-
GAMEPOD.hu
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
disob-al nekem 15k fölé megy... ha iszok egy potit, akkor meg 17k körül van... mellé 12k hp és úgy is 1hitel néha az a mocsok
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
WayneGace
őstag
Akkor hp gond és, vagy DR gond. Ballisztának nem kellene ölnie NM-ben. Az már ennyi über meg IP925 gear mellett a könnyű kontent.
Sokan mennek rá a végtelen sebzésre, miközben DR meg szinte semmi. Hogy van 12k armorod? Miközben én 9k alattti armorral, barbárral mentem AoZ-ben lv10-et.[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
-
Sirandrish
legenda
Sokan írták hogy full inaktív, és kérték hogy valaki csináljon egy újat.
Megcsináltam pár hete...páran már jöttek is, de mivel gondolom most felpörögnek az események, ezért jeleztem mostEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
boogie84
veterán
Elsőre én is azt hittem h mindig ad 20% attack speedet...
Am itt vannak a szívek: Diablo 4 Malignant Heart Powers
Amiről szó van az a:Malignant PactWrathful Heart:
Cycle through a Malignant bonus every 20 kills:
Vicious: Gain 25% Attack Speed.
Devious: Core and Basic Skills have a 20% chance to fully restore your Primary Resource. Brutal: Every 16 seconds, gain a Barrier absorbing [X] damage.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
CactuS
Arcképgyáros
Igen, az elég vicces, hogy amúgy 1,5x akkora a bárd, amikor leesik a földre, mint a karaktered, amikor meg felteszed a lóra, akkor kb. nem is látszik, mert egy mini bárd lesz belőle.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Anti-Hero
aktív tag
Olyan szinten nem is kell még átmenni. 73+os szörnyek vannak ott.
De amúgy a 70es capstone (sárga kapus) Dungeont kell letolni hozzá.
Én 68as vagyok...de sok mindent nem tudok csinálni wt4-en.. sima mobok meg az eventek oké.. de soloban az elitek elpicsáznak sokszor.
A capstone Dungeon is csapatban ment le. Boss-t nem tudtam solozni. (Igaz akkor még gyengébb voltam)
[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla