Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz mildwood #1417 üzenetére
'Viszont olyan dolgokat nem állítanék, amik nem igazak. Nincs fizika, sem sok tereptárgy, de amuk vannak azokat rendesen lökdösik a szörnyek meg te is, beleértve a hordókat."
Azt nem tudom hogy sikerült összehozni, de direkt vigyáztam pár hordóra, majd biztonságban nekifutottam. Nálunk meg sem rezdült. Bug? Akkor elég durva és rendkívül kiábrándító...
"Furcsa mód én rendszeresen láttam kiégő lámpákat, szikrázó vezetéket, szétesett ajtót, igaz nincs tucatszám, de az, hogy nincs, nem igaz."
Az a furcsa, hogy én még nézelődök is ilyen játék közben és úgy sem láttam ilyenre példát...
"Mars- pokol. Ebből a két témából sztem nagyon jó változatos helyszíneket hoztak ki."
A Doom 3 úgy képi világában megvolt? Ott a mechanikus gépek zuhogtak, villogtak, robbantak cafatokra. A Delta labor csurom véres fala is változatosabb ennél a bázisnál. A pokol, az pokol. Igaz, hogy egy kicsit több láva legalább lehetne, mert a felszálló pernye nélkül itt már-már fáztam, de pofásra sikereült. Kár hogy a többi rész kevésbé.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz mildwood #1349 üzenetére
Sehol nem veri. A 100ezres konzolon az fps cap csupán 60 és bizony bedroppol alá, nem csak egyszer-kétszer (a hányás gamepad <-> FPS mizériát most hagyjuk). Nálam a középkategóriás gépen átlag 120-160 fps magasabb grafikai beállításokkal, mint PS4 / XOne-on. Ha visszábbveszem a dolgokat, felkúszik 190 fps környékére.
tl;dr: Egy rendesen összerakott, középkategóriás gép normális driverekkel messze jobb erre, mint bármilyen konzol - mind fps cap, mind GFX, mind pedig irányítás szempontjából.
Félreértés ne essék, nincs bajom a konzolokkal. PS3 van is, PS4 meg lesz (SNES és társai majd később, de előbb-utóbb odakerülnek az állványra) - de kb. csak a bőséges (és legtöbbször exkluzív) jRPG / sRPG / beat 'em up-ok miatt.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
mcwolf79
veterán
válasz mildwood #1349 üzenetére
LOOOOOOOOOOOOL
Ez vicces. A konzol játékok nagy része még fullHD sincs, és abból is sok frame-gondokkal küzd. Ugyanolyan grafikával??? Lásd. a DOOM-ot. Konzolon a 30 fps is csak úgy van meg, hogy a felbontást dinamikusan változtatja (XO_n legalábbis, de PS4 sem sokkal jobb). Lassacskán csak a kis Pistikéknek éri meg konzolozni, mert az exklúzívok is elfogynak konzolra.Alig van már néhány. Microsoft egyre inkább nyit a PC felé, PS4-en akad még 1-2 húzócím, de a többi mind multiplatform. UC4, Last of us ami tényleg brutál, a többi exklúzív cím nem olyan nagy durranás.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mildwood #1346 üzenetére
Én az utóbbi időben szinte mindent konzolon toltam, de ez megérdemelte a PC-t, és nem is bántam meg..
A PC előnye az olcsóbb HW a konzollal szemben?
Mondjuk, a gond az, hogyha azt nézzük, hogy 720p-ben, vagy 900p-ben futtassuk a játékokat, ahhoz elég lehet egy kisebb pc, de nem ez a cél. Így, innentől jön meg az értelme a komolyabb konfigoknak.
Plusz, azzal nincs összefüggés, hogy az első naptól élvezd a játékot, mert ugyan úgy lehet konzolon is, sőt, ott még korábban is játszhatod, mint ahogy pl. itthon megjelenik.
Véleményem szubjektív...
-
s912
aktív tag
válasz mildwood #998 üzenetére
Második pályán elsőre megvan mind.. Environment area-t vagy mit fejlesztettem, ami mutatja kb. a titkosok helyét. Nem nehéz..
1-2 apró dologtól eltekintve.. aweseome. nagyon bejönrégi pályarészek megtalálása után.. e1m1 és e1m2 nagyon "ütnek"
nem néztem utána.. kiírja, hogy mennyi titkos van a térkép nézetnél (illetve a pálya végén is)
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz mildwood #978 üzenetére
Én évek óta használom, sose volt gond, annyi az egész, hogy lehetőleg 15.000-20.000 feletti eladással és legalább 95%-al rendelkező eladót kell keresni.
Olyantól én se veszek akinek kevés eladása van és/vagy kicsi százaléka.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Habugi
addikt
válasz mildwood #968 üzenetére
Háát, kis csúsztatással, egy jóbarátom segített hozzá..
Kazánnal fogom egyébként tesztelni nem 380-al..
Btw.., Win10-en ez már Vulkannal megy vagy egyelőre OpenGL?
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest