Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patics
tag
válasz Patics #16161 üzenetére
Bár tudjátok, de tényleg, belegondoltatok? Mennyi ilyen szénkefés drónt eladnak, pl. az Auchanos akcióban is? Biztos nem tudja a vevők 90%-a, hogy ha esetleg rá is érez és nem töri rommá az első 2-3 órában, 5-6 üzemóra után mindenképpen bedöglik és motorcsere nélkül használhatatlan lesz a drónjuk.
Nekem még meg sem érkezett a V686-om, de már rendeltem is a pótaksit, motort, csapágyakat, stb..
A Fiam is vett egyet Karácsonykor (akkor kaptam én is kedvet hozzá), kb. 5x beindította, abból 2x én segítettem, magyaráztam, az óta a szekrényében porosodik.. Az aksi meg hamarosan véglegesen lemerül..
[ Szerkesztve ]
Madaraim: Sbach 342; Double Hourse 9081; Skyartec Wasp V3; Align Trex 500; WLtoys V686G; Floureon H101; ZMR-250 FPV Racer ------- Földi ellátó: M1 Abrams
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?