tetszik.
Egyáltalán nem érzem kicsinek a képet (30°). A vevő jobb benne, mint a Cyclops-omban. Kicsit zavaros a sok gomb, de majd rájövök, hogy mi micsoda.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
hundai
aktív tag
válasz Peaceliker #67021 üzenetére
Sajnos csak RP-SMA csatim, és hozzá egy 3dbi bot antennám van itthon, sima SMA csatim nincs :S
Köszönöm a segítséget-Wake up Neo!
-
hundai
aktív tag
válasz Peaceliker #67018 üzenetére
-Wake up Neo!
-
gabesz82
őstag
Sziasztok!
Szegeden esetleg tudtok-e olyan embert aki foglalkozik DJI Phantom 3-as javításával? Wi-Fi antennakábelekről lenne szó amik a kamerarészbe mennek (csatlakozók épek, kábel szakadt el). Köszi előre is mindenkinek!
PSN: Morfologus82
-
hundai
aktív tag
Segítenétek mi lehet a hiba?
5-6 reptetésig semmi problémám nem volt a tx02 + TR1 800D-vel, nyílt terepen megvolt a 300 méter akadások nélkül. Most a 150m is enyhe túlzás. Okozhatja, hogy az kamera antenna egy 3mm-es részén levált a nikkelezés? Elég sokat repkedek villanyoszlopok alatt / körül, ott elég zavaros, majdnem csak elmegy a kép.
(tegnap sikerült az egyik magasfeszültségű vezetéknek is nekimennem)-Wake up Neo!
-
addikt
Eléggé úgy néz ki döntöttem és egy Beta85 Pro2-t rendelek.
Egy Z02 kamera és VTX van benne, ami vezetékkel van össze kötve. [link]Vajon ha rendelek hozzá egy EOS2 canopy-t, akkor simán át tudom forrasztani bele az EOS2 vagy RunCam Nano 2-t? Vagy van valami ami miatt ez kizárt azaz másik VTX is kellene?
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz Peaceliker #66969 üzenetére
"Pedig kinéz egy idegbaj még"
Hát ehh...Na jó viccen kívül. Úgy érzem már átnéztem és átolvastam az internet egészét R9M és Crossfire közötti összehasonlítást keresve. De egyszerűen nincs konkrét válaszom rá, hogy tényleg annyival jobb-e a CRSF mint amennyire túlárazott. És nem csak az egység árát kell nézni, hanem az egész platformot a vevőkkel együtt. (Antennát is említeném, de ha az nincs a csomagban, akkor úgyis a lengyelektől rendelek, ami olcsóbb és elvileg hasonló minőség.)
A cél ugye a long range, de földi állomást nem akarok létesíteni, így nyilván a 800-1200mW-os VTX 5.8G jelerőssége fogja a korlátot jelenteni.(#67004) RevoneX
Turtle V2-ből nagyon szép eredményeket lehet kihozni[ Szerkesztve ]
-
RevoneX
csendes tag
Sziasztok! Melyik a legjobb FULL HD-s, vagy 4K-s FPV drón a piacon? A Mobula7 HD-t néztem ki. Azon egy Caddx Turtle V2 kamera van, az 1080p 60 FPS tud, ami elég meggyőző.
-
defy456
aktív tag
Megjött nekem is a happymodel crazybee f4 v3
Nekem nagyon jók vele a tapasztalataim. Az enyémen jók a forrasztások, viszont én egyszerűen nem tudtam rá forrasztani. Nagyon megszenvedtem vele. Nem tudom eldönteni, hogy az új hegy nem jó, valami van a forrpadokon(néha úgy tűnt, mintha valami áttetsző valami úszna rajtuk amikor megmelegítem, de az istennek sem maradt rajta cin), vagy egyszerűen az én bénaságom.
Viszont nagyon-nagyon szépen repül a sailfly-ban. Nincs "térerő" gondom se vele. -
DJGABI
addikt
válasz Peaceliker #66996 üzenetére
pont veled beszéltük, cinecan a definitív váz már, nem?
de ja, ha nem cinewhoop a cél ez a sailfly átépítés 10/10 ár/értékben, már ha él még rá a kupon. szerk: de akkor látom nem
reddevil is jó lehet alapnak, de épp arra sincs kupon
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest