Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Peaceliker #66999 üzenetére
Szívesen fogadom! Amúgy HX100-al 65mm proppal, 350-es 2S akkuval 5 percet lenyomtam vele, pedig az 1103 8000kv. Okok, nem volt végig th, de azért mentem vele.
Sailify-X már nem akciós sajnos, lejárt a kupon.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Peaceliker
addikt
hihetetlen jó a hatásfoka.
persze erősebb egy 1103, de kell-e?ha érdekel vágatlan, igénytelen, nem yt ra való dvr akkor küldök róla mit tud a 8500kv.
amúgy meg nem túl nagy kertben repültem sailfly al és marha jó...mondjuk fogy a prop és kényelmesebb turtleözni ur85el, de néha inkább azzal tolom mert éelem hogy nagyon megy
"Oh my Goa'uld!"
-
addikt
Nah, teljesen elbizonytalanítottatok.
De egyáltalán nem értem mi a difi a 1102 és 1103 közt, azon kívül hogy a magasabb nehezebb. Ennyi a hátránya?There's a device that I've been using called a whoop.
-
Peaceliker
addikt
ur85hd 3s en sztem füst, mint legtöbb 5A FC s cucc
75mm 1103 al kakesz, legalábbis nekem nem jött be
mondjuk 1102 vel raktam össze egyet, de az sajna csak 10kkv és 2s en nem volt túl harcos (szarul sem ment, de parkba kevés vt), de 2db szottyad 1s 550es akkuval hosszú-hosszú padló gázokkal 3p et repült
13500kv val még lehet adná isha legolcsóbb kell:
sailfly-x 66usd, ur85 váz meg egy tetszetős canopy (mobula pnp lenne pl), 2" avan prop és csókolom...80usd kb
szerk: vagy egy larva 88 ért oszt abból ordenáré cuccot lehet rittyenteni
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
addikt
válasz Saccco #66992 üzenetére
Feladtam a Toothpick dolgot a HX100-al, mert ehhez nagy tér kell, vagy totál ember mentes övezet. Pedig nagyon bejön...
Amúgy pont a 85 Pro2-vel szemezek. Azért is néztem azt, mert van egy Beta75X vázam is és valag hozzá való prop. Mondjuk nem tudom miért jó nekem a 75mm, ha van 85mm, de ahogy látom 1:1 kompatibilis.
Tudom hogy utolsó szempont kellene legyen, de az UR85 szegény nagyon randa.
UR85HD előnye pedig ha jól értem, hogy 3S-el azért izmosabb lenne.Építeni nem akarok, mert egyben sokkal olcsóbban jön ki ahogy nézetem az árakat.
-
Saccco
nagyúr
Shutterbug85 - Mondjuk ez alapvetően épített, de a BetaFPV Beta85 Pro 2 a bolti verziója, utóbbi tesztje a kitaláló csatornájáról.
Én is most erre megyek. Vettem egy UR85HD-t, a HD kamera helyett kap egy Foxeer Predator 4 Nano-t vagy Runcam Racer Nano-t és voilà.
Az SB85 kifejezetten 2S.
szerk.: Az UR85HD valamivel gyengébb, mint a Pro 2, de többet is megy egy töltéssel. (1102 @9.000kv vs 1103 @11.000kv)
szerk.2: UR85HD kuponnal ~$112.
A Beta meg ~gyorsan ideér (kevesebb mint 2 hét, futárral).[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
addikt
Melyik whoopot ajánlanátok leginkább 2-3S freestyle-ra jelenleg? Jó lenne 2S, mert tele vagyok 2S akksikkal.
Van valami kiemelkedően jó ajánlat?There's a device that I've been using called a whoop.
-
vandor01
őstag
pár napja Brüsszelben reptettem:
minden lukba dront!ma meg megrepultem egy Mo-i vidéki strandot
Strand&StarWars1
Strand&StarWars2Ja hangot LE!
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Johnny_vT
senior tag
válasz DJGABI #66987 üzenetére
Akkor az pech. Én elég gyakran vágom falhoz, fához, egyebekhez, de valahogy még mindig sértetlen az egész gép. Na jó, az egyik propellerről leszakadt az egyik ág/toll, de ennyi hála az égnek.
Más: nemrég megjelent az R9M Lite-nak a Pro változata, de elég kevés infót találok róla a specifikációkon kívül. Tudtok linkelni vagy mondani róla valamit a "nagy" piros R9M-mel szemben? 1W-ot és dinamikus teljesítményállítást már ez is tud, sőt, engedélyezték EU-ban a 16ch telemetriát is mindezek mellett ha jól olvasom. Viszont nincs rajta külső tapcsatlakozó és a kompakt mérete miatt aggódom, hogy túlmelegedne. (Cserébe átalakító nélkül belemegy az X-Lite-ba és az X9 Lite-ba )
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
DJGABI
addikt
válasz Johnny_vT #66982 üzenetére
abszolút semmi extrém nem volt. meg írtam korábban, 80%on van a throttle amúgy is. 1,5 max 2m meg fűbe esett... hát fillérbacás, de eos2-t vettem, majd max megint panaszkodok hogy szarok a fények de lehet korábban is elengedett már, mert ahogy hajtottam a gépet, egyre rosszabb volt a kép.
pont ilyen mütyür alkatrész... kár hogy esélytelen bizonyítanom hogy gyárilag hibás, a motorra se válaszoltak... bg support
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
válasz DJGABI #66980 üzenetére
Ultimate Nano FPV Cameras Side By Side Comparison
Foxeer Predator 4 Nano
Caddx Turbo EOS2
Caddx Kangaroo
Runcam Racer NanoAz EOS kivételével a többinek állítható a képe.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz Peaceliker #66981 üzenetére
Ha mehet a drágább ($25-37), akkor Runcam Racer Nano, Foxeer Nano Predator 4, CADDX Kangaroo.
Ezek közül akarok választani én is...Egyelőre a Predator 4-re hajlok.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
olcsó hobbi sálálálálá...
konkrétan megöltem az eos2-t. acróval próbálkoztam utolsó repülés alkalmával, sikerült pár flip, de kresseltem is párat, nem gondoltam volna hogy ekkorát... ma több nap után venném elő a gépet. armol, osd is van, csak épp kép nincs. vtx meg fc között zöld kábel szakadt [kép], megforrasztom, továbbra is semmi. méregetem az eos-t, minden rendben. leveszem a matricát, valami smd lábai szanaszét, félig lenn a boardról. [kép] forrasztani esélyten.
mi az ajánlott kamera ilyen micro gépbe? 16:9 engem nem zavart, most úgyis akciós sztem rendelek ugyanilyet. de ha van jobb meghallgatom
#trashcan
[ Szerkesztve ]
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz RevoneX #66975 üzenetére
Ezt a konkrét típust nem próbáltam, csak kb az összes többit.
De szerintem is olyan lehet, minta vélemények róla.... Nem túl jó. Nehéz és emiatt nem repül jól. Mondjuk kezdésnek jó lehet, hisz nincs mihez viszonyítani. Illetve, azért van benne tuning lehetőség, úgy már használható lehet. -
Johnny_vT
senior tag
válasz Peaceliker #66974 üzenetére
Ipex van nem forrasztás. A napokban épphogy csak repülni volt időm, nem tudtam foglalkozni vele alaposabban. Újraforrasztom a rádió antennacsatlakozóit és felteszem a vevőt a váz tetejére vagy az egyik karra, hogy messzebb kerüljön minden zajtól. Ez az egyetlen éa utolsó dolog amit tehetek, de baromi furcsa, hogy fokozatosan romlik a teljesítmény, nem pedig binárisan (jó/nem jó)...
-
RevoneX
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok véleményt mondani az Eachine E013-ról? 27 dollárért volt a napokban, és rendeltem egyet mert jónak tűnt videók alapján. De kiváncsi lennék a ti véleményetekre is!
-
Johnny_vT
senior tag
válasz Peaceliker #66972 üzenetére
Újabb nap, újabb teszt. A hatótáv 50 m alá csökkent, felszállástól fogva tizedmásodperces késedelem az irányításban.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz Peaceliker #66969 üzenetére
Hát kösz a bizalmat
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Peaceliker #66969 üzenetére
Lesz egy 09.09 is
Régebben a 11.11 volt a jobb, de pár éve már inkább a 09.09 a jobb deal. Kivéve 1-2 dolognál, amik 11.11 tényleg brutál akcióban vannak.[ Szerkesztve ]
-
Johnny_vT
senior tag
válasz Peaceliker #66964 üzenetére
Nincs k€dv€m már most átállni FrSky-ra és R9M-re, az továbbra is jövő tavaszi projekt. Hacsak fel nem idegesítem magam rajta még egyszer...
-
molnigee
aktív tag
válasz Johnny_vT #66960 üzenetére
Én most ezt rendeltem, valahol írták hogy jó, de ennyit tudok róla összesen
FS-RX2A pro--> http://dronearena.hu/ <--
-
Johnny_vT
senior tag
válasz HornedReaper #66962 üzenetére
Hát nemtom... rcgroups-on fli14+-ra és flit10-re is írtak olyan hibat ami nekem most van az A8S-sel. Felrajzolom őket egy dobókockára és kisorsolom
-
HornedReaper
senior tag
A Flit10 úgy tudom jobb, mint a 14
-
Johnny_vT
senior tag
Na, az FS-A8S vevőm hivatalosan is szar. Feldobtam rá a lengyel antennát, a rádióra is, a VTX-re is, a szemüvegre is és konkrétan 150 métert tud üres mező felett. Lásd klip.
Szóval ajánlottátok már a Fli14-et, de annak van egy pluszos változata is. Vaagy már csak a + van bg-n? Akad más alternatíva ami jobb az A8S-nél?
-
epicsepi
újonc
Sziasztok!
Mavic Air gépem egyelőre ismeretlen okból a Dunába zuhant. Feltételezem, hogy a rajta lévő szilikon tokba akadhatott bele az egyik propeller, mert úgy jött vissza, hogy ki volt szakadva.
Szóban forgó szilikon tok:
Videó: [link]
Tegnapi nap folyamán rendeltem banggood-ról egy új gimbalt (17 000,-), mert csak az rongálódott meg, még a kamera is kitűnően működik.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mi más lehetett az oka? Madarat nem láttak a hajóból, és ilyet nem csinál egy jól működő DJI. Válaszokat előre is köszönöm!
-
Józsi 89
friss újonc
Sziasztok.Lenne egy kérdésem felétek. Kicsit több jártasságotok van már a drónozásban mint nekem. Én most szeretném megvenni első drónomat ami az sjrc f11-es lenne. Ez a drón elméletileg 5g wifivel működik. Na most az érdekelne, hogy egy sima mezei huawei p smart telefonnal kompatibilis e? A választ előre is köszönöm.
-
DJGABI
addikt
válasz vandor01 #66953 üzenetére
ne legyél irigy g*ci
törölve lett vagy mi? tegnap még ott volt pointsmall oldalon is [link]
[link] a tutitól azért messze van... az a szemüveg no comment... meg ez az e013 nem tudom okosítható acro-ra... vagy legalább egy normálisabb távra
-
addikt
Valóban a 4.4V max fesz megoldotta a problémát, köszönöm!
Amúgy a feszültség jól volt kalibrálva a scale szerint, egyezett azzal amit kimértem.Köszönöm!
-
vandor01
őstag
hol a link?
most akartam venni 8e ft es 200pontert a tutit! én csak 15e ft-ert találok hasonlot! [link]
ne gyokerkedjetek már nem mindegy kinek a zsebét tomkodik a kinaiak!
a lenyeg a parasztja occcoooee tudjon gépet venniCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
cd334
tag
Tegnap megcsináltam az antenna modot Crazybee F4 PRO V3.0-n de semmit sem segített ugyanúgy failsafelt 10-15m után. Ma kapott egy külső RX-t.
A gyro még mindig zajos(megpróbáltam a gyro forrasztásait kicsit javítani, de az se segített). A következő BF parametert állítottam be: set gyro_calib_noise_limit = 120 Így már nem jön elő armoláskor a CALIB flag. -
Blizzardking
őstag
A feszültség és árammérőjét bekalibráltad? Nekem borzalmas baromságokat mutatott gyári állapotában. Műszerrel megmértem különböző fordulatokon, és addig szórakoztam a scale értékekkel amíg tényleg azt méri ami van. Az a 0.19A eleve gyanús.
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Johnny_vT
senior tag
válasz Peaceliker #66945 üzenetére
Nekem háromállásún van, de fel-és leszálláshoz sima acroban vagyok, meg amikor rizikósabb helyen repülök először proximity-t, akkor is inkább kikapcsolom mert többet árt mint segít egy koccanás idején. Rendes freestyle-hoz viszont tényleg elengedhetetlen.
-
fape
senior tag
válasz Peaceliker #66945 üzenetére
(#66941) SP!T: Szerintem az lesz amit sketchifun is írt. Mert túl merített 2S-nek hiszi a gép a 4.3V-t, látszik is a képen.
A BF képlet: cella szám = egészrész(mért fesz / max fesz) + 1
Szal vagy a vbat_max_cell_voltage nagyobbra pl ahogy korábban is írták 4.4-re vagy
vagy van már bf 4.0.0 felett erre is config force_battery_cell_count néven ezt állítod 1-re. De nálad bf 3.5.0-van szal marad az első megoldás.[ Szerkesztve ]
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
Peaceliker
addikt
osd mit mutat olyankor, rendes feszt vagy be is esik a beállított érték alá?
1s géppel az hhető hogy pikk pakk 3.5 alatt vagy. Vedd le a riasztást 3.2 re. De ha azt is hamar eléri akkor kevés az akku oda.(#66942) Johnny_vT
meg kell szokni a gyors disarmot.
Nekem amúgy mindig aktív az air. Beltérben annyi zavaró, hogy amikor koccanok nagyon ideges lesz tőle(#66944) SpydeR3412
viszont a kk1545 az fogy rendesen
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Peaceliker #66940 üzenetére
Köszi! Ott kerestem először, csak akkor még nem árulták de most már igen
Mobula v3: nekem van vázam, ami már 6-8 hónapos. Tényleg nagyon bírja.
-
Johnny_vT
senior tag
Az air mode-dal csak óvatosan! Faágnak ütközve, bármibe beakadva, leszállásnál földet érve óriási ampereket tud rászabadítani az ESC-kre és motorokra, hiszen a korábbi irányban és állapotban akarja megtartani a gépet. Ergo ha gyengélkedik az akksid vagy bármely más komponensed, akkor soha ne repülj kizárólag air-ben, hanem mindig 3-állású kapcsolón legyen és egyből nyomd le ütközés / landolás idején.
-
addikt
-
Peaceliker
addikt
válasz SpydeR3412 #66939 üzenetére
csak beta árulja
Ha már téma a ducted váz: azt csodálom, hogy mob v3 váz még bírja bent...ordenáré mit kapott már, mondjuk ki is van fehéredve az anyag mindenhol, de még tart
olyan váz csak beta nál van szvsz
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz molnigee #66938 üzenetére
Persze, nincs vita.
Peaceliker: Én meg tudod miért félek tőlük.
De műanyag kerettel nincs ilyen para.
Apropó. Jött egy hx100 váz is a csere fc mellé, de így félek használni. Ezt is meg kéne duplázni, de eddig nem találtam ilyen vázat. Láttátok valahol?[ Szerkesztve ]
-
molnigee
aktív tag
válasz Peaceliker #66937 üzenetére
Így gondolom én is. Ha nincs fű, le, fel tudsz szállni.
Ha van fű, le beleejted, fel meg mindegy.
Amióta van air, használom fixen, még kapcsolon sincs, nem rémlik hogy bármikor is gondom lett volna vele.
De amúgy meddő vita, ki hogy szereti.--> http://dronearena.hu/ <--
-
Peaceliker
addikt
válasz SpydeR3412 #66936 üzenetére
Hát figy, nálam bírja /bírta eddig minden. Pedig láthattad, hogy leszállás ritkán van nálam, max ha finomkodok akkor éppen lassan csapódom be. Mondjuk én nem megyek 200m re meg 50re sem szívesen mert nem szeretek sétálni, leesni meg szokásom.
Amúgy ha fűben alapjarat gond akkor anélkül sem lesz felszállás mert túl magas a fű és leszállás sem ajánlott mert fpv ben lehet nem látod hogy egyik motor már elakadt és akkor jön a füst."Oh my Goa'uld!"
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz molnigee #66933 üzenetére
Szerintem tökre nem ugyanaz. Én is rühellem, hogy air módban is forognak a motorok. És nem azért mert nem tudok úgy fel meg leszállni. Plusz 0 gázos forgó motornál már menteni sem fogsz talajközelben, mert inkább disarmolsz. Pedig rengeteg ilyen helyzetből jöttem ki győztesen, ahol tudom magamról is, hogy air módban/alaphelyzeti forgásban már ejteném a gépet.
Meg mondjuk ha 200m-re leesek, nem biztos hogy csak azért szeretnék visszasétálni, hogy újra repülhessek, mert épp ott fű van.
... Csak hogy lássatok bele kicsit a másik oldalba is.
Persze azt is aláírom, hogy léteznek a stab módban fel-le szálló emberek.Meg ezek az éppen most menő fogpiszkálók sem biztos, hogy nagyon meghálálják ezt a "disarmolok a talaj felett" dolgot. (am én air módban is szépen, finoman teszem le a gépet, ha magamtól szállok le. Szóval az air-es repüléseim 1%ában )
-
molnigee
aktív tag
-
fape
senior tag
Mennyire kell részletes magyarázat/okoskodás az airmódról (úgy is régen írtam már ide, ilyet)
tldr: airmódnál alacsony gáz értéknél is aktív a (pid) szabályozó, így nem zuhan a gép mint egy kő. Még airmód nélkül vagy leállnak a motorok (motor_stop) vagy ugyan olyan értékkel forognak (min_throttle): nincs semmi kontroll a zuhanáson.A legegyszerűbben úgy tudod kivédeni, hogy kapcsolóra rakod. Pl egy 3 állásúra.
1. állás disarm, 2. arm, 3. arm+air. esetleg 1, acro, 2 acro+air, 3 horizon/angle+air[ Szerkesztve ]
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
addikt
-
addikt
Segítenétek megérteni ezt a MOTOR_STOP funkciót?
Eddig "natúr" acroban repültem a kis 65mm brushless-el, de most bekapcsoltam hozzá az air-t. Sokkal könnyebb irányítani és megmarad az acro élmény is.
Viszont amint air-re váltok a motor felpörög. Azt lehetetlen elérni, hogy a földön ne pörögjön?De gondolom úgy kellene használni, hogy mikor már felszálltam átkapcsolom.
Szóval a motor_stop az mikor érvényesül, ha be van kapcsolva?
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Peaceliker #66924 üzenetére
Nekem iFlightból van 16x16os torony, abban a vtx adta meg magát amúgy minden rendben vele.
Am a forrpadok nekem egyikről sem jöttek le.cd334: a Nameless-t néztem ki, sok lehetőség már nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
mind ugyan az...
nameless meg ráadásul a fullspeed
pyro meg a nameless más színben elvileg...beta meg geprc (az tök ugyan az) nél voltak olyan bajok hogy könnyű lesütni a forrpadot a lapról (de neked ez nem lehet gond ), aurora val nincs tapasztalatom.
amúgy a 12A lapokban nincs vevő, szal az ilyen szempontból rendben lesz
jah közben nézem hogy az új T lapot írtad...az még szerintem senkihez nem ért oda, nem tudni milyen lesz
esküdnek még a 16x16 tornyokra, de hallottam már arról is rosszat....volt aki írta hogy vissza áll 20x20ra mert elege van ezekből
1103 nál már lehet nem is gáz az a +5g"Oh my Goa'uld!"
-
cd334
tag
válasz SpydeR3412 #66920 üzenetére
Mi lesz a következő? Jó lenne már egy norálisat találni.
Én a NameLessRC AIO412T néztem, vagy a Pyrodrone MICRO F4 AIO vagy esetleg Ifligth? -
DJGABI
addikt
-
cd334
tag
Napi rant:
Eachine Crazybee F4 PRO V3.0 Flight Controller Blheli_S 10A 2-4S egy kalap sz@r.
Tegnap kaptam meg, a csatlakozók forrasztása kritikán aluli volt. Több motorcsatinál rövidzár volt két pin között, USB csati forpontjain hatalmas óngömbök, az egyik rövidzárban a video out forr ponttal. Ezeket mind javítottam szépre megcsináltam. Beállítottam, mindent. Erre kb. minden armolásnál kijön a CALIB FLAG(ahogy nézem ez a túl zajos gyro szenzor miatt lehet)(mivel a gyro szenzor tök ugyanaz mindgyik whoop FC-nél, azért ez megint vagy forrasztási, vagy PCB tervezési probléma). Amikor ez nincs(véletlenül), akkor a hatótávja kb. 30m, de failsafelt már 20m is.
Első konklúzió: ez eddig egy hulladék.
-
-
cd334
tag
válasz Peaceliker #66912 üzenetére
Igen a speedybee-ben lehet a PC-s verzióban nem találtam.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Peaceliker #66912 üzenetére
A (nagyon) régi bf-ben is lehet motor forgásirányt állítani bheli nélkül, meg Speedybeevel is megy (bár abból nekem is új verzióm van).
Régen nem próbáltam soha, mivel mindenki azt mondta, hogy bheli kell hozzá. Úgyhogy maradt a kabel csere. Aztán egyik barátom, jó pár hónapja simán csinálta bheli nélkül. Szerintem ez fc függő is. -
-
-
Szancsó
aktív tag
Nekem pl. adtak hozzá leszedőt, de ha azzal sem megy (nem egy világbajnok konstrukció), akkor egy kb. 1.5mm vastag és 8mm széles fémmel szoktam benyúlni a prop alá egészen a tengelyig, majd a lapot elforgatva az leemeli a tengelyről. ( Ezt nem túl szemléletesen írtam le, de remélem érthető. Lehet egy csavarhúzó is megteszi, konkrétan egy körömcsipesz kihajtható részét használom erre )
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
addikt
Kérlek mondjatok nekem valami praktikát hogyan szedhetem le a 0603 motorról a proppot... 4-ből három vaj simán lejött. Az egyik nem és már félek tönkrevágom a motort.
Csavargatom és húzom, de egyszerűen csak csavarodik. Felfele nem mozdul.There's a device that I've been using called a whoop.
-
hunatlas
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a választ! Végül azért csak egy Bugs 8 Pro lett megrendelve. Nagy csodákat nem várok tőle, szerintem a kezdeti időszakra elég lesz ez a teljesítmény is. Erősen leárazva vettem MJX radioval és goggle-lel együtt, és még bedobtam a kosárba két plusz akkumulátort. Majd ha megjön, beszámolok róla, hogy repül.
-
DJGABI
addikt
válasz blountex #66901 üzenetére
elsőre is az volt a tippem szerintem akkor a gyári töltőd legalábbis hibás ha töltés végén nem vált át.
ilyen Y kábel a nagyon nem ajánlott kategória. vagy legalábbis a 3 akksinak kb ugyanolyan töltöttségen kell lennie, +/- 0.1V cellánként (multiméterrel is ki lehet mérni, de ha veszel olyan fenti adapter kábelt akkor [ilyen] csipogó is rámegy). illetve ha egy akksit 3 órán át tölt, akkor 3-nál egyenes arányosan beszorozhatod... inkább akkor még 2 gyári töltő. de az ugyanúgy lassú lesz, csak max legalább nem gyullad rád a lakás.
b6-hoz parallel board kell [link], meg akkor a fenti rövidzáras megoldás [link], aztán mehet balance porton
s60 ajánlott még [link] v [link] (nem tudom mennyire jó másolat, meg egy rádiókábel kell hozzá), én ezt az m6-ot [link] nézegetem, ez elvileg annyira nem, de sztem még mindig jobb mint egy klón b6
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Peaceliker #66898 üzenetére
Tessék odavágni néha, aztán lesz feláldozható propp.
-
blountex
senior tag
válasz DJGABI #66890 üzenetére
Ahogy elnézem túl sok lehetőség nincs töltőválasztékban, van a gyáritöltő, ez a B3, és a Imax B6 töltő
Találtam egy ilyen opciót még:
Elosztó töltőkábelek
A képen látható a gyári töltő (eredetileg ilyet kaptam hozzá), tehát ha jól értelmezem akkor akár ezzel a módszerrel tölthetem a 3 aksit egyszerre nem lesz baja semminek??
Ami nem tetszik a gyári töltőben, hogy nem jelzi mikor van fullon az aksi, csak azt hogy folyamatosan tölt.... elvileg kéne, de még sem tesziImax B6 töltő
Ez egy komolyabb töltő drágább is 8-9e körül van, és ahogy látom csak 1 aksi tölthető vele?Kérdésem az lenne hogy melyikkel járnék a legjobban?
A gyors feltöltési idő az annyira nem lényeges nem repülök vele napi szinten talán heti 1 alkalom.
1-1 alkalom előfordulhat mikor jó lenne pl másnapra ha feltöltődne.Más jellegű kérdés:
Teszteltem a drónon a follow me funckiót, sikerült is, de egy másik próbálkozásra nem igen akart működni és ez az üzenet fogadott. Nem igazán értem mit is akarhat ez jelenteni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Hecht GG 950 aggregátorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest