Hirdetés
-
GAMEPOD
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
gg72
veterán
Megpiszkáltam a kábeleket és szerintem nem ebben van a hiba (teljesen randomszerűen gyengül, majd visszaerősödik a jel a közszolgálati csatornákon), de a biztonság kedvéért kicserélném azt az 5 méteres részt, ami az elosztótól jön a TV-ig. Milyen jó minőségű koax kábelt ajánlanátok + egy 2 kimenetes elosztó is kellene.
-
szili.tamas1
senior tag
Nincs ebben semmi trukk, az alacsonyabb frekiken levo muxok nalam mindig gyengebben jottek. Egy ideje mar sdben tudtam csak nezni az m1et meg a tobbit, aztan megcsinaltattam. Hozz ki egy boxot (mert ha a tvn szar akkor azon is szar lesz) csinaltasd meg ingyen, aztan vidd vissza a boxot.
-
unravel
őstag
"olyan létezik, hogy az összes adó jelerőssége kiváló (90 körül mozog), csak a közszolgálatik erőssége alig éri el a 10-et?"
Mitől ilyen hihetetlen ez? Analógnál is volt olyan, hogy néhány adás képe rossz a többi kíváló."Ezek szerint most ezzel trükköznek, hogy a VB alatt csökkentik a közszolgálatik jelerősségét, hogy 2500 Ft-ért kijöhessenek megnézni?"
Lol, micsoda elmélet. Bőven elég nekik a nem várt hibákat kijavítani, biztos vagyok benne, hogy nem rontják le sehol a jelerősséget.
Ha DIGI boxon nézed a digitális adókat akkor segítenek, kapsz támogatást. Egyéb esetben 2500, ami szerintem tök jogos. Én nem várnám el a segítséget ha saját eszközön valami hiba lenne, amihez a DIGInek semmi köze.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest