Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patics
tag
Sajnos jó hírekkel nem szolgálhatunk. A helikre, drónokra nem nagyon van garancia.Én legalábbis nem tudok róla, hogy az egyszer már használt gépet javították volna gariban. Az a helyzet, hogy ha már egyszer is lezuhant (márpedig többször is lezuhan) onnantól ugrott a garancia, mert az ütődésre bármit rá lehet fogni.
Megkérdezik a szervizben: Érintkezett a rotor a levegőn kívül bármivel is, használat közben? Ha igen, akkor az okozta a hibát.. Gondolj csak bele, miért is törött a láb és zuhant le a drón? Vezetési, kezelési hibából. Nem megfelelően lett használva.
Ha az autóddal nekimész egy villanyoszlopnak és onnantól nem működik pl. a klima, megjavítják a szervízben garanciában?
Lehet, hogy amikor elkezdett akadni a motor akkor éppen nem ütközött, de az akadás előzménye lehetett a lábtöréskori rázkódás eredménye.
A két helin való gyakorlás közben bizonyára sok ilyen élményetek volt, hiszen a helit legalább 10x olyan nehéz levegőben tartani és irányítani mint egy drónt. Az RC modellezésben mindennapos, hogy akár egy pillanatnyi figyelmetlenség is 80-90%-os totálkárt eredményez. Én anno a 180 ezer Ft-os helimben az első 1 perc után 100 ezres kárt törtem... garancia?
A továbi baj, hogy a szervizelés iszonyú drága és lehúzós, a legtöbb modellszervízben átverik a gyanutlan embert (van tapasztalatom benne). Így legjobb, szerintem, ha magatok javítjátok, vagy ismerős, vagy vegyél a Fiadnak egy focit, az max kidurran...
Ja, és olvastad a hozzászólásokat: Ebben szénkefés motorok vannak amiket MINDENKÉPPEN CSERÉLNI kell 4-5 üzemóra után. Csak ezt nem szokták közölni az eladáskor ..
[ Szerkesztve ]
Madaraim: Sbach 342; Double Hourse 9081; Skyartec Wasp V3; Align Trex 500; WLtoys V686G; Floureon H101; ZMR-250 FPV Racer ------- Földi ellátó: M1 Abrams
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?