-
GAMEPOD.hu
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Raidon
őstag
Sziasztok! Duriel-re keresnék embert aki azért tudna nyitni legalább 10-15 kört.
Nálam van 55 körre való.
Minél többet tudnánk nyitni annál jobb lenne"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
AtHoS
nagyúr
válasz Gubu0101 #16482 üzenetére
80-as szintet el kell érni, onnan peregnek az ancestral tárgyak, mivel lvl80 a min req hozzájuk.
Én is átugrottam T4be lvl53on, aztán ugyanezt tapasztaltam lvl80ig. WB-től esett cuccokból ″öltözködtem″ addig. Szóval minden WB-n kötelezően ott voltam, ami aktív volt, mikor épp gép előtt is tudtam lenniread-only mode on the forum
-
Jim-X
őstag
válasz CptAdamica #16475 üzenetére
Eletemben egyszer talaltam diabloban perf fullos cuccot... Meg D2-ben... Eladtam d2jsp-n (omlottek a privatok ) Egy etheral Herald of Zakarum shield volt, azota is van abbol a goldbol amit akkor kaptam erte (kb 10 eve volt)
Ezen kivul mint te
A játék az nem játék!
-
mephi666
nagyúr
valamit csesztek ezeknek a nyomorék wraith-eknek a damján megint? sima minden, ezek meg 75% resistekre meg 10k feletti armorra 1hitelnek 10k hp-t... most buktam egy full dungeont ezek miatt: más csak csipeget picit a 10k hp-ből, de itt adott pontra léptem és 1hit.... visszafutottam, jobban figyeltem: 1hit... aztán újra... bucsert is úgy vertem tb rugóval, hogy lassabban pörgött a mob hp-ja és "ja ez bucser volt?" ...remélem a tegnapi peccsel tosztak ezeken valamit, hogy hulljon a nép
...ja és dungeonből kilépésnél bónuszba kaptam egy dc-t is
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Vikus
tag
Nekem az utolsó "nagy" frissítés óta csinálja ezt a fagyogatást. És igen Legion és WB eventnél. Legion-nál megszoktam már, hogy ha összepakolja az embereket, akkor ott eléggé beszaggat, de most már az a szint van, hogy beérek egy eventre, WB-nél is, megnyomnám a gombot, hogy beköszönök, és már beáll a kép. Restart ahogy lehet. Van amikor jó, de lassan már felkészülve kell odamennem, hogy kakukk lesz. de mostanában ha elmegy mellettem valaki is röccen egyet. Hiába kapcsolom ki crossplayt, akkor is csinálja, hiába törlöm a cahce-t, akkor is. Hiába állítom klienset detto. És nem ratyi a gépem, netem is optikai. Season elején jobb volt, aztán lehet a hotfixel cseszték össze. De nem akarok károgni, de mintha a lónak is lenne baja sokszor. Szezon elején az is pöpec volt.
Amit valaki fentebb írt, mikor eltolja az evade-et, nálam is megvan. Mintha megakadna..Szóval szokásos problémák egy ilyen "kis költségvetésű indie fejlesztő-kiadónál".. majd javítják.. talán......egyszer...... reméljük....bízzunk benne...4 év múlva..
-
WayneGace
őstag
Valamikor van akadozás, én inkább pvp zónában tapasztaltam. Valamint korábban vendornál, de az rendszeres volt. Talán ez javítva lett. Viszont fagyás is volt párszor. Nem gyakori, talán egyszer volt tegnap, de volt.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Kylesa
aktív tag
Az miért van már, hogy a T40+os dungik végén (amiket 80 körüli karimmal tolom, a mobok majdnem 20 szinttel nagyobbak nálam) folyamatosan csak sacred cuccokat ad jutalomként? Mi értelme van így a NM dungiknak, ha egyszer semmi használhatót nem kapok belőlük? S1-ben, úgy emlékszem, jobb itemeket kaptam a kisebb tierű dungik végén...
it's a danger pretty here in Night City
-
-
CptAdamica
veterán
Pedig eskü a legtöbb játékban én vagyok a legnagyobb szerencsétlenség...
Amúgy, ha bent állok a tömegben és nyomnék egy evade-et, akkor sokszor nem mozdul a karakterem, néha elindul az evade animációja, majd ugyan ott maradok, aminek a vége, hogy meghalok. Most már tényleg nem tudom, hogy ez bug, vagy fícsőr, másnál nem jelentkezik?
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
félisten
válasz gainwardgs #16469 üzenetére
Ez a hiba nálad lehet.
Semmi ilyet nem tapasztaltam nagyon rég óta.Jobban belegondolva akkor van egy pillanatra lag amikor összerakja pl a legion eventre a playereket.
De érdemes kikapcsolni a cross playt és akkor nem játszol együtt a Nintendosokkal.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
TBT
addikt
Sajnos nálam is csinálja, ha olyan területre megyek ahol aktív event van. Rettentő zavaró. Lehet, hogy a gépem és az optikai net lett időközben potato kategória, de más online jelenlétet igénylő játéknál ilyet nem tapasztalok (házon belül a WoW-nál és az Overwatch 2-nél sem).
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Döglött Róka
veterán
Nem tudom mit nyersz azzal, hogy ezt ide leirod idonkent
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
5150head
senior tag
Duriel runra keresnék pajtikat. 6db summonra van matim, szval max 4x6 runt tudnánk futni 4en, vagy kevesebbet.
-
gainwardgs
veterán
Ez a szaggatás meg lagg....áh..már nem hiszem el
-
Scooby
aktív tag
Mentünk 40 kanyart és egy Andi esett csak, az egész csapatnak. Ez az RNG vicces egy jószág. Már 100+ nál járok én is és ez az első. Most tényleg ennyire gyatra a drop vagy ultra szerencsétlen mindenki?
(kötelező sírás után hátha jön a luck )Minek az?
-
TBT
addikt
Black Friday keretében a Diablo IV minden kiadása 40%-os kedvezményt kapott (Battle.net launcher)!
Illetve bizonyos szettekre az in-game shopban is 50% kedvezmény van!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
WayneGace
őstag
válasz CptAdamica #16463 üzenetére
Pedig nagyon-nagyon ritka a dupla drop.
Kiesett shako ma. Doombringer még hiányzik. Vajon csak amiat megérné Rogue-gal menni duriel runra?
BestSecret invitációt privátban adok.
-
5150head
senior tag
válasz CptAdamica #16463 üzenetére
Akkor Te mákos tésztát eszel diablozás közben (nem diosat... ééérteeed )
Nekem a rengeteg runból csak egyszer dobott duplán. -
-=Jam=-
őstag
válasz CptAdamica #16459 üzenetére
Eddig is 1 volt a fix, néha esett 2, mint ahogy a shard-ból is néha esik 2.
-
Janusz001
őstag
válasz CptAdamica #16459 üzenetére
Tojásból már egy kozák seregnek is tudnék rántottát rittyenteni, a helltide -os "steel" mati az viszont nagyon sajtreszelős számomra, valahogy mindig akkor nincs helltide, amikor tudnék játszani.
Ennek ellenére varshan még egy normális statokkal rendelkező maligant gyűrűt nem dobott. -
CptAdamica
veterán
Amúgy meg a másik Jóska gyerek már csak 1 tojást dobál a kettő helyett, ssssssssssssssz áhhhhhhhhhhhhhh.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Archttila
veterán
válasz gainwardgs #16455 üzenetére
A damage reduction miatt igen
na lú ne
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
kohai
tag
3-4 Duriel run valaki? du5-6 óra környékén.
kohi#2848
-
Janusz001
őstag
válasz Döglött Róka #16447 üzenetére
Kösz az építő hozzászólást "jó arc", nem kell egyből lehurrogni az embert, kifejtettem a véleményem.
-
ProEvoFan
nagyúr
A második szezonban teljesen jók az alap elgondolások. A játék minden területére érdemes ellátogatni, farmolni. Valahova többször, máshova kevesebbszer. Nyilván finomhangolást igényel még, de az alapok jók. Sőt!
-
Döglött Róka
veterán
-
Archttila
veterán
Keresnénk 2 embert party-ba Duriel killre min. 2-3 nyitás / fő.
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Janusz001
őstag
Üdvözlendő a buff, de szerintem ennyi erővel nyugodtan növelhetnék a junik/über junik drop esélyét az egyre magasabb szintű nm dungiban is, sőt, szerintem ott is eshetne duriel mati és fs bizonyos eséllyel, nem lenne az ember rákényszerítve az ember erre a nyomoronc helltide ra, meg persze a paragon táblát is kinyithatnák jó lassú fejlődéssel, mindjárt lenne valami értelme oda járni, mármint magas nm dungiba. World boss is már szánalom kategória, első 1-2 kör érdekes maxos ilvl fegyverért.
Mindenesetre nálam még kitart a játék, továbbra a blood harvest a legjobb móka számomra, aztán meglátjuk mit hoz a december az újdonságokkal. -
Jim-X
őstag
válasz CptAdamica #16436 üzenetére
Az nem rossz, mert a 3db-t nem tudom mi alapjan talaltak ki...
A játék az nem játék!
-
ProEvoFan
nagyúr
Ez egy remek hír.
-
tPedro_
őstag
Úgy látszik kijött a patch. Nekem a season journey javult meg, az eddig bugos feladatokat is megadta.
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
Sot a kis lada is dobhat egyet.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
CptAdamica
veterán
Növelték a living steel darabszámot ládánként? Most kettőt nyitottam és mind a kettő 5 darabot dobott.
-
Archttila
veterán
válasz Hangfalképű #16432 üzenetére
Furcsa hogy ezt irod, mert en is egy laza crash miatt tuntem el (PC}
Nalam azota van ez, amiota engedelyeztem social alatt a cross network dolgokat...Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
WayneGace
őstag
Végre! Grandfather. Jó érzés volt meglátni a 2h sword dropot, mert abbó azonnal kiderül.
Jöhet doombringer és shako.BestSecret invitációt privátban adok.
-
mephi666
nagyúr
válasz D1Rect #16431 üzenetére
+100 milla rátekerésével csak meglett a dex az xbow-on ...és szerencsére felső 2/3-ba dobta
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Hangfalképű
tag
válasz Archttila #16415 üzenetére
Egészen véletlenül nem konzolról játszol? Tegnap épp teleportáltam volna hozzátok a duriel run miatt, de pont úgy fagyott meg a játék, mint legutóbb, mikor veled mentem csapatban. Vagy ez vagy más, de random kihajigál... utólag is bocs a tegnapi miatt, de már nem volt kedvem tizedjére is feledatkezelőben kilőni és újraindítani a gamet.
[#16425Edge] mivel alapból a ball a jelenlegi legerősebb build, nem csoda, ha nem akarsz váltani
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz 5150head #16427 üzenetére
thx, helltide-olok akkor tovább már 20milla egy pörgetés... 500-600 körül indultam és 350ig leapasztottam... majdcsak elég lesz
-
5150head
senior tag
-
mephi666
nagyúr
létezik, hogy crossbow-ra nem kerülhet dex affix? elvertem kb 80 rose-t rá, ami kb 25-30 tekerés és nem adta be... ez azért nagyon hiányzik nekem a játékban, hogy nem tudom megnézni az affix listát, ami az adott cuccra kerülhet
-
Edge
veterán
válasz MegalodonS #16423 üzenetére
Hát nemtom, ballerrel gyorsabban lemegy a t100as boss hpja én nem fogok erre váltani az biztos.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
MegalodonS
őstag
Valaki probalta mar? 12 oras build
Diablo 4: Charged Bolt Tal Rasha X'Fals Build Guide - Sorcerer Endgame
[ Szerkesztve ]
-
malacka87
őstag
válasz Scooby #16417 üzenetére
Rotában csapattal! 10. kör volt az első shako 50. kb doombringer melted 100 körül nagypapó 300. Van 3000 forgottenem meg 4000 rose. Többet biztos nem megyek a helltide közelébe
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
malacka87
őstag
Kis csapatom! Barbárnak esett mind!
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Archttila
veterán
Ejfelig vagyok ha valaki jonni szeretne...
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz Hangfalképű #16413 üzenetére
Ilyen nickkel? Persze ma en altatom a gyereket, de olyan 20:30 utan mar leszek
Archtilla#2492 de majd irok clan chatbe is.Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
21 ora korul 3 Duriel killre keresek szinten harmat nyitni tudo jatekost
-
Imilenni
addikt
Sziasztok
Az Ultimate Edition mellé kapott "One accelerated battle pass unlock" bármikor felhasználható?
Vagy csak a mostani Passhoz?
Kaptam a Blizztől egy ~50%-os kupont, és láttam hogy a legnagyobb kiadás kap egy ilyet, viszont ahogy néztem a mostani pass nekem egyáltalán nem jön be, ezért nem aktiválnám ezt a bónuszt.Press "F" to pay respects.
-
Kylesa
aktív tag
Ti be tudtok lépni most, vagy csak nálam rossz? Öt perce pörög már.
it's a danger pretty here in Night City
-
-
v2_rider
tag
Sziasztok. Van 5 duriel köröm. Valaki oda-vissza? Ha vissza nincs annyi az sem baj. Battle tag: cuskater, karakter név: Agysztkr
-
savior
őstag
Sziasztok.
Linux alatt játsza valaki? Mik a tapasztalatok?
Gondoltam rá., hogy kipróbálnám, csak nem tudom milyen ott a gépigénye, akadozik e, stb.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
5150head
senior tag
Nem kell ide BL Soso
-
CptAdamica
veterán
Na, végül meglett Echo of Lilith is: [link] mondjuk kevésbé nekem köszönhető, inkább a Tibault's Will gatyesznek. (Valamiért a hang elment nyaralni)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ZIDOO médialejátszók
- MIUI / HyperOS topik
- Háztartási gépek
- Android szakmai topik
- További aktív témák...