-
GAMEPOD.hu
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcsa
senior tag
Na lement a stablista nekem is, igy nem is tudom a megjelenes utan hany evvel , eddig rend barbarral mentem, most atraktam bash-re, es indul a jatek .
Majd ket ev mulva ujra jovok, addig remelem meg lesz a 100as szint .
Amugy eddig nagyon szeretem, minden penzt megert szamomra, hogy day 1 megvettem -
alcsa
senior tag
Hello.
S1ben eljutottam 43as szintig a Rend Barbarian guide utan, jol gondolom, hogy eternalba folytathatom az immaron S2-re optimalizalt guide-al?
Nem kapok sehol eternal build-eket, csak season specifikusokat.Koszi!
-
alcsa
senior tag
Oke, koszi a valaszokat . Ugy erzem menni fog .
-
alcsa
senior tag
Sziasztok.
Megjelenes ota kovetem a forumot, es tervezem megvenni a jatekot mikor megjon a fizetes .
Azt szeretnem kerdezni, szerintetek mennyire elvezheto a jatek, anelkul, hogy folyamatosan bujnam a videokat/guideokat es gorcsosen probalnek odafigyelni nehogy egy pontot rossz helyre tegyek, vagy rossz skilleket hasznaljak, stb.?
A D3-mat is ezek neklul jatszottam vegig, ez itt is mukodhet?
Annyi mindent olvastam itt, sokat nem is ertek , hogy kezdek felni, hogy ha nem rakom le a emelt foku erettsegit es nem diplomazok le Diablo know-how-bol , akkor nem is erdemes neki kezdjek
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla