-
GAMEPOD.hu
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz -=Jam=- #17797 üzenetére
Nem is arra alapozok, kiesett a tuskhelm és azzal is boldogulok.
De ugye igazából a duriel farm az egyik endgame content.
Nem azt mondtam h 10/10 essen, de ha vissza akarják szorítani a csalást, lehet azt is meg kellene vizsgálni, hogy jó-e a rendszer.
Én emellett próbálok érvelni.
Félreértés ne essék nem a duplikálást védem, csak azt mondom h. egyfelől ha ezt lehet az az ő fejlesztői hibájuk...
Valamint ha reális eséllyel hozzájuthatnál a cuccokhoz, akkor azt mondod hogy kifarmolod rendesen (ezért játszol... )
Én is kifarmolok 100 belépőt ha kell és nem veszek, ha tudom hogy nem kell hozzá 1000+ run.
Az már irreális...
ezzel megágyaznak az ilyen visszaéléseknek."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz -=Jam=- #17790 üzenetére
Annyi a fura, hogy akkor vagy az összeset kellett volna, vagy semennyit.
Így kb a fele megmaradt (bár ennek egy jelentősebb részét ugyan becsülettel kifarmoltam.
*** hányingerem van a helltidetól már ***
Plusz annyira nem kellene meglepődni hogy vesznek az emberek itemet, eddig olyan 500+ duriel runom van ha beleveszem az előző seasont is, de Harleuin az nincs.
Amíg ennyire "elérhetetlen" valami, addig igény lesz rá.
1 óra helltide alatt talán 2 grigoire matit tudok kifarmolni, ami 1 duriel.
Ha csak ezt számolom, 500 run -t összekaparni 500 óra game.
És még ott a másik boss is.
És ebből is 0...
Ilyen esélyek mellett annyira nem kéne a blizzarnál surprise pikachu fejet vágni"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Gubu0101
veterán
válasz -=Jam=- #17729 üzenetére
Akkor,johet a vegtelen farmolas ismet.Tegnap 43-as barbival atsetaltam T3-ba,sima ugy volt.Akkor kiszedem ami kell a hota-hoz aspektek.S2-ben direkt kiszedtem az osszes aspectet,potyara
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
gulupeti
senior tag
válasz -=Jam=- #16941 üzenetére
Nem gondolkodtam el. Mégis mi gond lenne? Minden más működik. Múlt héten vettem elő újra a játékot és nem először csinálja ezt, hogy a karakter kiválasztása után percekig csak héderel és nem történik semmi, pont ugyanúgy, mint június-júliusban, amikor volt, hogy órákig belépni sem lehetett. Azóta már beengedett engem is, de akkor sem gondolom, hogy ez normális lenne.
-
SQX_Barto
addikt
válasz -=Jam=- #16744 üzenetére
Nekem szerencsem volt, Shako volt az elso kb 50 kor utan. +kb 30-40 utan kaptam egy Andarielt (ami porosodik a ladamban, mert nincs Rogue-om) tegnap hajnalban kaptam 2 Andarielt, masodikat mar odab@sztam a vendornak mergemben
Amulet OP (es ligaban tiltott) PvP-n, Ahavarion elvileg op lesz az uj Dungeonban, gyururol fingom sincs, Doombringer is jo fegyver, Andariel szodaval elmegy, ha hasznalod valahova... Persze a leguniverzalisabb a Shako meg az amulett.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
zsirfecske
addikt
válasz -=Jam=- #14835 üzenetére
mikor goldom nem volt még, minden rare-t eladtam, és úgy volt 700 körül (nem sokat játszottam, ugye elite-ekből potyog főleg), aztán jött az occultist, ahol 11-15 darab kellett egy-egy rerollhoz, nyilván ha több 100 millát pergettem el, azzal a crystal is hamar elfogyott. most megint visznek egy amut 60-ért amit elsőre fel se akartam rakni, lassan 200 millám van 150 crystalra. lehet el kéne kezdeni olyan cuccokat venni, amik alapból jók, és nem enchantolgatni
-
zsirfecske
addikt
válasz -=Jam=- #14820 üzenetére
uh, ez elég pöpec sokkal jobb statokra kvázi nincs esély. 300m az semmi amúgy, ha azt nézzük, hogy többe kerülhet rárollolni a perfekt közeli negyediket.
amúgy én most így jártam, elpörgettem 700 veiled crystalt és az lett a szűk keresztmetszet nem a gold. muszáj lett még dungeon-öznöm kicsit
amúgy végre esett is valami, nem csak a vendor:
nemtom mire pörgessem a 4. statot amúgy, dex a mostani hasonló kesztyűm.
[ Szerkesztve ]
-
-
SQX_Barto
addikt
válasz -=Jam=- #14786 üzenetére
Legendary cuccokat ha betorsz kovacsnal kapsz. Szoval mar nem olyan fontos Helltide-ozni.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
zsirfecske
addikt
válasz -=Jam=- #14773 üzenetére
a milliárdost WayneGace necro kesztyűjére értettem
de amúgy ja, TB-hez kell, azért lőttem, mert az istennek se adta be nekem a 3/4-et. most legalább a gold farming/trade alapanyag rare miatt játszom, míg meg nem jön a core skill rá. nem lesz hamar, 1.5 milla már egy tekerés és eddig semmi.
-
Archttila
veterán
válasz -=Jam=- #14678 üzenetére
En meg azt nem ertem, hogy miert nem veszik fel a pro D4 jatekosokat (rax, rob, wudi...) otletembernek.
Nyilvanvalo h lovesuk nincs mi hianyzik a jatekbol, vagy mitol lenne jobb, tobb, elvezetesebb.Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
-
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
válasz -=Jam=- #14122 üzenetére
Ne is mond a socket színeket. Mert sokszor a hajamat tudnám tépni miket, kell kukázni. mert 1 miatt kb. mindent kellene borítani, ami szinte kizárt dolog.
Amúgy még mindig azt mondom, hogy a 3 szív a legfontosabb, hogy jók legyenek, mert mióta a megfelelőeket használóm 100* könnyebb a játék.
Ezzel a játék mennyiséggel, amivel én játszom, örülök neki, ha szezon végére meg lesz a 100-as szint nem hogy a Tier 100 meg az über lilike.[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
válasz -=Jam=- #14120 üzenetére
Na így már világos . Az item power számít mondjuk egy ékszernél ha a statok egyformák de az egyik T5-ös maxos a T6-os minimum. Viszont van köztük 50-60 item power különbség?
Mennyire kell progresnek lennie az embernek ha itt nagyon akar maxolni mindent is..?
Ki kellene inkább szednem azt a 16 paragon pontot... ami még hátra van.
Gondolom T2-ön van értelme gyorsban letolni mindent...[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz -=Jam=- #13787 üzenetére
első körben még az volt, hogy véletlenül emelkedett 250re, az első nagyobb patch kevert be vagy vmi ilyesmit mondtak, aztán kussolás, de akkor blizzardosan lett javítva ez is.
megyek is gyüjtögetni
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
WayneGace
őstag
válasz -=Jam=- #13666 üzenetére
Ezt a vendorost előző patchben javították. Én megfigyelésem szerint az utóbbi 2-3 napban szálltak el az árak. Amiért eddig örültél, ha 5-10m-et kaptál, most akár valaki simán rávágja, hogy 100m. Ami meg 100m körül mozgott, azokért már rmilliárdokat is ígérnek.
Blizzardnak lényegében megvan minden adat. Monitorozzák a játékot. Vegyék a fáradtságot és állítsanak rá erre embereket. Például, aki nap 24 órájában csak a vendort és alacsony NM dungeont járja vélhetően nem ember, hanem bot. Mehet a ban. De ez csak egy pálda volt.BestSecret invitációt privátban adok.
-
zsirfecske
addikt
válasz -=Jam=- #13631 üzenetére
persze, ez csak az álomkesztyű, a maxroll build alkotója szerinti bis statok max értékejen. de épp azért mérvadó. a konkrét stat értékek lehetnek a max-tól messze, de nekem pl fontosabb a 4/4 megléte, mint a jó stat roll. értsd: 3 maxos stat + 1 szemét az rosszabb mint 4 stat ami csak max 70%-os. lehet eredő dps-ben jobb az előbbi, de az messze nem az összkép lesz szvsz.
-
zsirfecske
addikt
válasz -=Jam=- #12427 üzenetére
oh, tényleg, a fegyver sebzésre nincs breakpoint, az lineáris, csak a stat-jai ugranak szinteket. na hát ez így logikusnak tűnik, nekem elég is ennyi egyelőre, köszi.
tehát összefoglalva: akkor érdemes elrakni továbbra is a maxos aspect-eket, sőt, ha alacsony és magas item powerű közül kell választani egyet (amiken ugyanannyi a max), akkor mindig az alacsonyt preferáljuk, mert azt olcsóbb lesz extractolni és imprintelni is. egyszerű
-
zsirfecske
addikt
válasz -=Jam=- #12425 üzenetére
na ez remek példa, de ez is flat heal érték, ami szerintem egy kutya a flat damage értékekkel. egy % chance típusú statnál viszont én ennek az ellenkezőjét láttam eddig csak, ahogy írtam.
bakker, még bele se mélyedtem a játékba, és már ilyen dolgok vannak? nem egyszerű követni ha min/maxolna az ember.
de amúgy jogos, alátámasztja ezt az is, hogy különben miért lenne feltüntetve az extractolt aspect tooltipjén az item power amiről származik...
szerk.:
illetve ami még bonyolítja, hogy a fenti képeden 586, 605 és 676 item powerek szerepelnek, amiből az első kettő elvileg egy breakpointon belül esik, mégis mindre más a min/max érték:Level 1: Power 1 – 149.
Level 2: Power 150 – 339.
Level 3: Power 340 – 459.
Level 4: Power 460 – 624.
Level 5: Power 625 – 724.
Level 6: Power 725+tehát e szerint még breakpointokon belül is változhat a flat érték...
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz -=Jam=- #12416 üzenetére
a %-os esélyek meg hogy hány primary resource-ot regeneljen stb. dolgok maxai biztos nem változnak!
ahogy a képemen az első 385 item power (low level) gyűrűn már a max 10 van. ugyanez az aspect elvileg 700+ item levelen se lehet jobb, ugyanígy 5-10 intervallummal spawn-ol:
a flat dmg, heal stb cuccok más kérdés, ott még várnék egy szolid infót én is.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz -=Jam=- #12396 üzenetére
üdv itt, pár hete játszom csak kocában, solo only, de elraktam az összes maxos aspect-tel esett legend cuccot, íme 4 példa, változó item powerekkel:
ezek alapján jó a kérdés, hogy mi a pontos szitu. ahogy én tudom imprintkor az kerül rá a cuccra ami a kiszedett aspect-en van, tehát nincs reroll (nem is lenne jó design, sőt). ez a %-os változók esetén szerintem egyértelmű is. de mi van pl. a flat damage-es cuccokkal (lásd a képen a 2. gyűrű), ott a max érték kerül rá a target item power alapján vagy hogy?
ugye a szóban forgó aspect itt leírva így néz ki:
szerk:
#12398 boogie84
biza, de számomra ugyanígy kérdés, hogy ilyenkor egy 2H weapon-re tett surprise aspect fizikál sebzés értéke minek lesz a duplája[ Szerkesztve ]
-
Gorgonka
aktív tag
válasz -=Jam=- #12066 üzenetére
Én nem is mondtam, hogy kizárólag játékórában mérjük az élményt. Én azt mondtam, hogy 180 órán keresztül már elszórakoztatott, szóval ha mostantól nem játszok vele többet, már akkor is megérte (anyagilag is). Annyiból azért számít a játékidő is, hogy lehetne bármennyire jó játék az Uncharted pl, ha csak 6 óra lenne végigjátszani és adták, amennyiért adták annak idején. Ha érted mire gondolok.
Lényeg, hogy 180 órán keresztül már jól éreztem magam és végső soron ezért fizettem. -
-
MutantZombie
tag
válasz -=Jam=- #10374 üzenetére
Egy darabig próbáltam küzdeni, de a gyenguska karakterem, annyi medvét meg egyéb jószágot nem tudott kinyírni... az idő meg fogytán, 3 perc volt hátra.
Ha nem jön az a kretén, akkor nincs ilyen problémám.Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AI a játékokban és azon túl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...